Kayınvaliden fotoğraftan seni kesip sadece kendi çocuğunu paylaşsa ne tepki verirsin? Dua Lipa'nın müstakbel kayınvalidesi, oğlunun fotoğrafını paylaşırken fotoğraftan Dua Lipa'yı kesti. Aynısı senin başına gelse ne tepki verirsin?
Kayınvaliden fotoğraftan seni kesip sadece kendi çocuğunu paylaşsa ne tepki verirsin?
Bu kadar fesat bir kayınvalidenin ilerde baş açacağı durumları düşünerek evliliği gerçekleştirmekte fayda var. Evlilik olmuş ise yapacağı her kötülüğe iyilikle yaklaşıp ona fırsat vermezdim yaptığı kötülükler tek taraflı olduğu sürece göze battığı için kendini geri çekmek zorunda kalacaktır. Benim yarışacağım kulvarda olamaz👒
Şimdi çok farklı bir durum, bana huzur şefkat keyf mutluluk veren kişinin annesi olması dolayısıyla sadece merhaba der gerisini asla getirmem, fazla yüz göz olmak gibi bir düşünce asla oluşmaz ve yaptığından pişman ederim
Kayınvalide terörü :D Çocukluğuna verir gülerdim. Malum bazılarının yaşı büyüse de aklı büyümüyor. Tabii burada eşimin bana tavrı çok önemli. Ana kuzusu kıvamında biri değildir inş. :D Eğer değilse umursamam. Anası paylaşımlarında istediğini yapabilir. :D
Hiç bozuntuya vermeden bir fotoğraf cektiririm kocam ve ben bir de kaynana müsveddesi yani üçümüz ve sosyal medya da o kadını kirparim kocamla kendimi paylaşırım yapana iki katını yaparım.