Kayınvalideniz sosyal medyada sadece oğlunun ya da kızının fotoğrafını paylaşıp sizin fotoğrafınızı paylaşmazsa tepkiniz ne olur?

Kayınvalideniz sosyal medyada sadece oğlunun ya da kızının fotoğrafını paylaşıp sizin fotoğrafınızı paylaşmazsa tepkiniz ne olur?
Diyelim evlendiniz erkek ve kızlar için söylüyorum evlendiğiniz kişinin erkekler için karısının kızlar için de kocasının annesi sosyal medya üzerinden sadece oğlunun ya da kızının tek olarak fotoğrafını paylaşsa Ama sizinle olan fotoğrafını hiç paylaşmıyor olsa buna tepkiniz ne olurdu?

ben kendi adıma söyleyeyim evlendiğim kızın annesi babası sosyal medya üzerinden sadece kızlarının fotoğrafını paylaşıp eğer benim fotoğrafımı paylaşmıyorsa ben bundan rahatsızlık duyarım çünkü netice olarak artık ben o kişiyle evliyim o kişi tek değil,

#Kayınvalide

#ŃïŕṿäńäĠäṃệṩ

18 Mart 2020 Çarşamba Saat 14.17
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu beğenmeyi ve yorum yazmayı unutmayalım
Güncellemeler
+1 yıl
kendi adıma söyleyeyim şahsen ben böyle bir şey kabul etmezdim zaten ben ve eşim evleneceğim kişi sosyal medya kullanmasını tavsiye etmezdim hatta evlendikten sonra ne kadar sosyal medya burası da varsa hepsini silerim ne benim ne eşimim fotoğrafının paylaşılmasına asla izin vermem her şey bize özel kalmalı eşim olduğu zaman böyle yapacağım.