• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Türkiye'de 1 yılda 13 bin 18 yaş altı kız evlendirilmiş. Bu rezillik hiç bitmeyecek mi? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
2712
Yapay Zekaya Sor
Türkiye'de 1 yılda 13 bin 18 yaş altı kız evlendirilmiş. Bu rezillik hiç bitmeyecek mi?
Üniversite Soruları Çocuk Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
39 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

124

Cevap

133

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Catloverr_
    Catloverr_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Kendileri ölüyor erkek diye. Allah askina gormuyormusunuz sorularda 16 17 yasindaki veletler sevgili diye ölüyor. Istisnalar var tabi

4
    0 Yorumla
  • tastycock
    tastycock Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

18 yaş altındaki bir kızın her ne sebeple olursa olsun evlendirilmesi drmek çocuğa karşı cinsel istismarın ve tecavüzün yasallaştırılması demektir. Buna şiddetle karşıyım.

2
    0 Yorumla
  • Nihal_Nihal
    Nihal_Nihal Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

O yaşta flört ediyorlar, sevgili oluyorlar diyen g*rzekler sevgilik ile evlilik aynı şey mi o yaşta birinden hoşlanabilir sevgili olabilir başka bir gün ayrılıp hayatına bakabilir ama evlilik böyle bir şey değil sorumlulukları olan bir şey
    Ayrıca 16-17 yaşı herkes aynı yaşamıyor kimi çok daha çocuk oluyor kimi daha olgun
    Fakat bundan sizene daha ömründe uzun bir hayat olan çocuğun ilk gördüğü ilk sevgili olduğu adamla illaha evlenmesi mi lazım sizin kafanızı s*****m

2
    1 Yorumla
    • Albatros2323
      Albatros2323
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
  • Yaşam90
    Yaşam90 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Tabiki olur imam nikahı ve merdiven altı evliler serbest yapılırsa dinimizce caiz deyim küçük müçük demeyip imamı çağırıyorlar verdinmi verdim aldınmı aldım sanki pazarda koyun alıp satıyorlar mümin mübarekler

1
    2 Yorumla
    • alemindelisi
      alemindelisi
      +1 yıl

Moruk batıda milletin kızı 15 yaşında fuhuş yapıyor kimse sesini çıkartmıyor aksine buna çağdaşlık özgürlük diyorlar güneydoğu da ki 18 yaşındaki bir kız gayet olgun aklı başında oluyor evlenmek gayet normal

Yorumla
    • Yaşam90
      Yaşam90
      +1 yıl

@alemindelisi
      Sanene batıda herkes kendinde sorumludur işinize geldimi batıyı kötülüyursunuz işibize gelince övüyiorsunuz kimsenin fuhuşa çağdaşlık dediği yok 18 üstü evliliğe kimse bir şey dediği yok 15 16 kızları aile ve çevre baskısıyla aciz diye dedesi yaşında ki adamlara verip merdiven altında nikah kıyıp gizliden halvet sokuyorsunuz yasal kanuni yaş evliliğine kimin ne dediği var ister kendi isteğiyle ister görücü usulüyle bir kez yazdığımı iyi okuyun fuhuşa diyorsun ben burda muhafazakar kesimin özel fantazilerini lüks villalarda ve rezidanslarda şerbetli seks partileri yaptıkları özel kıyafetli kadınlar çağırdıklarını geceden sabah muta nikahı kiyarak hep başlarını görüyorsunuz yanlış yanlıştır batısı doğusu yok bunun kimsenin zoruna gitmesin

Yorumla
  • Kizbisusbe
    Kizbisusbe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Kadınlardan hiç ama din ama kitap ama namus ama evlenebilir ama izin olunca oluyor diyen yok yine erkeklerden bol bol nasihat gelmiş. O beyninizin o lobu var ya, hah ben işte oraya sçym

2
    0 Yorumla
  • kdkdkskkskls
    kdkdkskkskls Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

3 yıl önce bir düğüne gittim kadın yaşımı sordu 16 dedim ne varmış yaşında gel seni oğluma alayım diyor mal varlığını vs saydı neye uğradığımı şaşırmıştım annem geldi sonra kadını şakayla karışık iyi bir azarladı ve kadının büyük gelini 17 yaşındaydı 1 yaşında oğlu vardı

2
    6 Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Terbiyesiz kafın imiş. Oglum a ayarlayım ilişki yaşa para veririz dese kadınlar6över onu

Yorumla
    • kdkdkskkskls
      kdkdkskkskls
      +1 yıl

Mesela senin annen över değil mi

Yorumla
    • kdkdkskkskls
      kdkdkskkskls
      +1 yıl

Edepsizliğe bakar mısın ya erken evlenmeyen herkes kaşar mı oluyor fikirsiz

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Çocuk kızların fuhuş yapması ve yaptırılması da karsı mısın. Ben 2 sinde karsıyım

Yorumla
    • kdkdkskkskls
      kdkdkskkskls
      +1 yıl

Bu konu ile alakası ne neden durduk yere böyle bir şey diyeyim o zaman sende çocuk cinayetlerine destek veriyorsun çünkü destek vermediğini söylemedin çok saçama oldu değil mi

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Bir kez diyemedin be küçük kızlara fuhuş yaptırılması kötü üzücü yazıklar olsun sizğn5szn gbi ikiyüzlü çıyanlara

Yorumla
  • GeriDöndümBebek
    GeriDöndümBebek Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Kızların çoğunun ortaokulda lisede sevgilisi oluyor zorla evlenmiyorlardir hepsi, o yaslarda libido tavan çocuk falan degiller yani adı üstünde ergenlik. Bırakın evlensinler size ne kime ne salın insanları

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu evliliklerin tümü zorla olmuyor ki. Yani sadece küçük bir kısmı zorla evleniyor. Hani hatadır yaıştır eyvallah ama tablo hindistandaki gibi değil.

5
    6 Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Evet ya 12 yaşında ki bir kız çoçuk 30 yaşındaki adam aşık oluyor bu çok normal demiii?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@inconnu01 1 tane örnekten yola çıkarak tüme varım yapamazsınız. Bu sizi haklı çıkarmsya yetmez. 16 17 yaşında olup da bile isteye evlenen bir sürü de insan tanıdım. Bütün 18 yaş altı evlilklerin zorbalıkla gerçekleştiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz azizim.

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Aynen aynen aynen

Yorumla
    • cache345
      cache345
      +1 yıl

@inconnu01 dar kafalı mahluk. 16 yaşında liseli kızlar tanıyorum arkadan veren bunlar sorun değil ama nikah kıyılırsa sorun dimi kuş beyinli

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Haddini bil ! Siz gidin önce bi kendinize bakın erkekler neler neler yapıyor gidin onlara yazın bunları

Yorumla
    • Blink-Pink
      Blink-Pink
      +1 yıl

@cache345 aynen

Yorumla
  • _SeniSeviyorum_
    _SeniSeviyorum_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl

Zorla evlendirmek irenc.
    Fakat kendi rızası ile evlenen 16 17 yaşında çok kişi tanıyorum

5
    1 Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Aynen severek ömürlük evleniyor çocuklar. Bunlar buna karsı ama 18 altı kızın fuhuş batagına karsı degil ilginç

Yorumla
  • sKrivNostna
    sKrivNostna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Bunun tek sebebi eğitimsizlik siz ne kadar konuşursanız konuşun bu ülkede insanlar eğitilmediği sürece bu durumları yaşıyacağız

3
    0 Yorumla
  • GS_Aras
    GS_Aras Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Araştırma tek yönlü yapılmaz... 1 yılda 18 yaş altı kaç bin kız çocuğu sevgilisinden hamile kalmış onu de hele. Bizim gördüğümüz asıl rezillik bu ama size göre çağdaşlık.

1
    8 Yorumla
    • Cansugünday1
      Cansugünday1
      +1 yıl

Senin gibi reziller bu tür şeyleri savunuyor maalesef. Kimsede o durumlara çağdaşlık demiyor iki dur7m da kötü üstelik erkek değil de sadece kız mi batıyor gözüne embesil. Evlilik ve sevgililikde aynı şey mi şaka gibisiniz gerçekten

Yorumla
    • GS_Aras
      GS_Aras
      +1 yıl

@Cansugünday1 Savunan kim bayan REZİL. Tabii ki savunmuyorum. Ortada daha da rezil bir durum var ve bu konuda insanlar kör sağır ve dilsiz. 18 yaş altı evlilik birini yaralamaksa, 18 yaş altı ilişki hamilelikleri öldürmektir cinayettir diyorum. Kapişşş

Yorumla
    • Cansugünday1
      Cansugünday1
      +1 yıl

Evlenmeden ilişkiye girmesi çocuk yaşında evlenip ömür boyu istismara maruz kalmasından ve hayatının mahfolmasindan daha mi kötü nasıl bir rezil olduğun bu cümlenden belli gerçekten

Yorumla
    • GS_Aras
      GS_Aras
      +1 yıl

@Cansugünday1 18 yaşından küçük çocuk sevgilisinden hamile kalıp tuvalette doğurup ya cami avlusuna bırakıyor, ya boğarak öldürüp bi yere gömüyor, ya da canlı canlı çöpe atıyor. Evli olsa o çocuk ölmeyecekti mesela. Her iki seçenekte yanlış desteklemiyorum sadece hangisi daha çirkin ve canavarca ona değiniyorum anla artık

Yorumla
    • Cansugünday1
      Cansugünday1
      +1 yıl

Senin gibileri anlamak istemiyorum. Her çocuk evliliği rezaleti için seslerini çıkarmak istese insanlar sizin gibi rezil insanlar hemen ilişkiye girenleri örnek veriyor sanki hepsi bunu yapıyormuş gibi birde izlenim veriyorsunuz sizin gibilerin amacı sapıklığı yaymak değil de nedir...

Yorumla
    • GS_Aras
      GS_Aras
      +1 yıl

@Cansugünday1 Diredikçe dire ayağını :D Ortada iki sorun var ve biri diğerine göre çok daha büyük. Küçüğüne takılıp büyüğüne ses çıkarmamak akıl mantık işi mi? Biri eziyet diğeri cinayet. Cinayet eziyetten iyidir cidden görüşün bu mu? Her ikisi de yanlış diyorum. Sadece birini değil ikisini de görün ikisine de tepki gösterin diyorum. Ama sen bunu da anlamadın tabii :D

Yorumla
    • Cansugünday1
      Cansugünday1
      +1 yıl

Birinde aile yanlış eğitmiş o çocuklar da duygusal boşluktan veya kısıtlamadan ilişkiye girip hatalar yapıyor apayri bir konu o ve bunun çocuk evliliği ile ne alakası var şu an tartışılan konu çocuk evliliğinin yanlış olması her ne nedenle olursa olsun bu bir suç ve cinayetten farkı yok. Doğuda yasıyorum ben çocuk yaşta akrabaya verilen çocukluğunu hayatını yaşamamış o zavallı kızların gözyaşlarını görüyorum hep az da dertlesmedik onlarla. 70 yaşındaki ninem dahi 12 yaşında 30 yaşında ki adama verildiğini unutamıyor hala kocasından ne kadar tiksindigini anlatıyor bize kaç yıl geçmiş hala unutamıyor. Siz onların duygusal ve fiziksel şiddete uğramalarını yok sayıp birkaç ergenin ilişkiye girmesine mi takıyorsunuz neden ilişkiye girenler kız diye mi. Bir tarafta bir kişinin hatası var diğer tarafta ise suç var o gerici kafayı at üstünden ve suç olanı gör derim kısacası

Yorumla
    • GS_Aras
      GS_Aras
      +1 yıl

@Cansugünday1 Ben cinsiyet belirtmedim kız erkek ikisi içinde yanlış. Bahsi geçen 3-5 ergen değil binlerce ergen. Haberin yoksa veya göremiyorsan senin sorunun. 18 yaş altı evlenmesinde oynaşmasında kardeşim çünkü bunlar çocuk ikisine de izin vermeyin ikisine de sessiz kalmayın. Dediğim özetle bu... Ama sen ısrarla farklı yerlere çekip durmadan hakaret ediyosun. Bence sende de bir sorun var.

Yorumla
  • 4ı4ı4ı4ı4ı
    4ı4ı4ı4ı4ı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Sizleri gerçeklerle tanıştırayım arkadaşlar. Bu durumların bir kısmı istek dışı olduğu gibi bir kısmı da istediği için evleniyor. Doğu denmiş orada ne kadar bilemem ama İstanbul'da da 18 yaş altı doğumlar gerçekten çok fazla. Önü nasıl alınır bilemem ama önünü almak hiç te kolay basit birşey değil malesef...

1
    0 Yorumla
  • realistico_
    realistico_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Medeni kanuna göre evlilik için 18 yaşı doldurmak gerekir.
    Anne ve babaların rızasıyla 17 yaşı doldurmak gerekir.
    Kazai rüşt (mahkeme) kararıyla 16 yaşı doldurmak gerekir.

1
    0 Yorumla
  • yaneyya
    yaneyya Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Unorthodox degil mi foto 🤔

Bitmiyoo bitmez de. Kizlar da bir tuhaf okuyun dedikce kocaya kaciyolar. Muge anli da goruyorz sadece aile degil cocuklarda bir tuhaf maalesef 😒

1
    0 Yorumla
  • Ghostshooterr
    Ghostshooterr Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

Sğbyancılık örnekleri hep vardı. Henüz girmiş 13~14 yaşına, edalı işveli köylü güzeli. Şarkısı gibi mesela

2
    1 Yorumla
    • TTCustom017
      TTCustom017
      +1 yıl

Ardahan im yolları da bunu anlatan bir türkü

Yorumla
  • KöRfEzDeN__
    KöRfEzDeN__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Bunların çoğunluğu kendi rızasıyla evlenmiştir. Hatta bir kısmı kaçmış ailesi zoraki kabullenmiştir. Boş konuşmayın. Parklarda kuytu köşelerde heba olanlardan bahsedin birazda...

4
    6 Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

lan bi git o kadar küçük yaşta çocuk evlilik ne nerden bilcek daha cinsel istek bile oluşmuyor

Yorumla
    • KöRfEzDeN__
      KöRfEzDeN__
      +1 yıl

@SosyoPsikopat benimle düzgün konuş. Lan lun yapma psikopat falan anlamam serseri seni. O kuytu bucakta sosyal medyada orda burda hiç öyle isteksiz durmuyorsunuz ama. Terbiye yoksunu seni.

Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

kes lan sesini, kendini bana benzetme terbiyesiz herif

Yorumla
    • KöRfEzDeN__
      KöRfEzDeN__
      +1 yıl

@SosyoPsikopat senin neyine benziyeceğim canım ergen. Git öte de oyna

Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

yaşlı uyuz

Yorumla
    • KöRfEzDeN__
      KöRfEzDeN__
      +1 yıl

@SosyoPsikopat densize bak ya

Yorumla
  • ahmets61
    ahmets61 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Asıl rezillik senin bunu söylemen.. evlenmek suç.. zina serbest.. kadın evde kocasına hizmet ederse zavallı mağdur, iş yerinde patronuna hizmet edince çağdaş, modern oluyor öyle mi.. algınız batsın !..

1
    3 Yorumla
    • ahmets61
      ahmets61
      +1 yıl

Lisede sevgilileriyle her haltı yiyen bebeler (!) için hiç bir sıkıntı yok herşey serbest.. ama es kaza 18 yaş altında evlenirse dünyanın sonu.. işte ahir zaman böyle birşey dünyanın sonu yaklaşıyor

Yorumla
    • Cansugünday1
      Cansugünday1
      +1 yıl

Hizmet etmek öyle mi senin gibi köpekler zaten çocuklara göz diken kesimler. Evlilik ve sevgililik bir mi kadınlar okumasın çalışmasın ki sizin gibi köpekler iyice eziyet etsin onlara derdiniz bu. Üstelik her okuyana ilişkiye giriyor demek de cahilliğin ayrı boyutu

Yorumla
    • ahmets61
      ahmets61
      +1 yıl

Evet üstüne basa basa söylüyorum.. kadın dediğin kocasına hizmet E-D-E-C-E-K.. hattâ akşam eve geldiğinde ayaklarını da yıkaması lazım..😂 şaka şaka o kadar da değil kalp krizi falan geçirme sakın 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Zorlama olmadığı sürece kişi kendi isteği ile ergenlik çağına girdiysem evlenebilir ancak ZORLA EVLENDİRİLME DİYE BİR ŞEY OLAMAZ

5
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahahaha 3 dislike zinayı modern sananlar mı? Hahahah

Yorumla
    • Ümitsixzzzz
      Ümitsixzzzz
      +1 yıl

Büyük ihtimal. evliliği gericilik, ensest ilişkileri ve her önüne gelene birlikte olmayı ilerici olmak sanan andavallar eksilemiş

Yorumla
    • mutantnproud
      mutantnproud
      +1 yıl

@Ümitsixzzzz Çocuk evliliğine ek olarak akraba evliğini de normal gören bir kesim olarak ensest sizin tekelinizde sanki?

Yorumla
    • Ümitsixzzzz
      Ümitsixzzzz
      +1 yıl

@mutantnproud ben çocuk evliliği normal mi dedim? Nerden uydurdun bunu? Ensest yani çarpık ilişkinin ne olduğunu bilmiyorsan o senin sorunun. Ensest ilişkiler evlilik dışı olur. evlilik dışı 15 yaşında kız ilişkiye girse her türlü cinselliği yaşasa. Gikiniz çıkmaz nedense ama aynı cinselliği evlilik ile yaşasa; çocok ovlologono hoyor diye sloganlar atar sizin aydın kesim!! Çünkü evlilik dışı herşey normaldir size göre ama evlenmek suçtur.

Yorumla
    • Ümitsixzzzz
      Ümitsixzzzz
      +1 yıl

Akraba ile evlenince ensest oluyor ama akrabası ile evlilik dışı birlikte olursa modernlik oluyor sizin bakış açınıza göre o Zaman. İki insan birbirini sevince akrabalık bağı da , pek önemli olmuyor inan.

Yorumla
    • mutantnproud
      mutantnproud
      +1 yıl

@Ümitsixzzzz Yoo, akrabayla ilişki yaşamak da muhafazakar geçinen kesimde görülen bir şey. Bizde kuzen kardeşten farksızdır. Toplumu hiç analiz edemiyorsun...

Yorumla
  • Sweagar
    Sweagar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Şu yorumlara bak yaa 😅 cahillik haberi ne yorum yaparken cahillik dağıtan insanlar. O doktor o ekip hangi kaynaktan buna ulaşmış bu soruyu soran kişi kaynağa baktın mı baktıysan bizlede paylaş 😅 soru gerçek olabilir bunlar doğru olabilir ama araştırma etme hiçççç 0 adam direk yorumda kaymış gitmiş 😅

0
    0 Yorumla
  • pllyna
    pllyna Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Bitmez
    Bizi yönetenler halkın genel algısını gösterir
    Bizim aynamızdır yani.
    Gerici insanlar, gerici insanlar seçer.
    Haliyle toplumsal iyileşme yaşanmaz
    Yazık tabiki..

0
    0 Yorumla
  • pastacı_meryem
    pastacı_meryem Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 85%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.

Ne var yani? O yaşa kadar flört edilmiyor mu? İlişkiye girilmiyor mu? Sorun ne evlenince?

3
    10 Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Erkekler o yaşta neler yapıyor neden onlara bir şey demiyorsunuz peki?

Yorumla
    • frank333
      frank333
      +1 yıl

@inconnu01 saf yollu kiz buldumu affetmez tabi. seviom diye yalan soyleyip at yataga. sonra kiz dusunsun vermeseymis oda

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Bu nasıp bir zihniyet ya erkek kızı kullanıyor suçlu kız oluyor

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Sizin gibilerle muhatap olamam uzayın şimdi tanrı kızları sizden korusun

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Öyle erkeklerin Allah belasını versin

Yorumla
    • frank333
      frank333
      +1 yıl

@inconnu01 kendi dusen aglamazmis. vermeseymis yollu. Ozellikle ilgiye ve sevgiye knan saf kizlar. onlar olmasa nasil milli olucaktik. kiz kendine dokundurmasa anlicak sevip sevmedigini erkegin

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Frank333 erkek adam olsaydı bir kadını kullanmazdı. Bir erkek cinselik yaşayınca adam olmuyor umarım sizin gibi erkekler hiç bir zaman evlenmez. Bir kadın cinselik yaşayınca kullanılmış olmuyor. Kadın verince yollu erkek verince ne peki? Senin nasıl bir erkeklerden olduğun çok belli Allah kızları senden korusun senin gibiler şu an hapiste olmalı sizin gibiler dışarda olduğu sürece kadınlara huzur yok

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Şimdi uza mağarana git ve bir daha cevap yazma bana cahil. O kadın yolluysa o erkekte şeydir...

Yorumla
    • frank333
      frank333
      +1 yıl

@inconnu01 ben mi, erkeklerin yuzde 60 70 i boyle. ne zannettin

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Kadınlara laf atmaya yollu demeye hakınız yok kendinize bakın önce yazık yaptıklarını adamlık sanıyorlar milliymiş iyyy şimdi uza

Yorumla
  • Ahahhahahahah
    Ahahhahahahah Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 82%
    +1 yıl

onu bilmemde burda evlenemeyen doguya gidiyor kizi babssindan satin alip geliyor. Babasi paraya bakiyor kizda buraya gelmekle kurtulus olarak goruyor.

1
    0 Yorumla
  • papagligocik
    papagligocik Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 80%
    +1 yıl

Anne baba nasil razi geliyor hayatinin baharinda elin adamina bu sabileri vermeyi inanilir gibi degil.

1
    0 Yorumla
  • Caner_psiko
    Caner_psiko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

akp yonetimi adaleti.. ulkeyi araplar yonetirse olcagi bu
    resmen feto adaleti cocuk evliligi
    kufur ediyorum utanmiyor piisliklerr

1
    0 Yorumla
  • saat4
    saat4 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Böyle boş boş soru sorup konu açmakla, böyle kuru kuru tepki vermekle olmuyor hanfendi..
    Eyleme dökmek babında bi şeyler yapın da alkışlayalım.

1
    0 Yorumla
  • Gergous
    Gergous Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 73%
    +1 yıl

Zorla evlendirilmek çok kötü birşey ama 16-17 yaşında evlenen çok insan biliyorum mahkeme olsun aile rızası olsun hepsi yasal oluyor sanırım

1
    0 Yorumla
  • Cheetos
    Cheetos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

"Olson çoloyor omo hozmotto yopoyor!" diyen bir milletin küçük kızlarını da evlendirmesine şaşmamak lazım...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler arasında çocuk evliliğini savunanların sıklığı şaşırtmadı. Bu coğrafyada modern görünen tiplemelerin bile çoğu tam olarak ortadoğu çomarı. Özellikle erkekler ama.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

18 Yaş altı çocukların kendi istekleriyle evlendiklerini söyleyerek erken yaşta evliği savunana kesime sesleniyorum; çocuklar kerhanede çalışmayı isteseler onu da mı kabul edeceğiz?
    Pedofili savunana o okuyan eden insanlara aptal aptal konuşan geri zekalıya da sesleniyorum; 9 yaşındaki kızını 82 yaşındaki adamada veririsin sen şimdi midesiz pislik.
    Çocuklarla yatmayı hayal eden omurgasız pisliktir net...

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yarısından fazlasının kendi isteği olduğunu düşünüyorum 18 yaş altı ve evleneceği için sanki çok iyi bir şey yapmış gibi övünen çok kişi görüyorum maalesef

2
    0 Yorumla
  • Poncikkk98
    Poncikkk98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Sevgili olurken neden aynı tepkiyi göstermiyorsunuz? Evlilik sevgiliden gidiyor haberiniz olsun.

2
    11 Yorumla
    • Nietzschenededi
      Nietzschenededi
      +1 yıl

Ne saçmalık ya, evlendiren çoğu cahil yobaz aileler kız çocuklarını sevgilileri var diye mi ya da sevgilileriyle mi evlendiriyorlar 😏

Yorumla
    • Poncikkk98
      Poncikkk98
      +1 yıl

@Nietzschenededi neyle evlendiriyorlar yaa bak 5 tane salak eksilemiş sebep gerçekleri yüzlerine vurmam. Bir gönül 50 kişiye yanmaz

Yorumla
    • Birisiğğğ
      Birisiğğğ
      +1 yıl

321 go çocuk gelin bölümünü izle utanırsın belki biraz yazdıklarından

Yorumla
    • Nietzschenededi
      Nietzschenededi
      +1 yıl

@poncikkk98 söylediğin sözlerin hiç elle tutulur tarafı yok bu yüzden salaklar eksilemiş falan deme bu kız çocukları ki kanunen çocuktur onlar daha, bir mal gibi aileleri tarafından zorla evlendiriliyorlar ne sevgili olması sevgili olacak ortam mı bulabiliyor onlar, resmen daha hayatlarının baharını yaşamadan çocuk yaşta anne olmaya zorlanıyorlar yazık hemcinsin olarak en çok senin anlaman lazım gerektiğini düşünüyorum

Yorumla
    • Poncikkk98
      Poncikkk98
      +1 yıl

@Birisiğğğ uyanamadı gereken sizsiniz ortamı hazırlayanlar gerek yok pedofili benim oturduğum yerde değil doğu da var

Yorumla
    • Poncikkk98
      Poncikkk98
      +1 yıl

@Nietzschenededi yaaaww sen ne lak lak yaptın böyle zorla evlendirilmeyen de var her gün tvlerr de izliyoruz azıcık şu beynini bir genişlet yanlışı yanlışla savunmayın. Ha sevgili olmuş ha evlenmiş buna izin verenler utansın şimdi yürü işine.

Yorumla
    • Birisiğğğ
      Birisiğğğ
      +1 yıl

https://resimyukle.io/r/gmqpsYgbe2

Yorumla
    • Nietzschenededi
      Nietzschenededi
      +1 yıl

@poncikkk98 asıl sen ne cahil ve gerici çıktın senin dediğin sevgili olup da kızın rızasıyla evlendirilen kaç kişi var şimdi bana istatistik yaptırma asıl sen sevgililikle çocuk yaşta evlendirmeyi aynı kefeye koyduğun için için utan

Yorumla
    • Poncikkk98
      Poncikkk98
      +1 yıl

@Nietzschenededi harbi beyinsiz siniz sizler harbiden. İğreniyorum sengiliye olunlu gözle bakan canilerden Allah sizi kahretsin. O çocuk o yaşta evlendirilmez sevgili de yapılmaz çünkü akıl yaşı otrumamıştır sizin gibi.

Yorumla
    • Poncikkk98
      Poncikkk98
      +1 yıl

@melahatablacom buradan yaz o algısı düşük 2 YÜZLÜ şahıs engellemiş beni. Ama 2 ucu boklu değnek olanın birinin savuncaksan hiç yazma gereği yok. Yobaz diyen şahıs gibi yobaz olma.

Yorumla
    • Poncikkk98
      Poncikkk98
      +1 yıl

@melahatablacom öncelikle beyinsiz sen oluyorsun sizin gibiler hem 2 YÜZLÜ hem de 2 ucu boklu değneğin diğer tarafını savunacak kadar paçavra bozuntusu. Leşsiniz.

Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Çok rezil durum. 18 altı fuhuş hayatı ise bu evliliklerin 50 katı

2
    2 Yorumla
    • melahatablacom
      melahatablacom
      +1 yıl

Kardeşim ben bu iki durumu eşit rezillikte kabul ediyorum...

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
  • Sabırlı09
    Sabırlı09 Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 97%
    +1 yıl

Evlenen srfsiz neden evleniyor insanların günahını alamayacaksın

2
    2 Yorumla
    • Sacmasapannj
      Sacmasapannj
      +1 yıl

Pedofili or.. pu çocukları onlar. Allah belalarini versin ölümleri parça parça olsun

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Pedofoli degil yasıtları sevdikleri ile evleniyor kızlar kendi tercihi ile. Ama 18 altı fuhuş ta rekor kıran kızlara acımıyor kadınlar nedense evlenir se kötü. Asıl fuhuş ta Pedofoli yapılıyor. İkiyüzlü lülğk var

Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.

zorla evlendiren de vardır ama kendi isteğiyle evlenende çok

2
    0 Yorumla
  • yürüyenyıkıkk
    yürüyenyıkıkk Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Lahmacunselamı, siz bu cumhurbaşkanina oy vermeye devam ederseniz hiçbirşey yolunda gitmez zaten

2
    1 Yorumla
    • drlife
      drlife
      +1 yıl

Birşey sorucam. Lahmacunselamı ne demek? Merak ettim de.

Yorumla
  • tutkununfrekansı
    tutkununfrekansı Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Bütün bunlar hep seks işte... ne yapacaktı bu kızlar herkes asekseul yaşamak zorunda değil... insanların yakasından bi düşmediniz beee.

0
    0 Yorumla
  • 000000007
    000000007 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 97%
    +1 yıl

Akraba evliliklerinin sayısı, belki daha fazla ve bütün bunları normal gören ve savunanların sayısı da bu sitede çok fazla.

0
    0 Yorumla
  • littlebabyyy
    littlebabyyy Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Kur'an da değil hadislerde kız çocuğunun evlilik yaşı belirtilmesi peki dnehwjahsba kanka cahilsin bari ısrar etme

0
    2 Yorumla
    • littlebabyyy
      littlebabyyy
      +1 yıl

Ben bunu bir yorumun altına yazmıştım yorum silinmiş benimki kalmış sadece. Adam Kuran'da 12 yaş evlilik yaşı diyor diyordu. Ben de Kuran'da değil hadislerde evlilik belirtiliyor demiştim.

Yorumla
    • Birisiğğğ
      Birisiğğğ
      +1 yıl

Knk bunlar kurana göre regl olan herkes evlenebilir sanıyor ama islamın en temel yasası rızadır eğer o çocuk tamamen hür iradesi ile istemiyorsa onun evlendirilmesi de birinin onla evlenmesi de islama göre haramdır. Ama dinin işlerine gelen kısmı görüyorlar sadece klasik Ortadoğu.

Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.

Cevap burda işte: Çocuk evliliklerinin en çok olduğu ilk 10 kentten dokuzu Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri.

0
    0 Yorumla
  • Hisssizleşebilen
    Hisssizleşebilen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuk gelinnyoktur ahlaksız ve şerefsiz erkek vardır. Onursuz ebeveyn vardır. Çanak tutan toplum vardır.

0
    1 Yorumla
    • JAPANMOTORS
      JAPANMOTORS
      +1 yıl

Evlenmeyin sizde zorla mı 😀

Yorumla
  • sirenqueen
    sirenqueen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sonra orta doğu diyoruz laf yiyoruz. Coğrafi olarak zaten orta doğu, kafa olarak da orta doğu. En azından yarısı.

0
    0 Yorumla
  • Desol
    Desol Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı.

Zihniyet değişmezse hiç birşey bitmez. Mesele zihniyet meselesi. Zihniyeti çürük olanın, sağlam bir şey yapmasını beklemek zaten saçma olur.

0
    0 Yorumla
  • mergens
    mergens Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hala feodal düzende yaşayan/düşünen vatandaşlar da yüksek bir eğilim gösteren durum. Bunun en büyük mücadelesi eğitim ve bilinçlendirme ile olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Peki kendi isteğiyle ilişkiye giren sonra kürtaj yaptıran 18 yaş altı kişileri ne yapcaz bu zillet nezaman son bulacak?

3
    0 Yorumla
  • KediimBenVeYatağım
    KediimBenVeYatağım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Evliliği nimet sayan bi milletiz bu böyle oldukça bitmez

1
    0 Yorumla
  • 143003
    143003 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

Suriyeden getirilen kızlarıda parayla satın alıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Yoğunbakım
    Yoğunbakım Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.

Nasıl nikah kıyılabiliyor yaşı küçüklere? Yasak değil mi? Yasaksa iptali gerekmez mi?

1
    1 Yorumla
    • Birisiğğğ
      Birisiğğğ
      +1 yıl

İmam nikahıyla veriyorlar

Yorumla
  • Bilgilikız58
    Bilgilikız58 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.

Sırf başlık parası tarzı saçma sapan adet ve gelenekler yüzünden oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Bittimb5
    Bittimb5 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

Bak ben gördüm de söylüyorum çoğu kız isteyerek evleniyor.

1
    0 Yorumla
  • Cerrone_
    Cerrone_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Zihniyet ve cahillik bitmediği sürece bu tablo değişmez

1
    0 Yorumla
  • EmirAdakul
    EmirAdakul Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 59%
    +1 yıl

13014 bin çocuk evlenmiş sayısına kadar biliniyor o zaman devlet neden izin veriyor ki?

1
    0 Yorumla
  • Biradimotesi
    Biradimotesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Resmi olarak 16 yasina kadar kişiler evlendirilebilir.

1
    2 Yorumla
    • Anyadres
      Anyadres
      +1 yıl

Daha çocuk onlar farkında mısın

Yorumla
    • Biradimotesi
      Biradimotesi
      +1 yıl

@Anyadres ben sadece resmiyette ne yaziyorsa onu söyledim, art niyetli degiliim, bence de evlenmemeli o yaşta ama sanirim yanlış anlasildim, baya bi eksileyenler olmus.

Yorumla
  • Büşra_riri
    Büşra_riri Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

18 yasindan kucuk evlenenler hep kendi istegiyle evleniyor en azindan benim sahit olduklarım kendisi istiyor

1
    0 Yorumla
  • XSirenHeaDX
    XSirenHeaDX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 98%
    +1 yıl

yav, sonra pedofil misin dendiğinde kızıyorlar. İğrenç be.. 😵bu nasıl yokluktur arkadaş? 😡😡😡😡

1
    0 Yorumla
  • açılınavukatım
    açılınavukatım Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Hakim ve aile izniyle 16,17 yaş evlenebiliyor kanuni olarak

1
    0 Yorumla
  • Peugeot90
    Peugeot90 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

yönetim zihniyetine bakınca az bile !! Nalet olsun. Ne diyeyim

1
    0 Yorumla
  • Desuyonee
    Desuyonee Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

para için yapıyorlar genel olarak
    başlık parası adı altında evlendirip bir nevi çocuk satmış oluyorlar

1
    0 Yorumla
  • BeniBöyleBill
    BeniBöyleBill Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Peki merak ediyorum... 15 Yaşında bir kızın cinsel ilişkiye girmesi sakıncalı mı?

1
    3 Yorumla
    • Master_Skywalker
      Master_Skywalker
      +1 yıl

Tabiki de

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

@Master_Skywalker İngiltere de yasal..

Yorumla
    • Master_Skywalker
      Master_Skywalker
      +1 yıl

Biz Türküz İngiliz değiliz

Yorumla
  • KaraKartal50
    KaraKartal50 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl

Kendi rızası ile evlenenler için bir problem yok bence. Ama zorla evlendirdilerse o yanlış

1
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ
    ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

18 yaşına gelmeden koca meraklısı kızlarda var hepsi bir değil işte

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkiye'de 1 yılda 13 bin 18 yaş altı kız evlendirilmiş. Bu rezillik hiç bitmeyecek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye genelinde evlenme çağında olup hiç evlenmeyenlerin sayısı 19 milyonu aştı! Sizce gençler... 53 cevap verildi
Türkiye de 43 Milyon Dünyada 7 Milyar Kız Kadın Var Hiç Birinden Hoşlanma Sevgili Flört Düğün... 3 cevap verildi
Neden türkiyede evlilik yaşı baya düştü artık herkes 20 sinde gidiyor? 16 cevap verildi
Türkiye'de gençler neden evlenmiyor sizce, evlilikten neden bu kadar kaçılıyor? 30 cevap verildi
Türkiye genelinde evlenme çağında olup hiç evlenmeyenlerin sayısı 19.485.977 oldu. Gençler neden... 9 cevap verildi
Turkiyede gençler niye evlenmek istemiyor🙄? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gaz sancısı yaşadınız mı?
  • Hyundai Tucson nasıl araba sizce?
  • Bi bakış Bi kaçış Bi ateş, yakarış Kaçıncı aldanış?
  • Moralin çok bozukken partnerine odaklanabiliyor musun yoksa her şeyi iptal mi ediyorsun?
  • Regliyken spor yapabiliyor musun?
  • Zikzak saç modelleri güzel mi?
  • Günlük kaç adım atıyorsunuz?
  • Muz mu, çikolata mı?
  • Barbie Girl tarzı! Pembe renk giyinmeyi seviyor musunuz?
  • Birini sevdiğinizi nasıl belli edersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨