AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Türkiye’de pedofilik normal görülüyor. Erkeklerin kendilerinden 5-40 yaş küçük birini alması normal değildir. (Şimdi uzayın bu yorumuma cevap yazmayın)
Erkeklerin yaptığı yorumları görünce sinir krizi geçiriyorum. Böyle bir şeyi normal görenlerin ve böyle cahil ailelere lanet olsun umarım kızınız olmaz sizin.
Beğenmeyenler ne olduğunuzu belli ediyorsunuz inş kız çoçuğunuz olmaz ve evlenmezsiniz
Katılıyorum size
Teşekkür ederim sizin gibi erkekler var iyiki
Aslında benim gibi düşünen az erkek yok. Ama aksini düşünüp savunanlar daha fazla. Teşekkür etmelik de bir durum yoktu. Bence savunduğunuz şeylerde haklısınız.
burda iğrenç yorum yapan pis varlıklar. Kızlar cinselik yaşayınca sorun var ama erkek yaşayınca mı sorun olmuyor? Erkekler küçük yaşta cinselik yaşıyor e o zaman erkek çoçuklar da küçük yaşta evlensin? ?
@espressoseverim Türkiye’de sizin gibi erkekler az maalesef
Bu rezilliği yapanların gebermesi dileğiyle. Caydırıcı cezalar da yok ki doğu da yasıyorum ben cevremde öyleleri dolu. Serefsizler halay çekiyor bir çocuk evlendirilir iken birde. Şikayet etsek de bir ceza verilmiyor neymiş aile rızası varmış ya aile mi evleniyor ergen daha olgunlaşmamış bir çocuğun hayatı burda yanıyor bu nasıl bir zihniyet. Kadına şiddetin temelleri okutulması gereken çocukların evlendirilmesi ile başlıyor asıl. Bir insanın eğitimi ve işi o insanın güvencesidir unutmayın
Kankam 16 yaşında 21 yaşında sevgili buldu. Çocukla birlikte olmak istiyor, çocuk daha zamanı var diyo. Çocukla evlenmek istiyor, çocuk yaşın gelsin bı diyo.
Normal evlenen kaç kılı var acaba biraz abartı geldi bana merak ettim
Çok ürkütücü görünüyor. Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok.
Bitmez. Bu ülke böyle bir ülke bununla yaşamaya öğreneceğiz yapacak bir şey yok.
Corona biraz daha artıp İnsan ırkı tamamen yok olursa biter...
Cahiller yok olsun
Kızın rızası olsa bile bilinçli birşey olduğunu düşünmüyorum. Düşünen kişilerde de sıkıntı vardır.
Tur atıp buraya geldim ama bunun gibi cahiller bitmez.
insanları düzgünce eğitip zihniyetleri degistirmedigimiz sürece maalesef ki hayır bitmez
Kanunen 17 yaşındakiler evlenebiliyor o 13 binin çoğu 17 yaşındadır
Maalesef ülkemizde ki bir sürü cahillik örneğinden biri de bu işte...
Doğu ve güneydoğuda olan bir şey. sadece tüm türkiyeye mal ederek genellemek çok bilinçsisiz ama yea demek yanlış bence. sadece o bölgeler eleştirilir ona birşey denemez
Batı farklı mı
@TTCustom017 Batida 17 yas kiz sevgilisiyle ayni evde yasiyr. Bu normal ama doguda kiz kocasiyla yaşiyor evinin kadini yobaz oluyor sacmalik
Ankara 'da da var herşeyi doğuya atmayın
@Bittimb5 ankarada varsa bile doğudan göçmen aileler yapıyordur. ee ne değişti?
@Bittimb5 bütün doğulular öyle demek istemiyorum. ama maalesef doğuyla ilişkili bir fenomenden bahsediyoruz. 10 ilin ilk 9'u doğu diyorsa söze pek gerek kalmıyor.
Dogulular evlenip ayni evde kaliyor suç bu cocuk gelin o batida sevgilisiyle ayni evde yaşamak serbest boyle adalete tukureyim. Kimse cikip cocuk tacize ugradi demez sevgilisiyle yaşayana ama kocasi beraber olmaya zorlarsa aaa kocasida olsa zorla yapamaz bu benim bedenim ben istemedeb kimse dokunamaz derler dunya harbi yasanacak yer olmaktan cikti
@Senden1bokolmaz sanırsın ki sana tecavüz ettik?
@TTCustom017 bi sus
Yani bilemiyorum ne diyeceğimi. Belki o kızlar olacaktı. Onlara fırsat vermediler.
Büluğa eren herkes evlenebilir abartmayın. Zina yapsa daldan dala gönül eğlendirse aferin derdiniz. Zorlamayla olmadığı sürece problem yok.
Onlar zina fuhuş pedofoli yapabilir diyor. Evlilik kötü onlara
Cehalet ve eğitimsizlik devam ettikçe, bunların sonu gelmeyecek.
Bu pedefoli ve sapikliktir , bulunduğumuz coğrafya hala ne yazikki geri kalmış topluluk pakistan ve Afganistan statüsünde , yani tomurucuk meme hayali ile yaşayan bir cemaatleri var.
%90i düğün gunu elinde silahla havaya ateş ederken rakilarini yudumlayan ve çiğ köfte yiyen, geri kafalı, İslami oturma organlarından anlayip 9 yaşında çocuğu gerdeğe sokmayı İslam olarak gören tipler
18 yaş altında evlendirilmiş kızlar
27 yaşında evlendirilemeyen bne :D
Aşırı derecede katılıyorum
Ortadoğu ülkeleri gibiyiz nasıl gelisecegiz biz böyle
ALLAH BİN BELALARINI VERSİN O YÜZ KARASI CAHİLLERİN
15 18 yaş aralığındaki kızları çocuk olarak görmüyorlar ki zaten. O yaştayken kaç yaş büyük erkekler faydalandı benden.
İlişki yasadın ise normal der kadınlar evlenir isen kötü der
@birumut39 bence evlenmeleri daha iyi benim gibi olacaklarına
Bencede kardesim severek yasıtı ile evlenip ömürlük yuva kuruyor lar ne mutlu sende üzülme kur yuvanı
Durumuna üzüldüm ve haklısın
Bazı Kadınlar dışarıda düşman gibi ve Internetde kadın dostuymuş gibi davrandıkları süre bitmez sanırım.
keşke Atatürk sag olmuş olsaydı bu tip durumlar yaşanmazdı.
Yav ne alaka
@yalnizliklimani577 nasıl ne alaka en büyük savaş cahillige yapılan savaştır diyor ATATÜRK... lütfen
Cehalet bitmezz
@yalnizliklimani577 atatürk mü 14-15 yaşında makedon modelle gününü gün eden atatürk mü biraz araştırın isterseniz
Standart gazetesine göre, Dimitrina’nin kensidisine olan sevgisinden emin olan Mustafa Kemal, muhtemel bir evlilik için önünde duran engellerin ise farkındaydı. Haberde, "Atatürk Dimitrina’dan 11 yaş büyüktü. Ayrıca Bulgaristan’dan Genç Türkler’i pek sevmeyen ve onları aile yaşamları için kabul edilemez bulan kişiler vardı" ifadeleri yer aldı
Bazi ülkelerde daha kücük yaslarda bile evlendiriyorlar Allah akıl vermis ama fikir koymamis bazi beyinlere 🤔🤔🤔
Bayagi fazlaymış, genelde de dogu kisimdan cikiyor bu tip durumlar.
Hz. Muhammed Ailelere kızlarını 15 16 17 yaşlarında evlendirmesini söyledi. Sen mi daha iyi bileceksin o mu?
hiçte öyle bişi yok yalan atma kuranda bile ne zaman evleneceğin yazmıyor imkanı olan hemen evlensin diyor yaş belirtmiyor
öyle bir şey yok da varsa bile eminim ki o yaştaki bir kızın 60 70 yaşında sapık düşünceli bir adamla evlenmesini, pedofiliye maruz kalmasını söylememiştir.
seni arabistana alalım hadi yallah burdan dinci seni yobaz
O o zaman şimdiki 16 yaşındaki kızı ile o zamanın kızı bir mi o kızlar aklı ermeye başlayınca ev işi öğreniyormuş biz sürekli okuldayız
@haileyx kendisi 55-60 yalındayden 19 yalındaki aile ile evlendi. Halaa yok diyorsunuz. 11 yaşındaki torununu hz ömere bile verdi. Gidşp araştırsanıza? Evlatlık altığının karısıyla bile evlendi.
@elsaalily napalım peki asırlar öncesine gidip bunun kavgasını mı yapalım? orta çağda yaşamıyoruz herkesin söz hakkı var kimse kimseyle "töre, gelenek" adı altında zorla evlendirilemez.
@haileyx bende evlendirmelişer diye diretmedim zaten. Peygamberler böyle değil diyorsunuz ya aslındaa böyleler onu söyledim.
kanıt nerde
o zamanla bu zamanlar çok farklı kıyaslanamaz.
peygamberin böyle yapacağına inanmıyorum
@SosyoPsikopat evlatlık aldığın karısı ile evlenmesi ile ilgili ayet ahzap suresi 37. Ayet. Normalde islamda evlatlık olayı vardı fakat muhammet evlatlığının karısı ile evlenince kalktı. Hz ömerin eşlerini araştır görürsün kanıtı. Ümmü gülsüm ile 11 yaşında evlenmiş iki çocuğu olmuş ümmü gülsüm 16 yaşındaykende ömer ölmüş. Hayır merak ediyorum ayetleri okudunuzmu evliliklerin den nir haber yaşadığınıza göre kuranıda hiç okumadınız galiba?
her arapça kelime türkçeye tam olarak çevirilemez bunuda biliyorsundur o zaman
@haileyx kıyaslanamaz mıı hahahah niye kısyalamıyık hani evrenseldi kuran? Kıyaslanamaz ama uygulanabilir yani şaka mı? Peygamberlerin böyle yapmaz mı cariye almak için ayet çıkarmışlar yapmaz diyor. Aişe olayıda normalde 9 yaşında diye geçiyor ama dinciler 19 diye savunuyor. 19 yaşındaki ergenle 55 yaşında ihtiyarın evlenmesi normalmiş gibi.
@SosyoPsikopat her arapça türkçeye çevrilmiyor madem inşalşah kuranı arapça okuyup anlayabiliyorsundur? Hayır arapça bilmeyin türkçeye çevrilmiş kuranı kabul etmek mantıklı değilde. Kılıf uyduruyorsun hep. Madem arapça arapçan yoksa kuranı savunma o zaman?
sen harbi canımsın ama, dediğimi bile anlamıyorsun didik didik ediyorsun
ya bu çeviride xd
İngilizce de bile her kelimeyi tam olarak türkçeye çeviremezsin anlamsız olur araoçada da öyle
@SosyoPsikopat kullandığı kötü sözü sana aynen iade ediyorum:)) kıvırmada da bir numarasın. Arapçan yoksa dilini bilmediğin kitabı hangi akla hizmet savunuyorsun?
savunmuyorum ki zaten savunuyorum diyen kim sjdkfkfk
sana o sözler az da neyse ahahah
@SosyoPsikopat yazdıklarını tekrar okuu bir zahmet:) neden hakaret ediyorsun ben size hakaret bile etmedim. Doğruları kabul edemeyip saldırmayıda çakma müslimler çok seviyorrr :)) sen hit kuran oku araştır sonra benimle aşık atarsın :))
belki Müslüman değilim nerden biliyon 😂 zaten böyle insanları gördükçe de soğudum iyice dinden
her neyse ne bok yedikleri umrumda değil
@SosyoPsikopat ilk görüşünü okuu:))
okulda din dersi görüyoruz biliyorsun dimi
@SosyoPsikopat okulda görüdğün din derslerinfrn dinin %20-30 bu anca anlatıyorlar ayrıca okullarda din dersi diye bir şey yok. Okullarda sadece kuran anlatılıyor adı din dersi sadece :) hangi okulda tevratı incili kuran kadar anltıyorlar :))
ailem dindarsa ben napayım xd
idda üzerine baktım araştırdım yanılmışta xd
@elsaalily ya hadi işine git din düşmanlığını başka yerde yap gözünü nefret bürümüş sende sürüden bir üyesin hadi çobanın yanına
@elsaalily günümüzde 18 yaşındaki kişilerin 60-65 yaşındakilerle çıkması hiç kötü karşılanmazken yaptıgın sadece iki yüzlülük
@Gergous kim karşılamıyor ya sen mi karşılanıyorsun :) iui sen kızın olunca 60 yalındakilerle takılmasına bir şey demezsin var sende o genişlik.
@elsaalily hadi ordan git dalkavukluğunu başka yerde yap mendeburluk size yakışır
@Gergous valla hiçte bir şey yapmadıö hemen sinirleniyorsunjz neee oldu? Siz çocuklarla evlenenlere bile şag etmeyen tayfasınız. Sende çakma müslümanlığını ötede yap :)
@elsaalily çok emin konuşuyorsun cahil olduğun çok belli tabikide çocuk gelinlere karşıyım ama her konuya dini alet edip aşağılamak sizin için bir hobiye dönüşmüş durumda çok aciz ve basitsiniz
@Gergous konuyı anlada gel çağrıbın görüşünü oku öylede gel. Konu din zaten. Artıııı ya hadi işine git din düşmanlığını başka yerde yap gözünü nefret bürümüş sende sürüden bir üyesin hadi çobanın yanına yazıppp dalkavuk diye hakaret eden sensin basitin alası sensin kısacaa.
@elsaalily benmi basitim din düşmanlığı yaparak basit konumunda olan sensin her konuda din e saldırarak bir çıkar elde etme peşinizdesiniz virüsten daha tehlikelisiniz sizin aşınızda yoktur bulmak lazım
@Gergous nerde din düşmanlığo yapmışım yazdıklarımı aratırsana. Klasik laflar. Gerçeği kabul edemeyip cahil müslümanlarada aşı bul daha kuranı okumaktan acizsiniz.
@elsaalily senmi bana dini öğreteceksin lütfen rolleri karıştırmayalım sen dalkavukluk rolüne devam et dini aşağılamaktan keyif alan birisi ile tartışmak deveye hendek atlatmak gibidir ilk önce saygı çerçevesi içerisinde konuşmayı öğren sonra rolleri değiştirirsin
@Gergous öyle peygamberlere böyleee ümmmet hakaret etmeden konuşamıyor bile :) ben sadece bildiğimi yazmıştım. Ama sen buna din düşmanlığı diyorsan senin sorunun :)
@elsaalily yanlış biliyorsun işte 1.5 milyar insaın inandığı dinin peygamberine hakaret edicek kadar ufalmışsın bundan bahsediyorum
@Gergous nerde hakaret etmişim pardonnn? Hangi kısmı yanlış? 55 yaşındayke 19 yalındali aişe ile evlenemei mi evlatlık aldığı zeydin karısı olan zeynep işe evlenmesi mi yoksaaa hz ömere 11 yaşındaki ümmü gülsüm adıbdaki torununu vermesi mi?
tamam en iyi dinci sensin çok haklısın rica etsem sussanız mı artık
@haileyx dinciyim demedim artı konuşurjen senden izin alacak değilim sağ üstte bildirim alma var. Git kapat gelmez bildirim.
neyi neden uzatıyorsun ki?
tamam Allah sensin tamam
@elsaalily tamam hala dediklerimi anlamadıysan ne söylesek nafile ama o at gözlükleri çıkarmak lazım
@elsaalily olm bi yorum attık 80 tane konuşma gelmiş bu ne lan
@kdkdkskkskls okulda da hiçbir şey öğrendiğimiz yok ki
kanka sen 7 köyü karıştırdın oturup izledin :) ndsjıuuuxgjıedgt
@Gergous 😅. Knk yorumu beğende insanlara gitmesin
@Gergous krall
Kızına sosyal medyadan laf atılır sosyal medyayı kapatır 13 bin çocuk evlendirilir sesi çıkmaz devam et bakalım nereye kadar ediceksin
Hssjjdjsje haklı bulunca dislike atmışlar
13 milyar çocuk fuhuş batagında sesleri çıkmaz. 13 kız evlenir yuva kurar mutlu olur zorlarına gider
13 bin kız zorla kendinden yaşca büyük dedesi yaşındaki adamlara zorla verilir zorla cinsel hayata sokarlar dışarı çıkmasına izin vermezler arkadaşları olamaz elinde kitap olacağı yaşta 3 çocuk olur
Gayet mutlu mesut Allah bozsun
Çok kötü bu. Ama buna karsı olanlar 18 altı kızın evlilik dışı fuhuş una karsı çıkmıyor bu tuhaf
O ayrı bu ayrı o onun aptallığı bu kızların çoğu zorla evlendiriliyor dayak yemek zorunda kaliyorlar
O güzel yani 14 yasındaki kızları anneleri müşteri süne satsın döve döve tecavüz ettirsin para kazansın o güzel. Evlenirse kötü dimi. Ayrıca 17 yadında evlilik yapan kızlar yasıtları ile evleniyor. Ama fuhuş yapan her yastan a satılıyor
Bak emin diyorum amın anlıyorsun
Bak fuhuş ta yanlış diyorum yoo çok zevkli diyorsun oda yanlış diye bişey çıkamıyor agzından
Lan fuhuş hakkında bir sey demedim nerenden anlıyorsun
Lannn zaten diyemiyon deyemezssinde sizin derdiniz evlenen yuva kuran mutlu olan kızlar. Ben zorla evlendirilen kıza da üzülürüm küçük yasta fuhuş yaptırılan6kıza da. Ama siz sadece evlilik yapan kıza zorunuz
Benim derdim o değil ya diyorum ki zorla evliliğe karşıyım sen diyorsun destekliyorsun
Zorla evlilige herkez karsı. Ama herkez zorla fuhuşa da karşı bir tek srn karsı degilsğn
O zamab neyin lafını yapıyorsun daha
Zorla küçük yasta fuhuş a zorlanan ya da yapan kızlara karsı olmamana
Ya sabır hadi ordan git ya karşıyım diyorum anlamıyorsun uğraşamam senle git kendin uğraş
Seni ayar srni hiç işine gelmedi epey mücadele verdin sdk zoru ile deyip kaç bakalım
Hepsinin yok olması dileğiyle
Dislike atan arkadaşlar neden atmış anlamadım? Pedofili hastası mısınız?
Kendileri 18 yaştan küçük bi yakınını evlendirmiştir belki
Cehennemde görüşelim onlarla o zaman :)
18 yaş altı bencede olmamalı da 18 den sonrada erkekte kızda bekletilmemeli bu nedir ne saçma gidiyor ya 18 yaş altı evleniyor ya da 29-30 yaş erkeği kızı
En az bu sayı kadar 18 yaş altında cinsel ilişkiye giren bir sürü kız var. Rezillik.
yobaz sapıkk çok. Hapse girseler aileleri ag diyee dilenir bile
Yorumlarda bilee cehalet akıyor. 18 yaş altı sigara alkol eglitet bile alamıyor oy bile kullanamıyor evlenmeyi normal buluyorlar siz harbi salaksınız.
Ama sevişiyorlar
@boramar sanane. Seviliyorlarsa git şikayet et ayrıca eğitim verememişsen senin sorununo.
@boramar Soruda evlendirilmiş diyor. Yani zorla?
@yalnızbirgün zekası düşük cevap verenez beyni yetmiypr 18 yaş altını insandan bile saymıyorlar oy bile verdirtmiyorlar. Evliliği sevişmekten ibaret zanneden bir dallama pedofili olduğu için savunuyor!
Türkiye'de rezillik bitmez kardeşim ne tecavüzü biter ne çocuk gelin biter ne hayvanlara işkence biter türkiye her ne kadar ülkem olsada birlik dışında hiç bir işe yaramazlar.
Ben de 17 de evlendim kizim boyuma geldi. Hepsi zorla degil benim gibi kendi evlenende vardr
Sana kızar kadınlar şimdi. Evlilik ysrine fuhuş yapsaydınız gayrımeşru çocuk helal olsun6güçlğ kafın derler. Bunlar aileye karsı
@birumut39 kızsınlar banane bildigimden şaşmam aynen nikahsz aynı evde sevgili yaşasa 17 yyaş bisey olmazz evliyken cocuk gelin yazık
Adaletine insani duyguna merhametine dogruluguna kurban olsunlar senin.
@birumut39 insAllahu dedigin gibi biri olurum adaletli
Hayirli geceler
İyiki varsınız yoksa iyice tiksinmeye başlamıştım ikiyüzlü riyakar lardan. Belkide çoksunuz sesiniz çıkmıyor çıksın böyle kardeşim.
@birumut39 ne bileyim millet kafayi yemis tamam benimde cok hatam var dosdogru degilim ama bri cikiyor kocasi tecavuz etti yazık diyor kimse demiyor koca bu tecavuzden sayılmaz. Adami mahkemeye ver zorla dokunamaz ya da sagdan biri çikiyor ben lezbiyenim diyor sanal herkes ozgur diyorlar biri gay im diyor ozgur diyorlar kimsenin sesi cıkmiyor. Bende sogudum bu dunyada evlat nasil buyutcem evlatlarım icin korkuyorum eskiden bi erkege kız gibi desen o lafa bisuru seni soverdi. Şimdi çıkıp direk ben gay im ibneyim diyorlar vala igreniyorum artik özgurluk diye diye agzimiza ettiler
Bilerek algı yalan yapıyor lar kardeşim. Aile kurumu hedef lerinde İslam Türkiye hedef lerinde. Belli düşman aklı ile 5 kol faaliyet i yapıyor lar. Bunlara karşı dogru olanı haykıralım yeter
@birumut39 Bak ne guzel konusuyorsun burda ben karşı cikana denk gelmedi gay lezim diyor herkes bi rahat asabım bozuldu. Cocuk larm içn korkuyorum
Ya işte oyun büyük lbgt toplum için çalışıyorlar aile ilk hedefleri cinsiyetsiz İnançsız nesil. Gençlerimizin aklı ile oynayıp algı yapıyorlar çogu bizim gbi sıradan üye degil tescilli Türkiye düşmanı bilinçli burda çalışıyor uyanık olalım dogru ya dogru yanlışa yanlış diyelim susmayalım artık
@birumut39 lanet gelsin onlara aynen var bi halt internet hep onlara calisiyor
Onlar çok az yüzde 10 yok biz yüzde 90 ama sesimiz çıkmıyor. Baskın gbi gözükmeleri bu yüzden. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır kardes sabır
@birumut39 insAllah dedigin gibidir ya
evlenmek ve evlendirilmek 2 ayrı şeydir. Konu evlendirilmekse yani diyecek bir şey bulamıyorum.. Allah bildiği gibi yapsın...
Kendi isteğiyle evlenen kızlara bir şey diyemem de zorla evlendirilen o kızlar daha gençliğini yaşayamadan evlendiriliyorlar ya daha ne diyeyim. O evlendirenler rezil insandan başka bir şey değildir.
Evlenmeden o işi yapmasınlar diyedr ya da yapmışsa o kişiyle evlendirilmistir
Herkezin kendi istegine bagli kimsenin hayatina karișılmiyor bu devirde karișsan kötü sen oluyosun onun icin herkez sevdigiyle mutlu olsun ne diyeyim 😊
Zorla olduğundan emin miyiz. Bence 18 yaş olunca bir şey de değişmiyor. 18 den küçük de evlenebilir bi insan. Sorun yok bunda. Bi çok da tanıdığım var. Sorun yaşamıyorlar.
Bu pis olayin geçmişine bakin. Resmi olarak bu şekilde var ya gayri resmi olanlardan neden haberiniz yok. Darkwebde binlerce çocuk satılıyor gecmisde bitmeyen bu pislik bundan sonrada bitmez
Kesin doğu ve karadeniz de gerçekleşmiştir bu evlilikler
Simdi gençler daha meraklı evlenmeye bağzisi gerçekten kendisi evleniyor ailesini dinlemiyor.
evlilik dışı ilişkileri sayan yok nikah olunca neden sorun oluyor
Ben artık alıştım Türkiye denilen yerde ne adalet ne saygı nede Kadına eşitlik kalmış
Müslümanlıktan dolayı Müslümanlara göre 12 yaşında Kız evlenebilir
O zamanın dönemine goreydi o. Şu an öyle bir şey yok
ya normalleştirmeyin bu olayı artık MÜSLÜMAN DİYE EVLENECEK DİYE BİR ŞEY YOK
Ben mi normallestiriyorum?
Öyle birşey yok köpek hemen İslam'a çamur atmaya çalışma git 15 yaşında kızla yatan atana bak sen o daha yakın tarih hem
@Saricaa344 ata bir temsilci değil din açısından ama 9 yaşında çocuk vadelerden kişi rehber ne hikmetse
@littlebabyyy Bu kültürel yapıya dönüşmüş hala da öyle Arap ülkelerinde hala devam ediyor 13-14 yaşında ki Kız çocuklarını satıyorlar evlendiriyorlar proföserler bile çıkıp tvye diyor 12 yaşında Kız evlenebilir diyor
@cerenkackar Ben değil Müslümanlar yapıyor
@Saricaa344 Saygısız bir muhafazakarın çocuğusunuz önce saygıyı öğrenin düşüncelere
@Kurtkitap dönem onu gerektiriyordu, şu an öyle bir şey yok. Hz Ali'nin çocuklarınızı ve kendinizi bulunduğunuz zamana gire eğitin sözünü hatırlatırım sana
@littlebabyyy O dönem öyle gerektiriyordu ne savunma şeklin bu mu o dönem yaşanmışsa dmeek ki Müslümanlığın kültürü bu asla ve asla değişmez Arap ülkelerinde çok fazla bizim ülkede da var ama ateist deistler olduğu için sayısı az
@littlebabyyy hahhaha dönem onu gerektiriyordu o gerçek islam değil bu gerçek din değil yeter ya ne çok bahaneniz var ne güzel avutuyorsunuz kendinizi. İslamda yaş farketmeksizin adet gören her kız çocuğu evlenebilir ayet var be ayet diyor ki şüpheye düşerseniz bunlatın bekleme süresi 3 aydır. Sen bunu dönemsel olarak değerlendiriyorsan kuran bir tarih kitabıdır evrensen bir kitap değildir hadi bakalım canım
@Kurtkitap Ağzına sağlık kardeşim bunların işlerine gelmiyor sürekli üstünü kapatmaya çalışıyorlar bizi koyunlaştırmak istiyorlar ama yemezler
@Kurtkitap Bunlar araştırmıyor etmiyor sorgulamıyor inandığı şeyi ya da işlerine gelmiyor
Hiçbirinin işine gelmiyor hep bir bahane hep bir bahane. Bilmem kaç yıl geçmiş kimse bu dini anlamamış Bizim tatlı su mümini olan Türkler anlamış sözde 😂😂
@Kurtkitap İstedikleri kadar bahane üretsinler ayetler ve Arap kültürü kendini ele veriyor
Kanka güzel demişsin ama kabullenmek istemeyenler var
@Mertarc01 O zaman onlarda Kız çocuğu düşmanı olup pedofililer acilen kısırlaştırılması lazım bunlardan doğacak çocuk hayatı zindan feleket olur
İşine gelirse ben saygı duyarım ama yine dine hakaret ederim aynen saygı duyuyorsun şu an malum kişi
@MachineX_ hakaret nerede? Olana oldu diyince hakaret mi ediliyor? Burada bence daha çok senin işine gelmeyen mevzu bahis.
İdrak etmek istemeyeceğin için bir şey söylemeye gerek yok. Aynı şekilde bu elemanada
@MachineX_ idrak etmek isteyen sen misin cuckold bozması müslüman seni
Hahah sanki benim elimde de akla bak
@MachineX_ alayınız sapıksınız işte
Hahah aynen (!) Saygı duyuyorum (!)
@MachineX_ zavallılar birileri pedofili savunur birileri karısını paylaşma hayali kurar
🤣🤣🤣 diyenin de düşüncesine bak
@MachineX_ nedir düşüncem söyle bakalım? Pedofili eş paylaşmak söyle bende bileyim
Bunları zaten önceden konuşmuştuk hiç gerek yok işine gelenleri alıyorsun kendini modern sanan bir psikoterapist birde Avrupa da yaşıyor ne söylesem zaten inat edersin büyük ihtimal hadi by.
@MachineX_ sapık değilim ya o yeter
@Kurtkitap 9 yaşında değil en az 18 yaşındaydı! Gir araştır o 9 yaş 9 yıldır adet görüyor demek. Senin utanmadan eleştirdiğin kişi Allah'ın seçmiş olduğu peygamberdir ve sizin iğrenç deyiminizle uçkuruna düşkün bir adam değildir eğer öyle olsaydı ilk eşi kendinden 15 yaş büyük olmaz da o da yetmez ondan sonra da diğer eşi kendinden yaklaşık 20 yaş büyük çocuklu yaşlı bir kadındı hiçbir evliliğini nefsi için yapmamıştır Hz Aişe ile evliliği de vahiy ile olmuştur ve emin ol şu an o peygamber olsa senin anan baban kendini yırta yırta seni peygambere vermek ister keza Hz Ayşe'nin yaşı en az 18 de zaten yine bunu da araştır boş boş konuşma peygamberimizden önce Hz Aişe başka biriyle nişanlıydı nişan bozuldu sonra evlendi. O halde besikteyken mi nisanlanmısti Hz Aişe? Sizler utanmadan İslam'a ve peygambere düşmanlık etmek için iftira atıyorsunuz şu mübarek Ramazan günlerinde bakın bununla bize hiçbir zarar vermezsiniz ama kendinizi kötü bir sona doğru götürüyorsunuz bu ayıbınız dan yanlışınız dan vazgeçin.
@Saricaa344 okumaya değer bile görmedim yine bir yerden sallamasyon kaynak yok çünkü Buhari okunmamış 😂
@Kurtkitap kur'an-ı Kerim'de yazıyor ileri zekalı o heva ve nefsinden iş yapmaz konuşmaz diye eğer okumaya bile gerek görmediysen burada havlamayacaksın.
@Saricaa344 kuranı Kerim’de mi 18 yazıyor ahahahshshsjshshsjsh
@Kurtkitap sana Arap kültüründen o 9 yaşın ne olduğunu anlattık o zaman 9 yaş da kur'an-ı Kerim'de yazmıyor ona niye inandın be ahmak?
@Saricaa344 Buhari’de yazıyor fakat ben bu kuranda yazıyor demedim sen kendi düşüncenin kuranda yazdığını söyledin aptal seni bari neye inandığını bil 😂
@Saricaa344 boşver işine geldiğini alır anca gerek yok tartışmaya
@MachineX_ bir pedofili bir cuckold beni taşlıyorlar ahahahah
@Kurtkitap ahmak oğlu ahmak diyorum ki peki sen nasıl 9 yaş olduğuna inanıyorsun meselenin Kur'an'da 9 yaş diye bir konu yazmıyor sen neye dayanarak 9 diyorsun. Peygamber için heva nefsinden konuşmaz iş yapmaz diyor sen mi doğrusun Allah mı doğru ad i evlatları.
@Saricaa344 ne güzel konuşmalar bunlar aynen kendinize gelin 😂😂 islam ailemi tarafından kabul edilmiş en Bilge kaynak Buhari kaynaklarıdır kurandan sonra. Buhari’de Ayşe’nin 7 yaşında evlendiğ 9 yaşında gerdeğe girdiği yazar ama işinize gelmez ve siz pedofilisiniz adet gören kızlar sizin dininizde evlendirilir bir sakınca yoktur bir sürü örneği var. Kuranda senin hakkın yok be daha neyi savunuyorsun beynin yıkanmış az Afyon kullan
Çocuk evliliğinde dünya 1.'si Hindistan yalnız ve büyük çoğunluğu Hinduizm dinine mensup. Aynı şeki Amerika ve Avrupa'da cinsel ilişkiye girme yaşı 15- 16 . yani Müslümanlıkla alakalı değil erken evlilik
Önüne gelene birlikte olmaktansa evlilik daha onurludur insanlar için.
@Ümitsixzzzz sizin topraklarda zaten zorunlu evleniliyor genelde çocuk evliliğini de böyle normalleştirin sizden başka ne beklenirdi ki? Kendinizi de tecavüz başkenti Hindistan ile kıyaslamanız yerinde olmuş
@Kurtkitap cahil cahil konuşma ben çocuk evliliğini mi normalleştirdim? Müslümanlıkla alakası yok dedim. Lafı çarpıtmada bir numarasın. Pes. Ben Türkiye de yaşıyorum. Sizin topraklarda dediğine göre türk değilsin galiba.
@Ümitsixzzzz türküm ama Türkiye’de yaşamıyorum başka bir şeyi örnek göstererek az önce bunu normalleştiren sen değil miydin?
@Saricaa344 Sen önce beynine bak kafanı kapatarak beyin hücrelerin ölmüş peygamberler 10 yaşında Kızla evlenmiş o zamanlar Arap bölgesinde normalmış peygamberler döneminde Kız çocuklarını diri diri toprağa gömülüyorlardı Erkek doğmadı diye sen ne anlatıyorsun sen kandırmışlar
@Ümitsixzzzz Sen Kadın mısın gerçekten bu nasıl kindir nefrettir yahu 16 yaşında ki bir Kız evliliği ne anlasın nasıl evi çevirip kocasına baksınlar bide 5 çocuk getiriyorsunuz köle ediyorsunuz o Kızı hayatını yaşamasına müsaade etmiyorsunuz siz Arap topluluğu gericiler gibilerle evlenmektense her öününe geneli ile yatsın daha iyi özgürce yaşar hayatını size köleli mi çocuk gelin istiyorsan Arabistan seni bekler bu topraklarda pedofilli iğrençliği biz göz yumamayız
Kanka yalnız sen cevap veremeyince aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun bu ne kudurukluk dbwhauauususuwhebdjwuwyyeheheudhdhdbshsuwhuwuwusiwjshxbdjwiuwuwi
@Kurtkitap
@littlebabyyy cevap veremeyen sensin sana ayetle geldim ben canım sen hala ve hala çocuk evliliği yok diyorsun jdnsnskakz
O dönemlerde kız çocukları diri diri gömülüyorlardi. İnsanlar göz koydukları çoluk çocuk kadıni evlerini basarak kaçırabiliyordu. O nedenle BABA EVİNDE KORUNABİLECEK GUCU olmayan kız çocukları onları koruyabilecek güçlü (kavmin başı) gibi adamlarla evlendiriliyordu. Şu an böyle birnolay olmadığı için ne İslam açısından ne de ahlaki açıdan doğru değil çocuk evliliği. O bahsettiğim dönem olayı buydu işte.
@littlebabyyy ya bırak hahahaha babası bakamıyor ve evlendiriyor mu offf bu nasıl bir saçmalama nasıl bşr sallamadır bak şu an Ortadoğu’da çocuk evliliği oluyorsa islamın bunu helal kabul etmesindendir bu bir tarihi olay değil yani
Ahahahahhahaahahahah boyyyyle kivirtirsin isteeeee daha savunacağız olayi bilmiyorsun sen xisjsisusu kank az daha kıvır 360 derece döneceksin az kaldi 😌💅
@littlebabyyy kıvıran ben miyim ndlandlskd kıvıran sensin canım Adam akıllı açıklayamadın bile sürekli o öyle değil bu gerçek islam değil diyen sizlersiniz bir kere de şu gözlerinizi açın yahu pis pedofililer
Gerçek İslam değil falan demedim ayrıca kimse çocuk evliliği normal diye bir şey de demedi gtünden uydurup duruyorsun. Hangimiz çocuklar evlendirilmeli, bu normal dedik? Sen sırf lafı kendi tarafına çekebilmek için söz bulamayınca pedofiliyi savunuyorsunuz diyorsun. Gayet açık bir şekilde açıklamasini da yaptım ben. Senin beyin gözün kör anlamıyorsun problem sende hala kiviriyorsun dbsbshsh
@littlebabyyy o kadar acınasın ki.. olay şu bak çocuk islamda çocuk evliliği var ve siz sürekli çıkıp hayır o öyle değil diyorsunuz ama var ilke awk ayet var ayet inkar mı ediyorsun
Biz böyle bir şey yok demiyoruz bununla İslam'ın alakası yok diyoruz ama sen o kadar kit beyinlisin ki daha yazılanları düzgün okumayı bile beceremiyorsun tek söylediğin "pedofiliyi savunuyorsunuz normallestiriyorsunuz acinasisiniz" vs sana kim söyledi hangimiz öyle dedik diyorum cevap bile veremiyorsun burada acınası olan biri varsa o kesinlikle sensin.
@littlebabyyy Hala inkar ediyor ve hala inancına duz kondurmuyor açıkları olsa bile yuh yuh diyecek söz bulamıyorum çocuk Kız düşmanları
@littlebabyyy Madem ki islam ile alakası yoksa açıklasaa madem ki böyle bir şey ok neden bütün herşey İslam üzerinden olup da hahudilikte yok neden İslam neden Orta Doğu kafasında vahşet kan var
yahudilik ve hristiyanlık sonradan değiştirilmiş kitaplar üzerine kurulu, her şey islamla alakalı da değil söylediğin gibi. Çoğu vahşetin orta doğuda yaşanmasının sebebi orta doğu ülkelerinin az gelişmiş veya gelişmemş ülkeler olmaları. Müslüman hırsızlık yapıyor diye kuranda bu öğretiliyor diyemezsin.
Sadece doğuda değil batıda öyle evden falan kaçıyorlar kafayı yedi kızlar
18 yaş altı kızla evlenen namussuz şerefsizdir son bulsun artık bu
Coğrafya kader midir? Eğer Türkiye'deysen evet. Üzücü bir durum.
Malisef böyle geri kafalı enbesiller var işte bu kizlar şanssız aileden kaynaklanıyor o yüzden aile çok önemli
benim teyzem geçen yıl 17 yaşındayken isteyerek evlendi ki benim anne tarafı hep küçükken evlenmiş mesela annem 15 yaşında evlendi 17 sinde ben doğdum
18 yaşından önce doğum yapmak riskli ve ölüm oranı yüksek
Turkiye gelisiyo diyenlere kapak olsun bu ulke adam olmaz
18 yaş altı kimse sevismiyor mu Türkiye'de? Sevişen problem yok, evlenen mi suçlu?
Sevişmeyi kendi istekleri ile yapıyorlar evlenmeyi aile baskısıyla? Sevişmek ve evlenmek çok farklı şeyler, biri zevk için biri hayatının sonuna kadar bi erkeğe bakmak için
Nerden biliyorsunuz aile zoruyla olduğunu? Tamam münferit olaylar olabilir, ama kimse sevmeden evleniyor değil. Ayrıca diyorsunuz ki 18 yaşından küçük kizlar zevk icin sevişiyor. Yani sevmesine gereke yok sevişmesi için, ona zevk verecek erkeği bulsun yeter, hergun farklı kişi olabilir, mühim olan zevk. Bu mu? Savundugunuz konuda samimi olun biraz. Ben sevişmeye karsi değilim, evlenmelerine de karşı değilim.
Ulke yobazlasmis biliyormusun yaa com yazik 15 17 das arasi 35 40 yaslardaki erkeklerle evleniyorlar
Sevgili olmak iğrenç degil de evlenmek mi iğrenç? Fuhuş kafası sapık kafa
@SosyoPsikopat 11 değil. Ama 16 sonra kiz istiyosa evlensin. Kimse evlen veya evlenme diye zorlanmaz
Yok daha neler 16 yaşındaki bir insanın aklı başı yerinde midir sence
@YalvarBarışalım 16 dan sonra dedim
@YalvarBarışalım peki akli basında olmayan kızın sevgili olup ıliskiye girmesine niye karşı degilsin
Bunu destekliyorum demedim
@YalvarBarışalım millet birini destekleyip oburu sanki çok kötü gibi gösteriyo. Yanı evlilik meşru ama kötü gösteriyo. Evlilik dişi ilişki gayrimeşru ama normal gösteriyo. Sapık bi kafa
ya manyak mısın sen, onca sorumluluğu nasıl yapıcak o çocuk oyun oynaması gezmesi gereken yaştaki birinin evlenmesine izin verilemez
@SosyoPsikopat o zaman fingirdesyemeye karşı çık. 18 olsun sonra karar versin
Görüş sahibi saçmalama lütfen
@YalvarBarışalım yalvarsan da barismam
sana ne lan başkasının hayatından ne bok yerse yer sana mı hesap vercek
@SosyoPsikopat sana da ne lan milletin hayatından! Ister evlenir ister bakire olur. Sen kim oluyosun nesin sen senin ne haddine
@YalvarBarışalım Bana bak bacım seni de ananı da severim
Anladın sen
Haha komik
9 yaşındaki bir çocukla evlenme hayallerin var demi senin ezik herif
@melahatablacom öyle diye güzel insan olsun mu! Denediysem sensin o cocugu
hayatı ögrenmeden bazı örümcek kafalıların caiz gördügüm korkunç bir olay
Iyi 50 yaşında evlenin Ondan 1000 kişi görüşün ondan sonra ben evlendim diyin
Sgg it
Siktirdin yere soğan diktir
Kanun 18 yaş altı evliliğe de izin veriyor cahil misin a*q
Biz bunun ne kadar doğru olduğunu konuşuyoruz? Konuyu anlamayacak kadar mı cahilsin? 17 yaşında bir birey evlilik sorumluluğunu kaldırabilir mi?
@Anonimimben12 Türkiye de halkın düşüncesinin bir önemi yok siyasetçiler ne isterse o olur boşuna kendimizi yormaya gerek de yok. Aynen knk cahilim ben
Bizim ülkemizde ki rezillikler biteceğine daha artıyor maalesef.
18 yaşından küçük kızlar sevgili edinse, ilişkiye girip bekaretini bozunca rezillik olmuyor ama.
o da rezillik bu da rezillik bence.
Düşünce değişmedi mı suyun önüne taş koymak ile su durmuyor kaynağını çözmek gerekir