Arkadaşlar sırf derdimi paylaşabilmek için bu uygulamayı indirdim artık bi yardım eline ihtiyacım var. Küçüklüğümden beri hayalim sadece ailemin beni sevmesiydi ama yaşadığım her saniyede sevilmediğimi iliklerime kadar hissediyorum. Ben daha doğmadan annem sigara alkol artık bebek için zararlı olan ne varsa kullanmış daha doğmadan bile beni sevmemiş hep dövüldüm hiçbir sebep yokken annem babam bu yaşıma kadar beni dövdüler öyle ki aldığım darbelere rağmen ölmediğime şükrediyorum. Gerçi bazen keşke ölsem en azından artık dayanmak zorunda kalma diyorum. Beni sürekli evden attılar ilk evden attıklarında 8 yaşındaydım ve suçum sadece karnım aç değil demekti. Annemin çayını düzgün dolduramadım diye seni dogurdugum güne lanet olsun diyip yatılı okula yatırmak istedi şimdi bile öyle. Kalp hastasıyım, bipolar hastasıyım anksiyetem, depresyonum, panik atağım var ve hepsi onlar bana bi kere bile sevgi göstermedikleri için. İlaçlar bile beni mutlu edemiyor artık. Kaç yaşına gelirsem geleyim babamın boğazımı sıkmasını, daha kücükken beni alıp yerlere fırlatıp tekmeler atmasını, annemin sadece istedigini yapmadim diye kafama demir fırlatmasını vs unutamayacagim. Ama ben öyle bir anne olucam ki çocuğumun yarasını saracagım, yarası olmayacagim. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim sadece yardım çığlıklarımı duyurmak istedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Okudum , acını da hissettim çok üzgünüm ama elimden ne gelir onu da bilmiyorum. Hayat işte çoğu insana adil davranmıyor Allah yardımcın olsun umarım bu acılarını taşıyacak biri çekip kurtarır seni bu sıkıntıdan
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim. Zaten şu an intihar etmiyorsam sebebi de hâlâ belki biri beni kurtarır diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Bu halinle çocuk sahibi olmamanı umarım. Fazla ilgi gösterirsin sürekli kısıtlarsın onu. Annemle babamın en büyük yanlışı çocuk doğurmaları.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben sadece ona zarar vermeyeceğimi açıklamak istemiştim, ama haklısın herkes anne baba olmamalı
- +1 yıl
Kimseden birsey bekleme bu hayatta kendi kendine yetmeyi ogren
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki
Arkadaş edinmeye çalış, onlarla bir şeyler paylaş.. Ailenden alamadığın sevgiyi, arkadaşlarından alacaksın..
03 Yorumla- Soran+1 yıl
En yakın arkadaşım vefat etti, diğer arkadaşlarım da iyi ki yanımdalar gerçekten
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim, elimden geldiğince mücadele edicem
- +1 yıl
Çok karamsar düşünüyosun
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Sen ne önerirsin?
- +1 yıl
Herşeyden önce kendini sevmeni kendine değer vermeni öneririm
- Soran+1 yıl
Beni dünyaya getiren insanlar sevmemiş, ben nasıl seveyim bilemiyorum:( ama teşekkür ederim
- +1 yıl
Sevmek zorundasın ama
- Soran+1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Beni bi takp etsene
- +1 yıl
Ayy çok üzüldüm ya nasıl anne baba bunlar. 😕
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Umarım ki başka hiçbir çocuk bunları yaşamaz:(
- +1 yıl
Umarım 😏