cdn.kurdistan24.net/.../...uclari-iptal-etmedi.jpg
İranlılar ve Kürtler neden çok kara ve esmerler?
cdn.kurdistan24.net/.../...uclari-iptal-etmedi.jpg

İran I bilmem ama Kürtlerde beyaz tenkide sarışında çok hem bay ;da hem bayanda, belkide siz fazla Kürtlerin içinde yaşamadınız bundan dolayı fazla bilgi sahibi değilsiniz, İran a gelelim bayanları esmerde olsa ne kadarda güzeller helede gözleri inanılmaz güzel, bu göz güzelliği konusunda erkeklerinde gözleri çok çok güzel.
kürtler çok karalar , bak doğuya anlarsın. bu yüzden biz kara bir kişi gördüğümüzde direk kürt diye hitap ederiz bunu böyle kavrarız direk. Sen 50 kürtten birini söylüyorsun açık tenli diye ben 49 unu söylüyorum kara diye. odaklandığımız şeyler farklı. Sen aza , ben çoğa odaklanıyorum. İrana gelince ben esmer sevmiyorum bu yüzden tiplerini beğenmem , ha kürt ha iranlı ha arab.
bu arada sen kürtsün galiba kapkara tenin var profil resminde , tipinde çirkin baya. komegene dediğine göre de çiğköfteci , kara tenli , megri megri diyen bir k*rtsün
Nordikler neden beyaz ve hiç esmer değiller
çünkü kutsal ırklar :)
Yani gen meselesi işte, nesini bu kadar tuhafsadın ki
doğru
Cevap
3Cevap
esmer güzeli olurlar genelde. Bende kürdüm ama beyaz tenli kızıl saçlıyım napıcaz 😄
@Anubis_34 hmm allah allah 😄
@Anubis_34 kürt değilsindir o zaman ya imkansız yok yok 😄
@Anubis_34 ayrım yapmak yanlış zaten
@Anubis_34 kürtler mi mavi gözlüdür? g*tümle güldüm. Kanıtın var mı dicem de eminim yok :)
ben eskiden düğün salonlarında fotoğraf çekimlerine giderdim Siirt düğün hemde iyi hatırlıyorum mavi gözlü beyaz tenli insanlar gördüm ama baya kalabalık geldi dedim bunlar doğulu mu evet demişlerdi bir günde doğulu bir amcayla konuşuyoruz böyle böyle insanlar var gerçek Kürd onlar aslında benim babam öyleydi annem karayıdı ben anne tarafına çektim demişti ben bırak sivasların sarışına bile denk geldim saçlar kaşlar sapsarı sivaslılara bahsediyorum onlar hiç görmedik diyorlar 15 senemi düğün salonlarına verdiğim için çok kültür gördüm özellikte Adanalılar adana bir taraf teksax bir taraf medeniyetler şehri o doğu düğünlerin de fotoğraf makinası almadığım zaman beni kendilerinden zannediyorlardı
aslında evet mavi gözlü yeşil gözlü varda beyaz tenli pek değiller hafif sarı esmer gibiler
@Anubis_34 sen 50 kişiden 1 kişiyi söylüyorsun, ben 49 u nu diyorum. istisna kaideyi bozmaz , ona bakarsan hindistanda da var mavi göz , beyaz ten mesela aishwarya rai. Kürtler de hintlilerle aynı tip genelde. Biz bilmiyo muyuz kaç yıldır birlikte yaşadığımız kürtleri hepside kahve tenli insanlardı.
ayy herkes esmer sarışın olabilir kapatın konuyuu slsösldödld
herkes olabilir evet ama kürtlerin nerdeyse hepsi esmer insanlar
bizzat tanıdığım sarışın renkli gözlüler var. Ve asıl kürtler zaten sarışınmış.
sarışın kürt olmaz , asıl kürtler bunlar ve şimdiki kürtler yani karalar. süz kabullenemiyosunuz kara bi ırk olduğunuzu. bizim burda jara insan görünce direk kesin kürr bu deriz çünkü gerkes bilir kürtlerin kapkara olduğunu çingene gibi
@Anubis_34 ben kürt görmedim mi hiç? ben yıllarca vanda yaşadım şimdi de abim şırnakta görev yapıyor , kürt arkadaşlarım oldu dolu ve 5 yık önce lisede en iyi arkadaşım kürttü. defalarca gittik doğuya ve kürtlerle iletişim halindeydim. ,
kürtler kapkaralar , hatta türkiyede genelde kara birini görünce kesin kürt derler biliesin belki, beyaz tenli bile yok aralarında doğru dürüst.. Neden utanıyosunuz renginizden? Kara olmak suç veya kötü biley değil.
Siyahilere "neden hepiniz siyahsınız?" Demek kadar saçma biri soru olmuş😀
he he he
Çeşit çeşit Kürt var. Esmer ten Kürtlerde yarı yarıya.
Benim gördüğüm kadar kürt görmediniz muhtemelen. Kürtlerde esmer ten , koyu kahverengi hatta , 50 de 49 kişi. 1 i beyaz ya da buğday tenli.
Çünkü ahırda doguyorlar
ne alaka? ahır kahverengi mi yapıyo insanın tenini?
Her yerde kara var
ama kürtlerde , türklere göre çok çok daha fazla kara kapçık var. İşte bunun nedenini soruyorum sanırım ırk meselesi. Kürtler iran, hint kökenli olabilir.
Biz zazalar iran kökenleyiz kürtler büyük ihtimal irak suriye tarafından olabilir arabistan falan.
Sonuçta hepimiz kardeşiz adem havva.
olabilir , kürtler daha kara iranlılardan çünkü
Yok ben siyahileri kast etmiştim onlar daha kara diye sen takmış kürtlere gidiyorsun.
siyahiler zaten siyahi ama onlarda da yoktur inşallah biz sarışınız aslında diyenler :) bu kürtler de hakkaten boş insanlar ha. kapkara tenleri var sarışın aslında kürtlerin kökeni diyo adam :) nerenle gülersin sen buna?
Valla ben bilmem böyle konuları insanlar evrim geçiriyor.
Allah öyle yaratmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?