Arkadaşlar Yeğenimin Evlatlık Olduğu Ortaya Çıktı? Kız Resmen Bizden Koptu? Bunlar Ne Biçim İnsanlar Ya? Ne Yapmaya Çalışıyorlar?

Arkadaşlar geçen yıl abimin kızının yani yeğenimin evlatlık olduğu ortaya çıktı. Bu durumu bizlerde bilmiyorduk bir anda annesiyiz babasıyız diye çıktılar kızı da bizden kopardılar. Abim ve yengem 18 yıl ona baktılar yani ona verilen değer emin olun hiçbir çocuğuna verilmemiştir. Bunlar ne biçim insanlar anlam veremedik. 18 yıl sonra anne baba oldukları mı akıllarına gelmiş? Birde yurda vermişler, o zaman neredeydi akılları? Artık kızı nasıl dolduruşa getirdilerse bizden koptu çocuk. Benim yeğenim hala yeğenim diyorum çünkü bende bilmiyordum böyle biri değildi. Bizden kopmazdı. Dün konuşmak, yeğenimi görmek için evlerine kadar gittim annesi olacak kadın o kadar da itici ki kendimi zor tuttum. Yeğenim bana Hala da değil hanımefendi diye hitap etti. Düşünebiliyor musunuz? Halasına hanımefendi dedi 😔 Siz beni ailemden ayırdınız, ben burada mutluyum dedi çok da konuşmak istemedi. Arkadaşlar insanın gerçekten canı yanıyor. Ben böyleysem abim ve yengemi düşünemiyorum. Bunları varya Allah ıslah etsin başka lafım yok. Kızı resmen doldurmuşlar ya.
Arkadaşlar Yeğenimin Evlatlık Olduğu Ortaya Çıktı? Kız Resmen Bizden Koptu? Bunlar Ne Biçim İnsanlar Ya? Ne Yapmaya Çalışıyorlar?