AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu an kendini yalnız hissediyorsun bir yol var aklında ama o yol hayırlı mı hayırsız mı diye düşünüyorsun sürekli geçmişin çetrefilli ve zorluklarla geçmiş o yüzden geleceğe aydınlık bir şekilde bakamıyorsun ve sen şu an bir yol ayrımında gibisin böyle çok farklı bir şey herkes seni yalnız bırakmış
Ama o yolun sonunda çok güzel ulaşabileceğim bir mükafat rüya gibi bir hayat ve yol çok temiz görünüyor hani bir engel de görünmüyor ama seni yalnız bıraktıkları için sanki onlar haklıymış gibi de düşünüyorsun bazen
Bu yoldan sonra biraz hayatın ciddi anlamda ilerledikçe sorunlar ve kaygıların da artacak ve bu sefer de önüne üç yol çıkacak Ben bunu aşka yorumladım üçü de çok sıkıntılı böyle sanki olmayacak gibi biraz aşk hayatın sıkıntılı geçecek gibi çünkü çok iyi kalpli biri olduğun için insanlara çabuk güveniyorsun ve kullanılmaya elverişli bir karakterim var insanlar senin bu davranışından dolayı seni kullanacaklar
O sıkıntı günlerden sonra çok berrak bir yol görünüyor sana işte sen burada mantığını kullanacaksın artık duygularını değil ve mantıklı bir evliliği yapacaksın oradan da çok güzel bir evladın olacak 3 tane evladın olacak bil ki kız olacak son ikisi de erkek
Evlendikten sonra da dingin güzel bir hayatım olacak yani böyle çetrefillerden uzak böyle baskı yok çok huzurlu bir evliliğin olacak ve sen bu huzurun verdiği huzurdan sıkılacaksın sıkılacaksın ve heyecan aramaya başlayacaksın yani bilmiyorum ama sanki sen biraz rahat durmayacaksın gibi için kıpır kıpır
Kariyer var mi
Evet kariyeri var o bahsettiğim ilk baştaki yalnız kalma tek kalma var ya zaten kariyere gidin gidilen yoldu ve kendi kariyerinde Zirve denilecek bir duruma geleceksin yani zirveyi zorlayacaksın diye
Evlilik kac seneye peki?
3 4 sene gibi dediğim gibi çetrefilli 3-4 aşktan çıktıktan sonra mantık evliliği yapacaksın
Benim hic sevgilim olmadi bu donemde kac sevgilim olacak
3 tane sevgilin olacak sonra dördüncüsü de kocan olacak
Peki kariyerim ne zaman duzelecek ve zirveye cikmaktan kastin ne?
Okuduğum bölüm olabilir orada çıkabileceğin en yukarı gelecek acaba atanacaksın yani onu söylüyorum Amerika yerinden keşfedeceksin diye bir şey yok
Ne zaman olacak zirveye cikma biz de atanma yok şirkette calisiyorsun
Ya işte şirkette iyi bir yere geleceksin kendini geliştireceksin öyle işte
Staj ne zaman bulurum
Biraz abartmıyor musun
Neyi pardon da bakmisken tam baksan lutfen yani kac sene sonra evlilik
Söyledim kaç sene sonra evlilik olacağını ya düzgün oku böyle bir de bu fal Google gibi değil her sorunun cevabını bulasın ki az önce sana özelden de anlattım detaylı bakamıyorum seni kırmamak için bakıyorum şu an lütfen detaya indirme beni
Zaten bakmisken tam baksan yarim oluyor mu icinde kalir tam bakiver 😃 hayatim ne zaman duzelecek
Hayatım 5 yıl sonra düzene tam oturacak evlenmiş olacaksın ve hamile olmuş olacak ilk çocuğu o kız
Guzel seyler var mi para falan zaten aglamaktan gozum cikti da
Ben erkek olabilecek miyim uzun saclaeimi erkek trasi yapip erkek gibi giyinme cesareti bulamiyorum