Arkadaşlar Ya Bu Kız ve Çocukları Nereden Çıktı? Zorla Kardeş ve Teyze Mi Olmak Zorundayım Ben? Bunlarla Yaşamak İstemiyorum?

Arkadaşlar geçen yıl babamın ilk evliliğinden bir kızı olduğunu öğrendim. Ben evliliğini biliyordum ama kızı olduğunu bilmiyordum. Evin tek çocuğu olarak yetiştim. Benim bir ablaya ve yeğenlere ihtiyacım yok.. O kızla ne tanışmak, nede muhatap olmak istemiyorum zorla mı? Şu kız ve çocukları ortaya çıkmadan önce annem, babam, ben 3 kişilik o kadar mutlu ve huzurlu bir aileydik ki.. Anlatamam. Kız eşini kaybetmiş çocuklarıyla Tarlabaşı semtini biliyorsunuzdur orada oturuyorlar. Farkındayım hiç kolay değil. Bende gördüm çok kötü bir semt ama kız ne hikmetse bizim evde kalmak istiyor. Tabii bizim semt sakin, sessiz kendi semtleri gibi değil. Bugünde konuşurlarken duydum bizim evde kalmak istiyormuş. Ben onlarla aynı evde yaşamak istemiyorum ya.. Biz 3 kişilik bir aileyiz bunlar kim oluyor? Annem ya annem bile merhamet etti. Zorla mı abla kardeş olucaz? Zorla mı o çocukların teyzesi olucam? Böyle deyince annem babam bana kızıyor. Babamın bir tercih yapma vakti geldi ya ben ya o..
Arkadaşlar Ya Bu Kız ve Çocukları Nereden Çıktı? Zorla Kardeş ve Teyze Mi Olmak Zorundayım Ben? Bunlarla Yaşamak İstemiyorum?