Boyum kısa 174 üm yeme bozukluğu var 55 kiloyum hiç spor yapmıyorum. Kızların yanında çok küçük kalıyorum erkek olmama rağmen benden daha kalıplı duruyorlar 175 67 kg kız göğsü ve kalçaları büyük onun yanında ufak çocuk gibi duruyorum ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka ne desem bilemedim etrafımda çok uzun kızlar oluyor benim ya utanıyorum 1.75 den başlıyor en ufağı ya yanlarında hobbit gibi kaldım yaşları da daha küçük ben onlardan büyük olmama rağmen beni gecmişler
Ayni sorunu yaşıyorum kız benden 2 yaş küçük ablam gibi duruyor boyu benden 2 3 cm uzun fizigi çok iyi kalçalar göğüsler falan kızın yanında ortaokul çocuğu gibi duruyorum
Genelde zaten kızlar o bölgelerden kilo alırlar büyük durmaları normal herkesin vücut yapısı başkadır zaten ama insan utanıyor işte ezik gibi görmelerinden korkuyorum
Dostum o kizi * istiyorum çok fena arzuluyorum
174 55 kiloyum yemek yemiyorum hergun günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum proteinleri mi bosaltiyorum acaba o yüzden mi vitaminsiz duruyorum yemeğe abanıp spor yapsan 31 de bıraksam düzelir mi ki
Yemeğe abanıp spor
Kız seninle t**şşak geçmiş resmen aw zor işin
@United11 testis geçtiğini farkındayım o yüzden buraya yazıyorum dostum çözümün var mı
@United11 seviyem yetmiyor burdan yaz lütfen
Nick ne?
@Velhasıl566665444 Ehdiwl
TAKİP AT
@Velhasıl566665444 attim
Knk o kızı arzuluyorsan istediğini al boyuna kilona takma sen özgüvenli davran ona karşı bu iş olacaktır kas yapmak vs. gibi şeyler düzeltilebilir şeylerdir.
Kilo al
Kiloyla çözülür mü ki benim kollar falan incecik kilo alınca toparlanır mi
Evet
Kızın fizigi çok iyi kalçaları göğüsleri falan yanında ortaokul çocuğu gibi ufak duruyorum spor da mı yapsam
Hangi kızın
Hoşlandığım kız
Boyu kaç?
Uzun boylu kalipli tipsiz erkekler konuşuyor ben küçük kalıyorum diye konuşamıyorum
?
175 ama kızlar uzun ve kalpli duruyor benim 174 ortaokul çocuğu gibi duruyorum yanina gitsem ablacımm dicek bans
Geçen okuldayken sınıfın yerini sordum kız benle konuşurken sanki çocukla konuşuyor gibiydi zoruma gitti
Uzun kızlar çok boya bakmıyor p kızı tavlamanda yinede zor ama tipine çok bağlı
Ne dedi
işte sınıfı tarif etti çocukla konuşuyor gibi toplaması vardı em sonda sağdan döneceksin tamam mı dedi tembiğler gibi. bi ablacim demediği kaldı bana
Tipime güveniyorum beyaz tenli yeşil gözlüyüm ama küçük duruyorum Allahın krolari konuşuyor ben konuşamıyorum yardım et
Resim koyaydın
Çözüm önerin var mı
174 55 kiloyum
Kas yap kilo bile kurtarmaz
Tamam yapacağım birde hergun 3 kere mastürbasyon yapıyorum onunda etkisi var buyum ihtimalle vitaminsiz yapiyor
Çok etki etmez o
Dostum o kızı okadar çok s kmek istiyorum anlatamam
Çüşş abaza mısın aw ben seviyorsun sanmıştım
Hem seviyorum hemde arzuluyorum
Sen asosyal sin muhtemelen günde 3 defa çekiyorsan sana bakma ihtimali çok çok düşük kız keko seviyorsa birde
Keko sevmiyor tipsiz kekolar bile onunla konuşabiliyorken ben konuşamıyorum onun yerinde ben olsam çocuk gibi duran birine bende bakmam
Onlar erkeksi diye konuşuyordur sizin yaşlar kaç
Ben 20 o 19
Kas yap
Takip at yoksa mesaj atamıyom
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!