İş arkadaşım işten ayrılıyor. 1 yıl oldu ama sanki yıllardır arkadaş gibiyiz. Eski sevgilimden ayrılırken bile böyle hissetmemiştim. Arkadaşım şehir değiştiriyor görüşmek artık daha zor olacak üstelik iş yerindeki iletişim farklı oluyordu.
Her şeyimi paylaştığım beni ben anlatmadan anlayan, nadir insanlardandı. Aramızdaki iletişim çok farklıydı. O kadar çok eğleniyorduk ki. Şimdi ayrılıyor ben ne yapacağım? Günlerdir ağlıyorum kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum.
Her şeyimi paylaştığım beni ben anlatmadan anlayan, nadir insanlardandı. Aramızdaki iletişim çok farklıydı. O kadar çok eğleniyorduk ki. Şimdi ayrılıyor ben ne yapacağım? Günlerdir ağlıyorum kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Profesyonel hayatta olabilir böyle şeyler, dostluğunuzun devam edeceğini bilerek bu kadar harap etme kendini.
Şehir de değiştiriyor bilmiyorum nasıl olacak ama ilk defa birinden ayrılmak beni çok korkutuyor
Eskisi kadar samimi olmaz belki ama nereye giderse gitsin ulaşabileceğin uzaklıkta olacak.
O samimiyeti kaybetmek beni üzüyor bende gitsem diyorum peşinden uff çok acıyo canım
Bu kararı verecekte, bu kararın mümkün olup olmayacağını bilen de sensin. Gerçekleşme ihtimali varsa değerlendirebilirsin.
İmkansız değil ama bilmiyorum çok da zor. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️😢😢😢
Bu kadar kötü etkilendiğine göre yapabilecek potansiyelin var.
E hayat özellikle de iş hayatı böyle birşey
Şu an o gittiğinde ne yapıcam hiç bilmiyorum gerçekten inanılmaz üzülüyorum
Yapma hanımefendi biraz fazla duygusal yaklaşmıyor musun olaya , tamam insan üzülür ama senin ki abartı biraz
Tabikii duygusal yaklaşıyorum ama böyle hissediyorum. Ayrılacağo esinleştiğinden beri her gün her an aklımda. İlk kez birinden ayrılacağım için çok üzgünüm
Zamanla azalacak bu hissettiğin üzülme lütfen
İş yerinin benim için zaman geçmeyen bir eziyethane haline dönmesinden de korkuyorum.
Ayrılacağını düşünüyorum
Kimin? Onun mu?
Senin
O zaten gidiyor
Bilmiyorum eğer benim için çok kötü bir yere dönüşürse belki peşinden giderim
Sen nerdesin ve o nereye gidiyor hanımefendi
Patronu öldür o patron olsun
Nası fikir ama
Gel arkadaş olalım 😀
yaşlar nsll
Ben 28 o 29
seviyorsa ayrılmaz
Bende üzüldüm
Ben daha önce bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum
Hayat acımasız işte ama araya mesafe girdiğinde soğuyorsun
İlk kez bu kadar farklı bi arkadaşlık elde etmiştim. Soğuyacağımızı biliyorum bu da çok üzüyor beni
Seni anladım ama bu hayatdaki en önemli kişi sensin sonuçta sen varsan birşeyler oluyor o yüzden anı yaşa takılma çok
Şu an anı yaşasam sürekli ağlarım. Böyle hissediyorum gerçekten. Benim hayatımda böyle ilişkileri yakalamak çok zor oluyor ve bunu yakalamışken kaybedecek olmak beni çok üzüyor
Erkek mi dişimiydi
Erkek
Sen aşık olmuşsun haberin yok
Hayır aşık değilim ama çok seviyorum arkadaşça
Sevgilisi var mı
Bunun ne önemi var ki ben hislerimi biliyorum eğer aşık olsam şimdiye kadar zaten bağlamıştım
Paylaştın ya
Hayır demek istediğim kimse beni anlamıyor bende burada paylaşmak istedim