Birisiyle paylaşmalıyım lütfen bana yardım edin?

merhabalar ben 19 yaşında genç bir kızım bu hayatta en değer verdiğim kişi babamdı. ama maalesef onu iki yıl önce kaybettim. annem sanki onun ölümünü beklermiş gibi daha kırkı çıkmadan birsiyle evlendi. annem benimle pek iyi geçinmez yani bana fikrimi hiç sormaz. evlendiğini de sonradan öğrendim. ve henüz reşit olmadığım için üvey babamın evine taşınmak zorunda kaldım annem yüzünden. annem çok paragöz bir kadın ve evlendiği adamda zengindi bu nedenle annem babamı unutmuştu bile. üvey babamın bir oğlu var benim üvey abim benden iki yaş büyük. daha eve adımımı attığım andan beri bana düşman gibi bakıyordu. ve sürekli üvey abim beni taciz ediyordu o zamanlar 17 yaşındaydım ve anneme bahsetmiştim üvey abimin beni rahatsız ettiğinden ama o senin abin dediği herşeyi yapacaksın dedi. şu an 19 yaşındayım ve üvey abim beni sayısız kez taciz etti öpmeye kalktı her seferinde elinden bir şekilde kurtuluyordum. bu evden ayılmak istedim hep ama ne doğru dürüst işim nede param olduğu için yapamıyordum. iki hafta önce üvey abim bana tecavüz etti. ne kadar dirensem de benden hem yaşça büyük hemde güçlüydü. yapamadım bu sefer kurtulamadım elinden. kendimden nefret ediyorum. iğreniyorum iki haftadır ne evden ne de odamdan çıkabiliyorum utanıyorum çünkü. daha kimsenin elinin bile tutmamışken ben. çok utanıyorum ne yapacağım bilmiyorum. ben onunla aynı evde yapamam nasıl kalırım korkuyorum ondan hemde çok. annem desen umurunda bile değilim. biraz param olsa şu an çeker giderdim buradan ama yapamıyorum. ne yapacağım ben canıma kıyacağım artık yoruldum.
Birisiyle paylaşmalıyım lütfen bana yardım edin?