Arkadaşlar, oramızı buramızı açmak nezaman medeniyet oldu, ben anlamıyorum , neden bazı insanlar teşhir edici saygısız giyiniyor?

Farkındaysanız insanlar dedim. Sadece kadın demedim. Bu tesettür edep sadece kadında yok çünkü, erkeklerdede olmalı. Bakıyorum yazın denizde adamlar minicik şort giyiyor, slip giyiyor, bu mu medeniyet ya.. daracık kotları çekiyorlar üstlerine afedersiniz şeyiniz görünüyor, neymiş adammış birşey olmazmış.. yazık gerçekten. Bu tesettür adamlardada olmalı. Üstünüz dahi çıplak gezemezsiniz.. ayrıca konu kadınlara gelince, ben karışmam herkesin kendi giyimi, tabiki açık giyebilir ama onunda bir sınırı var, meme ucu görünen, eteğin kısalığından poposu görünen kadınlar var, hiç mi utanmıyorlar anlamıyorum, sorsak derki medeniyet bu.. dizilerde gösteriyorlar orasını burasını açmış kadınları adamları.. iyice milletin ahlakını bozdular.. yakında herkes çıplak çıksa sokağa şaşırmayacağız🤷‍♀️ inanın din olarakta yargılamıyorum, edepten saygıdan bahsediyorum
Arkadaşlar, oramızı buramızı açmak nezaman medeniyet oldu, ben anlamıyorum , neden bazı insanlar teşhir edici saygısız giyiniyor?