Aile & Toplum Köy hayatı nasıl zor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Biriyle tanıştım da memur, Karadeniz de bir köyde sanırım görev yapıyor. Anlaşırsak eğer tek sorun benim için o.Yaşayabilir miyim bilmiyorum? Köy hayatı nasıl zor mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. emin olun daha rahat. abimden biliyorum zoyatetine gderdim. ogretmen. oyle huzur oluyorki anlatamam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ziyaret ile aynı değil. Gerçi meslek belli sonuçta tarlaya gidecek değilim. Yinede tereddüt ediyor insan Yorumla korkmazCHT +1 yıl ben 30 yildir izmirdeyim. emin olun koyun huzuru hic bir yerde yok. ve ayrica gecici sureligine orda olucaksnz. elbet sehir degstrirsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın öyle bir şey olursa umarım ailemde destek olur Yorumla korkmazCHT +1 yıl umarim hkkinzda hyirlisi olsun. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karadeniz sıkıntılı yer. Pek önermem.4 yılım geçti, büyükşehir ise dikkatli yaklaş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne açıdan sıkıntılı? Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı. Şehirde büyüğüdüm için köy hayatı bana göre değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende şehirde büyüdüm Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Degil ama dedikodu kolay çıkar kucuk yer ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
emin olun daha rahat. abimden biliyorum zoyatetine gderdim. ogretmen. oyle huzur oluyorki anlatamam
Ziyaret ile aynı değil. Gerçi meslek belli sonuçta tarlaya gidecek değilim. Yinede tereddüt ediyor insan
ben 30 yildir izmirdeyim. emin olun koyun huzuru hic bir yerde yok. ve ayrica gecici sureligine orda olucaksnz. elbet sehir degstrirsiniz.
Haklısın öyle bir şey olursa umarım ailemde destek olur
umarim hkkinzda hyirlisi olsun.
Karadeniz sıkıntılı yer. Pek önermem.4 yılım geçti, büyükşehir ise dikkatli yaklaş.
Ne açıdan sıkıntılı?
Şehirde büyüğüdüm için köy hayatı bana göre değil.
Bende şehirde büyüdüm
Degil ama dedikodu kolay çıkar kucuk yer ya
Seversen mutlu mesut yaşarsınız
hangi şehirdesin