AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
icindekini de döktün.. rahatladin... Şimdi derin bir nefes al ve gerçek dünyaya dön bu kadar yeter ...
Sen bu şekilde babana hakaret ediyosun biliyosun dimi
üfff sıktınız
Sıkana değil sıktırana bak.
Soran aldın mı cavabı. +1
Bizim kadınımız-erkeğimiz böyle. Yapacak bişey yok, genler bozuk. Körler sağırlar, birbirimizi ağırlıyoruz.
Ya kardesim kardeslerin birakin yazmayin şöyle basliklara. Blio bizim erkeklerin yakisikli kendilerinin gudik olduunu. Sirf buraya yazalimda cevap sayisi cok olsun diye derinden vurmaya calisior. Gerci bende yazdim simdi katki sagladim bu gudige ama olsun.
Tıp okuyorum yakışıklıyım tabikide havaya girerim. Siz 1.50 boyunuzla koca g. tünüzle kendinizi adriana lima sanarken sorun yok ama?
Laf etmeyin l*n türk erkeklerine. Türk kızları olarak bizde çok güzel değiliz ona bakarsan
ediyorum ne oldu kezban işlerin mi kesat
Herkez dengine göre diyorum.
evet senin dengin bu hobbitlerdir işte
l*n ağzımı açtıırma şimdi senin gibi kezbanlara öyleleri denk geliyorsa biz napalım gelip ağlama burada
Ağzına sağlık önemli olan kalp güzelliği
belli sana nelerin geldiği ahaha
Sana öyleleri denk gelmişki gelmiş burada ağlıyorsun
Hobbit die bana diorsan eğer 1.83 boy var allahın cücesi
neye ağlıcam. can sıkıntısından soru açtım
Senin canın fazla sıkılmış bence git bir hava al kafan açılsın
aferin sana BaBy_girL +1
1,90 ların, uzunların kıymetini bilen bir kadın daha :) Yakında uzun adamlar ülkesi kuracağımız da seni de davet ederiz.
et et orda olurum
Kes yaa yakisikli erkek yokmus zaten senin gibiler bir ton makyajla gezip guzelim yakisikli erkek yok diyorya ona bitiorm begenmiorsan bas git avarel seni
Hayatım güzel de yok ülkede. Orda bakıyorsun kızlar en 170 uzun sütun gibi bacaklar burada bakıyorsun boy 155 160.. Ben de dahil.
ben 171 im ayrıca bacaklarımda çok güzel
Gizliden çıkta görelim :) Ya da bana at fotonu tükürdüğümü yalayayım?
Sen kimsin ya
Ya tamam kes özgüvenin bile yokken erkekleri yere batırman çok saçma
Yabancı ülkelerde sokaklarda Hollywood filmlerinde ki adamlar geziyo sanıyosun demi? Türkiye de Victoria Secret defilesi gibi zaten.
Orada derken orası neresi oluyor bu biiirrr... Diyelimki çok yakışıklıyız. ne olacak o zaman kesin verecekmisiniz? bu da ikiii..:))
Sen İzmir'e gelmemişsin belli , şaka bir yana böyle bir genelleme yapamazsın !
izmirde var ama bir tek izmirde
Bursada hic yok
Buyrun gelin kızınıda erkeğinide görün , ama kendi halkınızı ırkınızı kötülemeyin , elinizdeki kötü , elinizde olmayan iyiden , 1000 kat iyidir.
orası neresi bu bir iki yakışıklılıktan anladığın sadece buysa bana bir uğra :D:D:D gerçi bakalım biz seni beğeniyormuyuz :D:D
Heralde erkek arkadaşın g*tunden kan almış yaran derin erkeklere olan nefreti boyle belli etmeye çalışıyorsun. Bizde acaba o kız bana bakarmı diyoruz. Hey Allah ım ya ne kadar gerizekalı insanlar var :-)
valla hiç bir türk erkeğinle sevgili olmadım çok çirkinler
O zaman git o 1.90 geniş omuzlu yabancıların kucağına otur. Sen güzel görmek istemiyorsan biz napalım. Senin niyetin bozuk farkında değilsin
senin niyetin bozuk olunca delikanlı benim niyetim bozuk olunca fahişe oluyorum dimi
duyanda her mahalleden birer miranda kerr adriana lima çıkıyor sanacak..
Sende türkiyedeki kızları adriana lima sanıyon heralde
ya adriana lima da ne oluyr? Gonlumuzü okşayacak gönül lazım bize.
Sen böyle düşünüyosun ama çoğu erkek böyle düşünmüyo :)
Ağzına sağlık
sen lima yı geçtin şu dobralığınla yürü be
Hiç yoktan orantısız deiliz :D türkiyede kadın yok anasını satayım.. herkeste bıyık var geçen bakkaldaki kıza amca dedim sen düşün.. We want To Russian Twerk Girl's..
Ne oranti maşallah 170 boy koca gobek dar omuz. pürüzsüz bir cildim var cok şükür cevremde hic killi kadin yok
o vücudu görmek isterdim o zaman anlattıgın kadar var mı acaba
Sen kimsin gorucen
bir insan görünce eksilmiyor sonuçta.. dünyadada birinin olmaya geldin.. gene onun olucaksın
Bizde rus kızlarını uzakdoğu kızlarını beğeniyoruz kezban istemiyoruz ama bişey diyozmu. Sanki kızlar güzel erkekler çirkin gibi konuşmuşsun.
Biz'de Kızlar İçin Aynısını Diyorduk ALlah Seni İnandırsın.. )
siz çokmu güzelsiniz önce bir kolunuzdakı kılları dudaklarınızdaki bıyıkları alın * kezbanları turist kızlar sizlerden daha güzel olduklarına rağmen sizlerdeki kadar ego kaşarlık onlarlarda yok bide kendinizi bl boq sanmanız yok mu * kezbanları :D
sizin gibi kaşarda çok nasıl olcak
1.85 im geniş omuzluyum yakışıklıyım MİLLİYETÇİYİM kimse türk erkeğinie laf atamaz alexandra ambrossia değilsen böle adam arama s iktirtme şimdi belanı açık ve net.
evet bende ingiltere kraliçesiim. kıllı göbeğini al ve uza şimdi
Kıllı göbeği nasıl gördün anlamadım herhalde seni s ikerken görmüşşündür yüzünü gösterecek cesaretin varsa sende göster bakalım s ikim kadar boyunu
işte bak ne olduğun şu yazış tarzından belli. sen hayallerde yaşa hadi.
Söyleyecek bir şey bile bulamıyorsun 1.90 yakışıklı çocuk arıyorsun onlarda seni arıyodu zaten kaybol s ikmiyim beynini türk kızlarının adını lekeleme burdan şimdi s iktir git.
burdaki bayanlar muhtesemya sanki burada bir bayanin havali olmasi icin guzel olmasinada gerek yok dogustan gtu kalkmis 1.45 boy 60 kg vs vs vs
sen kendin 90-60-90 zeki esprili sekse açık bakımlı ol sonra gör bakalım erkeklerin omuzları nasıl genişlemeye başlıyo :)
sekse açık ol 100 kilo ol yinede giderin var bu ülkede
yok durum o kadar da karamsar değil
hiç bir geniş omuz 100 kilo kadın ile zaman kaybetmez.
çözüm basit, 1.90'lık adamların memleketine gidersin sen mi bizden kurtulmuş olursun biz mi senden orası biraz mullak kalır.
Keskeee
Bak bir yabancı merakın var.
orda derken sen gidip yabancı filimleri izliyorsun ay ne kadar yakışıklı diyorsun çirkinleri oynatacak halleri yok ya bizim dizilerde filimlerde oynayan erkeklere bak birçoğu yakışıklı fiziği yerinde hemde onların kızlarıda sızden daha guzel
Kizi guzel erkegide guzeldir mal dogal olarak
rusyada kızlar güzel erkekler o kadar yakışıklı değil bu arada mal sensın terbiyesizlik yapma
Sana yakışıklı gelmemeleri dogal kiskancligindan heriflerin boyu 190 onlarin kötü özelliği ickiye cok düşkün olmalari
yoo allaha çok sükür bende çok ama çok yakışıklıyım normalde ama baktımki çok gereksiz birşey kimin seni sevdiğini bile ayırt edemıyorsun o kadar gereksiz karşı cins doluşuyor biraz yağ oranımı arttırdm ve yağlı şeyler yiyerek sivilcelendim kurtuldum yoksa hayatımda kimseyi dış görünüşü yüzünden kıskanmam önem verdiğim birşey değil
O zaman rus erkekleri cirkin nasil diyebiliyorsun. rus erkekleri yakisikli iri uzun boylu bir erkegin olmasi gerektigi gibi. ama kadinlarina karsi cok kaba. iyi davranmiyorlar ayrica orda erkek az. o yuzden kadinlari farkli ülkelere gitmek istiyor
Ondanmi rus kizlari turk erkeklerini begeniyor bence yabancilar sana algida seciciligin yuzunden yakisikli geliyor
Ya kardesim yakisikli bulduklari icin degil kendi erkekleri deger vermiyor turk erkegi rus kadinina cok iyi davraniyor nazik. bir turk kadinina davranmadiginiz kadar iyi davraniyorsunuz. bunu biliyorlar. karadenizde neler yasandi ne yuvalar yıkıldı
Gerçekten ama
https://www.youtube.com/watch?v=6akANtvlM3gCinsel ihtiyacliğın afrikasıdır Türkiye siz kızlar kendinize bakın sonra erkeklere laf atın diğer ülkelerde değil sizle evlenmek size tecavüz bile etnezler
Hersey gorsellik degil ke dine yakisani bulduktan sonra sorun yok baska larina ozenme bosver bitmeyecek birsey varsa oda karakter ve insanliktir. Guzelim deme nir sivilce yeter zenginim deme bir kivilcim yeter.
he anasını satayım kendi tipinize baktınız bize laf çakıyonuz giyiyorsun 20 cm lik topukları aa ben uzunmuşumm :D l*n si*tir böyle g*te böyle ya**ak oldu mu canim ;) kapiş
Siktr l*n i*ne
oldu tamam tipine... :D
sanki çok yakışıklı olsa hepsiyle yatacak :D kaldır şu sorunu :P bu kadar küfür yeter sana :D
Genlerin bir kısmı da anneden geliyor farkındaysan.. Ayrıca boyu değil işlevi önemlidir her zaman...
Yurtdisindan bul o zaman.
Bizim bir arkadas rusyadan evlendi o da senin gibi dusunuyodu.
Bence yakisikli da cok da sana bakmiuor sanirim bok atoyosib gibi geldi
ben rus istemem.
italyan fransiz ne istiyosan git o dili ogren o zaman
aslında dünyanın en yakışıklı erkekleri sırbistandan çıkar. ama onlar çok milliyetçi oldukları için sevmem. genelde orta avrupayı severim evet
biz de güzel sayılmayız yani, ben bir şey demiyom sen çok güzelsen eğer eleştirebilirsin dlksjfls
bende senin güzel olduğuna inanmıyorum o ne olucak kızlar çok mu düzgün güzel sanki
yok kız öyle deme gene varlar allah için ama ölelerde bize bakmaz.
ben hiçbirini istemiyorum
seni çok istiyorum. lütfen benmle çık. çıkmazsan ölürüm. yumurtanı pişmiş sevwerdin yoksa döllenmişmi unuttumda lol
Bizim kadınların boy takıntısını, erkeklerinde Rus takınıtısını anlamak zor. Ulan adam biraz huysuz çıkınca başlarsınız şimdiki aklım olsa diye.
hahahaha :) oy oy sabah sabah hiç güzelim yoktu, beni güldürdün Allah senide güldürsün.
Bu arada sen hangi adamlara bakıyorsun marsdakilere falanmı?
sana en güzel cevabı Türk kızları vermiş, kapağı yedin otur aşağı vatan haini
beğenmiyoruz diye hain mi olduk
bunları diyen biri kesin vatana ihanet edebilecek biridir
benim bu ülkeyle sorunum yok zaten fırsatını bulduğumla kaçıcam. ihanet niye edeyim aryıca ihanet nedir yani ne alaka savaşta mııyız
milletinle sorunun var mümkün olduğu kadar çabuk git senden kurtulalım
evet türk barzolarını sevmem geneli böle çünkü. türk kadını kadar güçlü değilsiniz
başka ekliyeceğin bişey yoksa gidiyorum
Herşey dış görünüş değildir. bunu yakışıklı ve egoist biriyle beraber olunca anlayacaksın
valla bunlar hem çirkin hemde egosit
biliyorum seni anlıyorum şu an benimde sevgilim yabancı ama biraz eksiklikleri vardı başta türkiyede yaşadığı için değişti yoksa değişeceğini sanmıyorum. Herşey güzellik ya da dış görünüş değildir. Ha karakter kesnlikle önemli sonuna kadar haklısın bazıları kızları mal olarak değerlendiriyor. Ama hepsi burada yazdıkları gibi değil bu kadar cesur değiller yani nasıl diyim sen birazda açık fikirli birini istiyorsun sanırım. İzmir çok var mesela, heryerde vardır ararsan bulursun ama sakın sırf yakışıklı diye sevgili olma
yakışıklılıkla ilgisi yok aslında. ama tavırlarıda kötü beğenmiyorum ben beğenmek zorunda değilim
haklısın tabiki sana karışmak ne haddimize ama 2 şerefsiz gördün diye bütün erkekler öyle sanmamalısın kötü bir şehirdesin galiba izmire ya da istanbula gitmeni tavsiye ediyorum :) bazı yorumları görünce bende senin gibi sinirleniyorum
istanbuldayım canım. valla canım benim çevremdeki bütün erkekler okumuşta olsalar aynı zihniyette. kendilerini bok sanıyorlar. biraz eleştirdik diye şuraya bak nasıl alındılar. kendileri türk kızı başlığı altında neler söylüyorlar oysa.
haklısın hemen bir atar ama adamlarında kanına dokundun yalnız onuda göz önüne alalım :)
iyi yaptım hadlerini bilsinler artık. tekkeyi alsınlar önlerine düşünsünler. annelerimiz dayak yedi dövüldü senelerce yeni neslimiz böyle olmayacak. artık akıllıyız türk kadınıyız biz. benim tuhafıma giden bazı ezik hemcinslerimizde bu ataerkil topluma sahip çıkıp ezilmekten hoşlanıyolar. bu zihniyetler değişmeli bunun için elimden geleni yapıcam.
o konuda sonuna kadar haklısın cidden. bence boşver okuduysan işin varsa yurtdışına gitti türklüğünü sildirebilirsin çok kolay
yurtdışına gittiğinde olacak*
inşş. yemin ederim fırsatım olsa şu
an giderim canım
anlaşıldı sen türk malı sevmiyorsun yavrum türkiye sınırları sana dar geliyor biraz açıl adam olsun demiyor da ettiği lafa bak
sanki kızlar onnumarada ama son yıllarda erkekler ve kızlar kendilerine bakmaya başladı bence gittikçe daha iyyie gidio :D tabi yeni jenerasyon biraz uçuk ama olsun
madem bu ülkenin insanlarını beğenmiyorsun senin de bu ülkede yerin yok şekilci pislik anladın mı? senin gibileri ben anca yatakta götürürüm sonra basarım tekmeyi.
Türk kizlarinin boy ortalamasi 1.50 1.60 hatunun dedigine bak 1.90 erkek yok benim boyum 1.85 senin boyun 1.60 nasıl olacak.
benim boyum 171 . ama olmasada 165 lik kız kısa değil normaldir. erkeğe boy yakışır kadının boyu çok uzun olunca erkek gibi oluyor eli ayağı büyük olur estetik olmaz.
Sana göre 1.71 de kisa o zaman 1.90 ile arada 20cm var azmiiii
kadın için normal. kadına uzunluk yakışmaz aşırı. 180 lik kız estetik gözükmez.
rus kızları uzunlar vede itici degiller (:
hepsi uzun mu 175-180 arası insanlar
Yakışıklı değilim geniş omuzlarım yok uzun boylu değilim kendimi yabancı erkeklerle kıyaslayıp çekememezlik yapmıyorum.
Sende resmini atda baksın millet angelina ya mı benziyorsun
Önce kendini gizlemek yerine diyeceksin ki ben buyum beni hakedecek kadar yakisikli ve duzgun bir is sahibi yok mu ülkede sonra elestireceksin. Sen kimsin ;)
Allahın işine karışılmaz. Malesef Türk erkeği ve türk kızı gibi tamamen zıt kutupları bir araya getirmiş yüce yaradan. Hangi tarafın daha iyisine layık olduğu tartışılır
Bakmakla görmek aynı şey değildir, bakmayı bırak görmeyi dene :)
Türkiyede erkeklerde boy oranı 1.65-1.75 arası ama şöyle bişey var uzunlarda mevcut 1.80 .190 arası çok sayıda insanla karşılaşıyorum hergün türkiyede yeni nesilde bu böyle olacak sanırım eskilerde kaldı bence
Güzel kız, yakışıklı erkek az. Milletçe çirkiniz yapacak bir şey yok.
Yabanci kizlarda turk kizlara oranla hepsi barbara palvin o zaman :)
soruyu soran buymuş arkadaşlar
https://i.hizliresim.com/6YXQLN.png
Bir xneinamız var, onuda meşhur etmeyin tenhalarda kalsın amk.
onu kimseye yar etmemmmm
Fake la bu
Gitmek serbest çok istiyosan, rusyaya vizede yok :) Lakin kadınlarında erkeklerden kalır yani yok açıkçası.
sanki yakışıklı olup olmamak bizim elimizde :D
Allam yareppim ya :D
ben çirkin olup egosu tepede olanlar için yazdım bu yazıyı birde abazalık yapanlar için
sanki kızlar çok güzel şu erkeklere tipsiz diyicenize gidin aynaya bakın ext...
ne kadar mütavazı ve doğru konuşmuşsunuz. her şeyden önce kız, erkek kim olursa olsun haddini bilecek arkadaş
Tsk ederim...
ne o kız koca mı arıyorn burdan erkeklere ne bu yalakalık
bişey aradıgım yok sız kendısınızı bıse sanıyonuz o kadar
ahaha 1.55 boyla ne bekliyordunuz acaba ruslar kadınsa siz neysiniz
Rus lar erkek biz kadiniz
Ukraynadakiler kadinsa bizdekiker ne bizdekiker kadinsa onlar ne bu adaletmi
Ukraynayla yer degistirelim
ya Türk olup aslı Ukrayna ise :)
bizde size kezban diyoz bir bildiğimiz var demekki miisss adalet oturmus.. öyle göze böyle yaprak :D
Bizde rus kızları gibi olmadığınız için size saydıralım? Oldu.
saydır
Gerek yok. Rus kızlarını ister miyiz? Evet ama Türk kızlarını da aşağılamayız. Benim anam Türk mü? Türk. Daha yoruma gerek yok.
Lafı koymuşsun hella
e iste sende rus kızı al
Güzel kardeşim olay o değil. :) Neyse boşver.
o değil bu değil. isteyen istediğini alsın. rus kızını daha çok beğeniyorsan onlarla olursun tercih meselesi.
Boşver :)
biz erkekler bayanlara göre fazlamız var. dünyadaki giyinmeyi konuşmayı burnu havada demicem bulutlarda olan bayanların bulunduğu tek yer türkiye. birde merak ettim senn 190 lık ülkeni
Adamlarin aileleri kucuk yasta bizim butun kivirdigimiz jimnastige neyn veriyo ki bunun etkisi cok. Tabi birde fitness la elemanlar kapi gibi oluyolar.
kesinlikle haklısın. burada bile dünden beri 50 kişi mesaj atmış hepsi birbirinden beter :))
bunların sayesinde lez olup çıkıcam =))
ahaha alemsin