- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılŞunu idrak edemiyorsan : sevdiğim kızın, seçtiği erkek benden 8-9 yaş büyük gibi gösteriyor, saçlarının ön sağ ve solunda 1 parmağın üç boğumu uzunluğunda açıklık var sadece alın üstü ortada saç var. boyu kızdan 2 karışa yakın uzun. ve kız kumral oğlan %50 esmer. huylarımız aynı efendilik ve dürüstlük sadakat vefa vb.
Akrabamın kızı,1,75 boy 60 kilo kumral yüzünde sivilce yok makyajsız güzel mankenlik ajansı havada kapar.19 yaşında 4. yıllık kazandığı üniversitenin 2. yılında bıraktı evlenicem diye açıktan okuyacak. eşi,1.85 130 kilo tahmini ve esmer sima olarakta bayan ondan %40 daha güzel.
Tabi, asla kınama kusur bulma vb. niyetle yazmıyorum. gönül ısındımı sevdimi, Allahta izin verdimi. gerisi hikaye.
İnsanlık, ve maneviyatına dikkat yoksa. yani :Rabbini , kendini, biliyorsa ve inancının gereklerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsa öylesini bulursan içinde ısınırsa kaybetme evlen.
Gün gelir, sevgi, heves, beklenti, merak, arzular vb. biter sevgi saygı vefa dürüstlük kalır. işte o zaman güzellik sağlık vb. gittimi sen onu o seni çöpe atsın o zaman.
Allah değilsin, kimseyi boyu güzelliği vb. kötüleme burun kıvırma yoksa hem ağır vebaleki Müslümansan hemde büyük imtahanlara garg olabilirsin. güzelliğiylede imtahan olan çok. bak netten eski ve sonraki haline kimiside güzelliğiyle gurur kibir duyup başkalarına zavallı gözüyle bakanlarlada dolu yaa. benzer olmamak için işine bak kendine bak başkalarına değil...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer cevap yazana küfür-hakaret içerikli cevaplar yazan birinin konusu halen açık duruyorsa.
Bu sitede bir şeyleri sorgulamak gerek!
Ayrıca bu konu soru içerikli falan da değil...
Onuru olan biri, alttaki bir kadın üyeye ''Türk kaşarı'' diyerek hem ona hem de Türk kadınlarına hakaret edecek kadar alçalmış şu şahsın konusunu kaldırsın lütfen...06 Yorumla
Soran+1 yıltürkün kaşarı yok mu varr. hemde dünyaya bedel. türk kadınına ne diyebilirim kendimde türküm. o kıza dedim ben
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse neden hitabın başına ''Türk'' yazma gereğini duyuyorsun ki?
Onu yazdığın an hitabı genelleştirmiş oluyorsun...
Soran+1 yılhayır ne alaka. türk olduğu için türk kaşarı dedim. salak salak konuşuyor yok küfür edicekmiş yok bilmem ne. resimlerinden ne olduğu belli zaten
Cevap sahibi+1 yılYanlış yönden eleştiri açmışsın.
Hem hakaret ve aşağılama içermese, ''saygı duyarım'' diyebilirdim ama tercih ve sitemini yakışıksız kelimelerle ifade etmişsin.
Ayrıca ben de çoğu zaman bu ülkeyi-toplumu bazı sebeplerden eleştirir-sitem ederim.
Ancak onca eleştirilecek, sorgulanacak yönleri varken, boyu-posu tipleriyle eleştirmek gereksiz ve haksızca bir durum.
Ayrıca her şey boy da değildir... 1,63'lük Al Pacino ve 1,67'lik Tom Cruise gibi isimlerin bir dönem dünyada milyonlarca kız peşindeydi.
Duruş ve karizma olmadıktan sonra, 1,90 boyun, geniş omuzun ne değeri var!
Soran+1 yılbenim için değeri var. ayrıca o saydığın isimler ilgi alanıma girmiyor.
Cevap sahibi+1 yılİlgi alanı?
Yani erkekler konusunda beğeneceğin ve seveceğin bir insan değil, herhangi bir hobi gibi, ''ilgi alanı'' olarak nitelendiriyorsun ilişki kurmayı, yanlış anlamadım öyle mi?
Peki öyleyse, seni rahatsız ettik... Elbette tercihlerinde ve eleştirilerinde özgürsün.
Mutlu akşamlar dilerim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi öncelikle 2008e kadar ülkemizde yakışıklı erkekten ziyade , hep bakımsız bayanda vardı. Sonra gelişen teknoloji , diziler falan filan derken artık insanlar bakımlı olmaya başladı. Bakımsız bayan ve erkek kalmadı. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Birde şu var. Erkek nüfusu az. Geçmişteki savaşlar özellikle 1. ve 2. dünya savaşı sonrasında erkek nüfusunda azalma oldu. Ve artık doğan bebeklerde, erkek bebek 1 ise kız bebek 3 şeklinde dünyaya geliyor. Yani erkek nufüsu zamanla azalır. Eee ne alaka diceksiniz. Bunların hepsini topla. Erkekler burada bir yakışıklı doktor olsun havalarda diyorsun. Erkek milleti zaten hep havalarda. Yıllarca kadınları ezmemişler midir zaten =). Bak bir erkek konusundan neler çıkıyor. Şimdi bizim ülkenin yaşam koşulları, çevresi, eskiden ailelerin bilinçsizliği, vb vb vb. Ama yabancılar taa eskilerden beri bilinçli. Ya da kendine bakıyor. Bence o yüzden yakışıklı erkek yoktur diyebilirim. Ama bizim Ülkemizde aslında yakışıklı erkekler var bacımda. Onlar kapılmış. Zaten onları asla boş bırakmazlar. Hani bizim kızlarda az değil. Bir erkeği kapmak için türlü numaralar yaparlar.=) Bence lanet etme. Dua et belki gerçekten yakışıklı birileri çıkar. Diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılvar tabi ama az çok az.
yanılıyorsun bacım erkek nüfusu dünyada kadınlardan fazla şu an. bizim ülkemizdede öyle.
bazı ülkelerde erkekler az. evet hep ezmişler bizi. islamın gelmesiyle kadın ikinci plana düşmüş çok eskiden öyle değilmiş.
Türk erkeklerini küçümsüyorsun. Seni de bir görmek lazım. Ya da dur tahmin edeyim. 1.50-1.60m arası bir boydasın. Kilon 80-90kg arası bir şeyde geziniyor. Senin adaletten anladığın şeye de pek bir şaşırdım. Halinden utan, yüzün kızarsın hadsiz. Türk erkekleri çok yakışıklı, bana hep öyleleri teklif ediyor. Demek ki, sende bir sorun var. Bence ilk bir aynada ki manzarana bakmalısın. Ederin kadar beğeniliyorsun işte. Genlerine küfret. Yani bakınız, ben site içinde bir zamanlar çok sinirli/agresif yorumlar yapan bir kadındım. Kendimi düzeltmek için bu hesabı açtım. Çok güzel ve sakin cevaplar yazıyorum. Fakat bu ve bunun gibiler beni çileden çıkarıyorlar. Bu kadar terbiyesizlik olmaz, abazanlar bunların bir yerlerini kaldırdı. Zorla ''gel söv'' dedirtiyorlar. Hak ettiğin üslup, hoşuna gitti mi? Kimsenin bu şekil aşağılanmak hoşuna gitmez, haddini bil saygılı ol ki, iyi yorumlar alasın.
Türk erkekleri de sizlere bayılmıyor, Ruslar varken dönüp günahlarını vermezler.115 Yorumla- +1 yıl
o değilde hatun sırf modluk için neden zorluyosun ki kendini =/ kendin ol modluk, xper vs bahane. Biz seni öyle sevdik.
- +1 yıl
Aynen katılıyorum helal olsun
- +1 yıl
Bu sitedeki çoğu sözüm ona elit insanlar küfrü kadına yakıştırmıyolar.. İroni olan şu o düşüncede olanlar zaten küfür yemek için büyük uğraş verenler. Hakediyolar da.. Diğer söyledıklerın eyvda sürekli küfür etmek eger hakedıyosa gayet hoş duruyo bende degılsede onlarda hoş duruyo o küfür. Tabi ki fevri davranmamak en iyi tebrikler.
- +1 yıl
ne mutlu sana o zaman. İyi sabahlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Bak ben Fransada yasiyorum ve turk erkeklerini genelde cok yakisikli buluyor yabancilar :) Turk kizlarida cok guzel degil ona bakarsan var guzel kiz ama azinlikla.. Turk ve Italyan erkekleri candir :) seni kimse tutmuyor canim git yurtdisina bul biirini Turk erkeklerine kurban olacaksin ama sonra, cok ararsin ama bulamazsin :) kedi uzanamadigi ete mindar dermis :)
79 Yorumla
Soran+1 yılahaha fransızlar sana yüz vermemmiş anlaşılan. evet gel burada her türlü giderin olur şeyin varsa. ayrıca türk erkeklerini kimse beğenmiyor uydurma bir yerinden senin gibi salaklar beğenir anca.
Soran+1 yılbeni gayet beğeniyorlar. demek ki seni beğenmiyorlar. ya da kadın kılığına girmiş bir ibnesin ahahaa. evet çok yakışıklılar yüzleride güzel türkler çirkin
Soran+1 yılhiç bir fransızın gelip burada türk erkeği bulduğunu görmedim
- +1 yıl
Süpeer
- +1 yıl
Bak güzelim sana yemin ederim dokuz ülke gezdim her ülkede en az üç kadınla birlikte oldum hala konuşuyorum hepsi türkiye ye gelmek istiyo şimdi sen bana vercem desen emin ol yüzüne bakmam boş konuşuyorsun
Soran+1 yılHe l*n he
- +1 yıl
Aferin sana yurtdışında yaşamana rağmen kendini kaybetmemişsin. +1
- +1 yıl
Aferin delidumrul. İyi cevap vermişsin. +1
valla canim benim gectigimiz ay turkiyedeydim. istanbul, izmir, pamukkale, mugla falan baya gezdim. ama ne farkettim biliyor musun? sizde yakisikli erkek cok fazla. akabinde kizlariniz bakimsiz. nereye baksam yakisikli adamlar yanlarinda esleri ve cocuklariyla. ustelik abi bir ulkede %80 mi yakisikli olur? ozetle guzelim, hakkini yeme adamlarin. sizde yakisikli cok
610 Yorumla
Soran+1 yılAy gordum sen cirkinsin epey sana yakisikli gelmeleri normal.
Soran+1 yılEvt cirkinsin kusura bakma gercek bu
Kara suratini al git
Soran+1 yılAy bu tiple nasi yasadin
Soran+1 yılEsmer cansada sen esmer degil zenciye kacmissin. cirkinsin o yüzden sana güzel geliyorlar
Soran+1 yılIykk k cirkin cingene gibisin
Evet Rus kızlarına bakıyorum bir içim su... bebek gibi bakmaya kıyamıyorsun... uzun boy uzun bacaklar muhteşem fizik.. bebek gibi yüz... Kapris yok.. sen onları sahiplenirsen sana sadakatli olurlar az ile yetiniyorlar... gözleri yüksekte değil.. Ya bizim kızlara bakalım çok az güzel var... çoğu çirkin... şişko... bakımsız... birde üniv okur azıcık güzel olursa bir havalara girerler.. çekilmez kaprisleri olur... gözü yüksekte olur... bunların cevabını verirsen anlarsın... Soruya bak çok ilginç işte bizim kızlar.. kendilerine bakmazlar soru sorarlar!!!
17 Yorumla
Soran+1 yılevet hayat kadınlığı yapıyorlar çok güzel oldukları için aahhaa
Soran+1 yılsenin anandan mı biliyorsun yavrucum. anandır orpsu
Soran+1 yılsenin anan belli oorpsu.
+1 yılAçık açık yazıcam baya sinirlendim şimdiden kendnini hazırla götün kalkmış belli ve diyosunki benim götümü indirmeye Türk erkekleri yetmiyo. tamam tercih senin buna saygım var ama asla genelleme yapmana izin vermem. Bak napmışsın gizli kullanıcı sanki biz yabancı erkekler gibi olsak senin peşinden koşucaz l*n senin daha kendine güvenin yok belki sen nin sakalın bıyığın benimkinden fazla belki o yüzden gizledin kendini nerden bileyim ben boşver bilmek de istemem zaten sen git götünü yabancı erkeklere indirt he tabi seni beğenirlerse senin anlatışına bakarsak zaten senin gibilere bakmaz onlar eğer onlar seni kabul etmezse bak burada seni sikecek bir sürü erkek var ama seni beğendiği için değil sırf götünü indirmek için. .
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapim çirkinsiniz
- +1 yıl
Sende kendini baya bir iyi bişey sanıyon heralde foto at hdi tabi kendine guvenin varsa
erkekleri eleştirmekten önce hemcinslerine göz gezdir 100kiloyla vücuduna yapışan kıyafetlerle gezen renkleri uyumsuz özensiz seyler giyen kaç tane kadın var istatistik yap sonra konus bence kızım ve erkekleri elestirmiorm. türk kadınları da erkekleri kadar bakımsız
44 Yorumla
Soran+1 yılne oldu türk kızı sevgilini mi aldı elinden. 100 kilo kız ben görmedim çevremde sen öyleysen bilemem
Soran+1 yılego tatmin etmeme gerek yok egom gayet tatminli zaten
- +1 yıl
Helal sana+1
ona bakarsan abd, isveç, almanya, brezlyada yaşayan kızlarda bize 100000 basar? orantı aynı yani, kurcalamaaya gerek yok
1932 Yorumla
Soran+1 yılsana basabilir. ben her yerde güzel kadın kabul edilcek standartlara sahibim. kendin gibi 150 boy mu sandın beni ahaha
- +1 yıl
Bu bayanın yorumları güzel oluyor ^^
Soran+1 yılne atı ya şişko surat ahaha
Soran+1 yılahaha görmediysen durum vahim. kız sana vericek diye şekilden şekle girme hadi uzaa
- +1 yıl
Anlaşıldı bu kız yabancıya vercek :) kızım şunu diyim sana bosna hendekte öyle kızlar gördümki kızlığından utanırsın ama ben yine türk kızlarını seçerim sen ve senin gibi sivriler hariç sen git zenciye ver
Soran+1 yılbende gördüm seni resmin vardı. saçını kızıl yapmışsın hiç yakışmamış bebeğim.
ayrıca burdakilere veriyorsun diye erkekler işte sana alkış yapıyor. bak türk erkeği şakaya gelmez alır atarlar valla benden sana tavsiye- +1 yıl
Soru sorana burdan son kez cevap veriyorum klozet olsan suratına yapmam bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
Amerika kızları obez anlaşılan görmeden yorum yapmışsın :D
Soran+1 yılben kezbanımm kezbannn ohh. sen maria mısın
Soran+1 yılahahaa valla ya
Soran+1 yılsenin türk kızıyla alıp vermediğin ne kuzum sevgilin boynuzlamış anlaşılan türk kızına düşman olmuşsun
- +1 yıl
kendini beğenmiş kız vakası
- +1 yıl
Ohhhhhhh.+1
+1 yıl155 ya da 165 boy ortalamasina sahipken 190lik boy isiyorsunuz. Kuzum hiç ne kaa ekmek o kaa köfte diye bir laf duymadiniz mi :D kimseyi asagilamayiniz yabancilarda ne kadar eslerini aldatiyorlar haberiniz var mi? Marliyn Monroe saniyoruz kendimizi:( :PP
47 Yorumla
Soran+1 yıltatlım türk erkeği daha çok aldatır. ayrıca aldatılcaksam illa 190 lık adamlar aldatsın.
171 boyum hadi bakalım şimdi kıllı kollarına ağda yap. oldu mu. ayrıca uzun boy erkeğe yakışır kadına değil.- +1 yıl
20 cm lik topukluyla 171 oluyordur bu boşver.
Soran+1 yılhehe
- +1 yıl
boyu 1.71 diye kendini halt sananıda gördük, çok uzun sayılmazsın sende yabancı kızlar 1.80-1.85 geneli bende 1.91im ama bu kadar havalanmadım
Soran+1 yılben kadınlara göre normal boydayım. 185 boyundaki kız estetik değildir.
- +1 yıl
adriana lima 1.86
Soran+1 yılAhah a adriana lima mi bir bok bilmiyorsun 176 o kadinin boyu mal
Senin boyun kaç ki 175 cmlik adamı beğenmiyorsun? Elin 1,76 cm lik danimarkalı cillop gibi kızı 1,65 cm lik karayağız delikanlıya bakıyor da sen kimsin? haddini bil derler adama. git kabuklu fıstık ye sana karışmaz kimse. Ayrıca senin derdini biliyorum ben. Boyu uzun istiyorsun ama o boy değil başka bir boy bu
11 Yorumla
Soran+1 yılo erkeğe bakan işi bitince gidiyor. erkekler nasıl nefes alsın yeter diyorsa o kızlarda aynısı işte. oranın abaza kızları. ordaki erkekler yüz vermiyor onlara
Vallahi kanks katılıyorum. aynen çok doğru fakat şunu da unutmayalım.
burada güzel kızda yok yakışıklı erkekte. o yüzden kız/erkek farketmez yurtdiışına kapağı atan yaşadı. burada kalıp evlenip gidersen bu iğrenç genetik yeni nesillere aktarılır adjahslfdsj
şahsi görüşüm ve hayalim bu:D13 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen. yok bee kızlarımız daha güzel yine giderimiz var avrupada merak etme.
- +1 yıl
İkinizinde Tğrklüğünden şüphe ediyorum
+1 yılAma güzel kadın da çok az. 155 boy, kalça geride göbek önde. Kendini beğenmiş rolleri (aslında beğenme değil çirkinliğinden utanıp kaçınmadır) Başım ağrıyor sendromları yalanları. Daha 18 saç boyamalar, makyajlar. 25 selilütden bakılamayacak bacaklar. Tabii ki Türk erkeği de gözünü nataşalardan alamaz. Sen buna ne diyeceksin.
05 Yorumla
Soran+1 yılAlamasin gozunu natasadan banane. turk erkegine o* yakisir zaten. Açıkçası turk erkegini begenmedigim icin pek ilgilenmiyorum kimi begendiklerine.
Soran+1 yıl155 degilim ayrica kadina uzun boy yakismaz
- +1 yıl
Bak sende yabancı arıyorsun. Yumurta gibi tüysüz, sünnetsiz biraz uzun penisli olanı. :))))
Soran+1 yılyabancı arıyorum ama erkek arıyorum bayanım. çok uzun boylu kadınlar itici oluyor. victoria secret mankenleri bile 175 boyunda ortalama.
- +1 yıl
Umarım aradığını bulursun. ama yabancılarda aldatma ve terk etme çok daha basit ve kolay.
+1 yılBU soruyu kesinlikle kendini toplumdan "ben çirkinim" diye soyutlamış biri olarak sormuşsundur. Bahsettiğin durum gerçek olsa bile, bunu dile getirmen çok yanlış. Bu senin acizliğinin, bedene olan bağlılığının bir göstergesi. Her neyse, geniş omuzlu, pazulu, uzun boylu, etine dolgun, kel bir erkekle beraber olursun inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılKel ve etine dolgun olan turk erkegi. ayrica madem tip onemli degil beni niye cirkini m diye toplumdan soyutlanmis olarak tabir ettin bak demek ki onemli. gayet guzel ve alimliyim cok şükür
ya her kör satıcınıın bir kör alıcısı var sonuçta ego yapmak yerine insanlığınıza bakın az ya.. saf olun demiyorum bende güzel bir hatunum ama çevreme bunu iletmem kendim söylemem özgüven olmayısının en büyük göstergesi. kendinize güvenin ama bencilleşmeyin.. kim olduğunuzu bilin ama birazda eleştirilere müsaade edin hatalarınızı yanlıslarınızı bilin ayıp ya..
03 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmek zorundamıyız türk erkeğini. hem çirkin hem cüce hemde ego tavan. kibarlık yok. avrupada sevilmezler. iki tane rus fahişe yüz verse hemen bir tarafları kalkar. evde kadınını döver birşey almaz üstüne başına bir tabak yemeğe karın tokluğuna yanında tutar. dışarda karıyla kızla para yer. sonra namus nutukları atarlar. böyle canlılara saygı duymuyorum. kadına saygı duymayan bir millet oldu türk milleti. kadınların kendilerine bile saygısı yok hep ikinci sınıf olmayı kabul ediyorlar misal sen gibi.
Soran+1 yılayrıca ben güzelim güzelim diye birşey demedim. bana çirkinsin vs dediler hemde görmeden bende fiziğimin iyi olduğunu belirttim hepsi bu. sokakta çok güzelim diye gezmiyoruz merak etme. bak senin foto koyup burada sapıklara el de sallamıyorum rahat ol bebeğim
- +1 yıl
ben beğenmek zorundayız demedim insanların standartlarıda farklıdır güzellik göreceli olaydır bana 2. sınıf insan diyorsun ben kendimi biliyorum ve biliyorum ki çevreme göre güzelliğim çok çok farklı. bak simdi şiddet olayına gelirsen olay çok farklı. ben sana sadece insanlara saygı duyman gerektiğini söyledim beğenmek, sevmek zorunda değilsin.. kendine özgüvenin sıfır.. ne yaşadın neden bu kin bilmiyorum senin profilin bile açık değil bırak resim koymayı içinde olan nefreti kini insanlar atarlanarak kusarak atamazsın. bir pskoloğa git konus dök içini olmadı bana ulas konusalım.. bu kafayla gidersen kaybedersin ;)
+1 yılSadece şu düşük istatistiklerle sınırlamamak lazım. Türkiye'de ayrıca kişi başına düşen gayri safi milli hasıla da çok düşük. Hala limon yerine limon tozu kullanan ev kadınlarımız var. Hala limonlu soda yerine chirchill adetini yerleştiremedik. Hala fasulyeyi direk düdüklü tencerenin içine atıyoruz. Kadınlarımız vajinal orgazm istatistiklerinde 50 yılda sadece % 0,1'lik bir ilerleme sağlamışlar. Bu düşük istatistiklerle bu ülke uzun süre ayakta kalamaz.
10 YorumlaErkeklere laf ediyor kadınlarımız çok mu iyi? Göbekleri var bodurlar tüyleri var mesela ense tüyü vs. sanki siz mükemmelsiniz :) Bir kadına azıcık bakılsın hemen havalarda hepsi böyle ben süperim bu kim havasında halbukisi bilmiyor ki ne kadar çirkin diye baktığımızı :)
10 Yorumla
+1 yılbence biraz biyoloji araştırmaları yapmalısın genetik bu gen. bunuda biyolojiyi okuyarak anlarsın :) ayrıca sizin beceriksizliginiz siz bayanlar doguruyorsunuz zide biraz daha özenerek yapın lütfen ozaman :) işin şakası bir tarafa da. bence bu bizim kızların genetik olarak erkeklerden fazla uzun oldukları için bizi kısa göre biliyorsunuz ondandır. (minyon kızlar hariç onalr candır bizi her türlü sever bizde onları :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Moldovyali ukraynali kizlarda tam tersini söylüyor canım
Kızlar güzel degil erkekler yakisikli diye cunku pesinden kosma sirasi neyse onun tersi olarak görülüyor
Mesela ben 176 ama omuzum cok genis
Bazilari 180 ama omuzu dar
Senin aklındaki erkek kesinlikle spor yapan biri olmali
Ana karnından oyle cikab yok18 Yorumla
Soran+1 yıl190 boy
geniş omuzlar
sen bir ingiliz erkeğini görmüyorsun galiba. prenslerine bir bak adam sporcu gibi. hepsi öle. yüzücü gibi fizikler.
ukraynalılar moldovyalılar nefesleri kokuyor açlıktan bütün erkeklerin onlara güzel gelmesi normal
Soran+1 yıltürk kızlarını kıskanıyorlar bizim evlerimizde hizmetçilik yaptıkları için
- +1 yıl
O prensler de sporla ilgileniyor hatta cok sıkı bakıyorlar kendilerine
Boy allah vergisi ona bir sey diyemem
İngiliz erkegine mi kaldin onu cozemedim
13 ülke gezdim gördüm her yerde her türlü insan var
Bu arada bilgin de yok su konu hakkinda ben de kitaptan ögrendim
Yüzücülerin fizigi yuzmekten dolayi degil
Vucutlarini o hale getiriyorlar cunku en iyi yuzebilmek icin o tur vucutlarini o hale getiriyor
Nefesi kokan her yerde her ülkeden insan var
Aç ya da degil sonucta onlarin dusuncesi bu
Türk kizinin neyini kıskanacak?
Boyunu mu tipini mi tribini mi yoksa kıskancligini mi?
Onlar burada daha rahat olabilecegini ve daha iyi davranilacagini dusundugu icin geliyor
Hizmetçilik konusunda da seni kınıyorum söyledigini yakıştıramadim
Para karşılıgında o* olacagina emeginin hakkı ve alin teriyle parasını kazaniyor
Onun için türk kızlari damat adayina bakarken malı mülküne bakıyor aşka degil yani
Soran+1 yılya onlar hizmetçilik adı altında fuhuş yapıyolar zaten. bana lütfen onları anlatma. ben çok iyi biliyorum o kadınları. herkesle yatıyolar burda. sizede yalandan yakışıklısınız vs diyorlar.
evet kıskanıyolar bizim imkanlarımızı. bizim ailelerimiz arkamızda. ailemizden kalma malımız mükmüküz var. onları birşeyi yok fiziklerinden başka. oda belli bir yaşa gelince çöküyor. dikkat çekmek için tabela gibi dolaşıyolar burada parlak giyinip. kıyaslama yapıcaksan bizi alman ya da ingiliz kızlarıyla kıyasla. hizmetçi hayat kadınlarıyla aynı kulvarda olamam.
Soran+1 yılsporla ilgilensin tamam. ama birde fizik yapısı var genetik. avrupalı erkekler türk erkkelerinden ortalamada daha yakışıklı fiziken. bu bir gerçek. adamın alt yapısı var spor yaptıkçada gelişiyor.
- +1 yıl
Ruslari moldovyalilari o kadar iyi biliyorsun ki insan nasil daha iyi bilir acaba?
Baska neler yazardim da yordun beni yazmaktan elim agridi
Ben seni bu kafayla arap kulvarlarının arasında görüyorum
Umarim istedigin gibi bir erkek bulursun da mutlu mesut yasarsin
Allah selamet versin
Soran+1 yılamin canım amin..
evet biliyorum çünkü çevremde o kadınlardan çok var. kıskançtırlar sadece türk kadınlarını değil ekonomik özgürlük kazanmış parası olan bütün kadınları kıskanırlar. amerikalılara hayrandırlar aslında ama amerikalı çalışan kariyer yapan kadınları tercih ettiği için bu beslemeler türk-arap erkeklerine kapağı atmak ister. araplar namus düşkünü olduğu için bunları almaz. bizim türk erkeklerine kalırlar sonuçta. bir zamanlar hayat kadınlığı yapmış bu kadınlar burada evlenip yuva kurar çocuk sahibi olur sahtekar bir namuslu pozuna girer. zaten iyileri ülkesinden çıkmaz. zengin iyi durumda olan ülkesinin vatandaşlarıyla evlenir erken yaşta- +1 yıl
Çok cahilsin ya keşke ölsen. Bak tamam güzel kardesim
Sen haklısın ben eşşegim. Yordun yeminle
Beni yordu kendi yorulmadi
Buna cevap yazardim da valla yordun cunku bir kulagindan girmiyor bile hani diger kulaktan ciksa sorun degil de
Özür dilerim senin basligina yorum yaptigim icin. Yorum yapio kepaze olduk ya
Tek istegim umarim dünyanin en güzel erkegi ile evlenirsin ama seni zerre gram sevmesin
Yolun açık olsun anam daha fazla yazmiyacam
+1 yılsen birde onları 40 ını geçtikten sonra gör yüzlerine tüküresin gelmez kardeşim yüzlerinde nur kalmaz ben gürcistanda 3 sene kaldım git bak yüzlerine bakmazsın avrupa da dediğim gibi 40 ından sonra yüzlerine tüküresin gelmez elindekinin kıymetini bil ırkına ihanet etme
00 YorumlaTürkiye de güzel kızda az bu adalet mi. bakıyorsun sarışın esmer ya da kumral gözler harika fizik 10 numara. Bizimkilere bakıyorsun yerden bitme, kilolu, bakımsız ya da uzun ama tip yok onu napacaz. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı güzelim. Karakter olmadıktan sonra boyun posun ne önemi var değil mi.
04 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben kızlara bakıyorum erkeklere göre daha iyi özellikle yeni nesil çok çok bakımlı.
Soran+1 yılsaece makyaj değil. cilt bakımı. spor vs. şişman insan her yerde var. ayrıca şişmanlık bir sağlık sorunu
Sana katılmasam da , haklı olduğunu farzedelim. Bu bizim suçumuz mu? Dedem hep şöyle derdi; Güzel avratlarla evlenin ki, çocuklarınız güzel olsun. Nesliniz güzelleşsin diye. Çok doğru bir söz bu. O adamların annelerine bak, bizim 20 lik kızlardan daha bakımlı ve güzeller.
02 Yorumla
Soran+1 yılHehe oyle
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSende tip olsaydı emin ol tanisirdin oyle erkeklerle buraya gelip ülkemin insanına laf edemezsin haddini bil şunu da unutma türkün türkten başka dostu yoktur
55 Yorumla- +1 yıl
ne kadar düşük kaliteli olduğun yazından belli ben erkek olsam yüzüne bile tükürmem buda sana son cevabım.
Soran+1 yılevet zoruna mı gitti. hadi işine
- +1 yıl
düşük kalite mi? hımmm monitör yerine ayna var anlaşılan
- +1 yıl
Aferi sana çıtırımbea. +1 İşte böyle olcan. Eminim sen güzel ve hoş birisisindir. Allah gönlüne göre versin.
- +1 yıl
teşekkür ederim (:
tırıvılıdünya
+1 yılUlan mina koyim sizin hemcinsleriniz yurt dışında pilot kadin airbus indirip kaldiriyo kadin 700 kisinin canini emanet aliyor , sizdeki afra tafra hava onlarda yok , oturur evde bir sitelerde pineklersiniz bide yakışıklı erkeeeeek diye zirlarsiniz mk beyinsizi
00 Yorumlasanırım bu zamanlar tiksinerek baktıgın biriyle evleneceksin :D büyük konusuyosun kuzucum ayrıca bakan gözler önemli karsındaki degil sana hos gelmeyen o 175 lik erkeğin allah bilir kaç talibi var :D ya senin?
30 YorumlaŞimdi canım bizim ülkemiz Akdeniz ülkesi sayılır. Kızlar da bundan dolayı çok erken adet olup kısa kalıyor hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle, aynı durum erkekler için de geçerli onlar da ergenliğemerken giriyorlar. Soğuk ülkelerde kadınların ve erkeklerin uzun olmasının nedeni hava soğukluğundan dolayı ergenliğe geç girmeleri. Kimseyi boyundan dolayı ayırmayacaksınız. Ben de uzun değilim mesela erkeklerin de upuzun olması gerekmiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBoy degil ki sadece.
+1 yılUlan 145-160 arası boy ortalamanız var, göbeklisiniz, çirkinsiniz, abazanlar peşinizde koşuyor diye egonuz tavan yapıyor. Sonra kendinizi bir tak sanıyorsunuz. 190 boyunda adam arıyor bak sen bacaksıza. Yanında cüce gibi kalıyorsunuz ama bu öz güven nereden geliyor anlamıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılben mi 155 im ahaha
Bir laf var ya sev ya terket :) sbu ülkenin evlatları böyledir. eşlerine çocuklarına bakmak için kendilerini paralar çalışır kendi bedenlerini yıpratırlar. eğer diğer kıtalardaki insanlar gibi evlilik aile kavramları olmasaydı vur kaççı lardan olsalardıki elhamdulillah öyle değiller. daha da bakımlı olurlardı. herşey tip güzellik değil. onlar seni ateşe atar türk erkekleri ateşten kurtarmak için canlarını ortaya koyar :)
110 Yorumla
Soran+1 yılahaha tabi tabi. dişi sinek görseniz suyunuzu akıtan siz değilsiniz. yolda yürüyemiyoruz normal kıyafetimizle. başımız açık diye fahişe muamalesi gören biziz. eşlerine çocuklarına bakarlar mı? şimdiki erkekler çalışmayan kız istemiyor be. hadi çalışma karın tokluğuna oturursun evinde. üstüne başına birşey alamazsın. yemeğini yaparsın hizmetini görürsün. ee tabi yapıcak ben bakıyorum ona derler. bir tabak yemek yedirmek o insana bakmak olmuyor. ayrıca köylü kadınlarımız tarlada bağda çalışmıyor mu. bir siktr git hasta etme adamı. kime bakıyorsunuz siz? ev kadını olsa yediği üç kuruşu burnundan fitil fitil getiyorsunuz. sürekli döverek aşağılayarak.
Soran+1 yılayrıca vur kaç olayları burdada oluyor. kıza tecavüz ediliyor kendi isteğiyle oldu deniliyor. kızın öz babası tecavüz ediyor bu mu müslümanlık hadi işinize.
Soran+1 yılahaha cevap veremedi abaza
Soran+1 yılyalan mı söylediklerim? otur bir düşün
Soran+1 yılevet sapık dolu cidden. resmimi çeksinler bakalım vermiyor muyum mahkemeye. siktirin gidin orpsu çocukları sizi. sizin gibi ibişlerle işim ollmaz. çirkin pis kokulu kıllılar
Soran+1 yılanladım onu
+1 yıl213 Yorumla
Soran+1 yılbunlardan mehmet günsur bir tek türk. kıvanç ve çağatay boşnak asıllıdır. aldın mı cevabı hadi işine.
- +1 yıl
Helal kız bunlar erkek değil sanki bence bunu yazan pek fazla hatta kimseyle çıkmamış kedi uzanamadık ciğere mındar der bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılkızım siz salak mısınız türk diye çıakrdığınız adamlar boşnak türk değil. neye uzanamadım. bir türk erkeğine sümüğümü atmadım şimdiye kadar.
- +1 yıl
Görende seni nüfus müdürü sanar tohumu kim atmış
Soran+1 yılöyle bu adamlar türk değil. kendileri söylüyor. bosnalı ikiside.
Soran+1 yılevet boşnak ikiside. çağatay ve kıvanç. demek ki bulamadınız boşnak asıllı çocukları türk sanıyorsunuz.
- +1 yıl
kadına bak ya zamanında nasıl kazık yemişse yakışıklı erkeklerin soyunu bile araştırıyor
Soran+1 yılaraştırmıyorum biliyorum adamların kendileri söylüyor bu ülkede zaten yakışıklılar hep balkan halkından çıkıyor nedense
- +1 yıl
baktımda çağatayın sade anne tarafı boşnak baba tarafı bulgaristan Türkü sen Türk milletini kötülemeye meraklı olduğundan Türklere yakışıklı olmayı yakıştıramıyorsun
Soran+1 yılTam turk degil. kivanc hic degil
Soran+1 yılGeneli cirkin guzel olanlarida karisik
- +1 yıl
Soran kıvanç tatlıtuğu anne tarafından boşnak babası ise adanalıdır ve adana doğumludur kendiside iyi araştır öyle konuş
bize göre memlekette güzel kız yok bakıyoruz onlara 175 boy dolgun göğüsler ideal kalça ve mükemmel bir yüz turkiyede nasıl 150 boy g*t bir tarafta baş bir tarafta memeler avuç kadar g*t desen vurdurmaktan plates topu kadar olmuş yüz desen g*tüm gibi
15 Yorumla
Soran+1 yıltürk kadını bin kat güzel. ayrıca boyumda uzun göğüsümde var.
Soran+1 yıltürk kadının göğüsleri avrupalı kadınlara göre daha büyüktür zaten
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yıl41 Yorumla
Soran+1 yılahahaha
Bu turk insaninin ozelligi. turkler okadar bkylu insanlar olmuyor soyumuz boyle sen oolumsuz bakiyorsun boyumuz kisa ama yuregimiz var gecmisimize baksana avrupaya nelee yaptik turk insani yakisikli olmayabilir ama onlarinda karizmasini bozucak guce sahip
10 Yorumla
+1 yıladamlara nerden bakıyorsun, filmlerden mi? okadar da değiller. hatta avrupa ve abd de obezite oranı tr den kat kat yüksek, fit de değiller. abartmayın bazı şeyleri. ama orta sınıf daha fazla olduğu için oralarda kendine bakan sayısı daha fazla. bizde orta sınıf nerdeyse yok, üst sınıf da çok az onlar da kendi arasında takılıyor.
00 Yorumla
+1 yılne kadar da yanlış düşünüyorsun.. ayıp değil mi? neyi var bizim Türk erkeklerinin?
112 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun :)
+1 yılSenin çevrende yakışıklı yoksa bu bizim Suçumuz mu? Benim best model arkadaşlarım var yakışıklı bronz tenli kaslı falan sana bakarlarmı bilmiyorum ama istersen birini ayarlarm :) ben olmam ama benim sevgilim var olmasa da olmaz çünkü bu düşüncede ki biri benim kız arkadaşım olamaz :)
06 Yorumla- +1 yıl
Bu arada geçenlerde bir çocuk gördüm soru sormuş işte naslm diye falan bunun üzerine 20 tane sazan kız ay çok iyisini bilmem ne falan yorumlar yapmışlar abi adama bir baktm ki adam Jeff seid ahahaha :) biraz da haklısınız yani o yakışıklı kaslı erkeklerin bile çoğu fake :)
Soran+1 yılAz var diyoruz bizde yakisikli olanda issiz gucsuz egitimsiz
- +1 yıl
Hmm, sen de dört dörtlük arıyorsun be :) yakışılı, olucak, parası olucak, uzun olucak, vücudu kaslı olucak, kültürlü falan EE başka? :) istersen can var best model olan? :) her şeyi orta düzel ama yakışklılığı yüksek :)
Soran+1 yılAsiri yakisikli istiyorum demedim uzun boylu genis omuzlu okumus kültürlu olsun yeter
- +1 yıl
Ne kadar okumuş olsun meselâ? Bir arkadaşım daha var o da İspanyada master yaptı çok zeki ve bilgili biri adam bilgisayar mühendisi ama asosyal biri :) beni ne zaman arasa internet kafeye oyun oynamaya çağırıyor ve adamı internet kateden çıkaramıyoruz :) beraber oyun oynamayı çok sever :)
- +1 yıl
Ana dili gibi İngilizce konuşuyor ve İspanyolcası da var :) altında seat leonu da var yani :)
Egoist olduktan sonra yakışıklı olsa ne yazar. Bu güne kadar kime yakışıklı dediysem anında kendini hint kumaşına çevirdi. Sonra da bu kızlar niye böyle diye sızlanır. Yakışıklı demek sorun demek. Bu yüzden benden uzak dursun o yakışıklılar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahah bak valla bende ayni soruyuru sordum demin adanlar nerdeyse soruyu kaldirtacaklardi bana saydilar da saydilar yok iste neden kimse kabullenmiyor bizim millete yakiskli erkek yoktur
En yakiskli erkek argentina ve america erkeleridir bu boyle bilinmistir ve hep oyle bilinecek benim icn00 Yorumla
+1 yılKendi ırkının erkeğinden bu kadar nefret ediyorsan bu kadar rahat aşağılayabiliyorsan s*ktir git bu ülkeden. Zaten kendine güveni olan bir kız olsaydın gizliden sormazdın. Emin ol ki Türk erkekleri de sana bayılmıyor be kezo
41 Yorumla- +1 yıl
Puahahaha ben mi kezoyum bırak ya :D hangi Avrupalı erkek sana bakar acaba
+1 yılTürkiyede öyle çok erkek var ve benim bir çok arkadasım dostum öyle. dostum da oldu. Ama şimdi şöyle bir durum var o erkekler de her kızla takılmıyor canım o yüzden görmemişsindir hiç.
44 Yorumla
Soran+1 yılsenin yakışıklı dediğin benim için çöptür. aksine bizim erkeklerimiz her kızla takılır. sevgilisi olsa bile
- +1 yıl
Senin gibi bir sevgilisi varsa aynı anda baskasıyla takılması normal bence
Soran+1 yılben türkle hiç çıkmadım. arkadaşlarımdan biliyorum
- +1 yıl
Lafı iyi koymuşsun. Zaten "hiç Türkle takılmıyorum" diyerek kompleksini ortaya çıkardı. +1
Eeee naparsin ALLAH ın takdiri işte,
Sizin gibi göbekli, bakımsız, hattaakyaj yapmasını dahi bilmeyen bayanlarda bu hak demekki
Hatta çalışmayıp sadece adam getirsin yiyip içelim hep gezelim mantığında cabası.20 Yorumlatürkiyede güzel kız az lduğu düşünülürse adil. bakıyorsun kızlara ağız burun yanaklar tam uyumlu. kalemle çizilmiş gibi. uzun boylu zayıf. fizik tamamen uyumlu. bide bizimkilere bak kısa kilolu kilolu değilse bile ileride şişko olacak kesin meyilli vücudu. ağız bir yerde burun başka yerde. ne tatlı ne güzel (genelleme yapıyorum yoksa illaki güzel kız vardır ) ... bu adaletmi peki...
00 Yorumlaonlara yakışıklı diyorsunda. sen neden kendine bakmıyorsun. sonuçta kendimide katarak bizde bir sharapova değiliz. saçma yorum yapmışsın. sen herhalde kendini çok çok güzel buluyorsun. ve erkeklerin böyle olmasını istiyorsun
24 Yorumla
Soran+1 yılSharapova mi? O ne ya öyle cam yarmasi gibi kadin. oyle kadin guzel degil estetik degil ondan kat kat guzelim. kadina asiri uzunluk yakismaz. boy erkege yakisir
Soran+1 yılNe kılı ya. lazer var artik ayrica bir cm kil yok Vucudumda o bayildiginiz kizlarda koltuk altlari les gibi
fazlasıyla adil. çünkü türk kızları da senin dediğin gibi güzeli çok az ve güzel oldumu havalara giriyor. bak sen güzel olmayan halinle bile havaya girmişsin ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliorsun gördün mü
1. cisi allahın yarattığına çirkin deyip lanet edemezsin. ve sana :)
KENDİNİ PRENSES SANAR YÜZ YILIN BAKIMSIZI derrr gülerek geçer giderim :):):):)410 Yorumla
Soran+1 yılBakimsi z oldugumu nerden biliyorsun ben bakimsiz miyim ahaha kizim bütün parami kreme yatiriyorum. evt erkekler cirkin burada
Soran+1 yılHe he kendin gibi kıllı mi sandin beni
Soran+1 yılKizim bir git. senin gibi salaklar ezilmeyi hak ediyot iste zavallisin erkekleri savunan erkek delisisin burada onlara yaranmak icin seylerini yaliyorsun
Soran+1 yılOrospul ugunu baska yerde yap
ben belçika, almanya, fransa ve isviçre'ye gittim. tipsiz çok adam vardı.
şimdi ben burdan kızlara sesleniyorum; orda o soğukta bile kızlar minicik şort veya etekler giyip uzun bacaklarıyla dolaşıyorlardı, siz kezbanlar neden bu kadar bakımsızsınız?24 Yorumla
Soran+1 yılOnlar tipsiz sen tipli misin
Soran+1 yılNiye resim koyayim buraya abazalar dadansin mi.
+1 yılhttps://i.ytimg.com/vi/d8ZY_BEmuho/0.jpg soruyu soran kız kesin böyledir..
Önce sen o erkekler bana bakar mı diye düşün110 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
- +1 yıl
ne oldu güzelim =)
Soran+1 yılCok güldüm
- +1 yıl
=) gülün gülün daha size neler yapacaz :D türk kızına hayır kampanyası başlatıyoruz yakında
Soran+1 yılAha ha super olur bizde yabanciya gideriz
- +1 yıl
nerde o günler :D yabancılarda türk kızlarına bir hasta ki bir hasta sorma :Ddd bir yabancı kızın bakımı ile türk kızının bakımını kıyasla sonra de ki beni yabancılar hava da kapar türk erkeği türk kızına türk kızı türk erkegine göre bakımlı.. yabancı ne erkek ne kız sevmiyor bizi onlara göre çok bakımsızız yivrim kabullenin artık sunu
Soran+1 yılTur k kizi aşırı bakimli erkeklerine göre
- +1 yıl
Aşırı mı bırak allasen benden çok bıyıkları olan kızlar var görünce anlam karmaşası yaşıyorum kız erkek mi bu diye :D kol kılları filan 95 kilo olup tayt giyme 1.75 boya topuklu giyip yeni doğmus yavru ceylan gibi yürümeye calısanlar kızlardan tut neler var Ankara sokaklarında hele bir de esmerler yok mu saçını sarıya boyatan daha sayabilirim :D
Soran+1 yılBilmem cirkinleri vardir ama guzelleride cok guzel turk kadininin
- +1 yıl
Göstersene bir tane? :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılFilmde görüyorlar herkesi Brad Pitt sanıyorlar. Sen sanıyormusunki sokağa çıkınca herkes cok yakısıklı? Hem Türkk erkeklerinin afedersin ama s*kip ortada bırakma oranıda az onlara göre? Sen zevkine bakıyorsun kızım senin için sadakat falan sorun değil :)
011 Yorumla
Soran+1 yıltürk erkeğinde mi az aahaha güldürme bni. türk erkekleri bütün sevgililerim bana versin karım bakire olsun mantığında. orda hiç olmasa onu yapınca kaşar olmuyorsun aşağılanmıyorsun. sadakat mı ahaha türk erkeği dişi sinek görse gözünün yaşına bakmaz sen ne sadakatından bahsediyorsun. eşini aldatma türklerde erkekliğin şanı olarak görülür. fatih akının bir filmi vardı duvara karşı diye. türk erkeğinin iki yüzlülüğünü anlatmıştı izle derim ben.
Soran+1 yılayrıca evet çoğu sizden yakışıklı
Cevap sahibi+1 yılAllahın yarattıgı hiçbir şeyi sorgulamadım şu ana kadar ve özür diliyorum senden bunu söyleyeceğim için. Peki sen çokmu güzelsinde erkekleri beğenmiyorsun?
Soran+1 yılevet çok güzelim
Cevap sahibi+1 yılBİ cevaba yorum yapmıssın Türk kızları kıvrımıyla meşhurdr diye :D ulan gerizekalı diyeceğim çıksan çarsıya baksan kızların yüzde 90 nını götü göbeği almıs basını gitmiş neyden bahsediyorsun sen kıvrımıyla meşhur olan rus ve irlanda kızları. Eninde sonunda bir Türk erkeginin altında inleyerek orgazm olacaksın bence bu kadar küçük görme yavrum.)
Soran+1 yılrus kızı kıvrımlı mı ahaha. salak kıvrım dediğin kalça kıvrımıdır. ruslarda kalça yok ki kuru çoğu. çok güzel kızlarda vardır ona birşey diyemem ama genelde tek düz dr vucutları. dünyada kum saati vucut meşhurdur oda türk kadınlarında var. birde latinlerde.
Soran+1 yıldaha sen kıvrımın ne olduğunu bilmiyorsun. j lo mesela kıvrımlarıyla ünlü bir kadın.
Cevap sahibi+1 yılHadi uyu uyan rahatlarsın. Güzelliğine birşey diyemem (ki güzelde değilsindir büyük ihtimal bastırılmıs duygularını dışa vuruyorsun gizli kullanıcıya girip) ama sendeki şu ego varya ben böyle bir şeyle karsılamadım hadi cevap verme şimdi canım sıkılmaya başladı senin durumuna :)
Cevap sahibi+1 yılEn azından kalçaları kazan gibi değil. Siz evde oturup koca bekleyerek g*t büyütüyorsunuz sonra kalçalar dısa dogru cıkıyor ve kendinizi çok seksi hissediyorsunuz.
Soran+1 yılbu kızlar manken ya da model ayrıca çoğuda çirkin biyonik estetikten bir hal olmuşlar. evet seksiyiz ortlama bir türk kadının fiziği kilolu değilse bir rustan daha seksisdir. hepimiz j lo gibiyiz.
Cevap sahibi+1 yılTamam.
+1 yılsen 1.90 boya kac tane 1.80 1.85 kız bulacan? onu de once bana. gelmıs bos bos konusuyor. Snrada bn nıye mutsuz oldum kadınlar bu yuzden mutsuzlugu hak ettıgınız ıdusunuyorm bazen.
20 Yorumla
+1 yıl25ten sonra bekar kalınca beğenilmezmiş kimse ! Neyin kafasını yaşıyorsun da kendi çirkinliğinden bağımsız bir erkeklerde tipsizlik ilan ediyorsun eyy Enaniyet?
22 Yorumla
Soran+1 yılBegenemedik cunku
- +1 yıl
Beğenemedin mi, beğenilmedin mi? sana yazanlar abazaymış bence.
Avukata laf ediyosun da kendi yazdigin soruya bakmiyor musun? Sende kendini begenmissin o zaman turkiyede yakisikli erkek azmis bence sen azmissin.. Adam olsun adam. Begenmiyosan da aha kapi orada gir yurt disina bul kendine
10 YorumlaBazı abazalar böyle kezbanların g*tünü kaldırıyor sonra gelip bize burada saçma sapan sorular soruyor :D Arkadaş Türk kızları çok mu güzel? Çoğunuz bıyıklısınız. Geçen gördüm sırtı açık elbise giymiş sırtında benden çok kıl var...
11 Yorumla
Soran+1 yılBende kil yok ayrica aşırı killi olanlarda hormonal bozukluk vardir onun irkla degil saglikla ilgisi var ayrica lazer epilasyon sudan ucuz artik
+1 yılSen kendini sakladığına göre sende pek güzel bir şeye benzemiyorsun tatlım ayrıca türk erkekleri sevdiğine sahip çıkar ama onlarda oyle mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılneyi sakladım neye anlamadım. ben birşey benziyorum canım. ayrıca türk erkeği sahiplenmiyor geçin onları.
Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. 40 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkek size bakar mı acaba çokmu güzelsiniz.
Yakışıklı erkek bulmanız için bakımlı olmanız lazım ve öyle balık etli dolaştığınız sürece biraz zor yani.
Davul bile DengiDengine35 Yorumla
Soran+1 yılJ jennifer lopezde balik etli dünya ona hasta ne yapicaz
- +1 yıl
Türkiye deki balık etli kadınların alayı göbekli lopez bir tutmayın kendinizi.
Ayrıca Lopez sevmiyorum çok itici - +1 yıl
Doğru söze selam çakılır.+1
Soran+1 yıljenniferde sana bayılıyordu. dünya beğeniyor demek ki genel beğeniye hitap ediyor kadın. benimde fiziğim öyle çok güzel kuru popo olmak mı iyi. herkesin kendi tercihi.
Neden gizli soruyorsun ki?
Sen cok mu guzelsinde kendinde bunlari diyecek hakki buluyorsun?
Madem oyle gizli sorma, profile de fotoğrafını koy, millet haklisin desin12 Yorumla
Soran+1 yılneden koyayyım burdaki sapıklara mı resim göstericem
bizde de güzel kız var. boy ortalaması 1.60 çoğu kız basenli yamuk yumuk tipler. bir ırkı eleştireceksen (ki bu kendi ülken olmamalı) ayrım yapmadan eleştir. her ülkenin güzeli çirkini vardır ayrıca.
27 Yorumla
Soran+1 yılben 1.60 değilim
- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
Helal olsun ablacım.
Soran+1 yılben dediğin gibi bir kız değilim. ondan alınmadım üstüme.
- +1 yıl
Aynen. +1
+1 yılAbla türk kızları o kadar uzun erkeği bulursa merdiven dayamak zorunda kalırlar. Gel gelelim türk kızları da genel itibariyle öyle cok cok güzel değil yani bir orta ve kuzey avrupaya bakarsak.
12 Yorumla
Soran+1 yılben güzelim başkasını bilemem. boyumda kısa değil
- +1 yıl
Ben kısayım , çirkinim :) senin betimlediğin türk erkeği.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi ordan mal kezo tam tersi kızlarda güzel az erkeklerde yakışıklı daha çok. türkiyedeki kızların durumu altına tayt gözüne güneş gözlüğünü takınca kendini sinema yıldızı zannediyolar netten de bir kaç abaza iltifat edince daha da bir kasım kasım oluyolar gülünçlük acınasılık :D
00 Yorumlasen kendini galiba adriana lima britney spears ya da jennifer lopez le karıstırıyosun kezbanların olduğu ülkede zaten yakısıklının ne işi var :D :D :D
05 Yorumla
Soran+1 yıladrianadan çirkin britneyden güzel jenniferle kapışak tarzda biriyim.
Soran+1 yılvalla öyle şans işte
sen çokmu güzelsin senden başka güzel yok mu dünyada dünya senin üzerinemi kuruldu. beğenmiyorsan kapı orda. bakalım onlar seni beğeniyormu bir git bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yıldünya benim üzerime kurulmadı ama burdada çok çirkin erkekler
Nasıl az
Mehmet günsür
Kıvanç tatltuğ
bazılarına göre Çağatay
vs vs vs birsürü ünlü var normaal insanardan da soruyorsan onlardan da baya var03 Yorumla
Soran+1 yılya kıvanç türk mü çağatay türk mü.
ikiside boşnak
Soran+1 yıltamam o numunelik. sanki hepsi mehmet ya
+1 yılBu yüzden sevgililerim yurtdışından -.- En azından onlar böyle düşünmüyor. Ve zaten siz de böyle diyerek (kendimden biliyorum) o erkekleri uzaklaştırıyorsunuz kendinizden...
01 Yorumla
Soran+1 yılben türk erkekleriyle hiç çıkmadım
+1 yıldemek kı sende cırkınsın kı gızlıden soruyosun bacım ulan nıye bu soru sorulu 1 kısı sorar tamam 2 kısı sorar tamam ama 15-20 kere aynı soru sorulmaz yeter yaa begenmıyosanız sevgılı olmayın gıdın yurtdısına bakalım orda kım begenıcek sızı
10 Yorumla- Devamını Gör (245)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat