Gizli Üye(36-45)+1 yıl"yok bir kadın olarak o hileleri sizlerden iyi biliyorum o tuzaklara düşmem ben gerçekten kadınlar daha iyi tip olarak genetik olarak farklı yerlerden geliyorlar sanki "
şimdi aynı ırkın kadını şahane erkekleri çirkin öylemi bu nasıl bir cahilliktir yahu sen dünyanın en güzeli olsan neolurki beynin çalışmadıktan sonra yazık, ayrıca türk modeller dünyada çok iyi yerlerdedir ama erkeklerde kadınlarda aynı başarı yok maalesef link on yılda 5 birincilik Türkiye nin. bayanlardaki birinciliklerimizede bakmanı tavsiye ederim eminim yüzün kızarır. gerçi bu sorun rus kızlarına gıcıklığın yüzünden açılmış çok belli.020 Yorumla
Soran+1 yılruslara niye gıcık olayım ki?ben türk erkeklerinden bahsediyorum ruslarla bir derdim yok yani ve söylediğimde diretiyorum türk erkeklerin ağzı burnu bir garip yani bunu hileyle değiştiremez kızlar.
Cevap sahibi+1 yılaynı ırk aynı genler yani ağız burunda aynı ama sen bunu çözemiyorsun.
Soran+1 yılkemerli burunla kemersiz burun arasındaki farkı görebiliyorum merak etme
Cevap sahibi+1 yıltürk kadınlarının burunları geneli kemerlidir.
Soran+1 yılbenim etrafımda neden bir tane bile kemerli burunlu olan kız yok o zaman :D
Cevap sahibi+1 yıltürkiye senin etrafından ibaret değil.
Soran+1 yılevet gezdiğim onca şehirde deli dana hastalığına yakalanmış gibi yüz hatları olan erkeklerle babyface çoğuunluk kızlar görüyorum o yüzden hep.
Cevap sahibi+1 yılbenimde onca gezdiğim yerde erkekler çok yakışıklıydı ama kadınlar yamuktu.
Soran+1 yılevet çünkü deli dana gibi yüz hatlarını yakışıklılık kabul ediyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılsende yamuk kadınları güzel kabul ediyosun.
Soran+1 yılgöbeği olmayan düzgün yüz hatlarına sahip kızlar yamuksa evet.
Cevap sahibi+1 yılçoğu göbekli ve yamuk
Soran+1 yıltürk erkeğinin göbeğinin yanında türk kadınının göbeğinin lafı bile olmaz :D her sokağa çıktığımda bu güzel kız niye bu çirkinle diye bakmaktan yoruldum valla
Cevap sahibi+1 yılbende her sokağa çıktığımda bu yakışıklı adam bu çirkin şişko kızda ne buldu diyorum.
Soran+1 yılevet o yakışıklıları biliyorum zaten türkiyede kenan imirzalıoğlu gibi yamuk yüz hatlarına sahip bir adam yakışıklı kabul edildiğine göre sokaktakilerin vay haline.
Cevap sahibi+1 yılbu ülkede beren saat gibi kıçı yere yakın bir kadın güzel olarak kabul edildiğine göre sokaktakilerin vay haline.
Soran+1 yıldünyaca güzel kabul edilen megan fox varken kısacık boyuyla o az bile :D
Cevap sahibi+1 yıltürkiye de hazal kayayada güzel diyorlar. ayrıca meganın yüzü güzel ama tüm dünyanın kabul ettiği bir güzel varsa maria sharapova dır gerisi yalan.
Soran+1 yılişte bende senin bahsettiğin kadını beğenmiyorum hazalıda beğenmiyorum hatta büyük ihtimalle en nefret ettiğim kız tipi.
Cevap sahibi+1 yılherkesin güzellik anlayışı farklı olabilir.
En İyi Cevaplar
Ştt soru sahibi gizli sahis. Az sen bir bak bakayım. :-D anladık güzel olduğunu iddia ediyorsun. Cevapların bunu bariz ortaya koyuyor. Madem öyle bir resim koy soruyu da normal sor görelim su iddialı güzelliğini alalım ölçünü nedir yani :-D güzellik çirkinlik diye birsey yoktur ALLAH'in lutfu ile yarattığı herşey güzeldir. Kimse tipini iyi ya da kötü kendi seçmemistir ama madem sen bu boyutu geçtin gece gece bizi de burda toplayıp kafa buldun ben seni her konuda alt etmeye hazırım. Hadi var misin?
523 Yorumla
Soran+1 yılben güzelim diye bir şey hiçbir atıfta bulunmadım bunu siz çıkardınız ve kendimi çok güzelde bulabilirim kime ne?başkalarına kanıtlamak zorunda mıyım?siz niye buna bu kadar alındınız bilmiyorum bu benim gözlemim bir çift gördüğümde hep fark ediyorum kız güzel erkek çirkin ne yani yalan mı söyleyeyim çirkin olduğunu göre göre?bana karşı niye bu kadar hırs yaptığınızı anlamak güç.kendinizi kabul edemiyorsunuz bence.
Soran+1 yılyakışıklı arıyorum diye bir yorum yapmadım ve tipimden hiç bahsetmedim konu sapsın istemiyorum çirkin de olabilirim çok güzelde o değil konu türkiyede gördüğüm genel bir durumdan bahsettim.ayrıca erkek arıyormuşum gibi bir durum zaten yok çünkü bir erkek arkadaşım var.
- +1 yıl
Barcelona vermiş cevabı zaten. Ama şunu da bil guzelin yanında çirkin diyorsun ya. O guzelinde aklı fikri beyni var. Senin gibi düşünebiliyor yani. Senden fazlasıda vardır belki. Sende ki beyin onda da varken ve o yakışıklıyi değil senin tabirinle çirkini tipsizi seçmişse vardır demek ki senin bilmediğin bilemeyeceğin görmediğin göremeyeceğin anlamadigin anlamayacagin birşeyler. İnsanlar insanların değerlendirme statüsünde insanlara göre birşeyleri eksik ya da farklı olabilir ama bunu telafi
Soran+1 yıltabi eminim güzel bir kızın yanında tipsiz erkeği görünce ulan adaletli mi bu dünya armutun iyisini ayılar yiyiyor diyen hemcinslerin benden daha fazla.
- +1 yıl
Edecek yönleri yanları vardır elbet. Sana tipte çok uygun birinin çıkmasını umuyorum karşına. Onu sevmeni ama onun seninle beraber tipi sayesinde bir çok kadını etrafında döndürmesini tipte adam içte beş para etmemesini. Belki o zaman özel ve güncel hayatında şekilciligin ne denli yanlış olduğunu anlayacak erdem ve olgunluğa ulaşırsin.
Soran+1 yılşu anda böyle tepki almamın tek sebebi pembe oluşum hele bir de mavi olaydım o zaman herkes benden yanaydı böyle adaletsiz işte dünya.
- +1 yıl
Kesinlikle pembe ya da mavi oluşunla alakası yok. Bundan önce ki hesabım da aynı isimliydi ve bir mavi ile buna yakın bir konuyu tartışırken kapatıldı. Benim sana şahsi tepkimin tek sebebi insanlara şekillerini bizleri yaratan yüce ALLAH'İN vermiş olması ve bunu sen ve senin gibi düşünenlerin umursamadan insanı yaklaşımlarla değerlendirip bir çoğunun hor görülmesidir.
Soran+1 yılizmirde yaşıyorum siz ütopik bir yerde yaşıyorsunuz herhalde.
- +1 yıl
Ben trabzonluyum ve ıstanbulda yaşıyorum. Kendi memleketim de de ıstanbulda da insanların şekilleri semalleri gayet iyi elleri ayakları gayet düzgün. Sen insanlarda ne arıyorsun peki? Güzel olmaları için sana göre insanların hangi kriterlere sahip olması gerekir. Sence ALLAH c.c onları nasıl yaratmalıydi? (haşa)
Soran+1 yılyakışıklı olan yakışıklı ama genellikle iyi değil tipler bu bana göre o olmalı şu olmalı demiyorum ama
- +1 yıl
Bak arkadaşım yaşını konumunu işini hayatını bilmiyorum. Ama öyle tahmin ediyorum ki ergenlik döneminini henüz tamamlamadin. Ergensin demiyorum tamamlamadin diyorum. Nesneci olmak sana birsey kazandırmayacak er ya da geç göreceksin. İnsanlar farklı farklı yaratılmıştır ve hepsini ALLAH yaratmıştir. ALLAH'in yarattığına da çirkin demek kimsenin haddine değildir. Bunu anla sadece. Onun dışında söylediğim gibi herkes akıl mantık sahibi her insanın kendine has bir yani vardır güzel sana göre çirkini
- +1 yıl
Seçiyorsa onun da bir sebebi vardır. Bunu sen bilmiyor olabilirsin. O biliyor o da ona yetiyor. Şahsen ben çok güzel ama karaktersiz bir kadına sahip olacağıma normal bir karakterli kadına sahip olmayı tercih ederim. Onlarda bunu yapıyor zaten. Güzel olup oynak olduktan sonra güzelliğinin bir anlamı yok. Biraz zeka işi yani.
Soran+1 yıldışından söylemesen bile içinden söylüyorsun bununla ancak kendini kandırırsın gerçekçi ol.
- +1 yıl
Ya niye kendimi kandırayim çok güzelini istersem guzeli ile çıkarım. Onun nazi ile niyazi ile arkası ile tribi ile kompleksi ile mi ugrasacam. Sen ne yaşadın neyi yaşıyorsun anlamadım gitti. İspatlamaya çalıştığın kanıtlamaya çalıştığın ne. Görselliğin son noktası cinselliktir ordan ötesi yoktur gözün işi orda biter. Konuşturma simdi beni burda. Hiç mi güzel bulamadı millet 150 tl ye bakar. Sevgiyi aşkı arayan yüreğe kişiliğe bakar. Yürek olsun beden eskiyor bir yerde.
Soran+1 yıl150 tl ye bulunmuyor tüm güzellikler.
Soran+1 yılparayla satın almak bir şeye benzemiyor paran yokken seni seçmedikten sonra saat başına parayla yanında kalması ne kadar dayanılmaz olduğunu kanıtlar ancak.
Dış görünüş değilde, 2 gram dahi olsa beyin ile ilgilenseydiniz olmayacaktı bunlar..
Cık cık, olmuyor..
Hadi, yakışıklı olmasınlar diyelim.. ki böyle bir genelleme yok, saçma. Ne değişti?
Ha, koluna takıp gezdirirken haz duyan kadınlar var.. "Bu benim erkeğim!"
S*ktirin..1211 Yorumla
Soran+1 yılevet,
yanındaki erkek senin güzelliğinin en ince detayı ile ilgilenecek seni süs gibi yanında taşıyacak
ama sen erkeğim benim diyeceksin çünkü erkek o varsın senin olsun tipsiz olsun allah korusun erkeksiz kalmak var- +1 yıl
lafı gömmş .
Soran+1 yılne demek istediğinin kendin dahil farkında değilsin..
- +1 yıl
İşte bu yüzden sen
Soran+1 yılyahu tamam tipiniz yok anladık ama bari bu kadar yırtınmayın bırakın çirkinliğin önemli değil ayaklarını ilk önce kabul edin
- +1 yıl
çok merak ediyorum soran sen nasıl bir kezbansın .
Soran+1 yılal işte kezban lafını ağzına sakız etmiş cahil bir türk erkeği daha :) her şey açık
+1 yılTürk erkeklerin çirkin olduğu doğrudur. Tespitine katılıyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler fikirdaşım :)
Soran+1 yılrica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yıloooo güncellemeye bak :) kim bastı la bu kızın kuyruğuna :) naparsın ya çok tipsizim , yol verdiğim kızlar dan koleksiyon yapıcak kadar çok , allah vergisi işte :)
o kadar güzelsin ki ; beyazın yanında ki pembeden gözleri mi alamıyorum :)79 Yorumla
Soran+1 yılyazık size gerçekten :D
- +1 yıl
heyyyy sakin ben papaz olmaya gelmedim :) şöyle kuş bakışı baktım da ; erkekleri celal lendiren , yabancı erkekleri tercih etmen değil , hakaret etmen :) okey erkekler de soru açıyor , şu kızlar güzel bu kızlar güzel diye , amma türk kızı maymun gibi demiyor :) sözlerini üstüme alınamam kusurabakma ama insanlara hakaret etmeden soru şemanı oluştursa idin , eminim hoş cevaplar alırdın , aramızda öküz insanların olduğu gibi , elit insanlar da mevcut ; elit ben miyim -> ben sadece ameleyim :)
Soran+1 yılemin misin?bir ara bakalım sitede türk kızlarına yönelik nasıl eleştiriler var kezbanla başlayıp göğüsü kıllı yaratıklara kadar taşımışlar ve herkesi genellemişler ben onu yapmadım ve niyetim aşağılamak değildi çoğunluktan bahsettim arada iyi olanlarda var ama ender dedim durum bu siz niye bu kadar alınıyorsunuz?demek ki kendinizi kötü olan gruba dahil görüyorsunuz.
- +1 yıl
sen yanlışsın hacı ne olursa olsun kaşar diyemezsin acizsin .
- +1 yıl
sözümü yineliyorum ben üstüme alınmıyorum sözlerimi , çünkü senin bana yaklaşa bilmen için çok fırın ekmek yemen lazım , ben sorun yanlış telafüz edilmiş diyorum , sen bana çirkin diyemezsin demiyorum dil senin gerçek olanı sadece gerçek değiştirir , 7 ay dan fazladır burdayım bahsettiğin boyutta bayana hakarete denk gelmedim , ama ne var biliyormusun sen sinirlisin şuan ve gelecek bir saat kadar , ben sana ninni de söylesem yemez yani :) bu suretle anlaşamicaz , zorlamayacağım varlığını .
Soran+1 yılsana yaklaşmak gibi bir hedefim yok asla senin gibi olmak istemem çünkü birisini bakış açısından dolayı suçlamak acizliktir.
- +1 yıl
taşı bana atma diye dedim yanaşıyorsun demedim , her neyse bak soran ; barcelona arkadaş yakışanı yaptı ve özürdile di sende daha bulandırma ve uzamasın .
ben mi yapıyorum yani deme
sen yapıyosun demedim yapma dedim , lastiği ne kadar çekersen uzar , gerektiği yerde bırakmak en mantıklısıdır , işte bu soruyu burda bırakmak için de , doğru olan vakit bu vakit .
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin yol lezzo yolu,ben diyim.dünyanın hiç bir yerinde öyle düşündüğün adamlar yok.çok film izliyosun.bence film bile değilde dizi izliyosun... dizi dersen kıvanç var kenan var bizdede,on numara çocuklar.yada kendini adriana olmadı angelina zannediyosun ki o ayva göbegiyle sen ancak açelya olursun
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen daha olmamışın.isteğim en tipsiz türkle devam ettir hayatını ve bu sana öyle yakışıklı gelsin ki...ama bitek sana gelsin
Soran+1 yılyoo ben yabancılarla türklerin eşit sayıda olduğu bir okulda okuyorum yani okulumda yüzde 50 türk yüzde 50 yabancı var tamam yabancılarında hepsi yakışıklı değil ama yakışıklı olanların hepsi yabancı bilmem anladın mı :) ayrıca tipsizmişsin belli bu kadar alındığına göre eğer tipin iyi olsa ben ender olanlardanım diye düşünür geçerdin böyle atarlanmazdın da benim hiç göbeğim yok üzüldüm de bak şimdi beklentini karşılamadı diye :(
Cevap sahibi+1 yıl:) neyse ya.başarılar dilerim
Hiç genelleme yapma kararı taraftarı değilim. Türkiye sonuçta bu çok etnikli bir ülke, çok farklı etnik kökenden insanlar var dolayısıylada herkesin suratı aynı olacak diye bir kaide yok. Benim surat yapım mesela sanatçı Teoman ve Kenan İmirzalıoğlu'na benzerim, aynı zamanda Teoman hemşerimdir. Saçlarımı uzattığımda kimisi Tarkan der ama bu insanların hepsine kızlar resmen ölüp ölüp bitiyorlar. Yani bu insanlar seviliyorsa sorun sendedir tatlım :D
00 Yorumlakadının güzel olması şart erkekte o şart yok
hiç cevapları bekleme
hayvanlar alemini düşün erkek aslan daha gösterişlidir
horoz daha gösterişlidir
tüm erkek hayvanlar dişi hayvanlardan görsel olarak üstündür
insandada bayan üstündür erkeği kendisine çeksin diye böyle yaratılmıştır16 Yorumla
Soran+1 yılbeni çekmiyor şahsen tipsiz erkekler ve erkeklerde de var o şart biscolata erkekleri niye bu kadar ün yaptı sanıyorsun?
Soran+1 yılşimdi sokağa biscolata erkeği çıkarsan kaç kız bakar kaç kız bakmaz bu somut bir örnek
- +1 yıl
kuzum hayat hep güzelliklerle geçmiyor
o biscolata dediğin erkeklerin birine sahip olduğunu varsayalım sana değer vermedikten sonra neye yarar
diğer taraftanda çokda yakışıklı olmayan ama seni gözü gibi koruyan seven saygı duyan birisi daha mantıklı olmazmı
seçim senin hangisini seçerdin cevabını yaz ona göre devam edelim
Soran+1 yılsen güzel ama seni takmayan bir kıza sahip olmayı mı tipi iyi olmayan ama seni seven birine mi sahip olmayı tercih edersin peki?
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. p*rno filmlerde yağsız tüysüz kaslı erkekleri izleye izleye Türk erkeklerini beğenmiyorsunuz:) bırak p*rno izlemeyi bütün yabancı erkekler öyle değil;) adamın mesleği o, biz çalışıp ekmek parası kazanacaz diye kusura bakma ama metroseksüelliğe fırsat bulamıyoruz:))
03 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izlemiyorum ben yabancılarla iç içeyim erkek arkadaşımda yabancı zaten ve bende kendim çalışıcam bu bir bahane değil hem çalışıp hem de bakımlı olunabilir.
Soran+1 yılyüzde 50 yüzde 50 iç içeyim ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk erkeklerine giydiren türk kezbanısın.10/8 nde benden çok sakal var
göbeğimde ve göğüsümde kıl yok.
Yabancı kızlar Türk erkeklerine hasta
ama yabancı erkeklerin Türk kızlarına hasta olduğunu görmedim
triplerinizi anca garip türk erkekleri çeker o kadar416 Yorumla
Soran+1 yılvalla benim erkek arkadaşım yabancı ve türk kızlarını çok güzel bulduğunu söylüyor şahsen bir türk erkeğiyle çıkmak istemem ve evet çoğunuz tipsizsiniz.
Cevap sahibi+1 yılniye inanalım sallıyorsun.erkek arkadaşın bile yok.çık gizlilikten face adresi ver bakalım sevgilinide görelim senide?yiyorsa tabi
Soran+1 yılkendinde gizlisin bilmem farkında mısın?ayrıca sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim sevgili bulmak bile sana göre çok doğa üstü bir olay olmuşken yabancı sevgili bulmak mümkün olmayan bir şey tabi sen inanma.
Cevap sahibi+1 yılsen kendi hayali dünyanda oynamaya devam et figüran olarak.
Soran+1 yılyazık cidden bu bile inanılmayacak bir şey senin için sana göre yabancılar neyse artık :D
Cevap sahibi+1 yılboşuna kendini eğlendirme.Türk kızlarını %99 u egosunu kabartır.çirkin olup kendini adriana lima sanır.ben yakışıklı olduğumu söylemedim.hatta tipsizim diyim.fakat bu senin suçunmu?yaratılırken ırkını, yüzünü seçemiyorsun malesef.herşey şekil değil bu kafayla hiç mutlu olamazsın.
Soran+1 yılbende güzelim diye bir şey demedim olabilirim de olmayabilirim de ama erkek arkadaşım yabancı bu senin için niye bu kadar ilginç onu anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılilginç değil peki nereli gerçekte görüştünüzmü?
Soran+1 yılnasıl gerçekte görüştük mü?netten bulup sevgilim diye anlatacak halim yok ya italyan kendisi ama irlandalılıkta var kökeninde aynı okulda okuyoruz.
Cevap sahibi+1 yılöyleyse olur tabi.bu özel okul gibi birşey sanırım.para bolsa sorun yok
seneye üniversiteye gideceğim yol parası yok çalışacağım mecbur düşün.ben nerden bulayim yabancı kız :D
Soran+1 yılevet özel üniversitedeyiz
Soran+1 yılsenin içinde her şey gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılsağol işte para yok napalım.düşün 21 yaşımdayım mağazan hayatımda 1 kere kıyafet aldım.
herkes zengin değil malesef özel üniversitede bende olsa biraz param olsa, tavlayamayacağım kız olmazda.
inşallah mutlu olursun sevgilinle.
Soran+1 yılbu da farklı bir mantık işte para sahibi olmak beraberinde kız getirmiyor özel üniversitelerde sizin düşündüğünüz gibi değil içinde olsanız anlarsınız belki devlet üniversitelerine göre daha rahat para harcanıyor ama kimse farkında değil aşağı yukarı herkes aynı statüye sahip o yüzden kimse kimseyle parası için bakmıyor.diyeceğim şu ki sevgili bulmayı paraya bağlayıp çekimser olma.teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılçok yanlış anladın.paramın kıyafet, kuaför, cilt için olmasını söyledim :) iyi bir kombine kıyafet, parfüm, kuaför, temiz bir cilt bunlar para demek ortalama 700tl.ben daha yol parası derdindeyim.
paramla tavlayacağım diye birşey demedim tamamen kendi bakımım için söyledim :)
Soran+1 yılanladım gönlünce olsun.
İnsanları çirkin ya da güzel diye ayırt etme hakkını sana kim veriyor onu bir açıkla önce sen? Küstahlık diz boyu aklı olan seni ne yapsın?
43 Yorumla
Soran+1 yılsiz güzel kız ararken burada iyiydi di mi?bu işler yüzde 50 ;)
banada hep s*kime bile sürülmeyecek tipte olan kızlar denk geliyor niyese. şöyle saçlarından tutup 1000 derecedeki fırına atasım geliyor böyle tipleri. sen zaten insan olarak yaratılsaydın, gizlenme gereği duymazdın feminist kashar...
314 Yorumla
Soran+1 yılbaya bir yaran varmış seninde yazık sana sizin gibi abazanların olduğu yerde gizlenirim tabi bin tane erkek ekleyip benim tipim iyi desin diye sormadım çünkü ben bu soruyu zaten kendine güveniyor olsan böyle bir cevap vermezdin feminist flan değilim sadece gerçekleri söylüyorum ki sende bu gerçeğin en elle tutulur kanıtısın işte.annen kashar olabilir ama herkesi de onla karıştırma ;)
- +1 yıl
adam akıllı kız olsan zaten bu kafada olmazdın tahminlerimde yanılmam bebek. yaram vardı küçükken düşmüştüm ama epey oldu kapanalı. sinirlenme sakin ol yavru. anaya laf atacak kadarda eziksin ayrıca buraya takılma amacım senin gibi orspu bulmak için değil dalga geçip stres atmaya geliyorum. ayrıca Allah'a sipariş verme gibi bir şansımda olmadı. istediği gibi yaratmış elimde olsaydı kendi yaradılış stilimi kendim yaratırdım. buradaki insanların gözlerinde bit kadar değerin yok şuan...
Soran+1 yılinsanların gözünde değer kazanmak umrumda değil çünkü buradaki insanların benim için zerre kadar değeri yok ben doğru bildiğimi söylemekten çekinmem ama eğer erkek olsaydım ve şu türk kızları da amma tipsiz yazsaydım altına döktürürdüm iğneyi kendine çuvaldızı başkasına bilmem anladın mı
Soran+1 yılyok öyle bir şey hiçbir zaman kadınlardan üstün insan kategorisinde olamayacaksınız.
- +1 yıl
o zaman kendini kaf dağında görmekten vazgeç bence. ulan 100 yıl hiç yaşlanmadan aynı bu yaşında olsan ne olur ölüp gittiğinde toprağın altında seni kim görecek. o güzelliğini kim fark edecek? güzeller cennete çirkinler cehenneme diye bir ayet falan geldiyse o zaman bilemem tabi. ben iğneyi de kendime çuvaldızı da kendime batırırım sen meraklanma. belli ki yaşın ufak. 30 lu yaşlara doğru geldiğinde daha iyi kavrarsın umarım...
Soran+1 yılben güzelim demedim hiçbir yerde onu siz çıkardınız kaldı ki güzel de olabilirim çok çirkinde ama bu benim gördüğüm gerçeği değiştirmez türkiye de güzel kız daha fazla erkeğin yakışıklısına göre.ama bu soruyu bir erkek ne kadar çirkin türk kızları diye sormuş olsaydı hepiniz onu onaylayacaktınız ve biriniz bile öldüğünde mezara gireceksin güzelliği boşver yazmayacaktınız resmen ikili oynuyorsunuz farkında mısınız?
- +1 yıl
sen yanlışsın hacı ne olursa olsun kaşar diyemezsin acizsin .
- +1 yıl
iyide bende kendim için demedim ki zaten yani herkes kendine göre yakışıklı/güzeldir demek istedim. ama sen aşağılamayan devam ediyorsun. şahsım adına konuşayım. evet haklısın yakışıklı olmayabilirim. kaç kızı da geri çevirmişimdir. daha tanımadan bile. bu işler bana göre değil. gönül eğlendirecek değilim ben hele bu saatten sonra. benim zoruma giden hakaret eder gibi insanları hor görür gibi aşağılaman. anlatabilmişimdir umarım...
Soran+1 yılhayataynasnyansıması işte bunu anlamıyorum nasıl olupta namusuma laf ediliyor bilmiyorum kaşarlıkla bir ilgisi olmadığı halde.ben kimseyi aşağılamıyorum horda görmüyorum kim kimle istiyorsa onla çıksın ama gözlemlerim bu yönde zevkimde türk kızlarını beğeniyorum ama türk erkeklerini beğenmiyorum genellikle ne yani bu yüzden cezalandırılmalı mıyım?
- +1 yıl
kabul barcelona , soranın da hataları var ama DİL , dil insanı rezil de eder vezir de , doğru cümlelerle anlattıktan sonra oda anlayacaktır , daha anlamıyosa harflerime yazık olur de ve geç kenara , akıl vermiyorum sakın yanlış anlama , ama bir bayana o laf koyar , biz erkeğiz ağzımız alışmış çatur çutur dışarda söylüyoruz , ama sen direk şahsa kullandığın da onun piskolojisi sarsılıcak , yakışmaz delikanlı adama , umarım hecelerimin taşıdığı manaları anlamışsındır .
Soran+1 yılkapatıyorum artık konuyu daha fazla tatsızlık olsun istemiyorum bu benim bakış açım insanlara dış görünüşlerine göre değer verecek olduğumdan değil gözlemim bu ve bu konuda asla anlaşamayız.
- +1 yıl
eyvallah barcelona , yorumuma yazdığın son cümlenle sen , sana yakışanı yaptın kralsın . hayatta geri saramayacağımız sahneler vardır , bu sahnelere girmek anlamsız , sen erkeksin , soranı tek bir yumrukla da bayıltırsın ama zihniyet önemli sağ , ol .
Benim anlamadığım husus neden kızlar hep görüntüye ilgi duyar. Duymayan istisnai kişilerde var tamam ama sonuçta allah yaratmış neden diye sormak olur mu? önemli olan insanın iç güzelliği değilmidir?
16 Yorumla
Soran+1 yılsiz neden görüntüye ilgi duyuyorsanız o yüzden
Soran+1 yılkişilik kadar tipte önemli benim için
Soran+1 yılarkadaş olmak için zaten tipe bakmazsın ama birinden hoşlanmam için tipini de beğenmem lazım.
Kızlar artık kendilerine bakıyor çünkü.Yemesine içmesine cildine bakımına giyimine. Erkeklerden de var istisnalar ama.
37 Yorumla
Soran+1 yılistisnalar tabi ki var ama genel olarak böyle mesela bir çocuk tanıyorum şişman mı şişman ama kız konusunda çok seçici çıktığı kız yok artık dedirtir ilginç
Soran+1 yılbalık et ayrı bir olay
- +1 yıl
rahatsız ediyorum belki ama.hastanede hemşire vardı.geçende dikişlerimi aldı ama bir tatlı güzel.
1 hafta sonra gittim.makyaj yapmamış, uykusuz göz altları mor yüzüne zor baktım .
erkekler fondoten ile yüzündeki izleri gizliyemiyor malesef 2 kutu boya ile düzeltemiyor.
ben siyah nokta ve sivilcelerle uğraşıyorum, yara izleri sivilce izleri hiçbir kız bakmaz.1 yıl sonra kurtulunca armut gibi bakarlar bu seferde ben bakmam
Soran+1 yılsivilce problemi olan çokta fazla kız yok erkeklere oranla
+1 yılGayette yakisikliyiz turk erkeklerine biten bir ton insan ve irk var once tur kizlarina bakmak gerek :)
43 Yorumla
Soran+1 yılsizden çok iyi türk kızları fiziksel anlamda.
- +1 yıl
Fiziki anlamda olaya bakarsak turk kizlarindan daha iyileri var gerci bizim minyon kizlarimiz candir ama soyledigine katilamiyorum bence turk erkekleride gayet yakisikli sanahep cirkinleri denk gelmis canim :)
Soran+1 yılhayır ben hiçbir türk erkeğiyle çıkmadım çok yakışıklı diyebileceğim sadece bir türk erkeği gördüm ama o cidden hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkekti objektif olursam ünlülerde dahil ama onuda ben istememiştim hoşlanılmayınca hoşlanılmıyor.
Türkiye’de kadınların kendini güzel bulma oranı yüzde 91 ile dünyada 2. sırada yani gerçekte sandığınız kadar iyi değilsiniz sadece Abaza Türk erkekleri sayesinde alıcınız normalden fazla oluyor o kadar olur da yurt dışına çıkarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız ve yine bunu okuyan Türk kadınlarının yüzde 91 i bu yazdıklarımı kabullenemiyecek 😂size tavsiyem erkekleri eleştireceğinize dönüp kendinize bakmanızda fayda var
00 Yorumlaben senin notunu verdimde,napıcan işte sanal dünya.en güzel yabancılar hep senin olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılbana not verecek bir durumun yok senin.
hayataynasnyansıması orası öylede hacım adalet çarkları yerine oturmadığında benim şarteller atıyor böyle bazen...
16 Yorumla- +1 yıl
hayat çarkının başında bekleyen yo ki ; kimse konuşmak isterken önce sorgulanmıyo
dur bakim sen nediceksin diye , o çarkın başın da bekleyen yok , sen erkeksin , bir bayanı yönetebilecek kabiliyetin damarların da var ki bu taa adem aleyhisselam dan geliyor , yöneteceğin bayanın illa sevgilin eşin olması gerekmiyor , ne dedim doğru harflerin oluşturduğu heceler , sen kontrollü konuştuğun , karşında ki de biyerden sonra , zıtlaşmak yerine uyum sağlayacaktır , bu emin ol şartellerine iyi gelir
Soran+1 yılhiçbir kadının kaderinde yönetilmek yoktur o ancak kadının seçimidir.
- +1 yıl
e bizde taş devrinde yaşamıyoruz zaten bacı. zevkler ve renkler tartışılmaz ama memnuniyetsizliğini dile getirirken de karşı tarafa kırıcı olmadan bunu halletmeyi dene ;) bana gelince, beni istesen de kıramazsın zaten ;) çünkü insanlara saygı duyarım ancak hakaretleri benim anlayabileceğim kadardır!..
- +1 yıl
sana tek bir hece dahi türetmeyeceğim soran , demin dediğim gibi sinirim 1 saat kadara devam eder , ben a desem sen küfrettim algılicaksın , beynin buna proğramlandı sinirden bu suretle susacağım , sen suskunluğum da anla konuşmadıkları mı , ben aranızı düzelttim sayılır bundan sonra atacağın adımların piskolojin de ki etkileri seni bağlar senin seçimin iyi geceler .
ne demek bilader asıl sen sağol,insan olmasaydın laf anlamazdın,insan oluşun üzre varlığına ben minnettarım,iyi geceler.
+1 yılo kadar makyajı estetiği bende yapsam bende olrm ayrıca cokda ktü dielm giderim var
21 Yorumla
Soran+1 yılgiderin varsa üzerine alınmana da gerek yok
+1 yılBelli bir bölgede çapraz eşleşmelerle meydana gelen darwin teorisinin özgün kanıtlarının çoğalmasından kaynaklanıyor bunlar..
00 Yorumla
+1 yılnedense yabancıların %90 nı Türk erkeklerine hasta ?
pek soruyorum
yabancı kızlar Türk kızlarından neden daha güzeller ?11 Yorumla
Soran+1 yılülkeden ülkeye değişen bir durum ama aynı ırktan gelen bir erkek ve kadın arasında bu derece güzellik farkı olması ilginç bir şey türk kızları sizden çok daha iyi genelde yabancı kızlar türk erkeklerine hasta diyorsunuz ama hasta olduğunu iddaa ettiğiniz kadar abazan diyen yabancıda çok fazla unutma.
+1 yılkızlardan da makyajı kaldır normal giyim olsun çoğu bişeye benzemez.
313 Yorumla
Soran+1 yılyok bir kadın olarak o hileleri sizlerden iyi biliyorum o tuzaklara düşmem ben gerçekten kadınlar daha iyi tip olarak genetik olarak farklı yerlerden geliyorlar sanki
- +1 yıl
ben de çok kız görüyorum fizik güzelliği var tipi bişeye benzemiyo.bakım spor da bir yere kadar.genelleme yapma bence.
Soran+1 yılfizik güzelliği hemen hemen eşit benim çevremdeki kızlarda hemen hepsi aynı ölçülerde zaten fiziksel yorum değil bu yüzden sadece
- +1 yıl
valla sen nerde yaşıyosan ben de geliyim oraya :) tamam benim yaşadığım yerde nüfus fazla kızlar çok ama hepsi güzel diyemeyiz.
Soran+1 yılmantıksızlıktan ölebilirsin Barcelona
- +1 yıl
sorun değil bizi ruslar beğensin yeter :D
Soran+1 yılee işte sorun çözüldü bitti hadi siz ruslara doğru yol alın bizde italyanları alalım :)
- +1 yıl
italyanlar seninle sadece sevişir ki italyan kızları da türk kızlarından güzel :)
Soran+1 yılbu kanıya nerden vardın peki?italyan kızları türklerden güzel buluyor olabilirsin ama sadece sevişir diye genelleme yapamazsın.
- +1 yıl
senin yaptığın genelleme gibi mi ?
Soran+1 yılben herkes tipsiz demiyorum çoğunluk öyle gözlemliyorum senin söylediğin sallamasyon bir şey hiçbir veriye dayanmıyor bunu gözlemlemişte olamazsın
+1 yılyok be bence yakışıklıların oranıda fena değil Türkiye de:)
23 Yorumla- +1 yıl
hay senin kıpsına.
- +1 yıl
kıps değilmiş lem normal gülücükmüş :(
- +1 yıl
hgfdsa <3 heralde gülücük kıps yaparmıyım la ben:D şu gözlere baksana:D sikipiye gel:D
+1 yılnerden çıktı bu erkekler...leylekler getirmiş olmalı
20 Yorumla
+1 yılsen kriterlerini yazsana bir yakışıklı sana göre neymiş öğrenelim
07 Yorumla
Soran+1 yılçok bir şeyden bahsetmiyorum eli yüzü düzgün olan az
- +1 yıl
yaz yaz her insanın bir kriteri vardır.
Soran+1 yılo ya da şu diyemem gözüme bütününde yakışıklı geliyorsa yakışılıdır
- +1 yıl
bence yakışklı erkek güzel kızdan fazla
Soran+1 yılbenim gördüklerimin hep yüzleri bozuk nedense
- +1 yıl
benim arkadaşlarım hep yakışıklılar.
Soran+1 yılbenim arkadaşlarım da hep çok güzeller
+1 yılevet bende bu duruma çok üzlüyorum yani bir kıza bakıyorsun bir erkeğe kesinlike bu dünyada adalet yok diyorsunuz...bu genetik bir olay
01 Yorumla
Soran+1 yılçok garip bir durum esasında
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. biz tipsizler olarak... ne bileyim ya allah bizi böyle yarattı işte :(
00 YorumlaGüncelleme: Ne güzel dedin.
14 Yorumla
Soran+1 yılsitede kadınlara yönelik onlarca konu açılmış ben bir tek beğenmediğimi söylediğim için olay çıkardılar.
Soran+1 yılbu kadar olay çıkarmayı öz güvensizliklerine bağlıyorum.
Diğer konusunda 556 cevap paylaştı. Belki de kızlara ilgi duyduğundandır.
51 Yorumla
Soran+1 yılama kızlarda onlara ilgi duymuyor işte
+1 yılSen görmeyi bilmiyosun demekki.
12 Yorumla
Soran+1 yılyaa da gözün alıştı o bahsettiğim erkeklere
- +1 yıl
Yoo. Çevremdeki tüm erkekler gayet iyiler. Türk erkeklerinin tek sorunu öküz olmaları. Kişiliklerini,zihniyetlerini düzeltseler azıcık 10 numara olurlar ama işte... :(
çirkiniz diye ezmeyin bizi... :(
25 Yorumla- +1 yıl
efendim abi :D
- +1 yıl
tipsiz abazan diyor :D galiba kavanoz camı kullanıyor :D
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakımsızlar da ondan.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya genetik olarak bir kötüler bilmiyorum :/ zaten o yüzden anlayamıyorum
Soran+1 yılbenim kast ettiğim bakım değildi ama
böyle bir soru sordun ya seni çok merak ettim
16 Yorumla
Soran+1 yılkendi adıma hiç konuşmamış olmama rağmen neden beni merak ettiğinizi ve benim hakkımda teoriler yürüttüğünüzü merak ettim yalnızca gözlemimi yazdım.
Soran+1 yılsöyledim işte
Soran+1 yıltürk kızları niye bu kadar çirkin sorusuna ne cevap verilmesi bekleniyorsa bende aynı cevabı türk erkekleri açısından istiyorum.
Diğer konusunda 386 cevap paylaştı. Allah vergisi naparsın ölelim mi yani ?
37 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabi ama tipi kötü olanların kızları eleştirmesini anlayamıyorum
Soran+1 yılneymiş sorunun kaynağı?
Soran+1 yılhmm
soru iyice yoldan çıkmış cevaplarda öyle:D
218 Yorumla
Soran+1 yılbir niyetim yoktu halada anlayabilmiş değilim bu soruyu sorarak neyi hedeflemiş olabilirim?benim zevkim bu evet 30 kişiden anca 1 tanesi yüzüne bakılır cinsten oluyor beğenmediğim halde çok yakışıklı mı demeliyim?
Soran+1 yılbana verilen cevaplar çok tahrik edici olduğundan olmasın?
Soran+1 yılbiscolata erkeklerini ben kattım evet çünkü kadında güzellik şartı ararken erkekte aramama olayını erkeğin kolaya kaçısı olarak düşünüyorum.çünkü ben yakışıklı değilim erkeğim diye düşünüyorsunuz ama yok öyle bir dünya tabi ki sinirlenirim soru sahibi olmam sinirlenmeyeceğim anlamına gelmiyor.bende sana şunu soruyorum biscolata erkeğinin tipi kötü olan bir erkeğe göre tercih edilme şansı ne kadar yüksek?buna verdiğin cevap senin erkekte tip aranmaz tezini çürütecek.
- +1 yıl
hay ben senin biscolata erkeğine:D
tercih meselesi tabiki olabilir ama nereye kadar
tercih etmekle onunla yaşamak bir olamaz
ha diyorsunki hayatın akışı beni ilgilendirmez ben günümü yaşarım
yarınlarımdan sanane gün benim günümde diyorsan biscolata hıyarıyla sana nerde sabah orda akşam diyorum bende
hayatın gerçekleri kremalı bisküvi erkekleriyle olsa ülkemizde bunca sorun olmazdı
hanımefendi
Soran+1 yılo sadece bir örnek yerine binlercesi gelebilir kim diyorsan artık.
- +1 yıl
örnek vermeye kalkarsak dünyanın tüm güzel kadınlarını yığarım buraya
içlerinde hiç bir tanede türk olmaz
ozaman ayıklarsın pirincin taşını
sen güzelliğinle biz onurumuzla kalalım güzellik bizden uzak olsun
bize her bayan güzel bir tanesi bizim olacak elbet o zaman güzellikle tanışırız huyu iyi olsun güzellik yüzde kalmaz yürekte kalır kuzum
Soran+1 yılaynısını bende yaparım ama bu türkiyedeki ortalamayı değiştirmez iyi sabahlar.
- +1 yıl
işte sen böylesin ben karşılaştırmak dışında ne yazdım
onları gözmezden geldin
aynısını bende yaparım deyip çıktın işin içinden
sana lazım olan kelimeleri hep atlıyorsun
kısa ama binlerce anlam taşıyor söylediklerim
tabi anlayana yani sana değil sonrada kızıyorsun arkadaşlar tepki verince
biraz detaycı ol incele
Soran+1 yılgeri kalanı hikaye çünkü ben gerçek kısmıyla ilgileniyorum çoğunluk neyi onaylıyorsa orada bir hata vardır zaten eğer ben çok onaylanıyor olsaydım şu an kendimden şüphe ederdim.
Soran+1 yılbeğenmediğime güzel diyememem
Soran+1 yılkimse dışıyla ilgilenmediği birinin içini merak etmez kendini kandırma.
+1 yılbiz çirkinlere muhtaç olun diye..
21 Yorumla- +1 yıl
HAHaa nasıl görmem bu yorumu ya :D:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılpardon hangi şehir de yaşıyorsun .
13 Yorumla
Soran+1 yılizmir
Cevap sahibi+1 yılhiç şaşmadım , izmirli bir kızın beyni , sanki allah onu yaratmadı o allahı yarattı gibidir , bir ara istanbula gel , iyi geceler .
Soran+1 yılne dediğini anlamadım
+1 yılBen bilmem arkadaşım cevaplasın
00 YorumlaSizBunuhakediyosunuzbizdebunuişte:D
02 Yorumla
Soran+1 yılsizden daha iyi olanı hak ettiğinizi sanmıyorum türk erkekleri hiç dikkatimi çekmiyor şahsen benim çoğunlukla tabi arada iyiler var
+1 yılgel tanısalım once ben kısaca fd
00 YorumlaKimine göre süt kimine göre çikolata :)
10 Yorumlanerde takılıyosun ?
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 kişiden 1 tanesi ancak yüzüne bakılır tip
olanlarda hep yurt disinda tuhh
00 Yorumla- Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
m 1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlarıda orspu nasıl olcak simdi?
00 Yorumla
+1 yılBilmem neden sence?
00 Yorumla
+1 yılgeldim bebeğim :))
011 Yorumla
Soran+1 yılben erkek aramıyorum kendin kız arayan tipsiz bir abazan olabilirsin ama beni kendinle karıştırma yaranda baya bir derinmiş hani :D
- +1 yıl
seni çıplak görsem zikim kalkmazla sana :D
Soran+1 yılgörmediğin bir kız hakkında böyle yorumlar yapıyorsun ya yalnızca gülüyorum.
- +1 yıl
benimki zekaya kalkıyor bedene değil.
Soran+1 yılkendin inanıyorsan sorun yok
- +1 yıl
inanıyorum ve uyguluyorum sorun yok.
Soran+1 yılevet eminim taş gibi göğüsleri olan bir kadının göğüslerinden ziyade beynine kalkıyordur.
- +1 yıl
beni tanıyan bilir ve uzatmaya gerek yok.
üretim hatası.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne