AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Turk. kizlarina bizim yakisikligimiz biraz fazla geliyir
Siz türk kızlarının yanına yakışmıyorsunuz. Türk erkekleri çirkin
Turk kullarını aştık artık ukranya rus Bulgar alman kızları artık bizi tatmin ediyor
Ohoo salladı kafasından iyi hayal kurdun hiçbiri bakmaz size 😂 çok tipsizsiniz hiç yakışmıyorsunuz türk kızlarına
Yav he hee sen de kendini kandır burdski ablalarin gibi bak hepsi 35 olmus evde kalmis
Yaşına baktım ve güldüm 36 yaşında amcasın sen evde kalmışsın 😂😂 yakışıklı değilsin kimse bakmıyor size
Güzel bi millet değiliz güzel kız da az bence yakışıklı erkek de
Güzel kız dolu. Bunu erkekler bile diyor. Bakimliyimiz
Bakımlı
Güzellik yakışıklılık göreceli şeyler aslında. Ben sağlık personeliyim günde 45-50 hasta geliyor mesela görev yaptığım yere, bakıyorum %15-20'si yakışıklı ya da güzel mesela
Çalıştığın şehrin veya ilçedeki yaşayan kültüre topluma göre değişir. Yaşadığım yerde güzel kızlar var ama erkek ayda yılda bir görüyorum yakışıklı olarak
İzmir diym 😅
İzmir'de güzel kız oranı düştü zaten orayı duymuştum çok göç aldı
İzmir'in kızları güzel denir genelde. Açık seçik giyimlerinden başka bi numaralarını görmedim şahsen. Ben kendimi de yakışıklı bulmuyorum bu arada sonra biri gelip tipe bak bi de kızları beğenmiyor falan der 😅
Yok İzmir'in kızları eskiden güzeldi. Arkadaşım vardı eskiden orada güzel kızlar vardı cidden. Sonra göç aldı diyorlar güzel kız yokmuş. Şehir dışında özgür olamayan kadınlar İzmir'de açılıp güzel hissetmek istiyor işte. Ama cidden güzel kızlar görüyorum yakışıklı erkek hiç yok. Bunu küçümsemek için yazmıyorum keşke yakışıklı oranı fazla olsa
Ne diyelim çirkin bi milletiz dediğim gibi
Kanka genellemeyelim Türklerden güzel kızlar çıkıyor görüyorum hep erkeklerden çıkmıyor ben bunu bakımsızlık ve kiloya bağlıyorum
O erkekleri de Türk kadınları doğuruyor kankam. Sonuçta bütün genler babadan aktarılmıyo bunu anlatmak istiyorum aslında 😅 bakımsızlık ve kiloluluk da her iki cinsiyetten insanlarda da var mesela dediğim gibi sağlıkçıyım obezite şikayetiyle gelen 10 hastadan 7'si kadın maalesef
Kanka ben dışarda gördüğümü söylüyorum bak çokta gezen biriyim insanların kalabalık olduğu yerlere çok giderim ama yok yani yakışıklı erkek görmüyorum hep güzel kız var. Erkekler şanslı güzel kız görüyorlar heyecan duyuyorlar ama yakışıklı erkek görmüyorum yok işte herkes ortalama tipte
boş ver yine ortalama tip varmış Suriye'de de yaşayabilirdin
İnsan yakışıklı görmek istiyor işte son çare yurtdışına çıkmayı düşünüyorum işimi ayarlayabilirsem gideceğim
Sırf bu yüzden mi cidden? 😅
Yani okudum çalışıyorum başka bir şey kalmadı evlenme zamanım geldi insan beğendiği kişiyle olunca heyecan duyuyor uzun zamandır hiç heyecan duymadım bir erkeğe
Neden sen sakalsız mi seviyorsun? Kızlar genelde sakallı sever.
Evet sakalsız seviyorum yüzünü görebiliyorum öbür türlü bütün erkekler aynı görünüyor
Göreceli bir düşünce biçimi kişisel bir şey bilemeyiz 🤷🏻♂️
az olması çok iyi :)
Değil nesi iyi
boş ver, öylesine yazdım zaten :)
varda sen düşeremiyor olabilir misin
Düşürmediği mi kim söyledi soruyu iyi oku neden az diyorum
Aynen benim gibisi az kanka
Sakalsızim
Akıllısın
Sakal yok diye mi gjdjs
Aynen yüzünün gençliğinin kıymetini biliyorsun sakal bırakıp yaşlanmak mantıklı değil
Yok çıkmıyor pek gjdjs
Daha iyi bence olani da kesersin
Evet öyle yapıyorum zaten ama kumral yeşil göz olunca tr kızları pek beğenmiyor bence dertleri esmer erkekler
Kanka sana bakmaları gerek kızlar sever kumral erkek bakma burada esmer yazdıklarına dibi düşüyor görünce 😂
Soğuk duruyorum diye mi acaba çünkü 2-3 sene önce bir grup kız, arkadaşıma çok soğuk egolu duruyor demiş
Olabilir kızlar konuşkan samimi erkekleri sever
Zaten samimi biriym ama direk ön yargılar olunca nasıl iletişim kurayımki
Kanka hem soğuk hem samimi olmazsın bence yakın durmuyorsun ya da göz teması kurmuyorsun
Gayet samimiyim hatta arkadaşlarımin neşe kaynağıyim göz temasını da çok iyi kurarım karşı taraf bakışlardan kaçar hatta
Tuhaf bence farklı şeyler var kizlar kumral daha çok sever
Bence esmer seviyorlar çoğu kız esmer sakallı seviyor
Kanka onlar lafta sokakta esmer sakallilar hep boş geziyor burada bile diyor esmer sakallı erkekler kızlar hani bizi tercih ediyordu diye. Ne zaman kumral sarışın bir erkek görsem kolunda kız var
Valla ben hep sap jgjdkkajsdn ayrıca arkadaşlarımda şöyle diyor fotojenik değilsin diyorlar ama yüz yüze çok yakışıklı olduğumu söylerler
Ben ciktim