AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Yap bence kadın da aptal değildir amacını biliyordur ve razıdır.
* suyuyla gelen sel suyuyla gider yeğenim. Ana mı diyeceksin koca kadına, adam ol önce git çalış kazan gezmeye gidersin avrupaya. Avrupada hayat çok mu kolay sanıyorsun. Burayı mumla arasın.
Ya kadin çok büyük babaannen gibi olur en fazla 10 yaş olmali Avrupa için de olsa değmez yazık olur tamam erkekler olgun kadınlardan hoşlanır ama çok fazla ya hani 30lar olsa yine neyse
Kesinlikle değer. Kaç git Türkiyeden canını gençliğini kurtar
Bence değmez başka yolu vardır elbet çok iğrenç ya 50 yaşıbda annen yaşında kadın
Nişanlım fransada yaşıyor ve seneye bende Fransa yolcusu olcam, hiç gitmek istemiyorum sen nedan bu kadar istiyosun
Daha iyi yaşam şartı sayesinde
Umarım öyledir, nişanlım pahalı burası Türkiye'ye geldiğimizde rahat ediyoruz bu avantajı var dedi
Nişanlın maaşını euro üzerinden alıyorsa kur farkıyla Türkiyede rahat etmeniz gayet normal bence umarım sizin hakkınızda da hayırlısı olur
Belki inanmayacaksınız ama ben böyle şeylerden de sınırsız nefret ediyorum.
O eskisenmis kardesim, avrupa hayaline takilma. Turkiyenin durumu avrupadan bin kat daha iyi. Avrupa kotuye gidiyor. Coronada ustune tuz biber.
Türkiye'nin durumu mu iyi?
Evet, herseye maddiyat tarafindan bakmayin. Turkiyede hayat var.
Bencede Türkiye de hayat var
kime göre neye göre. birde corona demişsin onu şu an farkettim sanırım türkiyede ki tablodan haberin olmadığı için öyle demiş olmalısın:d
Canim ben her iki ulkede yasadim. Cok iyi haberim var :) bu benim gorusum sgl tskr. 🤗
Daha çok dünyadan bi haber gibisin o yüzden görünce yazmadan duramadım. öyle canım cicim falanda çok yakışıksız duruyor. Bu daa benim görüşüm sağ ol teşekkürler.
Eline fırsat geçmiş git ama kadın seni kandırıyor olmasın
Bilmiyorum çünkü kendi oğlu yaşında birine neden yanaşır bende bilmiyorum
Vatandaşlığı alana kadar suyuna git. Sonrası allah kerim.
Evet öyle yapmayı düşünüyorum ama vatandaş olsamda hakkını vericem ne istiyorsa artık kul hakkı yemek istemiyorum kimseyi açıktada bırakmak istemiyorum
Açıkta bırakmak düşüncesi neden? Evlendin diyelim birisiyle anlaşamamaya başladınız sırf "açıkta kalmasın" diye katlanacak mısın?
Hayır katlanacak değilim tabi ki de açıkta bırakmak derken ekonomik manada dedim yani boşansak bile yine geçimini sağlayacak kadar destek vermeyi düşünüyorum hakkı çünkü
Ne gerek var ki? İşi gücü yok mu?
Satıcıymış pazarlamacılık yapıyormuş
Bi' kadının işi varsa ona nafaka verilmesini gereksiz buluyorum şahsen
Evet haklısınız ve sanırım nafaka çocuğu olana veriliyor diye biliyorum
Babam zengin gel ben seni Avrupa'dan da iyi yasatirim
Uçak boletini kaça alırsın
Teşekkür ederim ama yurt dışı hayalim için düşünüyorum ve bence sizde statünüze uygun biriyle birlikte olun daha iyi olur
O değilde yaptım ya da yapmadım diye haber et bize
Tamam ederim ama sonuç ne zaman netleşir bilemem
Ne tiksiniyorsun devam et. Keyfine bak.
Yahu tabii ki değer git, geri gelme.
Sırf gitmek için yapma bence. Ama kim bilir belki birbirinizi sever ve formalite aşka dönüşür
Aşka dönüşeceğini açıkça sanmam çünkü annem yaşında yani sadece formaliteden
Bence ne olursa olsun annem yaşında demen çok kaba
Timothy Olyphant'ın resmini gördüm geldim, hayırdır ne oluyor, alakası yokmuş. Saçma sapan bir konu yine.
Evlenmen şart değil kardeşim, öğren Fransızcayı, ünivetsiteyi de muhteşem statüde oku beyin göçü olarak git Fransaya. Milfle evlenip ne yapcan
yalvaririm sana git istersen anne de istersen kolesi etsin ama kalma burada ne olur git. kurtul keske ben de bulsanmmmm
Bence değer çok güzel bir fırsat. Eğer bunu değerlendirmeyeceksen bana yönlendir rica ediyorum. .
Kadın mal değil el değiştirsin az saygılı olalım lütfen vatandaşlık içinde olsa onuda kullanmak istemiyorum açıklamadada belirttim ihtiyacını vs yine gideririm her koşulda
Gavur memleketemi gidiyorsun müslümanin dedigi gibi
ne alaka acaba daha iyi yaşam şartları var diye istiyorum
tabikide öyledir ama sen müslümansin ülkeni kime birakip kaciyorsun
yani yabancı ülkeye gidicem diye dini mi bırakacak değilim ki
dinini birakmazsin ama oraydia kötülersin gevurlar diye
Niye kötüleyim ki din dil ırk ayrımı yapmıyorum ben
yapmiyorsan iyisin ama yapacaksan gitme cok serfsiz müslüman turkler vardir avrupada hep ayirim yapyiorlar gavur diye
Yapma kendine bunu
niye peki
Gençsin
avrupa için değmez mi sizce
Kadına güveniyor musun? Bence emin olmadan karar verme
yani konuşuyoruz 1 aydır ve ciddi gibiyiz şu an için güven konusunda bişey söyleyemem
Güvenme bence seni yanına almaz o
Bakacaz artık zaman göstericek her şeyi
Peki ya güven verip yanına alırsa değer mi o zaman?
@SantavoBella almaz
Yurt dışından birisiyle nasıl tanışıyorsunuz acaba uygulama veya sitelerdenmi
Bu arada değer ve yurt dışında milfler Türkiye deki yaşlılar gibi olmuyo
😂😂 Avrupa icin değer tabi
Amaçlı f*hşe olmuş oluyorsun sadece
İğrençsin ya.. aynı şeyi birinin annene yaptığını düşün ayrıca yurtdışı için ölüm sonrasını hatırla
49 yasinda fransiz kadinin beklentisi nedir sizce? 19 yasinda delikanlının kendisine aşık olduğunu mu zannediyordur sence?
O da bal gibi biliyor bu durumu... bilmiyorsa da anlaması lazım.
@muberra94 o beni ilgilendirmiyor valla ama biri bir şeylere kanmak istiyorsa dahi onu kandırman gerekmez
Buradqki asil sıkıntı bu mu sence?
Cok sacma kadin in midir cin midir ne oldugu belli degil belki sonra seni sevck seni öldürckva vs herseyi gectim ailen ne dick rezillik mal der
Burada bir şey dikkatimi çekti gitme değmez yazanlar, kötü yorum yazanlar hep Almanya'da yaşayanlar.
benim yaslarimda olsa neyse de 47 nedir!! unut o isi.
Sen bekarmisin
@yalnzlkkk76 pardon?
Annemi diycen buyunce sen kafayimi yedin yahu
değmez avrupa birde abd olsa neyse
avrupanın neresi kötü burası sanki çok iyi ha
git kendin gör 😙😙
ortada kalabilirsin
Korkmuyor da değilim açıkçası
Vay ben vazgeçtim yok cart yok curt
Kadini mi kullanacaksın vatandaşlık almak için
Belki evet. Ama vatandaş olsam bile onu açıkta bırakmam ki sonuçta ona borçlu olacam her şeyi. Yine destek olur ihtiyacını gideririm bunlar sorun değil onunda hakkı zaten
Avrupada para agacda yetisiyor
avrupada ki yaşam şartlarının refah seviyesinin türkiyeden çok ama çok daha iyi olduğunu herkes biliyor inkar etmeyelim
orda iki hayat vermiyorlar..
Gidenler de bi daha dönmek istemiyor nedense. Yurt dışında arkadaşlarım var ve nasıl olduğunu gayet iyi görüyorum
Kadın annen yaşında daha genç bulamadın mı
Avrupa hayali için değmez
Degmez sacmalama daha cok gencsin pisman olursun
Yazık kafana. Annen yaşında. Avrupa özentiliğini de anlamıyorum cidden çok yazık. İğrendim şu an.
Değmez, bence iğrenç bir durum
Yapma canım kardeşim, ç. küne küsersin sonra bak
Daha çocuksun olum gir okulunu oku mq
Olgun kadın her zaman ve her konuda iyidir 😉
Ben olsam giderim Avrupa için değer
Babaannen yaşındaki kadın yani
Gencecıksın o yaşta kadını ne yapcan Allah askına
midem bulandı , bence değmez
Nereden buldun knk bacanak olabilirim san
Annen den büyüktür yaşı kesin 🙄
Annen yaşındaki kadın tövbe tövbe...
bence git , deger.. bye
Oturma izni alınca yenisini alırsın
Değmez
Aynen
Değer bence sadad
Koynuna da gircen mi😅
Hayır tabiki de
O zaman önemi yok
Ahha benzer bisey yaşadım ilgini çekerse anlatırım
Anlatmak isterseniz dinlemek istiyorum
Mide bulandiricisin sadece
Evlenicek misin yani o kadınla anlamadım tam
yani şu anlık konuşma aşamasındayız daha tam karar vermedik
Sevgilisiniz yani
Onu sevdiğine emin misin
Yani sevgili gibi bişeyiz konuşuyoruz. Sevdiğime emin değilim yani çünkü arada çok yaş farkı var ve sadece anlaşıp evlenmeyi düşünüyorum
Avrupaya gitmek için onu aracı alabilirsin ama bu duygusal anlamda olmak zorunda mi yani o yaşta biriyle bir ilişkiye sevmediğin halde girmek hiç hoş gelmiyor bana kadını istismar etmiş oluyorsun bu durumda bence...
Belki haklı olabilirsiniz zorlu bir yol ve kadını istismar ettiğim bence yok. Çünkü tek taraflı bir karar değil bu oda tr vatandaşlığı alabilir sayemde çünkü türkiyeye çok gittiğini ve çok beğendiğini söylüyor ve nolursa olsun açıklamadada belirttiğim gibi her şey formaliteden de olsa onu açıkta bırakıp haksızlık edecek değilim geçimini sağlayacak kadar destek sağlarım
Eğer o da farkındaysa istismar ermiş olmazsın. Sizin tercihiniz tabi ne yaparsanız hayırlısı olsun diyelim.
teşekkür ederim umarım pişmanlık yaşayacak sorunlar yaşamam çünkü gençliğimde elden gitsin istemiyorum
Bunu göz önüne alarak hareket ederseniz pişman olmazsınız.
Bakalım nolacak zamana bıraktım nolacak beklemek gerek
Hayatının fırsatı sakın tepmee
Kendine yazık etme
Sorun etme
hemen evlen