Hangi ülkede olduğu gereksizdi gözlerini kapat beyaz bir yerde olduğumuzu düşşn ve sadece benim ellerimi tuttuğunu gör diyordum o da yapıyordu
bende o aynı beyaz yerde onu görüyordum onun ellerinde ise bir renk sonra tamam gözünü aç diyprdum mesaja geri dönüyorduk onun kendşnde gördüğü rengi bende görebiliyordum
sonra kendimi saldım umursamadım böyle şeyleri ama bu şey neydi nasıl tekrar yapabilir güçlendirebilirim
bende o aynı beyaz yerde onu görüyordum onun ellerinde ise bir renk sonra tamam gözünü aç diyprdum mesaja geri dönüyorduk onun kendşnde gördüğü rengi bende görebiliyordum
sonra kendimi saldım umursamadım böyle şeyleri ama bu şey neydi nasıl tekrar yapabilir güçlendirebilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kirlian fotoğrafçılığını biliyorsundur sen büyük ihtimal insanların aurasını imgeleyerek görmen zor başka yolları var olmalı
Hayır ilk dediğin şey ne
@italiandreams hayır göremiyorum italian
internete yaz burada anlatamam
Of şu kızı boş ver boş yapıyor, ve şey teşekkürler bu arada baktım da benimle ne ilgisi var anlamadım ne yazarak detaylı aramamı önerirsiniz
auraları görebilme yolu işte kirlian fotoğrafçılığı o yüzden bak dedim sana
Hm anladım bana yardımıc olacak bir şey söyler misin pekş
auraları görüyorsan gördüğünü iddia ettin bunu sen daha iyi bilmelisin ben anlamam bu işlerden
Tamam olsun tekrardan teşekkür ederim
rica ederim nidemek
Boş mu yapıyorum? Sitede artık espri bile yapamaz olduk, bu kadar alıngan olursan yaşayamazsın bu hayatı benden söylemesi. feelers problemi
o kadar boş yapıyorsam özelden yaz bakalım istek at öyle gizliden ben de boş yapıyor derim millete
@italiandreams kavga etmeden dövüşün arkadaşlar
kavga etme niyetim yok da hani yorumlarımı göremiyorum yazdıkça siliniyor, şikayet mi ediyor nedir. neyse ne artık hayırlı geceler hepinize
Enerjin kesilmişşşşşşşş
enerji kesilmesi nedir?
Enerji kesilmesi kişinin kendi kendine veya başka nedenlerden dolayı blokaj oluşturmasından kaynaklanırrr. Bunu yaşıyanlar aura göremez, şifacı özelliği gider, telepati yapamazzzz.
Nasıl düzelir peki bende bu konularla ilgiliyim :)
Düzelmesi için blokajın nedenleri bulunur. Bununda birçok yolu var. Parapsikoloji metodlarıyla bulunurrr. Ona göre çalışmalar yapılır. Aura görmenin en önemli unsurlarından biri imajine etmedir zaten. İmajinasyon teknikleri önemlidir fakat blokaj varsa istediğin kadar imajinasyon yap göremezsin karşimmmm
Anlamadım