20 yaşındayim yengeç burcuyum 178 spora başlıyacam esmerim fotoğraf atayım bakın ben tarz sahibi olmak istiyorum böyle bir aura yükselten ne yakışır nasıl bir tarz
Bana, aura yükselten nasıl bir tarz yaratabiliriz?
O ruj veya resimde dudağının şeklinden dolayı canavar gibi görünmüş. Tavsiye etmiyorum. Kotun da yakışmamış şişman göstermiş. Bence tam göğünün altından lastik olan tarz bir üst giy. Bunu nasıl anlatırım tam elbise türü şeylerin adlarını bilmem. Ama neyse tam göğsünün altından lastik olup hafifte aşağı indikçe geniş olursa senin vücut tipine göre seni zayıf gösterir ve bence bu kadar geniş giyeceksen bile biraz bel oyuntusu bu şekilde gösterebilirsin. Spor bir tarzın var ama altın rengi bileklikler ve takılar taksan çok şahane görünebilirsin ve mutlaka kendi vücut titpinde kadınları internetten takip et. Ben onların üzerinde gördiğüm şeyleri bulmaya çalışıyorum. Kendine yakın bulduğun yüz tipinin de makyajlarını yapabilirsin. Bu arada güzel elbiseler giysen pantalonlardan daha çok seviyorum ve bence elbise giymek çok rahat.
Gözlerin çok yorgun ve düşünceli gözüküyordu biraz rahatlamaya ihtiyacın var aura falan boş ver kendini yıpratma zihinsel olarak kendini iyi hissetmen gerek gerisi gelir zaten
Sıcak renkler giy daha doğrusu saçına ve tenine gidicek renkler takım ya da elbise giyebilirsin ruj olarakta daha yumuşak tatlı renkler kullan sacinida doğal bı kıvırcık yaparsan çok iyi olur
Seni göstersem bulunduğumuz memlekette savaş cikarcak arkadaşlarım var güzelsin olum Allah'tan daha belanimi istiyon farklı bişey yapmani gerektirecek bişey yok 😂
Yeterince güzel bir kadınsın. Sporla sıkılaştığında zaten fiziğin ön plana daha çok çıkar. Aura dediğin şey tam olarak nedir bilmiyorum ama dikkat çekmek istiyorsan ona göre kıyafetler seçebilirsin🍕
25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı arayış içindede olmadım çünkü çirkinim galiba ben dış görünüşümü beğenmiyorum kızlae zaten bakmıyor boyum 170 kısa sen güzelsin boyun uzun talibin hoşlanan çok vardır senin
Saçma canım erkeğe benzetmen hoş değil sende gizlenecek kadar SLK bir şeysin dilimin ucuna geliyor mu gelmiyor ayrıca yuvarlak suratlı 150 olmayı bende isterdim ama elden gelen yok