Acaba biri bana büyü mü yaptı? Büyü yapıldığını nasıl anlarım?

Arkadaşlar Ciddi Cevaplar Verin Lütfen. dalga Geçmeden. 1 Haftada Başıma Neler Geldi Bilseniz. ilk önce gözümde batma oldu 2 gün devam etti. Kendiliğinden geçti. Doktora gitcektim ama geçti. Sonra saçıma sarımsak süreyim derken kafamı yaktım. Sonra annemin 4 tane dişi düştü yemek yerken. Sonra bilgisayarıma dün su döktüm yanlışlıkla bozuldu tamirde. Sonra az önce dediğim gibi ojeyi açarken cam olan baş kısmı kırıldı resmen olduğu gibi üstüme döküldü. Ve erkek arkadaşımla görüşemiyoruz onunda pcsi bozuldu. Nedir bu şanssızlık ? Birde şunu söyleyim size ben annemle ne zaman uyusam anneme al basıyordu korkutuyorlardı. Sanırım benim üstümde birşeyler var. Ve 1 haftadır annemle uyuyorum bütün bu olumsuzluklar ondanmı oluyor acaba şüpheleniyorum ? Bu anlattıklarım bu hafta içinde yani 7 gün içinde oldu hepsi ! Daha önce böyle şeyler olmazdı.
Güncellemeler
+1 yıl
Birde Şunu Söyleyim ben 1 gün uyumamıştım halsizlik felan başladı uyudum kalktım yine aynıydı. Ama daha önceleride sabahlamıştım hiç bir sorun olmamıştı ya. Herneyse sanki ruhum varda bedenim yokmuş gibiydi ayakta yürürken heran düşüp bayılcakmışım gibi oluyordu 2 gün boyunca. Ben geçen sene hep sabahlardım birşey olmazdı şimdi neden öyle oldu bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birde ben ne zaman geceleri dua edip uyusam beni korkutuyorlar. Kötü rüyalar görüyorum. Bu yüzden gece dua etmeden uyumak zorunda kalıyorum.
Acaba biri bana büyü mü yaptı? Büyü yapıldığını nasıl anlarım?