bu arkadaş sırf kendini aklamak için yalan söyleyip günaha girdi 8.25'de evrim agaçı bilimin varsayımalrla hareket ettigini söyledi bilim varsayımlara dayalıdır diyor halbuki bunların yaptıgı şey cımbızlama safsatası o yazının aslı şudur bilim varsayımlarla hareket eder ve o
varsayımın gerçek olup olmadıgını bulmaya yönelik çalışmalar araştırmalar yapar ve 55:13'de ise resmen bilimle alay ediyor sanki karşışındakinler malmış gibi fiyasko açıklama diyor halbuki bu bir gerçek meyveler üreme organalarıdır evet onlar bizim yememiz için uygun ama
bu onların üreme organı olmadıkları anlamına gelmiyor hayır yani bilimden anlamıyor olabilirsin tamam buna lafım yok ama kalkıp bilmedigin birşey hakkında karşı taraf sanki cahilmiş gibi de davranmazsın da bide gayet kendinden emin konuşuyor karşı tarafla dalga
geçip naturalizmin bizi getirdigi nokta diyor utanmadan da gülüyor bide gösterdikleri şeyler evrim agaçının yayımladıklarıpaylaşımları ve kırmızı asayla en ufak bir alakası yok evrim agaçını tanıyan eden herkes evrim agaçının sadece bilimle ilgili konuştugunu bilir bunların yalan oldugunu bilir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında ünversitelerde bilimsel araştırma yöntem ve teknikleri dersi veriliyor keşke bu arkadaş determinizm altmetinli naturalizm kavramı üzerine kurduğu sahip olduğu mantık örgüsünü derste sorsaydı hocası cevaplarıd. Çünkü bunlara cevap veren tarihte o kadar çok insan var ki ! ah be osman kardeş :D
eh aynen ama işte anlamak istemiyorlar ellerinin altında internet gibi bir nimet var halbuki
Ateist misin?
ateistlikle ne alakası var bunun? her karşıt görüşlü ateist degildir
Kafile bilim karşıtı değil
bilim karşıtı bilimin varsayımlara dayandıgını söyleyip bilime laf ediyor
Haklı bazi yerlerde bilim varsayıma dayanarak dayanıyor buna laf etmesi bilim karşıtı olduğunu gostermez bayım
bilim varsayımlarla hareket etmez eder ama ondada o varsayım üzerine testler yapar direk kabul etmez ve bide şeyde var kesin olarak bilinemezse en büyük ihtimal olan şeyi kabul ederler bu arada kafileye laf etmem ateist oldugum anlamına gelmez önce her karşıt görüşlünün ateist olmadıgını ögrende bana laf et bayım
Haklısın benim üstelemem ateist olduğunuzu sandım neyse özür dilerim
pekii
sen benim deidklerimin tersini düşünmüyromuydun? sorumu begenmişsinde
Evet de size karşı suizan yaptım benim inancimda bu yanlış buna karşı bende sorunuzu beğendim ki affedesiniz.
suizan? ve yani affedilmek için özür mahiyetinde yaptın yani? tamam
Evet kardeşim öyle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!