Daha çok gencim gercekten bunu okur muusnuz ya da görür müsünüz hiç bilmiyorum sadece yardıma ihtiyacim var. Annemin de babamın da durumu çok iyi babam çok iyi bi iste müsür ailesiyle beraber annemde öyle ikisininde herseyi cok iyi kardesim ve bende iyiyz cok yakın arkadaslarım ve sevgilim var tüm sevdiklerim var iyi bi okulda okuyorum ama bazen dusunuyorum lan cok yoruldum cok heves yokdepresyon mu bu diyorum daha cok bastayım yapacak biseyim kalmadı ders calısamıyorum hazırlık sınavlarım var baskalarının hayatını dusunuyorum şükrediyorum annem herseyin iyi olmasına ragmen hep mutsuz hep bize sey yapıyo iyi olmamız içn bizi çok dusunuyo ama bu onu da bizi de yoruyor bu yıl çok önemşi bi sınavım var ve 2 ay kaldı gercekten calısmadım bile ing ve türkçe olacak çok yorgunum onda kalırsam nolcak gercekten bilmiyorum. ders calısamıyorum ne yapmam lazım,?
Güncellemeler
+1 yıl
ya belki hedefim olmadı icindir ne istesem yapılıyor ne istesem alınıyor ama hedef bile koyamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
konfor alanından çık derim
nasıl yani
yani şöyle fark ettiysen genelde başarılı olan kişilerin hayatına bakınca başarılı olmasını tetikleyen bir üzücü olay var hiç farkettin mi bilmiyorum. insan konfora ve rahatlığa alışınca çalışmaz bunu kendimden biliyorum. Bu yüzden bir amaç edin bir hedefin olsun hatta o hedefini o kadar çok iste ki onun uğruna uykularını verebileceğin bir şey olsun ilgi alanlarını keşfet. iradeni öz disiplinini geliştirmen faydalı olur mesela de ki günde en az 3 dk kitap okuyacağım de ne kadar küçük bir sınır değil mi? diyorsundur şimdi ; 3 dk ne canım 20 dk yapalım onu dersin ama sen en dipteyken bile motivasyonun en diplerdeyken 20 dk sana dağ gibi gelir ama 3 dk hemen biter diye alırsın en istemediğin zamanda bile okursun kitabı. Yani bir anda gaza gelip ders calışma saatini 4 saat 5 saat verme çünku canın istemediğinde kesinlikle bırakırsın ama sen dersen ki en az 10 dk çalışacağım her gun motivasyonun olmasa bile 10 dk sana kolay geldiği için yaparsın ama 4 veya 5 saat vermiş olsaydın hićyapmazdın hićyapmamaktansa 10 dk yapmak kârdır ki zaten motivasyonun olunca 10 dk sınırını geçersin. anlatabilmişimdir umarım.
ya elini yordugun için çok teşekkür ederim, anladım :)
yok rica ederim bir şeyler anlatabildiysem ne mutlu bana :)
Ders çalışmak çok sıkıcı
+
Kendini zorlaman gerek ama
gercekten zorluyorum yapamıyorum
Kanka hepimiz aynıyız
ofg
Sen makinasin makina
ha?