Ders çalışmayı sevmiyorum ve çalışamıyorum, ders dışı her şeyi yapabilirim ama huzursuz oluyorum dersimi yapmadığım için ve oyun oynamak da sıkıcı geliyor, amacım yok amaçsız hissediyorum boşlukta gibi ama ynı zamanda hiç motivasyonum, enerjim yok, arkadaşım da olmayınca hep hayatım odamda geçiyor, okula da gitmiyorum çünkü sevmiyorum (ünideyim 2. sınıf)
Elime ne zaman ders alsam telefondan oyun oynamak daha cazip geliyor ve kendimi kontrol edemiyorum artık iradem olmuyor, vücudum beni kontrol ediyor aynı şey yemek yemede de. Saat 12 de ekmek gömüyorum neden bir şeyler yemek hoşuma gidiyor ama aynı zamanda pişmanlık duyuyorum yediğim için daha zayıflamak istiyorum ama sıkıştım bu loop içinde.
Ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım üni sınavları var hiç umursamıyorum, çalışmıyorum bazen uyuyamıyorum düşünmekten, neden hayatta var olduğumu sorguluyorum yardım edin tavsiye verin nolur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende hep ayniyim ya. Kac gundur finallere baslayacagim yoksa cok birikiyor, son zamanlara kalinca harıl haril uykusuz calisiyorum cok zor oluyor. Akademik takvime baktim Şu an 30 gun kadar var artik baslamam lazim haftasonundan beri erteledikce erteledim carsamba gunune geldik. 4-5 günüm kafadan gitti oyle. Ayriyetten son sinifim ve kpss baslamak istiyorum yavastan o da yok. O kadar okul okudum bu ders calisma isini halledemedim. Calismak istemiyorum erteliyorum, erteledikce sinir stres oluyorum, gunler geciyor vs vs. Olmuyor yani. Bu soruyu görmeden önce 14.30 da baslayacagim dedim kendime. Okuldaydim eve geleli 1 saat kadar oluyor dersim sabakti, uykusuzumda aslinda biraz dinleneyim dedim. Bakalim baslayacak miyim bu dedigim saatte.
Normal bir durum oldugunu dusunuyorum. Bazen hicbir sey yapacak gucu kendimizde bulamiyoruz. Yanlis anlama ama psikologla gorusmek iyi gelebilir. Okulun veya eger yurrta kaliyorsan kyk yurtlarinin boyle imkanlari var. Gorusebilirsin. Psikyatriste girmeni onermiyorum. İlac kullanimi insani duygusuz bi makjneye donusturuyor. Cok uzun sure kullandim ve cok pismanim. Kendini iyi hissettigin seyler yapmaya calis. Bir seylere emek vermeye calis. Al eline bir kitap oku, hic gitedigin bir yere git. İyi gelecek
Çaışşşş