Bir kadının bacaklarını göstermesi günah mıdır?
Günahsa BÜYÜK bir günah mıdır?
Günahsa BÜYÜK bir günah mıdır?
gunah tabi. hem bir kiz bence dekolte ve acik giymemeli. basi acik olsa bile giyinisi tabrik edici olmamali. bu arada kizlara cehenneme gidecek diyen erkekler. siz sanki dunyanin karisiyla kiziyla yatip kalkipta. sonra millette cegenemde yanacaksin demeyin. herkes once kendine baksin. kizlarimiza iftira atmayin. onlar Allahin bizlere emaneti
Nur Suresi 31. Ayet'e göre elleri ve yüzleri hariç, geri kalan yerleri açık gezen ya da vücudunu belli eden kadınlara cehennem haktır. Açın bakın. Ondan sonra bana masal anlatmayın.
Ayet verdiğin için teşekkürler.
. nur31 in neresinde yazıyor elleri yüzleri hariç diye. arakdaş kapı gibi kuran ayetini bile dğeiştiriyorlar ya. kadını köle gibi gören zihniyet işte, kadın tektip paketlensin erkek istediği gibi giyinip kuşansın. sizin dininiz budur. gerçek kuran dini insanı özgür bırakır.
Evet baylar bayanlar espoireien afaroz edildiği dinden çıkıp islamın özünü açıjlıyor..
Dikkkaaaatttt :¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
gunah. haram yani büyüklüğünü bilmiyorum ama küçük olmadigini biliyorum
Cevap
17Cevap
bir kadının bacaklarını mahrem olan kardeşi babası, amca ya da dayısına göstermesi bile uygun değil çünkü her ne kadar kan bağı olup sana şehvet hissetmeselerde açık bacak veya vücudun başka şehveti uyandıran bölgelerini açıkta bırakmak bu kişilerde pis bir arzuya sebep olur, o haberlerde okuduğumuz entest ilişkiler bu yüzden oluyor, aile bireylerinde böyle etkileri varsa dışarıya göstermenin tecavüzata meydan vermesi normaldir, o yüzden hem sen günaha girersin hemde başkasını günaha sokarsın.
Suvari kardesimin paylastigini tek gecerim. Arti, cehennemin odunu kadinlarin bacaklarindan olucakmis zaten. Suda var; gunah oldugunu bile bile acmak zaten direk cehenneme zemin hazirlamaktir..
Saçmalığa bakın ya. Bunu yazanın hiç mi İslamdan haberi yok?
Bide soruyor büyük günah mıdır diye
Büyük günah diye bişy yoktur , günah olan aynı şeyi sürekli yapıyorsan bu byük günah olur. Allah affetsin
Gunah tabi kadinin boyle yerlerini herkes goremez şu an ahir zaman oldugu icin gunahlar gunah gibi gorulmuyo bisey olmaz ben aciyosam millet niye bakiyo diyolar
Yok sevaptır.. Götü açınca da direk cennete alıyorlar :D
Günahtır. Büyük günay unacakların arasında nikahsız birinin gidip gelmesidir.
günahtır onca erkek bakıyor göz zinasına giriyor ve mesuliyet sana kalıyor
günah ın anlamı suç işlemek demektir. ama kalkıp arapların içine şort giyip gidersen gözlerini sana dikerler. bbulunduğun topluma göre değişir
Sen şimdi neye inanıyorsun bilmiyorum ama benim dinime göre günah:))
evet günah kadının ayağının gözükmesi bile günah ama toplumda takan yok aldı başını gidiyo çıplaklık
Bilinçli mi gösteriyor
günahın büyüğü küçüğü olmaz
El ayak yüz hariç hepsi günah
cayır cayır yanacaksınn
bacaklar güzelse dua bile alabilirsin:))
günahtır.
Allah affetsin bizi :/
tabikide büyük bir günahtır
diyorum ben^^
Evet.
Tabiki günah
Günah günahtır
Gunah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar