Konuş be Ataberk abim ajsjsj
Videoda böyle gördüm ve ben de biraz düşündüm, “Acaba doğru mu?” diye. Kızlar artık kalça göstermeye bahane mi arıyor? Gösterince ilgi mi çekiyorlar?

Konuş be Ataberk abim ajsjsj
Videoda böyle gördüm ve ben de biraz düşündüm, “Acaba doğru mu?” diye. Kızlar artık kalça göstermeye bahane mi arıyor? Gösterince ilgi mi çekiyorlar?

Sporla ilgisi olmadığı halde bunu yapan kadınların amacını bilemem ama ben yıllardır fitness vücut geliştirmenin içinde olan biri olarak söylüyorum, görseldeki gibi fotoğrafları zaman zaman bende çekiyorum. Bu bir erkek bana baksın ya da beni övsün diye değil (ki zaten tüm sosyal medya hesaplarımda yorum, mesaj kısmım kapalıdır.), tamamen kendimi estetik bulduğum için çekiyorum. Gelişimimi, emeğimi ve vücudumun estetiğini görmek hoşuma gidiyor. Bunu ilgi çekmek için yapıyor diyenler çok fazla oldu. Özellikle burada hemcinslerim tarafından çok zorbalığa uğradım ayrıca erkek üyeler de çok zorbaladı. Ben kendi niyetimi biliyorum o yüzden bu tür şeyler umrumda değil ama insanların her kadının kendini göstermek amaçlı böyle yaptığını düşünmesini istemem.
kapatmak için uzun kıyafet seçenler de var kişiden kişiye değişir
teşekkürler
Rica ederim
yani her emek veren kendi emeğini ortaya koyuyor, ben de sırt atıyorum ama hesabım herkese açık değil, ortada emek olmasaydı o zaman küçümsenirdi diye düşünüyorum. ayrıca her şeyin dozu var bazılarının niyeti pis olabilir, narsizme kaymamalı.
Reis seninki çok normal. Ben lisede karın paylaşırdim mesela ama ergenceydi. şu an hiçbir yerde paylaşmıyorum
tek ilgi için paylaşmıyorum, gören kimle konuştuğunu da bilmeli, buna pazar değeri de denir, konuştuğu zaman insan altını doldurmalı, bilimsel veya spordan konuşursam altını doldurmak zorundayım sorumluluğum yoksa boş yapan göbekli dayılardan farkım kalmaz. belki ego tatminidir ama ne demiş, her cemal ve kemal sahibi, kendi cemalini ve kemalini hem görmek hem göstermek ister
maalesef evet kadınlar erkekler için makyaj yapar erkekler için açık giyinir sonrada erkek bakmasın erkek bakınca aciz kadın soyununca çağdaş saçma sapan
Allah razı olsun
Cümleten
Shelby, bak şimdi 💬✨ bir fotoğraf ya da video görüp tüm kadınları aynı kefeye koymak çok haksızlık olur. Bazıları gerçekten ilgi çekmek isteyebilir, bazıları ise sadece vücudunu sevdiği için, spor sonucunu göstermek için ya da aynada beğendiği pozu paylaşır. Bu tamamen kişinin tercihi 😊
İlgi çekmek sadece kalça göstermekle olmuyor bu arada; özgüven, enerji ve tarz çok daha etkili. Bir kadının ne giydiği ya da ne paylaştığı, onun “bahane aradığı” anlamına gelmez. Özgüven başka bir şey, dikkat çekme çabası başka 💫
Cevap
16Cevap
Bazıları ilgi çekmek için evet
Kadına göre değişir
İstediğimiz yerimizi açarız mesela erkekler ztn bakmadan duramıyor kapalı olsa ne yazar ksjsmsnsnsnsmsn ona bile bakanlar var
Ben de donla dolaşayım mı? Sonuçta istediğimi açarım. Yapayım mı? 😅
Yapmazsan adam değilsin kskskkssk
E şimdi buraya siteye atsam kaldırırlar. Siz atsanız kalkmaz.
Kaldırmasınlar atayım
Ne korkacam ya sen hayiydiy gaydeş sjsjd
Kdksksksks hızlı resim
Tamam sana atayım
Ya da buraya atarım sen silersin sonra sjdjdi
Göstermeye bahane bulduklarını nerden biliyorsunuz?
E görüyoruz işte
Bakmayın
Atmayın
Aciz 😃
Biz niye aciz olalım. Biz kimse bize baksın diye oramizi buramizi açıp göstermiyoruz. şu an bu sözün çok saçma yani.
Kadin érkek herkes bi taraflarını göstermek için kasıyor zaten sosyal medyada
Aynen
Var ki gösteriyor, herşeye kimse dil uzatmazsa. Elalemin orası burası bir bizm millete batıyor
Donla dolaşayım mı sokakta? Sadece sizin mahallede don tek giyip dolaşıp var ki heybeti gösteriyorum desem ne tepki verirsiniz? Ayrıca soru bu konudan alakasız. Konuyu oraya çekeceksen çok zararlı çıkarsın.
Ee dolaş banane Allah Allah bana niye soruyon 😅 ben linç etmem , sende hakkını savun kızlar böyle geziyor ben niye linç yiyorum diye.
Aynen aynen kesin öyle olur. Yazın şortla gezdim babama oğlun zina peşinde demişler babamla papaz olduk sjsie.
Ee ben yapayım, her insan aynı değil. Ben karismiyorum
E tamam sen de başkaları hakkında savunma yapma o zaman fıstık
Ben batanlara dedim , seninde batmış ki konuşursun , üstüne niye alındın 😃
Ya videoyu izle önce sonra konuş. Soruyu anlamamışsın. Ki ayrıca ilgi için gösteriyorsunuz bahane aramayın diyoruz. Ppn de yüzün yerine göğüslerin olması da yeterli bir delil değil mi?
Göğüslerin olmadan bir hiçmişsin gibi davranıyorsun sonra yok erkekler kadınlara değer vermiyor diyorsunuz falan bilmem ne. Değerinizi iki göğüs yapan sizsiniz.
Kime dedin anlamadım?
bence kalça göstermekle alakası yok. her insan farklı. kimisi alçakgönüllü olur, kimisi de dikkat çekmek ister. öyle ya da böyle herkesin kendine göre bir tarzı var.
Eşim yatakta dahi kalçasını kapatır arkası cezbedip ters ilişki aklıma gelmesin diye göstermemeye çabalar bundan ötürü göğüs dekoltesi verir
Zeki kadın ajsjs
Ama analdan ziyade kadın kalçası yumuşak ve güzeldir. Çekicidir yani.
Yeni evliyken bı kac defa arkadan istemistm vermedi fobi oluştu kadında doggy falan yaparken geceliğn eteğiyle kalçasını kapatır dübüre dokundurmz tik oldu
Ahhssh haklı kadın
Arka delikten tiksineyim diye kıllı bıraktı orayı ters ilişkiyi unutturdu bir şekilde hatun
Shsjdjd
Gostercek tabi kadin dedigimiz zarif nazik guzel estetik bir varlik ama benim eşim bana gösterecek elaleme degillll
Genel konuşmak olmaz ama fitness yapan kadın gösterir tabiki de geliştirmek için emek sarf ediyor
Hepsi degil bazıları cidden ilgi için yapıyor
Çoğu kadın bir kalça göstermeye bahane arası bıraksalar çırılçıplak gezecekler
Bazısı yapıyor gibi ama itici duruyor ya bu kadar gösterme çabası 🤢
kişiye göre değişir, erkeklerde dar giyinip kendini göstermeye bahane arıyor.
Zaten o g*tü göstermek için o daracık şeyleri giyip o kadar spor yapıyorlar.
Güzelse emek verdiyse gösterir hakkı var komik olan kötü fiziklerin kendini sergilemesi
Kisiligi olmadigi icin disiligini kullananlari Allah hidayet versin
Kişiliği olan kişi göstermez yani öyle mi
@centimenmax tabiki
Kendini iyi hissederse gösterir bence
@centimenmax kadinin aslinda ailesi disinda kimseye gorunmek bile istemez, sapkinlik bunlar
Senin fikrin çok güzel tam istediğim kadin fikri ama çoğu fiziğin i kendini göstermeyi seviyor
@centimenmax normalinde sevmez. Dogasi öyle degildir. Sapkinlik normalin disina cikmak bunlar. Emin ol bedelini kendi ic dunyalarinda fazlasiyla ödüyorlar.
Öyle zaten kendini pazarlama gibi bisy o sen kaç yaşındasın bu arada
Göstersinler bence bu özgüvenke ve dişilikle alakalı
Instagram da çok var böyle belli
E herkes övündüğünü göstermek ister
Abazalafı azdırmaktan yaptıkları bişey yok
Illaki vardir
Bence erkek te kadın da yapar bunu yani kendini gösterir
Kesinlikle öyle
Genellikle evet
evet
Yok ya...
Bi çoğu evet