İlgisi olan erkeklerse erkeklere gösteriyorsunuz dediğimizde kabul etmiyorsunuz o halde manası?
Yani böyle sürekli video fotoğraflarda kalça şekli hatta çizgisini çatalın belli etme çabası erkekleri kontrol altına almak için mi
İlgisi olan erkeklerse erkeklere gösteriyorsunuz dediğimizde kabul etmiyorsunuz o halde manası?
Yani böyle sürekli video fotoğraflarda kalça şekli hatta çizgisini çatalın belli etme çabası erkekleri kontrol altına almak için mi

Cevap
3Cevap
Erkeği kadın tatmin ediyor, kadın da erkeği tatmin etmekten tatmin oluyor. Özetlersek bu
Ne kadar kabul etmeselerde erkeklerin dikkatini çekmek için yapıyorlar
güt meraklısı günümüz erkekleri yüzünden
Erkekleri azdirmak için yapıyolar
Aaa kim yapıyor bunu ben hiç denk gelmedim
O tarz insanlar para peşinde 😉
Hiç alakası yok
@ESKILERDENbirDINAZOR erkekleri etkileme peşinde..
Genel olarak böyle herkes aynı diyemem
Tarzı o öyle mutlu olabilr
Evet ama para için değil. Begenilmek ve arzulanmak hoşlarına gidiyor. Bir nevi ego tatmini.
@ESKILERDENbirDINAZOR +olarak para etkileyip seks yapıcak geneli bu kafada...
Onlar kendini parsyla satan o***pular onlar ancak kamyincu dayilarin parasini yer. Brn normal seksi ya da seksi olmaya calisan kadinlardan bahsediyorum. Senin zihniyetin baya eskilerde kalmış. Belli ki düşük egitim ve sosyoekonomik profilli bir aile ve çevreden geliyorsun.
@ESKILERDENbirDINAZOR Ahshskdkdodod emin ol senden daha iyi bir zihniyete sahibim bu soruyu sorman zaten ayrı Bi saçmalık kadınlar istediği şekilde giyinebilir tarzı o ve öyle mutlu oluyorlar demiştim zaten az önce bunu birisi için birini etkilemek için yapmıyorlar. (birkaçı)
Evrtya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?