Peygamberimizin bir mezhebi var mıydı? Hayır. O zaman mezhepsiz olmak sünnettir bu kadar basit.
Bacak kıllarını almak günah mı yani?
Peygamberimizin bir mezhebi var mıydı? Hayır. O zaman mezhepsiz olmak sünnettir bu kadar basit.
Bacak kiki almanın günah olduğuna dair bir ayet bilmiyorum günah değildir kanımca. Sen bilene sor.
Tabiki ayet yok bir yerlerinden uyduruyorlar. İnternette her yerde günah diyor istersen bak.
mesela epilasyon gibi kılların kalıcı çıkmasını engelleyen yöntemler caiz değil.
Neden peki? Kanıt?
Vücuttan çıkan herhangi bir şeyin kimyasını bozmak islama göre caiz değildir. kılları kısaltmakta ise bir sakınca yoktur.
Hep aynı hikaye. İslam'a göre. Nerede ayet?
İstersen namaz nasıl kılınır oruç nasıl tutulur hepsi kur'anda yazsın. hadis-i şeriflerde ulemanın görüşlerinde bildirilmiştir.
Zaten mantık olarak namaz kılmayı peygamberimizden öğrenmemiz lazım ama peygamberimizin bir şeyi haram kılma yetkisi yok.
Senin dediğin hadisler (!) de dinini değiştireni öldürmemiz de söyleniyor. Kadınların canım olduğu falan.
Ger*izekalı
Olacaktı canım kelimesi
Cevap
4Cevap
tüm sporcular kafir O zaman 😂😂
Nerelerinden uyduruyorlar merak ediyorum ya insanı dinden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar resmen.
Solak olduğum için kafir muamelesi gördüğümü bilirim.
😂😂
hayit neden gunah olsun ki hic duymadım
Link koydum. Değil bence de ama böyle hurafelerin dine yerleşmesi üzücü
Duyduğum kadarıyla erkeklerde ihtiyaç dışı ayak kılı almak caiz değil ihtiyaçtan dolayı alınabilir
ooo neden gunah olsunkı ya
ben heryerimi alırım caiz maiz dinlemem aga
Hayirr
Hayır değil
hayır yok daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar