Ben asiri dinine bagli bir kızım. Elinden geldiğince günahlardan kacınmaya calısan birisiyim ve bu tüy alma konularini cok arastirdim günahmi sakincasi var mı felan vs. Bu bacak tüyler konusundada almak günah değilmiş ama ihtiyacsiz almakta dogru degilmis. Ve ben Şu an almak istemiyorum bu yuzden evlendikten sonra eşim isterse alacam. Ablam gerdek gecesine diyo tüylü bacaklımı gireceksin diyo.. olmaz diyo. Acaba diyom birgun sadece gerdek icin tüylerimi alsam ondan sonra esim bidaha istemezse almasam diye düsünuyorum sacmami sizce. Lütfen duzgun yorum yapın herkesin hayati dusuncesi günahlari bakımı herseyi kendine.. sadece dediğm sekilde yapsam olurmuki fikirlerinizi merak ediyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBu kadarı da yobazlık kusura bakma.
Ne kadar doğrudur bilmem ama bir uzunluğu geçince de günah diyen bir kitle var. Ayrıca senin vücut tüylerini Alman senin bakımın ya. Nasıl rahat edebiliyorsun o tüy dediklerinle dışarda her zaman gezöeye? Kapalı olsun veya olmasın.
Ayrıca soruyorum mantıklı geliyor mu sana onu söyle bana.
Hangi adam karısının “kıllı kıllı” evde gezmesini ister ki? Hani bak kendi bakımını geçtim hangi biri ister?
Şimdi akmak zorunda değiliz diyen feministler gelecek gelenleri direkt engelleyeceğim boşuna elinizi yormayın.
bu kadarı yobazlık.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine bakmak, kendini güzel hissetmek bir erkek için yapılmaz. Her şeyden önce
Kendi ayakların üzerinde duran , kendi isteklerini özgürce yerine getiren bir kadın olmanı tavsiye ederim. Yoksa yarın öbür gün yok kocam gögsümü begenmezse, kalçamı beğenmezse diye triplere girmekte var yani hayatını tek bir kişiye odaklama. Ve bir kızın kıllı kıllı gezmesi de çok itici haberin olsun32 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Soran+1 yıl@Tarihibirşey Iyi yapiyon aferin
+1 yılHerkezin görüşü ve düşüncesi farklidir güzel bir soru yani arada almakta killari bise olmaz epilasyonu tavsiye ederim tabiki gerdek günü bakimli olmak lazım herzamankinden fazla gerdek gününden bir iki gün once al bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
11Cevap
Birincisi hicbir erkek kadini tuylu gormeyi kabullenmez ikincisi o sekilde rahat olabilcegini dusunuyo musun? Sonucta ben kendi adima konusabilirim ve kesinlikle tuy beni rahatsix eden bisey kollarimda ki tuyler bile kirliymisim gibi hissetmeme neden oluyor sen tuylerini almadan durabilcegine gercekten inaniyor musun?
28 Yorumla
Soran+1 yılTamam hic bir erkek kabul etmezse alırım. Eşim isterse alırım dedim farkındaysan.
Soran+1 yılBacak tüylerim rahatsiz ediyo tabiki istiyorum da almak ama öyle ihtiyacsız söyleyince hocalar kararsiz kaldim ama almayı düşünüyorum bakalm
- +1 yıl
Kendi kararin kimse icin birsey yapmak zorunda degilsin tabii ki ama yorumlari okudugum icin su kadarini soyleyebilirim burda bir soru sorarken alacagin yanitlark da dusunerek sormalasin bir kere senin sordugun soru tamamen bizim ulkemizin kaliplarina ters bir soru oldugu icin senin dusunce yapinin aksine cevaplar gelecegi cok bariz ve buna bu kadar asiri sinirlenip insanlara ofkeni kusman da bir o kdar yanlis bence ozellikle seninle ayni fikirde olmadiklari icin. Sen hakli olarak aklina takilan bir konu hakkinda yardim ksterken yaptigin yorumlarla haksiz olmussun
Soran+1 yılYoo bence haksız değilim çünkü insanlar aşağılayıcı bir şekilde ve dalgacı yorumlar yaptılar soruma. Bende onlara cevap verdim. Insan gibi üzmeden aşağılamadan yorum yapsalardı bişey demezdim emin ol. Hem aşağıladılar hem dalga geçtiler hemde yorumun sonunda gülenler bile oldu. Buna susup yorumun icin teşekkür mü etseydim?
Soran+1 yılSanki ben yanlış yaptımda onların yorumları cok doğruydu.
Soran+1 yılHatta sorumda okursan, "lütfen düzgün yorum yapın" diye yazmışım, kim yaptı, hic kimse. O yuzden benim onlara cevaplarım gayet yerindeydi ve doğruydu.
Soran+1 yılBurda herkes yorum yapabilir ama hic kimsenin kimseyi aşağılayarak yorum yapma hakkı yoktur.
+1 yılAlma bence kocanla asker arkadaşı gibi gezersin bıyıkları da alma tras olursunuz 😂😂😂
53 Yorumla
Soran+1 yılMal 🙂
- +1 yıl
Kıllı yobaz ☺️
Soran+1 yılAllah bildiği gibi yapsın 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılbuna cvp bile verilmez. ne güzel din karalıyorsun öyle. manda gbi kıllarımız olacak. sonra dinen günah olduğu için almıycaz. o zmn malum bölgedekinide almayalım böyle fransız kadınları gibi uzatarak dolanalım
51 Yorumla
Soran+1 yılCevap verilmezse niye yorum yapma gereği duydun. Cevap verilmez diyosun 5 sıra yazmışsın.
Killi killi rahatmisin gercekten inanamiyorum. Yolda Allah korusun basina bir kaza gelse killi killi ortada oyle kalirsin kizzzz
412 Yorumla
Soran+1 yılHeee ortadaa öyle kalırım kiiiizzzzz .. sakak ya
Soran+1 yılSalak
Soran+1 yılSeviyesizlere seviyem otomatikmen düsüyor işte ne yapcan
Soran+1 yılSenin kalbin pasaklı iğrenc insan.
Soran+1 yılAşağıla birgün sende aşağılanırsın diyecemde sen allaha inanmayanlara benziyosun o yuzden ne yaparsan onu görürsün desemde anlamazsın 🙂
Soran+1 yılBebeğim sen kılları alıpta temizlenceğine, en önemlisini yani kalbini temiz tutmaya gayret göster. Çünkü gördüğüm kadarıyla, kalbim baya paslanmış. Ve kılların dindarlıkla alakası yok, temizlik sadece kıl almak değil iğrenc insan, temizlik denildiğinde kalbin temizliğide giriyo içine ama buda sende yok.
Soran+1 yıl😀 👍
+1 yılDalga geçer gibi soruyorsun güzel ilgi çekme yöntemi👏👏👏
31 Yorumla
Soran+1 yılSağol bebeğm.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar artık şaka gibisin ya 😂😂😂
Al canım öyle şey mi olur. Sonuçta artık elin oğlu değil. Koynuna giriceksin. Oda kıllı gelsin sen kabul eder misin?11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kabul ederim cunku erkek dediğin kıllı olur. O bölgesi hariç tabi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik imandan geliyosa vücut temizliği de önemli
41 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyoruz herhalde. Ama ihtiyac olmadığı sürece almayın diyor o yuzden biraz kararsız kaldım. Yani tüylü tüylü dolanmak benimde hoşuma gitmiyo herhalde. Günahlara vs. Önem verdiğim icin kararsız kaldım alsammı almasammı diye..
zaten mantık olarak şu an görünmeyen yerlerini alman ne için gunah olsunki bunu sadece sen biliyorsun?
16 Yorumla
Soran+1 yılGünah mı dedim ben nerenle okudun yazımı acaba? 🤔
Soran+1 yılEvet aynen o şekilde yazdım, bu yazdığımda kesin günahmış diye bir cümle yazmışmıyım? Sadece günahmı değilmi diye araştırdım diye yazmışım.
Soran+1 yılOrasını ben bilemem işte niye günah olsun. Onu günah diyenlere sorabilirsin mesela.
Soran+1 yılDoğru yani birinin göremiceği yer neden günah olsun, günah diyenler varsa onlara soralım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sen degilsin bende almiyorum cünkü fazla yok gerek gormedim bende evlenmeme 1 gun kala alcam insallah :)) ondan sonrada allah kerim
05 Yorumla
Soran+1 yılSacma yorumunu al... sok canım..
Cevap sahibi+1 yılSalak mısin kizim sen agzini toplada konus bide dinciyim diye konusuyon konustugun lafa söze bak sen bir ahlak öğren oyle gel densiz
Soran+1 yılOlur canım öğrenir gelirim
Cevap sahibi+1 yılbir zahmet bidaha lafini tart konus
Soran+1 yılOlur tartarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşüncesi bile mide bulandırıcı nasıl rahat ediyorsun Peki o kıllı bacaklarla rahatsız etmiyor mu
35 Yorumla
Soran+1 yılEdiyor etmiyo diye bişey yazmadım zaten canım. Ihtiyacsız almayın diye söyledikleri icin hocalar kararsız kaldım. Bunda kötü bişey yok
Cevap sahibi+1 yılAma insanın fizyolojik ihtiyaçları da vardır yani rahatsız ediyorsa ihtiyaçtır Alman ben öyle düşünüyorum yine de sen bilirsin
Soran+1 yılDuzgun yorum yazıp cevap veren biri cıktı. Teşekkürler azda olsa beni anlamaya calışıp duzgunce cevap verdiğin icin.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Herkesin kendi tercihi canım böyle pissin Şu sun bullsun aşağılamaya Kimsenin hakkı yok zaten tek temizlik kıl almakla da olmuyor
Soran+1 yılEvet kimsenin öyle bir hakkı yok ama kendilerinde öyle bir bir hak görüp aşağılayıcı ve olumsuz yorum yapan cok oldu. Takmadım gerci kendilerini göstermiş oldular sadece. 😉🙂 nyse tekrardan teşekkürler canım
+1 yılHiç dinime bağlıyım deme tek kelime pissin pislik var mı bizim dinimizde
46 Yorumla
Soran+1 yılSensin pis gerizekali..
- +1 yıl
Allah aşkına bir tek ben mi diyorum Kemal Sunal'ın oynadığı Hanzo Filmi vardı ormanda hayvanlar büyütüyor Ordu aklıma bir an o geldi
Soran+1 yılAklına edeyim..
- +1 yıl
Tam ben de sana söyleyecektim ağzımdan aldın
Soran+1 yılAa aferin bana ozaman
- +1 yıl
Öyle
+1 yılcok sacma düsüncen vardir her kadin kendini temizler
32 Yorumla
Soran+1 yılBen temizlenmediğimi mi söyledim mal.. temizlik sadece kıl almaklamı oluyor
- +1 yıl
tamam iste temizle al
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşırı dinine düşkün biri gerdek gecesini burada rahat bir şekilde yazamazdı
49 Yorumla
Soran+1 yılHayrdr ben gerdek gecesinde neler yapcağmı mı yazdım, eşimin orasini ellicem surasina dokuncam sunu söyle böyle yapcam diye cumlelermi kurdum? Alt ustu gerdek gecesi yazdim gerizekali. Yorum yapmak icin yorum yapma..
Cevap sahibi+1 yılAyrıcada dinine bağlı bir insan bu kadar agrasif olamazdı kendinden yaşça büyük bir insanada asla geri zakalıda diyemezdi en azından terbiyesi buna müsaade etmezdi tabi yine kendi düşüncem
Soran+1 yılAgresivliğin dinle ne alakası var allah aşkna yorum yapmak icin yorum yapiyosun şu an. O insanın yapısında olan bişey. Ve ayrıca ben sana canım demedim, burda başkasına dediysem eğer oda salak salak yazdığı içindir ve seni de zaten alakadar etmez birine gerizekali demem.
Soran+1 yılGeri zekali demedim yani sana yukarda canım diye çıkmış yazı
Cevap sahibi+1 yılHayrdr ben gerdek gecesinde neler yapcağmı mı yazdım, eşimin orasini ellicem surasina dokuncam sunu söyle böyle yapcam diye cumlelermi kurdum? Alt ustu gerdek gecesi yazdim gerizekali. Yorum yapmak icin yorum yapma..
Cevap sahibi+1 yılBunuda başkasımı yazmıştı aceba
Soran+1 yılYa sen hastamısın kardeşim? Dinine duşkün biri burda gerdek gecesini rahat yazamazdı dedin; bende gerdekle alakalı bişey mi yazdım vs yazdım. Hala bana gerdek gecesinden bahsettğmi söylüyosun ya.
Soran+1 yılSus allah aşkna ne dediğini bilmiyosun. Yorum yapmak için de yorum yapma.
Cevap sahibi+1 yılHiç beklemiyordum ama teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh dini de karıştırdın bu işe. Eşine saygın olsun biraz ya erkekle evlendim sanacak adam
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin yorumun hepten sacma ötesi. 👎👎👎
+1 yılAlma. Kışın bir şey giymezsin postun var diye.
51 Yorumla
Soran+1 yılcanım. 👎
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerdek gecesi al sonra alma varya erkek soğur senden eminim
014 Yorumla
Soran+1 yılHmm 👎
Cevap sahibi+1 yılben soğurum başka şeyler yapamam yani
Soran+1 yılHmm sen kendi adına yorum yapmışsın demekki..
Cevap sahibi+1 yılyoo çoğu erkek öyle
Soran+1 yılOlmayana denk gelecem belki ne biliyon 😀
Cevap sahibi+1 yıltabi orasıda var denk gelebilirsin çok var delik olsun yeter diye
Soran+1 yılAhlaksızlaşma istersen
Cevap sahibi+1 yılonunla ilgisi yok yani yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılözelden yazarmısın ya da takip etsen
Soran+1 yılŞakamısın sen ya 😀 konuyu deliğe kadar getiren birine özelden yazıp takipmi edecem? Salakmı görünüyorum ordan
Cevap sahibi+1 yılevet çok salak görünüyorsun sadece gerdek gecesi kılını alacak biri pek akıllı görünemez
Soran+1 yılAkılla alakası yok mal herkesin bir düsüncesi vardır ister doğru olsun ister yanlış olsun.
Soran+1 yılHerşeyi akıla bağlama yani akılsız insan.
Soran+1 yılsen saygısız bir insansın cunku insanların düsüncesine bile saygın yok senin. Cok bilmış "gizli üye"
+1 yılne kadar da kıllı bacaklı dindar bir kız
31 Yorumla
Soran+1 yılMal 🙂
+1 yılalmalısın. günahını üstleniyorum tamam mı
15 Yorumla
Soran+1 yıl👎👎👎
Soran+1 yılHa bu arada bacak tüylerini almak günahtır o yuzden almiyorum diye bir cümle yazmadım soruda. Galiba kıçınla okudun 😉😀
- +1 yıl
herkes kendin sanma😂 soruna verdiğim cevap gayet dostane senin gibi kılına kadar günahı düşünen bir genç kuza kı ç demek yakıştı mı edepsiz
Soran+1 yılHe canım he eminim dostca cevap vermişsindir.
- +1 yıl
...
Öyle yap kocan isterse sonra tekrar alırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılŠuan bu yorumun iyimiydi kötümüydü pek anlayamadım doğrusu cunku hep olumsuz yorumlar olduğu icin 🙂
Soran+1 yılIyi olduğu için mi gülüyosun
Soran+1 yılIyice araştırıp kafamdaki soru işaretlerini giderip almayı düsünüyorum zaten canım sağol
saçma. kolay kolay kimse kıllı kadın sevmez.
21 Yorumla
Soran+1 yılNeresi sacma. Eşim isterse alırım diyom bende zaten. Bişey demedimki.
Kızım sen aklını nerde bıraktın bu neyin kafasi
116 Yorumla
Soran+1 yılbir sen eksiktin
Soran+1 yılbir tartışma meraklısı daha çıktı
Soran+1 yılSen beyinli biri olsaydın soruyu yanlış okumazdın. Günah mı dedim ben
Soran+1 yılScreenshot yapıp at bakim bana, günah kelimesini nereye yazmışım göreyim bende bakim
Soran+1 yılSenin beyin demiş olmalı cunku günah diye hic bir beyin demedi bana simdiye kadar
Soran+1 yılIlk deda Şu an senin beyin söyledi günah diye
Soran+1 yılDakin bebeğim hayrdr burdamisin hala derdin mi var
Çok saçma
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet sacma senin sacma yorumun sacma 😉
Soran+1 yılIyide sorumun neresi sacma acaba sorabilirmiyim..
Soran+1 yılBirincisi temizlik sadece kıl almakla olmuyo. Ikincisi eşim isterse alırım diye yazmiştım.
Soran+1 yılYapmadigimi nerden biliyosun peki; belki yapiyorum ve sadece fikir alma amaclı soru sordum
Komik misin ya?
22 Yorumla
Soran+1 yıl👎👎👎
+1 yılYaşın kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcan yaşımı 🤔
- +1 yıl
Genç yaşta bu agresiflik fazla.
Soran+1 yılHmm 🤔
Düşüncen çok hoş
112 Yorumla
Soran+1 yılAma senin yorumun hic hoş değil
Soran+1 yılBende sapıklık olsun diye yazdın demedim zaten
Soran+1 yılDalgaci yorum olmuş o yuzden
Soran+1 yılTamam peki eğer gercekten öyleyse kusura bakma ozaman.
Soran+1 yılBen yanlış anladım ozaman.
Soran+1 yılIyi niyetinize edeyim sizin bas git be
Soran+1 yılTamam uzatmiyalim ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma
43 Yorumla
Soran+1 yılSacma olan senin sacma yorumun. 👍
Cevap sahibi+1 yılİYİMİSİN YA Bİ GİT TEMİZ OL
Soran+1 yılYa sizin temizlik anlayışız sadece kıl almaktanmı ibaret. Ya yeminle siz kıl alıp temizlencğnze valla gidim önce pis kalbinizi temizleyin. Bscak tüylerimi almiyorum diye pismi oluyorum ne alaka
+1 yılDüğün ne zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılEbeninki zaman.. gerizekali
+1 yılGerçekten pissin
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece kıl almakla temiz olunmuyor. Pissin ne alaka yani?
- +1 yıl
Bak bunun dinle bir alakası yok. Temizlik imandan gelir diye bişey de var biliyorsundur umarım. Hiçbir erkek tüylerini almamış bir kadınla beraber olmak istemez. Eğer eşinin soğumasını istiyorsan aynı yola devam et
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez soğur veya soğumaz. Ben yeterince temizim en önemliside kalbim temiz 😉 allahım biliyor
- +1 yıl
Kardeşim iyi misin? Sormuşsun cevap veriyoruz
Soran+1 yılIyi halt ediyosun
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri