Moda & Stil Tesettür giyimde ayak bileklerinin gözükmesi günahmıdır? Aysedönmezaa Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tesettürde oturunca falan illaki ayak bilekleri gözüküyor cidden günahmıdır ayak bilekleri Güncellemeler+1 yıl Kızlar sizlerinde yorumlarını alsam? Tesettür giyimde ayak bileklerinin gözükmesi günahmıdır? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Evet ama tesettür giyimde bir çok farklı kıyafet kombini tercih eden kızlara da çok yakışıyorPileli eteklerle uzun elbiseler 'le ve kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı kombini yapmak daha zarif gösteriyor 1 0 Yorumla
gündüzüngüneşi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Maşallah tesettürlü olduğunuz için sizi tebrik ediyorum abla! Ayak bileklerinizin gözükmesi günahtır ama ayaklarınızın gözükmesi günah değil 0 1 Yorumla Aysedönmezaa +1 yıl Tşekkür ederim Yorumla
Denizran Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Jcjdjd ünide bir kız dar pantalon giyip içine de file çorap giyodu nfldnclem. Tesettürlü yani 1 4 Yorumla Aysedönmezaa +1 yıl Uyarsaydın Yorumla Denizran +1 yıl Benm haddime değil ki bana biri dese çok sinirlenirdm. Her koyun kendi bacağından asılır. Sadece göze battığı için aklımda kalmş Yorumla Aysedönmezaa +1 yıl Üşüdüğü için giyiyodur belkide Yorumla Denizran +1 yıl Hahshahsjajs 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ten renginden vücudunu hayal ederler. O yüzden günah 1 2 Yorumla ballismus +1 yıl O zaman çarşafa mi girmeliyiz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence öyle ama herkes de aynı değil. Senin tercihin Yorumla
Benmırıldananadam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Evet günah öyle görünecekse kapanma daha iyi 1 0 Yorumla
Sddffslsls Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Gunah diye biliyorum 0 3 Yorumla Aysedönmezaa +1 yıl Kapalımısın Yorumla Sddffslsls +1 yıl Evet Yorumla Aysedönmezaa +1 yıl Yardımcı olurmusun bana giyim konusunda Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Değil caiz 0 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Elbette gunahtir 0 1 Yorumla Aysedönmezaa +1 yıl teşekkür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet ama tesettür giyimde bir çok farklı kıyafet kombini tercih eden kızlara da çok yakışıyor
Pileli eteklerle uzun elbiseler 'le ve kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı kombini yapmak daha zarif gösteriyor
Maşallah tesettürlü olduğunuz için sizi tebrik ediyorum abla! Ayak bileklerinizin gözükmesi günahtır ama ayaklarınızın gözükmesi günah değil
Tşekkür ederim
Jcjdjd ünide bir kız dar pantalon giyip içine de file çorap giyodu nfldnclem. Tesettürlü yani
Uyarsaydın
Benm haddime değil ki bana biri dese çok sinirlenirdm. Her koyun kendi bacağından asılır. Sadece göze battığı için aklımda kalmş
Üşüdüğü için giyiyodur belkide
Hahshahsjajs 😂😂😂
Ten renginden vücudunu hayal ederler. O yüzden günah
O zaman çarşafa mi girmeliyiz?
Bence öyle ama herkes de aynı değil. Senin tercihin
Evet günah öyle görünecekse kapanma daha iyi
Kadın Umumen Avrettir.
Gunah diye biliyorum
Kapalımısın
Evet
Yardımcı olurmusun bana giyim konusunda
Günahtır