Simdi biz sevgilimle bulustuk dün. Aramız biraz limoni. Bulusma yerimize ben yarım saat mi ne erken gittim biraz çalılıklı tenha bi yerdi. Tam orada durdum bekliyorum falan. Kakam geldi. Ben de oradaki çalıların oraya gittim yapmaya basladım nası olsa yaklasık yarım saat var daha diye düşünüyorum. Neyse ishal olmusum meğer. Yapıyorum falan 15 dakkadan fazla sürdü. Bi baktım azıcık ötemde beni izliyor görmüş. Hemen üstünü çektim yanına gittim.😕 bunlar yetmezmiş gibi Elimde kaka lekesi varmış onu da gördü. Üstüm zaten muhtemelen bok kokuyordu güya o gelmeden parfüm sıkacaktım. Hiç konusunu açmadı acaba simdi özür mü dilesem hastaydım diye açıklamamı yapsam?
Güncellemeler:
10 gü
ŞASMNXKOXPĞSŞD trol genjler sakin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
65Keşke trol olsaydıda ben de gülebilseydim
Hani biliyor musun 1200lerde falan bi tuvalet icat edilmiş dhjdbfhdd
Ayn keske seni atip üstüne sifon çekselermis
Jxhdhd calilara mi sildin totoyu nabtin? Islak mendil de var bak o da icat edilmiş
Silmeden kalktım
Iyyy djdbdh sonra cocukla beraber oturup devam etseydiniz. x romantiklikkkk
Çok romantiksin dombik kardes
Ne dombigi la 67 kilo 70 boy baklavam var hdhd
tamam
170 boya 60 gecmemelisin 60 sınırdır
Erkeğim ben 70 boy 60 zayif oluyo kadınlarda öyle ne sınırı dhhd
İyi sb
Knk profil fotonda yüzün shop gibi duruyor 😄
Msmdjxpsşeşc bencede ya
Neden yav dur değiştireyim hddhd
Değiş değiş foto bir acayip jfjdjs
Bakın bakim iyi mi fjfh
Deminkinden iyi
Kardeşim istek atmayin
Yüzü shop gibi duran tolga kardeşim hcjxjsjsj instanı buldum haber veriyim dedim 😄 yine o shop gibi yüzünden tanıdım cildiricam ncvjxjdjsks bi sayfa paylaşmış, Twitte bir kız bi kolye begeniyo çocuk aliyo isimsiz bir şekilde falan filan sen de altına "Bana da hakaret davası açtılar jcjdjs" yazmissinnnnnn 😄 ben de bursaliyim sa
Hdhdhdb şansa bak 😂 ekle madem o kadar bulmuşsun
Sadece söyledim eklemek felan bosver jvjcdj
Niye korkuyon yav chvj
Ne korkması krdş önümüze geleni ekleyelim mi
Bursa'dansin buradan ve instadan denk gelmişiz neden eklemeyesin fhbf
Geç geç jcjxjsj
Sen bilirsin bro rjbr
Yaşandı. Çok üzgünüm trol olsun isterdim
Kıyafetle öpüştük hamile kalır mıyım sorularından gına gelmişti eski trollerden kim kaldı be yaratıcılığına kurban heheeeyyyt. Gerçi başta örneğini verdiğim tarz soruları da sen soruyorsundur ya neyse jcjfjs
Ay yok bastaki komik değil bunun gibi ben sormam öyle ldkdmdmd
Gul ya ne diyim
Bu gerçekten oldumi
Vallaha bence utanma neden özür diliycen suçun yok insanlık hali doğal yasa aga
Oldu malesef.
Vallaha ben özür diliycek bir durum görmüyorum dileme hastasın karnın agridii geçtin çalı arasına yani bunlarda ihtiyaç
Ama neden diye sorucak ne diyebilirim ki? Ve seviyorum😕. Aramız limonu iki gündür.
bence neden diye sormaz ya o olaydan sonra konuştunuzmu anlat biraz tavsiye vereyim
Konuşmadık hiç konusu açılmadı. Biraz soğuk gibiyiz utanıyorum yazarken ona. Bi arkadasına anlatıp iyice rezil etmez umarım beni.
umarım yapmaz ve aramız kötü diyosun ya eğer ayrılırsanız umarım ayrılmazsınız millete anlatırsa kötü olur
Hshdhdvdu çocuğun suratına nasıl bakacak zaten hdhdh
evet bir de o var ya kimse yaşamasın abi bu dsurumu çok kötü
Ösmmdmxkdlld detaya bakim kankslar
Bakın
oha kzım naptın ya ödümüz bokumuza girdi şurda
Laösmxjdwowldm bikez böyle bi soru gormustum de bu sitede. Ben de sorayım dedim bi aynısını 😂
Gayet bakimli bir kizim. Yaptım bir hata. Pis değilim
He ya çok temizsin.
Temizim kanka valla
Lan kıçım boklu donu çektim diyorsun.
Trool
Trol ayneb
aynen
Trol kanka :)
Ya mal mısın ya beni hep üzüyorsunuz 😓😓😓😓
😕keşke olmasaydı.
Trol kanka
Malesef.