Tum ihtiyaclarimi kendim calisarak aldim annem beni sevmiyo hic ilk cocugum aslinda ne hali aldilar ne mutfak esyasi kendi kinamida kendim yaktim su an beni arayip soruyo ama anneme karsi sevgi hissedemiyorum sanki bana dusman ne yapmaliyim babam beni sever ama annem bana hic destek olmadi cok uzuluyorum ben elimden geldigince halada yardimci olurum. ona ama cok nankor tesekkur bile etmez..
Güncellemeler:
10 gü
... sevgisizben
10 gü
Benim ceyizim hic olmadi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Su an herseyim var kocam herseyimi aldi ama 18 yas da erken ceyiz duzmek icin.
Teee kaç yaşına dizmeye başladılar ilif fellan ördüler 16 yaşında başladılar şimdi herşeyi tam 18 yaşında salağa diyom evlenme salaklık etme diye de bilmiyorum şimdi evlenmem yaşım genç diyor ama bana kalirsa ben onun evlenmesini istemiyorum çünkü kimseye güvenemiyorum insanlar çok kötü
Evlenmek eskiden kalmış bence eskidenmis
Evlenmek guzel bisey neden eskide kalsin ben iyikide evlendim diyorum
Yalnız senin annenin de yaptığı ayıp olmuş erkek olsan kendin çalış kendi çeyizini kur dersin ama kızsın bence annen yardım etcegdi o ceyize
Benim ceyizimi ananem yapti ama cogu seyi ben aldm annem bana karsi neden byle blmiyorm kardesime kesin yapar
Bana göre evlenmek ters neden çünkü her dka onu merak ederim mutlumudur diye evlencegi adam onu üzcekmi diye parasını yer mi diye hep bunları düşünürüm o evlenirse
Cok sacma sapan dusunuyosun niye parasini yesin cok mu zenginsiniz
Çok şükür
Kardesini falan kiskaniyosun herhalde sen evlenmeden evlenicek ama bir gun oda
Yoo hiç kıskanmiyorum ama sole bir durum var benim annem babamdan çok şiddet gördü oda öyle Görcek diye korkuyorum sadece
Hayirlisi olsun hakkinda her evde oluyoe siddet insallah iyi biriyle karsilasir
İnşallah Allah'a emanet ol kendine iyi bak
Sende 🙏
Inan cok ozenmisimdir hep simdi asli gelinin ceyizi diye kutulari susleyip bir oda dolasi ceyiz yapiyolar hic olmadi oyle hep merak etmisimdir dayimla teyzem aldi sadece:(
Tm üzülme çok gelmiş geçmiş sonuçta, içinde burukluk kalıcak ama önüne bakmalısın