Annem bile halime cok uzuldu ben ne yapayim?

Is ariyordum. arkadasim, filanca kafeye basvursana biz kankalarimla hepimiz orada calisiyoruz cok guzel dedi. Basvurdum. Adam bana tabelayi parmagiyla gostererek "bak isminden de anlasiliyor burasi elit insanlarin geldigi bir yer." dedi. (Kafe, zengin bir royal ailenin ismini tasiyor) "lokantalara filan bak sen, hem is ogretecek vaktimiz yok." dedi. Ben kucuklugumden beri calisma hayatindayim, devamsizlik yapmam, ayni yerde uzun sure calisirim. Kasiyerdim, 5 sene kasiyerlik yaptim, 3 senesini ayni yerde yaptim. Garsonluk da yapmistim 18-19 yaslarimda. 26 yasindayim. Ustum basim herkes gibi, biraz màkyaj da yapmistim, sàcima da dikkat ettim baƙimliydim. Tìpim iyi degildir sadece, goruntu olarak oyle civil civil izlenimi vermem ama caliskanimdir. Oraya gitmeden once internetten genel servis kurallarina calisip gitmistim. Orada calisan arkadasim sarisin, mavi gozlu cok guzeldi.

Yine boyle goruntusu cok iyi olan bir baska arkadasim hemen stàrbucks'a barista olarak ise alindi, (tecrubesi yoktu) bana yine baristalik tecrubesi lazim diyerek starbucks'in hamburgercisinde mutfakta is teklif ettiler. Gitmeden once starbucksin kahve cesitlerini ezberlemistim.

Iskur ile bir soktorun muayenehanesine gittik, arkadasimi alip bana "enerjik birini ariyorum islerim yogun." dedi halbuki ben tek basima ne sehirler gezdim ben de hiperaktkfimdir tipime. gore yargiliyorlar

Tipim cok dusuk profilli. Sidıka gibiyim resimdeki. Depresyondayim. Annem bile cok uzuldu, normalde karsidir, kizim sana kredi cekeyim estetik yaptir istersen herkes yaptiriyo halanin kizi da yaptirdi dedi?