Annem bana "Baban istedi seni ben değil" dedi, bunu hak ediyor muyum?

Yakında böyle doğan çocuklar ve evlilik dışı doğup kimin çocuğu olduğu belli olmayanlar çoğunluğa geçecek böyle zamanlarda herzaman çocuklar suçlanır çocuğu yapanlar suçsuz gibi davranır benzerini birinde daha gördüm kız 8 yaşında annesi istemeden oldu benim suçum değil dedi yani demek istiyorki ben her bacım yapayım çocuk çok sessiz sakin olsun anası evde pek durmuyor çocuk çıkınca hiç evde durmuyor oluyor şeyine sahip çıkamıyorlar sonra çocuğun hayatını karartıyorlar öyle şeyler söylüyorduki o anne adı altında olan kadın bundan sonrasını anlatsam ben suçlanırım
Evet biraz öyle
Ne kadar saçma ya bir insan evladına bunu der mi baban istemiş annen evlat sahibi olmak istememis olsa bile annenin evlada karşı içgüdüsel bir sevgisi bağı vardır bunu kalkıp yıllar sonra ben seni istemiyordum zaten demek ne kadar saçmalk. Ve bunu seni üzülecegini bile bile yapıyor. Yani ne deyim ki her insanın anneliği sevgisi davranışı farklı olabiliyor. Yani sıkma canını en azından sağ başındalar yani böyle düşün 🤷
Çok ağır sözler bunlar. Ne olursa olsun söylenmemeli. Annen ne yaparsa yapsın, kalbini onaramaz ki artık. Kırıldı bir kere. Madem bakamayacaksın, büyütemeyeceksin neden yapıyorsun abi? Korun ya da ilişkiye bile girme. Bu zekayla hayatta kalması da mucize değil gerçi. Artık herkes böyle olduğu için ancak bu kafada kişiler hayatta kalır. Kalanı toxicledikleri için onların psikolojisi yetmez böyle saçmalıklara
Eyw
Emin ol annen ne derse desin seni gözünden bile sakınır. İçten içe boşandıklarindan dolayı senin mutlu bir aile ortamında büyüyemedigini düşünüp üzülüyordur ve bunun suçlusu olarak babanı görmek istiyordur. İnsanın evladı dünyadaki her şeyin yerini doldurabiliyor.
Görüş
2Görüş
Babandan dolayi senin olmanı istememiş ama bı şekilde olmuşsun sonuçta seni istemeseydi aldirirfi dogmana izn vermezdi artk baban neler yasattysa kadına genel olarak hc istememiş ve bnde çocuk istememistm hc ve oğlum oldu sürpriz bı sekild mesji okuynca direk kendi dusuncm i okuomusm gbi geldi
Hak etmiyorsun ama boş ver dostum kafana takma
boş veremiyorsun işte
Cidden herkes anne baba olmamalı. Üzülme kardeşim kendine yetebilmeyi öğren. Benim da babam beni sevmiyor artık umrumda değil. Ben kendimi seveyim yeter
Üniversite kazanıp okuduktan sonra ekonomik özgürlüğün olursa istediğin şekilde yasayabilirsin. Üzülme kardeşim sabret. Sabrın sonu selamet kardeşim
Kaç yaşındasın? Bir an önce o evden ayrıl bence
Aynı yaşta sayılırız üniversite okuyor musun? Baban da kalamaz mısın
Baban ile aran kötü mü? En son ne zaman görüştün
Üniversite okuyor musun. Baban öyleyse onun yanına gitme annenle idare edicem mecbur
Edicen *
Asgari ücret mi alıyorsun? Yakın arkadaşın varsa ortak eve çıkmaya çalış
Şu an ne kadar kazanıyorsun?
O nasıl bir anne öyle
En İyi Görüş