AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Kınama kadıncağız yalnızlık çekiyordur doğal bişey ama yüzünü atmasın
Lan atar atmaz kaç yaşına gelmiş neyin yanlış neyin doğru olmadığını biliyordur herhalde. Uyar anneni gerisi ona kalmış napcan başka.
Resim göndermesi oldukça riskli tehdit şantaj gibi kötü durumlara düşebilir
Senin bu duruma şahit olman kötü olmuş
Meram etme hamile kalmaz. Birak yaşasın hayatını. Keyfini çıkarsın. Sonucta ihtiyaç bu da ve en güzel ve en keyifli ihtiyaç
37 yas cinselligin ikinci yarisi icin uygun yas. Durdurman zor, cogu kadin felaket isterik oluyor o yaslarda. Ins sevgilisi psikopat degildir
Görmezden gelmeniz daha doğru olur genç ve ihtiyaçları olan biri sonuçta
Öyle yapıyorum zaten
Sevgilisi olduğunu kabulleniyorsan nude fotoğraf konusunu da normal karşılaman gerekir.
Yani öyle
aklı var fikri var
fotoğrafları coktan başkalarına ulasmıstır ya da görülmüştür
Ya yüzü gözükmüyor ama heryeri ortadaydı fotoğrafta
Sana karşı anneliği ve ebeveynliği ile ilgili bir ihmali var mı?
Hayır yok
o zaman gerisi onun hayatı onun kararları
O kişiyle araları bozulursa sitelere düşebilir resimleri annen yanlış yapmış mast yapar millet sonra ona bakıp annenin de cinselliğe ihtiyacı var ama bunu evlenerek karşılayabilir
Evlenmesini bende istemiyorum ya
Peki nolcak böyle evlenmezse evlilik dışı şekilde ilişkiler kurae
Annen bekarsa özel hayatına karışma ama sorup konuşabilirsin
Sormuyxam
Tamam sorma 😊
Normal tabi ki hata normal üstü özel hayat sorgulanmaz saygı duymalısın göremez linkten gel
Ne diyim
Hiç birşey
Hımmm
Aynen
normal yani yetişkin insanlar ve seks hayatları var doğal olarak hiç sesini çıkarma en iyisi😎
Aynen öyle yapıcam hiç bilmiyorum gibi davranıcam nabayım mecbur😁
Erkekler arasında dullar seks partneri olarak görülür hiç bir zaman ciddiye dönmez annen kullanılıyor kadınlar gerçekten çok saf maalesef.
Bilmiyorum ama herşey karşılıklı
Annen eğer ki güvenmdeden böyle birşey yaptıysa ya da partneri güvenile biri değilse geçmiş olsun. Nudelerde yüzü gözükmüyorsa fazla da sıkıntı olmaz herhalde. Eğer ilk dediğinin tersi ise güvenilen birisi ise normal karşılanmalı
Fotoğrafta yüzü gözükmüyor ama heryeri ortada
Annen böyle birşeyi ikna etse zaten kimse inanmaz yaşı dolayısıyla da daha kullanmayı bile bilmiyor beceremez dese kimse aksini iddia edemez korkulacak birşey yok gibi ama belli olmaz
Normal değil erkeklere soğuk olması menapoza girmesi gerekirdi normalde
Menapoz a kaç yaşında giriliyor bilgin var mı
37 yaşında giren de var
Gayet normal 15 yaşındakiler bile yapıyor, koskoca kadın yalnozlık zor..
Sende sevgiline nude attın say bu normal mi sence sana göre
Değil
İlginç bence annenle bu konuyu konuş hoş bir durum değil sonuçta
Ne diyecek
Annesini ben tanımıyorum o tanıyor ona göre konuşur
Sen ne yapardın
Başka bir hikayeden örnek ver.
De ki; “ Anne duydun mu bir kadın böyle böyle sevgilisi varmış ve fotoğraf attığı için adam fotoğraflarını yatmış falan filan de”
Hikaye anlatarak gözünü Korkut
Soru troll büyük ihtimalle ama ben sanki troll değilmiş gibi cevap vereyim. Senin anan 37 sinden sonra kaşınmaya başlamış ama öyle böyle değil kendine de bi kaşıyıcı bulmuş işte kendini kaşıttıracak
ben çıplak foto atmasına karşıyım resimleri yayılabilir. onun haricinde annen çok genç sevgilisi olması normal. millet artık o yaşlarda ilk defa evleniyo neredeyse
normal desek değil, değil desek normal. görmemiş gibi devam et aga.
Normal bir durum belki bi daha evlenmek bile istemicek annenin yaşı genç tabiki erkek arkadaşı olucak senin telefonunu karıştırman çok yanlış ilerde annen sana zaten bahsedicektir görüştüğü adamı tanıştırmak isticektir çok üstüne gitme bence
Yani bekar ve bu bir ihtiyaç bence elleme bırak yapsın ve olgun ne yapacağını iyi bilir
Annen eşşek kadar kadın az çok biliyordur ne yapacağını
büyüklerin işine karışılmaz yani suç sana patlar ama güzel bir dille uyarjni yap
Fotoğraf olayına karşıyım ama ilişkilerinde bir sakınca yok sonuçta bekar diyorsun
Böyle bişi yapması normal değil. Sıkıntılar olabilir her türlü. Nude atmasını doğru bulmuyorum
Annenin durumu vahiy ama normal karşıla annedir sonuç ta
Yaş olmuş 37 ne işi var safa sola foto atıyor ifşa ederler sonra.
Sıcacık ekmek üzerine Nutella suruyorsun semaverde çay, özledim l. a. n
Bilemedimki simdi ne diyeyim ciddi bisey degil gibimi
Annen kaç yıllık evli. Evlilikten sıkışmış olabilir mi
7 yıldor dul
Kaç sene evli kaldı
Hiç bir şey yapma kadının hakkı dul kadinlarin olur boyle şeyleri
Olabilir senin nasıl ihtiyacın oluyorsa oda insan onunda oluyor ama evlense daha iyi
Dul olan sizin anneniz olsa aynısını yapsa yine normal mi karşılardınız?
Benim annem öyle değil zaten öyle yapacak biri de değil. Bir daha annemi işin içine katarsan ben senin içinden geçerim. Üslubuna dikkat et kız sormuş bende cevapladım
Bak bak bak hani IHTİYAÇ tı sizin annenize gelince ihtiyaç olmuyor mu? Üslubum gayet yerinde. Sadece bir soruydu:) hadi tekrar söyleyin ihtiyaç yapabilir diye
Yukarıyı iyi oku evlensin demişim lafı totondan anlama garip gelecek tabi kızına herkese garip gelir bunu durdurabilir mi? Durduramaz ne yapacak annesini mi öldürsün mesela? Benimle boş muhabbete girme annemi de işin içine katma canımı sıkma
O zaman bir yorum yaparken sanal ya da reel hiç fark etmez. Önce kendi ailenizi düşünün sonra olabilir deyin. Teşekkürler:)
Kendi ailemi benden iyi mi bilcen annem eli kurandan bir an olsun ayırmaz boş vakitlerinde hep kurana yönelir sen ne konuşuyorsun gereksiz gereksiz konuşma gece gece geçmişine kayıcam
Yahu ben demiyorum sizin anneniz böyle şöyle Allah kabul etsin ona sözüm yok. Sadece emmpati kurarak ilerleyin diyorum.
Laf atmak için laf atma gereksiz biri misin nesin anlamadım bir daha annem hakkında bir şey dersen o zaman nasıl tavır alırım anlarsın bunun suçlusu ben olmam bu sefer haddini bil ben bildirmeden çok dinine düşkünsen empati uğruna milletin hakkına girme ki başındaki örtünün sofra bezinden farkı olsun
Ah bu varlıklaaarrr!! Görüş açınızı genişletin bakalım kaç kişi ilk yorumunu onaylamış
Fazla uzatma herkesle tartışmak sana kalmadı soruyu soran bile bir şey yazmamışken sana ne oluyor
Soruyu soran olayın ciddiyetinin farkında değildir ve şoku yaşıyordur hâlâ insanları düşünmek bana kaldı:)
Sana kalmadı
Yaşasınlar bakalım hiç ölmeyecekmiş gibi yaşasınlar
Normal tabiki her insanın her yaşta bir ilişkisi olabilir. bu normal bir şey.
O da senin gibi bir kadın senin ihtiyaçların olmuyor mu?
Yuzunu atmasin başina bela olur gotunu atsin normal ben hep atiyorum
Nereni atyon
şey bana da atsana agfhgshjh
@adiask1335 gotumu mememi
@SSvermiştim sana atasm yok
İlişki normalde fotoğraf çok gereksiz zaten öyle fotoğraf tırt bir ilişki anneni bu konuda uyar. Erkek değil adam gibi birini bulsun kendine yazık. günümüzde adam delikanlı bulmak zor onun için gibi diyoruz XD
Normal bırak keyfine baksın. Kocsman kadın kendi hayatı.
Biraz empati kurmak lazım. Kendi annen hakkında da bu kadar normal karşılarmısın kendi hayatı diyerek bakarmısın olaya
@çlymmy Bakarım. Başına bir şey gelirse ondan sonra bakarız.
Evlense normal ama bu yaştaki çokuklu kadına sevgili falan yakışmıyor
Öylede napsın kadın canı çekiyor demek evlenmesini bende istemiyorum
Nasıl 37 yaşında annen varya benim sevgilim 35 yaşında sen kaç yaşındasın ki annen 37 oluyor? Ama normal bu yaşta sevgilisi olması
muhtemelen erkek nasılsa dul en kolay cinsellik yaşanacak kişi gözüyle bakıp, annene güveni verip, iyi rol yapmışsa normal kendine bağlamıştır. Haliyle annen de iki ilgi görüp, boşlukta olmanın getirdiği durumla bunları yapıyor belli ki. Muhtemelen reele de taşınmıştır. Sonuçta annenin hayatı bir şey diyemezsin. Ama kötü bir durum tabii karşısındaki hele küçük bir erkekse
34 35 yaşında erkete
yani ne desek boş. Annenin hayatı. Hoşuna gidiyor ki yapıyor. Hayatında hiç görmediklerini de yaşatıyor olabilir o kişi...
Bilmiyorum
kötü olan kısmı erkeğin anneni sevmiyor olması ve kullanması zevkleri uğruna
Bi kac yas kucuktur onunda istek ve arzulari var bence mudahale etmemelisin sonucta kendisi icin yanlisin dogrunun ne oldugunu bilecek yasta
Bişey demedim ki zaten
Nude atmak nedir bir türlü anlayamadım hiç utanmak yok insanlarda
Benim annemde öyle birde sevgilisi bana aşık ikidebir mesaj atiyo salaklar hayatım mahfoldu
Ha günah olmasından korkmuyorsun
Yani annenin günaha giriyor olmasından?
Ama lakin hamile kalır diye korkuyorsun?
Öylemi?
Onun da cinsel ihtiyaçları var ama dikkatli olmalı lazım uyarsan iyi olur
Bilmiyorum gibi davranıncam
Bence yanlış sonra sende görüp yaparsın aynı şeyi kötü örnek oluyor
sevgilisi olması normal lakin foto atması iyi değil
37 yaş tam alevin kafaya vurduğu yaşlar olgun bayan milf🤤🔥😃Bir de üzerine bekarsa tabi olur böyle şeyler, çünkü hiçbir şey aniden gelen ihtiras isteği kadar küvvetli değildir. Keşke yapmasaydı ama atdığı nudelerde suratı düşmemişse sıkıntı olmaz.
Yaptığı çok yanlış. Bu çok iğrenç birşey. Öbür dünyayı da mı hiç düşünmüyorlar ya. Dul olsa bile elin adamına nude atması çok yanlış. Bence annenle konuşmalısın.
Yuh be kendi anneniz yapsa bunu ne yapardınız?
Kimisi nirmal diyor kimisi 🤢
Kendi hayatı kendi kararları saygı duymalısın bence
Annenin özelinden bize ne? Yaşlı başlı adam kendisi bilir.
Sence ne olacak
Çok kafa yorma başına gelmemiş olaya karşı. şizofren olursun.
Neden
Ulan ne bicim analar var benim anam cennetlikmiş ://
sen nerden biliyorsun senin annen de bekar ise yapmadığını 😉
Bekarda değil hayattada değil tüm gün evde oturan telefonu bile olmayan kullanmayida bilmeyen kelimeyi tevhid getirerek ölmüş bir anne benim annem sizinkilerle karistirma
@yyreeyuii başın sağolsun kardeşim
Sagoluun :)
başın sağolsun özür dilerim
@yyreeyuii sizde sağolun🙂
Sağolun önemli degil :)
Normaldir kadının ihtiyacları var daha genç normaldir ve genc sevgili istemeside normal bana göre.
Annenin evlenmesi lazım. Yoksa yanlış işler yapabilir.