+1 yılBurada çıkmış 20li yaşlarda bir avuç genç, neredeyse 40 ına merdiven dayamış, anne olmuş bir kadının özel hayatını meze yaparak daha mı iyi hissediyorsunuz kendinizi de oturmuş şöyle yaparsa böyle yaparsa kötü diye yargı dağıtıyorsunuz? Bence neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirlemek yerine, önce burada soru soran çocuğuna annesine her ne olursa olsun destek olması gerektiğini, eğer rahatsız oluyorsa küçük hanımın bunu hanımefendinin kendisiyle konuşması gerektiğini salık vermeli. Etik vs gibi lafları dolayan arkadaşlar, sizler de salyalarınızı toplayın bence, 31inizin şakşakı buradan duyuluyor... Hey Allahım, bayıldığım bu sitenin tek kötü tarafı böyle durumlarda görülüyor. Sırf soru soruldu diye fikrinizin bir değeri olmuyor gençler, herkes kendi işine baksın, kendi nude’larınızı tartışsanıza...
Şimdi, şu nude ve ifşa meselesine gelince: Bana cinsel hayatı ortaya serildi diye hayatı kararan insan gösterebilir misiniz? Yani doğruya doğru, cinsellikle ilgili her olay, aslında herkesin istisnasız ilgisini çeker. Ve yine her zaman ‘cık cık’ diyenlerin sayısı alkış sayısını geçer gibi görünse de, eğer başka bir meseleye bulaşılmamışsa (yolsuzluk, gayrimeşru ticaret, gasp, cinayet vs.), aslında bir süre sonra unutulur gider, veya en fazla birkaç ergen kılıklının ya da yobaz softa din tacirinin diline pelesenk olup, dedikodu olarak yokolur gider. Ne bu konuyu fazla büyütmek doğru, ne de küçümseyip ayağa düşürmek bence... Cinsellik, tüm şekilleriyle hepimizin her an aklında... o cık cıkları duyduğunuz anda bilin ki ya şakşak dan sonra gelmişlerdir, ya da kıskançlık ve kaçırılan fırsatın özlemiyle söylenmiştir... Bırakın artık ahlakı bu tür meselelerle ölçmeyi... İçinde çocuk, hayvan veya karşılıklı rızanın olmadığı bir durum olmadıkça, hiçbir cinsel davranış, ahlaklı veya ahlaksız değildir. Çünkü, bizi ilgilendiren, hakkında görüşümüzün önemli olduğu bir konu değildir... Herkesin uçkuru kendinedir. Orada burada sergileniyorsa da bir şekilde, ya bakarsın keyfine, ya da çevirirsin kafayı, bakarsın işine...
Bunu kullanıp şantajla genç kızların yüreklerine dehşet salanlara gelince, dilerim kendi hayaları toplum önünde sergilenip bir güzel toplumca dalga geçilmeli sonra da ezip ellerine verilmeli ki milletin mahremiyle oynamanın asıl ahlaksızlık olduğunu akıllarına kazınsın...115 Yorumla- +1 yıl
Uhhh, dayı ne yazdın böyle vallahi üşendim okumaya 😆
- +1 yıl
Korku salıyor yazmışsınız ya neden korkuyorlar işte o toplumdaki dediğiniz ahlak bekçileri yüzünden. korkulması veya fikir danışılması gereken en son kişilerden. bana göre annenin telefonunu karıştırmak çok yanlış. hadi oldu diyelim annesi ancak zor durumdaysa yardım edebilir başka türlüsü karışmak olur çünkü.
- +1 yıl
anne olmuş bir kadının özel hayatını meze yaparak daha mı iyi hissediyorsunuz -- Bunu yazmışsın soruyu soran arkadaş orada isim vermemiş nerde yaşadıgını söymememiş gizli kullanıcı olarak sormuş ve bu onun annesi onun içinendişe duyan bi cocugu soru soruyor çözüm bulacagına veya endişesini yatıştıracağına kullandıgın kelimelere cümlelere bak senin yaşın 44 ama kafanın içi 15.
En İyi Cevaplar
Annen 37 yaşına gelmiş , kendisine ve ailesine bakan sorumlu bir insan, burada bizim onu yargılamaya hakkımız yok çünkü her ne kadar duyar kasıp ahlak bekçiliği yapsalar da insanların görünüşlerinin arkasında böyle şeyleri yaptığı aşikardır ki ben o yüzden bunun ahlak bekçiliğini yapmayacağım.
Burada bu konuyla ilgili fikirlerimi beyan etmeye gelirsek , öncelikle burada annenin özeli olan telefonunun kontrol edildiğini görüyorum ve bu doğru bir hareket değildir. Her ne olursa olsun insanların özellerinin karıştırılmasına karşıyım bu kim olursa olsun yapılmamalıdır, çünkü insanlar özellerinde dışarıdaki örnek görüntülerinin arkasındakini taşırlar ve orada gördüklerin senin büyüklerine olan saygını kötü etkileyecektir.
Örneğin ; Babamızın dışarıdan çok iyi ve saygılı bir insan olduğu görüntüsünün arkasında arkadaşlarıyla küfürlü şakalaşmalarına şahit olduğunda ona bakış açın değişecektir.
Anne ve Babalarımız bizlere örnek bir karakter olmak için o kıyafetleri üzerlerine giymişlerdir ki , giymek zorundalar bu tıpkı bir öğretmenlik gibidir. Düşüncesi ve yorumu farklı olsa da o kitaptaki doğruları sana aktarmaktadır ama öğretmenin özel hayatını gördüğünde şok olabilir ve bundan hoşnutsuz olabilirsin.
O yüzden özel konusuna karşıyımdır. Böyle bir ihlal olmamalıydı.
Yapılan yanlış ile ilgili yorum yapmam gerekirse , nude fotoğraf atılmasıdır ama ne kadar yanlış desekte tekrarlıyorum bunlar yanlış olsa da normal olarak görülmeye başlanan hareketlerdir , bunları güvenmese paylaşmazdı. Bu konuda da sadece bunları daha gizli bir şekilde yapmalıydı ve bu tarz fotoğrafları silinebilir bir ortamda paylaşması gerekir çünkü böyle şeyler ilerleyen zamanlarda insanlar için tehdit aracı olarak kullanılmaktadır. İnsanların başına ne geliyorsa silinmeyen ortamlarda paylaştığı bu fotoğraflardan sonra olmaktadır.
Senin yapman gerekenlere gelince, bu konu ile ilgili bir rahatsızlığın varsa bunu annenle konuşmalısın ama onunda suratına birşeyleri vururmuş gibi değil sadece yüzeysel üstü kapalı bir şekilde yapmalısın , kendine yapılmasını istemediğin bir konuşmayı annene yapmamalısın.
Kendisine anne telefonunda bir şeye bakarken bir kaç şeye rast geldim ve biraz moralimi bozdu senin içinde endişeleniyorum biraz daha dikkatli olursan sevinirim veya böyle bir şeyi bir daha yapmazsan sevirim.
Bu tarz bir konuşma sonunda sen istediğin sonucu alacaksındır. Çünkü evlat her şeyden öncedir bir de konu bir annenin kızı ise işte o zaman akan sular durur.
Umarım sorunlarını çözüme kavuşturursun, karalar bağlama Allah dermansız dert vermesin. :)12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle haklısın yapcak bişey yok
+1 yılAyrılmış ailelerde çocukların korkuları elbette olacaktır, yanlız kalma korkusu, ebeveynlerden birisinin büyük hatalar yapma korkusu, topluma karşı sorumluluklar korkusu uzaya giden bir liste, ama bilmemiz gereken şu ki:birşeyler yaşanıyorsa emin olun ki tedbirler alınmıştır, hadi alınmadı hamile kaldı kürtaj diye bir şey var, bırakın 37 yaşın getirdiği her güzellikleri yaşasın anneniz☺️Bence elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKk kimsenin hayatına karışmaya hakkı yok annenin ama kendimi senin yerine koyuyorum dürüst olmak gerekirse karışirjm
Hatta ağır laflar ederim tabiki dul kadın cinsellik isteyebilir bir kere evlenmiş sonuçta neyin ne olduğunu biliyor bilmese istemez zaten
Eğer cinsellik istiyorsa evlensin helalinden yaşasın herşeyi böyle birşeye karşıyım eğer ben senin yerinde olsaydım
Anneme şoyle derdim Koskoca kadınsın yakışıyor mu bu yaptığın sana kendinden utanmıyorsun bende de mi utanmıyorsun koskoca kız oldum ya evlen ya bu ilişkiyi bitir derdim10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Çoğu kişi tolofonono korcolomon yonloş yazmış hayır yanlış değil o senin annen metal ediyorsun endişeleniyorsun ve seviyorsun. Burada hata annemde sende değil öyle fotolar atmamalı atsa da kızının bakacağını düşünerek önlemini almalıydı. İnternet üzerinden nude atacak kadar yakınlarsa buluşup seks yapsınlar nude nedir. Kimse kimseye internet üzerinden öyle fotolar atmamalı/ atacak kadar güvenmemeli. O fotoğraf internet ve arkadaş ortamında yayılırsa herşey çok daha kötü olur. Bunu düşünecek kadar zekası olsaydı yapmazdı annen hakkında endişelenmekte haklısın. Ya kafaları anlamıyorum millet onunda ihtiyaçları var falan demiş, konu ihtiyaç değil internet üzerinden birine cinsel organının fotoğrafını atıyorsun bu basit birşey değil. Lütfen kendinize gelin. Annene bunu söyle utandırmadan, bir daha atmasın. karsışındaki adam onun gizli videolarını da çekebilir fotoğraflarını da yayınlayabilir. Burada da gayet normal diyenlere bakma normal falan değil kendilerine banyoda malzeme aradıkları için öyle söylüyorlar. Bir erkek olarak söylüyorum bu tarz şeyler hayatınızı tepe taklak edebilir. Annen bir daha evlenemeyecek duruma bile gelebilir. Böyle durumlarda en kötüsünü düşünmek zorundasın. Ben sadece ihtimalleri söylüyorum. Cinselliğinizi de aşkınızı da gizli yaşayın.
00 YorumlaÖncelikle
- başkasının telefonu karıştırılmaz. O seninkini kurcalasa ne derdin bir düşün?
- annen olgun ve BEKAR bir kadın dul değil
- libido denilen cinsel istek yaşlanana kadar bizimledir. Haliyle elbette istekleri, sevgilisi olacak bunda ne sorun var ki?
- annenşn kendi hayatı kendi kararları kendi bedeni! Üzerinde söz hakkın yok
- Emin ol doğum kontrol vs konusunda senden çok daha bilinçlidir 😏
- Ve emin ol bir ilişkisi varsa mutlaka seni düşünerek seçim yapmıştır. Ben de bekar bir anneyim ve kızım önceliğimdir
- kendi cinsel isteklerimiz elbette önemlidir ancak evlatlarımızdan kıymetli değildir bunu unutma😃
- nude atma olayına gelince gayet doğal. Abartacak bir şey yok
- Hadi diyelim ki soru troll değil. Anneni burada bu şekilde anlatarak millete mastürbasyon malzemesi vermen bence büyük ayıp...
- sana yanlış geliyorsa kendi hayatında bunu yapmazsın olur biter
81 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden bişey demiycem nabarsa yapsın bilmiyorum gibi davranmak istiyorum ama tek korkum ya hamile kalırs
+1 yılÇıplak fotoğraf atılmasına her türlü karşıyım, annenin fotoğrafları çeşitli internet sitelerinde meze olabilir ama kendi rızasıyla atıyor neticede. Dengi bir erkekle evlilik yapmasında fayda var, devirdaim pompası kesintiye uğrarsa motoruz hararet yapması kaçınılmazdır. Bu yüzde izdivaçı kabildir.
283 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum o fotoğraflardan işte
- +1 yıl
Kadına motor demişsin resmen
- +1 yıl
gülmekten koptum görüşü okurken :D
mantıklı konuşmuşsun evlendikten sonra yollar :D
Annen 37 yaşında reşit bir kadın ve kendi sorumluluklarını bilebilecek birisi olduğu için annenin hamile kalmasından korkmana gerek yok. Annen bunu tecrübesiyle üstesinden gelecek yaştadır. Onun dışında annenin telefonunu izinsiz kurcalamam hiç doğru bir davranış değil aksine ayıp ve saygısızcadır. Annene bunu söylemeyerek onun utanmasını ve rencide olmasını engelleyebilirsin. Gördüklerini unut ve gayet normal davran çünkü herkes birer insan ve bunlar da bir tür zevk. Ve annende bir insan olarak bu zevki tatmakta hakkı var sonuçta kendi bedeni ve kendi tercihleri..
40 Yorumla
+1 yılHaramda huzur arayanın huzuru haram olur.
Helal dairesi geniştir keyfe kâfidir harama girmeye hiç lüzum yoktur. Öyle foto isteyen bir erkegin evlenme ihtimal yok denilecek kadar az, ahlâk diye bir şeyin olma ihtimali 0 dır. ya da imam nikahi kiydirir çünkü imam nikahinin bir işe yaramadigini düşünür. Bu hafta haberlerde cikan bir olay vardi, yufkaci 3 kişiyle birlikte oluyor, 3kisininde birbirlerinden haberleri yok. Güzel ahlaklı, samimi, azimli, deger bilen biriyle evlenebilir, istek ve arzularını gayri meşru şeylerle tatmin etmesi hayatini çöp etmesi demektir, zira erkeklerin psikopatligi, şantajciligi vs ortadadir. Zafere giden her yol da mübah değildir.30 YorumlaAnnenin yaptığı gerçekten çok yalnış bir şey, bazen büyüklerde hata yapabiliyor ama o hatayı geç olmadan anlamaları gerek. Bunu annene doğru bir şekilde anlatmakta sana düşüyor, onun böyle devam ederse gelecekte karşılaşacağı sorunları anlat. O adamla birdaha görüşmemisini iste, eğer dinlemezse kendinle tehdit et. Hiç bir anne çocuğunu kaybetmeyi göze alamaz.
Annenin bunu yapmasının sebebi sevgiye muhtaç olması, belki o sevgiyi ilgiyi sen verebilirsin. Annenin her zaman yanında olmak birlikte dışarı çıkın eğlenin küçük süprizler yap hediyeler al, ona olan sevgiyi göster.
Umarım herşey düzelir.
Mutlu ol ❤20 YorumlaEvet bence oldukça normal. Sonuçta annen yetişkin bir insan ve onun da bir özel hayatı var. Boşandı diye ununu eleyip eleğini asıp bir köşeye çekilmesini bekleyemezsin. Böyle durumlarda ikilemde kalan insanlara hep şu tavsiyeyi veririm. Bir konuda kararsız kalırsanız, kendinizi o kişinin yerine koyun ve ben olsam ne yapardım, nasıl davranırdm diye düşünün. Kimseyi de empati yapmadan yargılamayın çünkü aynı şeyi bir gün siz de yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Ben eminim ki siz annenizin yerinde olsaydınız, kızınızın telefonunuzu kurcalamasını istemezdiniz. O yüzden yapmanız gereken şey onun özel hayatına saygı gösterip, telefonunu bir daha kurcalamamak..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında istiyor ki yapıyor istemese olmaz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsan kaç yaşında olursa olsun nude fotoğraflar atmak doğru değil ve ilerde bu fotoğraflar başkalarına meze olabilir.
Özellikle de çocuğu olan bir insan daha düşünceli ve sorumluluk sahibi olmalıdır.
Annenin sevgilisi olabilir, evlenedebilir lakin senide düşünmeli ve senin telefonu kurcalayabileceğini hesap etmeliydi. Bende dilim ve bir kızım var ama ben adımlarımı onu düşünerek atıyorum.91 Yorumla
+1 yılBöyle birşeyi görmen hoş olmamış tabi ama seni ilgilendiren de çok birşey yok. Telefonunu kurcalamanda doğru değil.
51 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle haklısın
+1 yılBence normal değil, varsa bir ilişkisi normal bir şekilde yaşar.
Normal olmadığı için bu şekilde sürdürülüyordur.
Sizin için de yanlış bir örnek neyse ki siz farkındasınız ve bu davranışın yanlış olduğunu biliyorsunuz.
Yok özel hayatmış yok böyleymiş gelsin normal bir şekilde yaşasın.
Onun için yapabileceğiniz bir şey olmasa da doğru bir davranış olmadığını biliyorsunuz artık en azından siz böyle bir hataya düşmezsiniz.41 Yorumla- +1 yıl
ANLADIM Kİ ERKEKLERİN %90 I ADAM DEĞİL; ANLADIM Kİ KIZLARIN %95 İ YİNE ADAM DEĞİL. VE YİNE ANLADIM Kİ İNSANLAR, YORUMLAYINCA KENDİ ANNE, KARDEŞ, BABALARINI HESABA KATMADAN DÜŞÜNÜYORLAR. (Herkesin ailesi yapar demiyorum zaten ama düşünülür benimki böyle bir şey yaparsa ne hissederim diye...) BUNUN TEHDİTİ VAR, ALAYI VAR... VAR DA VAR UTANMAKTAN UTANAN İNSANLARIN OLDUĞU BİR DÜNYADA OLMAKTAN UTANIYORUM.
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl37 yasindaki bir kadinin sevgilisi olamazmi 37 yasindaki kadinin cinsel istekleri olamazmi olur hemde ne olur biliyirmusun senin iki katin olur cunku kadinlar kendi vucutlarini 30 ve sonrasinda tanir cok garipmis gibi soruyorsun birde 37 yas yasli sinifinda degildir kucuk hanim unutmayin bunu ayruca cinsel hayat 37 dede bitmez
18 Yorumla- +1 yıl
Cinsel hayata saygım var. Yalnız annenizin dul olduğunu düşünün ve böyle bir durumla karşılaşıyorsunuz. Yine normal mi karşılardınız?
Soran+1 yılBitmediğini gördüm zaten
- +1 yıl
@Diğerkâm1i annem dul ise onun. hayatina birinin girmesine sevgilisi olmasi. beni. rahatsiz etmez cunku bir kadinin sevgilisi olmasi o kadini oprs yapmaz sonucda o da bir insan. ve cinsiyet farkliligini. gecelim insan. sinucda insan olan. erkegin ihtiyaclari varken. yine insan olan. kadinin ihtiyaclari olamaz demek. cahillik iki yyzlukuk dur bu benim annemde sizin annenuzde olabilir unutmadan soru soran ben degilim demeyin nude olayina gelince onu degil anne hic bir kadinin atmasini tasvip etmem
- +1 yıl
En azindan bir kadin olarak. kadin anatomisini ogrenmis oldun biraz kadinlarimiz anatomileri hakkinda okuyup bilgi sahibi olsa bu tarz sorulari sormazlar babani neden sirmuyorsun buyuk ihtimal. baban annenden. buyuktur onunda sevgilisi vardir
- +1 yıl
Bekâr birinin bile bunu yapması normal değildir. Sonucunda şantajla karşılaşabilir değil mi? Dulsa da evlensin yaşasın ne isterse tabii kişi evlenilecek biri ise. Ayrıca erkeğin yapması da doğru değil ben cinsiyet ayrımı yapmadım.
- +1 yıl
Kadın anatomisinde de evlenmek yasak gidin onun bunun çocuğuna oranızı buranızı atın da rahatlayın yazıyor di mi?
- +1 yıl
@Diğerkâm1i nudeyi tasvip etmem yasi kac olursa olsun sayin cok dindar hanim efendi herkesin ozel hayati var acaba o soruyu siran arkadasin babasinin sevgilisi yok mu onu neden sirmuyor ben byrada iki yuzlukuge karsiyim erkek neyse kadinda odur ikisude insandir ikisininde duygulari hisleri vardir sadece fiziken birbirlerinden farklidur ayruca kimse kimsenin namusundan sorumlu degildir belki evlenecek veya evlenmiyecek belki wvlenince mutsuz olacak yine burada 37 yasinda bir erkegin sevgilisi olunca nirmal karsilanipda kadininkinin karsilanmamasi iki yuzluktur dini acidan bakilacak olyrsada kitabimizda erkek yapar kadin yapamaz demiyor
- +1 yıl
@Diğerkâm1i siz galiba okudugunuzu anlamiyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz diyorumki nude atilmasini tasvip etmiyorum bunu kackez siyledim hala ayni yolda yuruyirsun senin dinin sana senin. namusun sana oncelikle bunu aklimiza yerlestirmeliyiz bu bur hakaret degildir tekrardan siyleyip cok dindar hanfendi nydeyi tasvip etmem ayrica her yorumada soru sahibi gibi mudahil olmayin varsa fikriniz yorum kisminda paylasirsiniz
+1 yılAnnen daha gençliğinin baharında, millet 45ten sonra bile evleniyor, annenin sevgilisi olması asla ters bi durum değil ayrıca bilip bilmeden güvenmediği kişilere nude atacak kadar cahil bi yaşta da değil, sevgilisine güveniyor belli ki annenle konuş hatta açık açık sor sevgilin var mı vs
20 Yorumla
+1 yılGençler atarken sorun yok da, dul birisi atınca mı anormal? Sen telefonu karıştırarak öğrendiğin için nötr davran. Sonuçta çocuk değil ne yaptığını biliyordur. Onun da cinsel istekleri var bunu unutma! Evlense evde yetişkin kız var sakıncalı bir durum olma ihtimali yüksek. Bırakın kendi haline yaşasın istediği gibi.
13 Yorumla- +1 yıl
@Hül19Ya88 rica ederim ne demek🤭
- +1 yıl
Hulya him o anne sizmisiniz?
senin abazlanırsında annen abazalanamaz mı sonuçta çocuğu olsa da olmasada onunda canı bazı şeyler isteye bilir anlayış göster
112 Yorumla
Soran+1 yılÖyle haklısın aslında istiyor demekki
Soran+1 yılYapacak bişey yok artık
Soran+1 yılYa dul kadınlar harbi sapıtıyo iş üstünde yakalanmak ne 😂
Soran+1 yılYa iyice sapıtıyo lar kuduruklar
Soran+1 yılÖylede gizliden gizliye yapmak zorunda
Soran+1 yılMerak ediyorum acaba bizim evde hiç yaptılarmı ya
+1 yıleğer bu fotoların bir gün bir yerde görülürse savcılıklala uğraşması gerektiğini biliyosa (yani olacak kötü ihtimallerin farkındaysa sorun yok) ama eğer teknolojinin kötü amaçlarlada kullanılacağını tahmin edemiyecek birisiyse ona teknolojinin potansiyel tehlikelerini anlatıp güvenliğini sağlaması konusunda onu uyarabilirsin (utandırmadan) neticede annen bir azize değil dolayısıyla onun da ''aşık'' olması tabiatından gelen normalliğin bir tecellisi
10 Yorumla
+1 yılBir kere sinemada ortalama dedem yaşında bir adamın telefonunda bir sürü kadınla mesajlaştığına şahit oldum, üstelik biri nude atmıştı. O amcanın 60 yaşlarında olduğunu varsayarsak, 37 yaşında bir annenin de nude atması olağan karşılanabilir. Zaten kimsenin özel hayatı - en yakınları da dahil - kimseyi ilgilendirmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenin yaptığı kendince doğrudur belki fakat senin onun telefonunu kurcalaman çok yanlış, böyle kötü sürprizler ile karşılaşmak istemiyorsan uzak dur.. kadın 37 yaşına gelmiş istediğini yapar neticede her koyun kendi bacağından asılacak, sana bir zararı olmadığı sürece karışma.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikahsız olan hiçbirsey uygun değil. kaldıki evde yetişkin bir insan var hemde kız çocuk
Biraz daha dikkat etmesi gerekir annenin bence konusmalı ve rahatsız olduğunu dile getirmelisin azgınlık bela getirir70 Yorumla
+1 yılYorumları okudum da bir çok kişi normal falan yazmış. Ne kadar geniş insanlarsınız la siz. Namus kavramı denilen bir şey yok galiba lugatınızda. Söylenecek çok söz var da neyse.
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen kaç yaşındasın
annne dul deme bence
evli değil sonuçta eskien evli olması bir şeyi ifade etmez
senin gibi onunda duyguları var
bu duygular karşındakine hissettirdiği ile ortantılıdır
bırak anne de olsa ne istiyorsa yaşasın
babanla güzel bir ilişki olsa ayrılmazdı bari anı yaşasın mutlu olsun07 Yorumla
Soran+1 yılBen karışmıyorum bişeyde demiyorum ama tek korkum hamile kalması
Cevap sahibi+1 yılGenelde anneler korkar kızlarnın hamile kalmasından sizde tarm tersi
merak etme kalmaz
sen olana kadar kim bilir kaç kere seks yapmıtır annen
tecrübelidir yani:)
Cevap sahibi+1 yılsenin sevişmen oluyormu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Aslinda sevgilisi olmasi kotu degil ama resim atmasi...
Cevap sahibi+1 yıl@elagozluezooo sevişmen olsa daha farklı bakardın
herkesin en ozel
özgür olduğu an budur
iki kişi arasında olan bir şey
sen üçünkü bir kişi olarak onların özgürlüğüne müdahale etmen yanlış
Cevap sahibi+1 yılsevişmen olsa daha farklı bakardın
herkesin en ozel
özgür olduğu an budur
iki kişi arasında olan bir şey
sen üçünkü bir kişi olarak onların özgürlüğüne müdahale etmen yanlış
Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir duruma şahit olmana üzüldüm. İnsan ebeveynlerini böyle bir şey yaparken görünce asla unutamıyor. Tabiki her ğnsanın iç güdüleri var ve bunun birşekilde doyurulması şazım ama bunun doğru bir şekli vardır, yanlış bir şekli vardır. Ben şahsen bunu doğru bulmuyorum, yani sosyal mesyadan resim paylaşılmasını. Sonuçta dünyanın binbir hali var. Başkasının eline geçse ne olacak?
10 Yorumla37 yaşındaymış. Hayatı bizden daha iyi biliyordur. Eksilerini artılarını tanıyordur. Seks yapmak yemek içmek kadar doğal bir şey. Seks olmasa hiç birimiz olmazdık. Kendi kararlarını verebilecek yaşta. Korunma yollarını da biliyordur herhalde. İçin rahat etmiyorsa annene bu konuda endişelerinden bahsedebilirsin. Anlayışla karşılayacaktır.
43 YorumlaNiye koskoca kadının telefonunu kurcalarsın ki. Sana ne yani ne istiyorsun kadından. Dul diye bir şey yok ayrıca bekar. Bekar yetişkin bir birey olarak kendi davranışlarından sorumlu.
31 Yorumla
+1 yılBenim değerlerime uygun değil böyle şeyler ama kimseye karışılmıyor bu devirde demekki annene normal geliyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Boşver kafana takma
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabiki cinsel istekleri oluyor onu karşılıyor
18 Yorumla
Soran+1 yılBelli belli fotolardan zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl fotolardi ki seni nu kadar etkiledi😃😃
Soran+1 yılHerşey ortada daha ne olsun
Cevap sahibi+1 yılHmm acik büfe 😃😃doğru söyle sen de attin mi hiç
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHmm yaş kac senin peki
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılHamile kalirsa aldirri
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnen de dul kadınlarda sıklıkla görülen dul azgınlığı var
11 Yorumla
Soran+1 yılO kesin belli oldu zaten 😁
Annenin sevgilisinin olması normal ama nasıl bir sevgili. Ciddi bir ilişkiyse tamam ama cinsellik ön planda bir ilişkiyse olan hem annene hem de sana olur. Nude tarzı fotoğraflara kesinlikle karşıyım bence evlenmeden de ilişkiye girilmemesi gerekiyor. Anneni kullanıyor olabilir eğer hamile olursa başınız yandı ama korunuyor da olabilir. Şahsen bu durum bana pek normal gelmedi annenle konuşman lazım küçük çocuk değil anlayacağını düşünüyorum.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle normal deyil ve umarim annen yaptigi hatayi anlar ve erkek ona santaj yapip baski uygulamaz, malum günümüzde cok oluyor böyle seyler ve erkek kadina zarar veriyor ve a öldürüyor, bence Annenin yaptigi yanluştan döndürmek
00 Yorumla Normal ya da anormal diyemeyiz. Annenin kendi hayatı, kendi tercihleri. Kaç yaşında kadın. Karşısına dikilip de sen şunu, bunu mu yapıyorsun diye hesap soramazsın ki...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle işte nabayım
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen dulmuş sevgilisi ile yanlış şeyler yapar dikkat et nude çıplak foto attıysa azgınlaşmıştır annen durduramazsın sevgilisi ile belkide yatıp kalktı
012 Yorumla
Soran+1 yılBence oldu nabalım
- +1 yıl
Sence oldu derken canım
- +1 yıl
Korunuyosa bişey olmaz sen niye korkuyosun annen *mını koruyamıyomı
Soran+1 yılNe biliyim ya koruyormu
- +1 yıl
Annen 37 yaşında ise hamile kalmamak için kendisini koruması lazım bence öyle
- +1 yıl
Annenle sen hiç konuşmuyomusun sevgilisi anneni hergün buluştuğunda zikiyodur mutlaka senin üvey baban mı
Soran+1 yılEvli değil benim Tek korkum hamile kalması işte o kötü birley
- +1 yıl
tamam ben evlimi demedim korkmana gerek yok annen bilmiyomu olup olmayacağını kötü bişey ama olmaz, herhalde sonuçta evlenmeyecekler mi
Soran+1 yılBilmiyorum ki
- +1 yıl
Sen bilirsin annen demiştir sana evleniyoz diye sen yaş kaç canım
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
18 yaşın annesnin sevgilisine nediyosun sen canım
Annen özgür bir kadın ve özel bir hayatı var... Tabi ki onun hayatındaki kişi seni de ilgilendirir ama bu onun özel hayatı. Yaptığı şeylerde gayet normal annen hakkında kötü bir şey düşünmemeni öneririm.
07 Yorumla- +1 yıl
20 li yaşlarınıza gidin ve dul olan sizin anneniz olsa aynısını yapsa yine normal mi karşılardınız?
- +1 yıl
Kişiye bu durumun normal gelmemesi olabilir ama bu olayın normal ve insani olmadığı anlamına gelmez. Kendin söyledin 20li yaşlara git dedin. O gün bugün ki tecrübe ve fikirlere sahip değildim. Kişilik hakları kutsaldır ve annesi kendisi için birşeyler yaşıyor ise bunu da kendi içinde özelinde yaşıyorsa ben ortada yanlış bir şey görmüyorum. Aile içi durumları ikili ilişkilerini ilgilendirir. Bize olayın normal olup olmadığını sormuş ve bana göre bekar birisinin karşı cins birisi ile bir ilişki yaşaması normaldir.
- +1 yıl
Ben bekâr birisinden bahsetmiyorum ki :) anneniz dul ve başka birine nude attığını görüyorsunuz. (Ki erkeksiniz daha bir zora gider)
- +1 yıl
Neyse abicim siz ayrı bir dünya yaşıyorsunuz saygılar.
Bu tehlikeli bir şey ve yanlış, anneni kibar bir dille uyarmalısın.
Normal diyenlere de bakma ve dinleme kesinlikle.30 YorumlaAnnenin de tatmin olmaya ihtiyacı var ama nudeleşmek tehlikeli
35 Yorumla
Soran+1 yılO malum işi yapıyolar belli mesajlardan ev boş yazmış bi kere adamı çağırmış çünkü
Soran+1 yılO zaman nabalım görmezden gelmek en doğru şey
+1 yılAnnen demek ki artık ilişki istemiyor ve genç sevgili yapıp cinsel ihtiyaçlarını gideriyor. Sen istersen yapma diye uyar belki dinler. Hamile kalmaz muhtemelen korunuyordur.
10 YorumlaCanim annen bosandi ve bekar kadin 37 yasinda gayet normal bence bir kadinin da ilgiye, sevgiye, ihtiyaci var. Ki annen bekar yani evli degil o yuzden annenin hayatina karsima sen kendi hayatini kurmaya bak. Unutma o senin annen ve bekar annen yani babani falan aldatmiyor çunku bosandilar. Bekar kadin istedigini yapar bunun onune gecemezsin cunku anneninde ihtiyaclari var bu ila cinsel anlamda degil, ilgiye, sevgiye, sefkate o yuzden takilma bence..
10 YorumlaBence annenin özelini karıştırman yanlış. Eğer annen dul veya boşanmış bir kadınsa ve katolik rahibesi değilse elbette ki hayatında bir erkek olacaktır. Bunda bir anormallik yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öncelikle başkalarının özel eşyalarını izinsiz karıştırmak doğru değil. Annen olgun bir hanım. Kendisi için doğru olana karar verecektir. Aralarında duygusal bağ varsa saygı duyman lazım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir ilişki normal değil ama annen genç.. belliki babanla sorunu var.. ama senin gibi yetişkin bir kızı varekn daha dikkatli olması lazımıdı. benim de yetişkin oğlum var. telefonlarda 2 3 çeşit şifre koydum :) bakmasınlar diye...
00 Yorumla
+1 yılAnnenin nude atması normal mi bilemem. Ama senin insanların telefonunu kurcalaman hiç de normal bir hareket değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum du sadece
+1 yılTamm belki iradesine dayanamayıp attı annen o nudeleri ama yaptığı bana göre yanlış
Evlenmek istiyorsa ciddi birini bulsun evlensin, sadece o iş için erkekler ile takılmasın millet iyi gözle bakmaz11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış hakikaten doğru yani, neden eksiledin şimdi merak ettim kfrmü ettik kötü şafmı dedik lafımız ortaya yani
- Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılHoş değil bence. Etik değil. Evlense daha iyi olacak gibi ama adam da pek iyi birşeye benzemiyor bence böyle şeylere kalkıştığına göre işin zevkinde. Ve evlenmek bile istemez sorsan adam kaçar kaybolur ortadan belkide. 😬
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşlere bak ya yürüyen libidolar nasıl da damlamış hemen. Allahın abazanları.
Yani doğru veya yanlış bu tartışılır. Bana göre yanlış. Sonradan şantaj edilip zor durumda kalmayacağı ne malum?
Yani bir ilişkisi varsa evlenebilir.21 Yorumla- +1 yıl
Bu durumun elle tutulur bir yanı yok. Eğer nude attığı kişi bunları kötü niyetle kullanabilir. Gider ifşa sitelerinde paylaşır ve kadının hayatı mahvolur. İnsanlar derin düşünmüyor onun için normal ya nude atmış ne olacak diyor fakat bu bı yayilirsa kadının hayatı mafolur. Adam bunlarla şantaj yapabilir.
+1 yılDulsa bizi ilgilendirmez seni de ilgilendirmez annenin kendi kararı başkasına aşık olmuş olabilir.
Sen niye terörist gibi gizleniyorsun onu da çözemedim.
Neyse, görmezden gelmeni öneriyorum...00 Yorumla😞2 3 kere başkasıyla yatmış şimdide karşı komşumuz evli bide çocuğu var onunla ilişkisi var 2 3 kere affettim ama bugün gördükten sonra canın naskl yaniyo biliyomusun benim gördüğüm mesajları 😞Allah düşmanımin basjna vermesin 2 kere bağırdım çağırdım kardeşim lgsye giricek diye Kisa kestim dayanamıyorum annemin böyle olmasina katlanıyor um gözümle gördüm 😞
00 YorumlaAnnen birini arayıp onunla bişi yaşamak isteyebilir bu onun hakkı tabi ama kendini kullandırmaması şartı ile onunla güzel bir dil ile konuş ama yakaladığını fark ettirme
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla içine atarsan o anın şoku içini kemirir. Eğer yaşını öğrenmek istiyorsan ilişkilerde yaş farkı vs. birşeylerden bahset annene...
01 Yorumla
Soran+1 yılTahmini 34 yaşladırnsa
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. anne olabilir lakin istekleri hayattan beklentileri var
gençliğinde yapamadıkları var yaşamak istediği bir hayat var
normal de birde kurcalama her şeyi00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genç ve güzel bir kadınsa sonuçta dul belki onunda istekleri vardır. Belki macera arıyordur. Bence normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılBulmuş macerayı işte
Ciddi bı ilişkisi olsaydı senin haberin olurdu demekki değil ve öylesine annadinmi ;;;)
30 YorumlaFotoğraf attırma sakın söyle annene sildirsin bu işlerden başı belaya giden çok insan tanıdım
30 YorumlaŞu gayet normal diyenler, onlar utanmaktan utanan neslin genlerini taşıyor.
30 YorumlaOnunda canı var ve kendi ihtiyacını gidermesi gerekiyor bunu bir erkekle yapması gerekiyor ve kendi kararlarını kendisi verecek yaşta seninde yapacağın pek birsey yok bu noktada.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. O degil de, sen annenin telefonunu neden karistiriyorsun? Bu konuda bir egitim verilmedi mi sana? Adina ozel hayat denilen?
10 Yorumla
+1 yılannenin yaptigi tabiki yanlis nude atmamaliydi. Ama annen ister evlenir ister cocuk yapar bu seni ilgilendirmez. Ozel hayati.
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman doğurmasaydı onu
- +1 yıl
Evlendiği adamın karakteri kızı gaaayyeerttt de ilgilendiriyor
+1 yılNe yapsın o yaşta kendini yastığa mı sürsün sevgilisi olacak elbet
12 Yorumla
Soran+1 yılYani evet
- +1 yıl
Bazı şeyler degişti dünya eski dünya değil herkes istediğini yapıyor
+1 yılAnnen için endişelenmekle haklısın.. Umarım başı belaya girmez
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılSen kaç yaşındasın da annen 37 yaşında olacak ya?
18 olsan annenin 19 yaşında doğum yapmış olması lazım.
Kesin 18 yaş altısındır sen14 Yorumla- +1 yıl
@ezgiyener :) böyle ce büyük bir gizem ortadan çözüldü. büyük bir komplo ortaya çıkdı. çişlerini tutamayan amirellerin darbeleri gibi bir komplo idi buda
- +1 yıl
@Terazideli Artık rahatça uyuyabilirim :)
- +1 yıl
@ezgiyener ben bu yeni öğrendiğim bilgi ile heyecanlandım uykum kaçtı...
uyuyyamam herkese demem lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki iyiymiş 😀 benim annem ben evdeyken eve erkek atıyordu 😀😀😀 kadın benden daha kuduruktu 😀
618 Yorumla- +1 yıl
Ne anneler var be 😁
- +1 yıl
Duruldu mu şimdi
- +1 yıl
ve nasıl sabrediyordun
Cevap sahibi+1 yıl@35bora3535 annemle yaşamıyorum artık, evi tamamen ona bıraktığım için muhtemelen daha da tozuttu 😀
- +1 yıl
valla sende izlemekten yoruldun herhalde kaç yaşındaydı
- +1 yıl
😁😁İyiymiş
- +1 yıl
Sen neden ayrıldın annenden
Cevap sahibi+1 yıl@35bora3535 Abim İstanbul'da yaşıyordu, onun yanına yerleştim
- +1 yıl
Hımm anladım güzel şehir
- +1 yıl
İzmir kadar olmasa da 🤭
Cevap sahibi+1 yıl@35bora3535 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Leylamlar evet.
Cevap sahibi+1 yıl@Leylamlar senden fırsat kalmadı 😀
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSoru güncellenince bende yorumumu güncelleyeyim dedim 😀
cici babanın malum yerini görmen pek hoş olmamıştır :D
111 Yorumla
Soran+1 yılO rası malum evet hoş olmadı 😂😂
Soran+1 yılYa ne demezsin
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılYa ne demezsin fotoğraflarda adamın elinde görünce bi şok oldum ama
Soran+1 yılYok görmedim di
+1 yılAilenin tekrar bir ilişkisi olması normal, bence onu destekle ya da desteklemiyorsanda tepkisiz kal.
21 Yorumla- +1 yıl
Annenin*
- Devamını Gör (229)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler