Kuzenim babasına o*****u olurum bunun da da kalmam senin arkadaşlarının altına yatarım dedi?

Arkadaşlar ne zaman kuzenime gitsen babası ile kavga larına tanık oluyorum kuzenin başta haklı ama kendini haksız ve rezil duruma düşünüyor hayır gitme meraklısı değilim ama teyzemin ayağı kırıldı yemek götürüyorum 15 dakika Aralık mesafesi var götürmesem ayıp oluyor hayır fazla da kalmıyorum 10 dakika yemeği verip çıkıyorum ben yemeği götürünce kuzenim kaplara boşaltmak zorunda kalıyor babası da salonda olduğu için karşılaşıyorlar ve kavga etmelerine sebep oluyor

Büyük kavgalarının sebebini yukarıdaki soru da anlattım o yüzden hala babası ile küsler Bugün yine yemek götürdüm kuzenim kapları boşaltıyor du eniştem yine laf dokundurdu çok terbiyesiz oldu bu ahlaksız falan deyince de kuzenim yine çıldırdı yine kavga etmeye başladılar enişten böyle yapmaya devam edersen evden def olur gidersin dedi kuzenim de beni bununla mı tehdit ediyorsun evden atarsan ben de gider oto puluk yapar para kazanırım hatta bununla da kalmam bizzat senin arkadaşlarının altına yatırım onlar da gece boyu beni nasıl diktiklerini sana anlatır ahlaksız nasıl oluyormuş gösteririm sana dedi teyzem ağlamaya başladı da öyle sustular kuzenim ile çarptı odasına kapandı eniştem yine söyleniyordu ben arkama bakmadan kaçtım arkadaşlar nedir benim bu çektiğim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ilk konu çok özet olarak kuzenim 6-7 yıldır yan taraftaki komşuların bezleri tavuk horoz pislik ve kokusundan çok rahatsız oluyor enişten yıllardır bir gidip konuşmadı umursamadı kuzenim en sonunda zabıtaya şikayet ediyordu onu da şikayet etme deyince kuzenim çileden çıktı kavga böyle başladı dedim ya en başta haklı ama kendini rezil duruma düşürüyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar gözünüzün bebeğini seveyim bir okuyun da öyle yorum yapın yoksa yapmayın ne olur ya
Kuzenim babasına o*****u olurum bunun da da kalmam senin arkadaşlarının altına yatarım dedi?