Kuzenim babasına gider en yakın arkadaşlarının altına yatar o******luk yaparım dedi?

Şok lardayım arkadaşlar teyzemin kızının babası ile arası oldum olası kötü eniştem ilgisiz bir adamdır bu çocuğun ne derdi var ne yapacak falan diye hiç düşünmez tek bildiği evin ihtiyacını alır faturaları öder falan maddi durum yani manevi olarak hiçbir baba desteği görmedi kuzenim şu üç aydır iyice bir kavgalılar zaten aynı sofrada yemek bile yemiyorlar dün annem ben babam onlardan yedik işte kuzenimle laflı yorduk enişten de babam da konuşuyordu kuzenim bana işte şunu alacağım şöyle yapacağım kendi param olunca falan diyor da eniştem de yine her zamanki gibi burnunu soktu benim evimde şunu yapamazsın şöyle edemezsin beş para vermem dedi kuzenimde tek bildiğin para vermek Zaten sen beni bununla mı tehdit edeceksin gider en yakın arkadaşlarının altına yatar o********luk yapar para kazanırım en yakın arkadaşların sana Beni nasıl sinktiklerini anlatır dedi adama tek bildiği para var onun kızı tehdit ediyor dedi çarptı kafayı gitti doğrudur ya da yanlıştır diye yargılamak bana düşmez çünkü olayı yaşamadan yargılamayı doğru bulmuyorum ama buna benzer bir yakın olan var mı ailenizde merak ettim
Güncellemeler
+1 yıl
Dediğim gibi canlar enişten de hiç hak etmedi dersem yalan olur tek bildiği afedersiniz hayvan besler gibi bunların yeme içme ihtiyacını karşılamak bir güne bir gün elinden tutup bir pikniğe götürmedi bir parfe götürmedi aile olduklarını bile farkında değillerdi hiç olmadı kuzenim okulda arkadaşları ile problem yaşıyordu gidip arkadaşlarını tutuyordu kuzenimin arkadaşların haklıdır falan diyordu bu kin de kuzenimin yüreğine de bir günde eksilmedi yani
Güncellemeler
+1 yıl
Vallahi Ne günlere kaldık ya Ne ana baba analığını babalığını bilip görevini yapıyor Ne evlat ana ata bilip saygı gösteriyor vay anam vay
Kuzenim babasına gider en yakın arkadaşlarının altına yatar o******luk yaparım dedi?