Ben asla gitmezdim zaten adam yaralamak günah bir de eşcinsellik de günah ztn
Evet, giderim.
Hayır, gitmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Küçücük bebekleri öldürenleri kadınlara tecavüz edenlere bu vatanı bayrağı indirmeye çalışana adam değil kardeşim diyoruz bu vatanı almak için kaç şehit verdik mk sen gelmiş adam yaralamak günah diyorsun ben bu fikrine saygı duymuyorum kaç kız kaç kadın nişanlısından kocasından kardeşinden koparıldı haberin var mı senin o üniforma namustur hakedenler giyer senin gibiler de evinde oturup bişeyden habersiz hayat yaşar O anaları ağlarken gördün mü sen hiç ha? Lise arkadaşım şehit düştü benim burda mal mal yazmak için yazmayın vatana bayrağa saygın olsun
napayım bana mı şehit oldu acaba gitmeseydi
sevmiyorum ztn bu ülkeyi çünkü müslüman ülke
savaşmayı kutsal namus sanıyor asıl sana yazık
of kes tabii sana askerlik zorunlu değil atıp tutması kolay
mk salağı ağzımı bozmayım diyorum adam olmak senin açından kolay değil küçüklüğümden beri pöh olmak isteyen birine atıp tutmak kolay diyorsun emin ol senden daha iyi biliyorum bu konuları benim işim boş gezenin boş kalfası olmak değil senin gibi eşcinsellik günah diyip müslüman ülke sevmiyorum diyorsun dediklerinde çelişki var mk aptalı önce Türkçe öğren sen gel tartışırız defolup gidebilirsin ülke güzel içindeki bazı kesimler kötü sadece araştırmadan bilmeden atıp tutmak kolay :) emin ol sendem daha erkeğim ve delikanlıyım şimdi uzayabilirsin bay cahil..
Gerizxekalı beyinsiz seni böyle boş boş düşünürsen tabii beynin de olmaz. Eşcinsellik tek İslam'da mı günah sanıyorsun sen aptal karı? Hristiyanım ben ve eşcinsellik üç dinde de günah. Gelmiş kendi dinini yüceltiyor abuk subuk konuşuyor sonra AYOL ÇELİŞKİLİ KONUŞUYON PÖHHHH SANA kasodkaspoasd gelmiş asker sevdasıyla kendisini adam sanıyor ezik ya azıcık tecrüben konuşsun aklın konuşsun cahil kara beyinli barbar karı
Sen benim yaşadıklarımı yaşasan aynı düşünür müydün merak ediyorum sen küçükken bir ERKEK tarafından tecavüze uğrasaydın tüm erkeklerle yine de mesafesiz mi konuşurdun? Biraz empati falan kur ya nolur ya o kadar erkeğin içinde sence böyle birisi yatıp kalkabilir mi? Aynı banyoyu kullanabilir mi?
illa söyleteceksin ya neyse gizliyim zaten ama utanıyorum kendimden
içini bilemem ama tüm erkeklere sapık deme hakkın olmuyor kusura bakma ya da bunu askerliğe bağlaman Müslümanlığa bağlaman kadınlarda da var tecavüz eden zorla bişeyler yapan demek istediğim senin yaşadığın şey bu sorunla çok alakasız anladın mı yaşadığın durum için üzgünüm ama öyle
Muaf oldum gitmem de
Önce millet vekillerin çocukları gitsin askere
Aslında askere gitmek söyle olsa
Mesela evden çıkıyorum gidiyorum AŞ’lere orda 1 yil kalsak giderim ama
Davul zurnalı gidiliyor ondan istemiyorum gitmek gitmedim de muaf oldum
Cevap
3Cevap
Adam ters psikoloji ile İslâm'a laf atıyor demek isterdim fakat ortada adam göremiyorum. 🙂
Adam yaralamak mı 😂😂 yazık ya valla yazık
asıl sana yazık bir de gülüyor
Eşcinsel olman ne alaka
orada herkes erkek birbirlerini şey yapıyolarmış işte günah
tüm erkekler aynı ztn bilmiyo musunuz acaba
sensin spk bir de abuk subuk gelmiş bilmezlikten geliyor erkekler bir başına kalırsa ztn hepsi birbirlerine tcvz ediyolar ben biliyorum böyle pislikleri ztn her yerde var
ben hariç tüm erkekler spk
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?