Amcamın oğlu 33 yaşında hâlâ askere gitmedi!
Dün sebebini sordum. "O malûm şahıs o koltuktan inmeden ben bedelli dahi olsa askere gitmem" dedi.

Çoluğu çocuğu olmuş hala askere gitmiyor ve hicbir sıkıntı dahi yaşamaması bana enteresan geldi 🤨
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amcamın oğlu 33 yaşında hâlâ askere gitmedi!
Dün sebebini sordum. "O malûm şahıs o koltuktan inmeden ben bedelli dahi olsa askere gitmem" dedi.

Çoluğu çocuğu olmuş hala askere gitmiyor ve hicbir sıkıntı dahi yaşamaması bana enteresan geldi 🤨
ülkede bedelli askerlik diye bir gerçek varken, zenginler yatıp askere fakirler giderken, kimse duygu sömürüsü yapmasın. sen amca oğluna saracağına iktidardaki malum kişilerin çocukları neden askerlik yapmıyor onu bir sor hele. bence o çok daha enteresan.
Onlari askere alacak döt kimsede yok ki 😂
Cevap
6Cevap
Hakkim helal degildir boylelerien eger ki hakkim var ise
Ne hakkın olabilir ki🤔
Paralı asker misin?
🤦♀️
Çok şükürki bu vatani görevimi yerine getirdim. Yanarım yanarımda onca catışmadan bi şehit olamadım ona yanarım. 🤨
Onun yaşında ki çocuklar ona tovelet temizletir artık askerde ne yaşı büyük adamlar gördük
60 yaşında askere geleni gördüm oda gelir. Er ya da geç gelecek
Çalışamaz ki çürüktür o
Nasıl yani?
Baştakiyle askerliğin ne alakası var bahane atıyo
Bilmiyorum ama başkası seçilsin hemen bedelli parasını yatırırım 15 gün gider gelirim dedi 🤔 o tayyyibe ben helal kazandığım parayı yar etmem dedi
Boş atıyo
Hiç sanmıyorum ve gayette parası var. Dükkanı iyi işliyor 2 tane kira geliri var üstüne 2016 model honda civic var. Bunlar sadece benim bildiklerim
Ozaman saf
ajan olabilir dikkat edin
Ahshsjsskksskks
Hiç yakalanana kadar devam eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?