AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Tükenmişlik sendromu bende arada kendimi sıkılmış hissediyorum
Tek sende değil bende yaşlı amcalar gibi hissediyorum
Çok haklısın. O yatağa atacak deyyusları da tanıyamıyoruzki sana güven verme işini o kadar iyi bilirler ki ş.. kpss ye gelince boş
Erkeklerin sadece eve atmaya çalışması gerçek. Bu sorundan dolayı olgun bir erkekle flört ediyorum böyle gayeleri yok tek derdi yuva kurup çocuk sahibi olmak tavsiye ederim gözün +35 de olsun
aynı yaştayız ben de 80lik moruklar gibi hissediyorum , ciddi düşünen kız da göremiyorum
Her insanda oluyor tükenmişlik senduromu zamanla gecer
Sanirim içinde bulindugumuz durumdan dolayi ayni ruh hali bende de var malesef 😊
Bu Corona döneminde ve cinselliğin duyguların önüne geçtiği zamanlarda böyle hissetmenden doğal bir şey yok inan ki
Depresyondasın, hyr çok mutluyum yine de dersen mutlu olan depresyonda olamaz diye yanlış bir kanı var yani sen mutlu olsan da depresyondasın geçmiş olsun.
yalnız değilsin bu dönemde bunu yaşayan çok fazla insan var
Bu ülkede bu durum çok alışıldık hiç şaşırmadım. Gelecek yok ümit yok. Kafanı meşgul edecek şeyler bulman lazım
Ben de 22 yaşındayım ve ben de kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum hatta şu hayatta boş boş yaşadığımı bile düşünüyorum
Bir yerden baslamak lazm
bende senin gibiyim kendimi teyze gibi hissediyorum 19 yaşındayım ama ruhum ve bedenim 65 gibi 3. kez yks hazırlanıyorum evdeyim hep durmadan bir ağlayıp bir gülüyorum ayt yetişir mi tyt unuttuk mu diye diye ömrüm geçti bu halimize de şükür olsun
Hedefin ne kaç bin istiyosun
Bu yoldan geçtim biraz daha sabır sonunda iş olunca çok güzel oluyor
Anliyorum seni ama sunu unutma herşey herkes bir gidicek geçicek sen elinden geleni yap herşey için
Tarzını ve ruh halini değiştir yeni aktiviteler edin iyi gelicektir.
Bence bizler ne aradığımızı bilmiyoruz yoksa her erkek dedigin gibi degil
Umutsuzluktan kurtul herkesin bi yerde rızkı saklıdır
Seni mutlu edecek biri olmalı o zmn kendine gelirsin
kendine bir hedef belirleyip ona yogunlasirsan mutlu olursun
Siz ulaşabildinizmi?
benden gecti , arkadasin yasi genc diye idi o tavsiye 😅
Sanki 50 yaşindasın. sen bir abla olarak yasadiklarindan ve düzgün bir ilişki nasil kurulur? Onu anlatmalısın dilinin yettiği kadar. o. kadar hayat tecrüben yoksa susucaksın. bilenler konuşucak.
yahu kizcagiz kpssye calisiyorum demis basta o nedenle hedef konusunda tavsiye verdim. diger seyler hakkinda yorum yapmadim ben zaten. ters bir seyde yazmadim. sizin bu tepkiniz neden
İyide kendine hedef belirle diyorsun. kpss ye devam et demek istiyorsun.(yani. bunu demek istiyorsun, hedefini nasil belirlicek ya bu kız kaç yaşinda) sevdiği gönül verdiği bir insan ise kpss ye devem etmek isteyip onu birakirsa ne olucak?
Çok fazla derse okula kaptırdıysan kendine biraz da anti sosyal olduysan böyle hissedebilirsin
Moralini bozma Allah bi kapı aralıyor
Allah illak bir kapi aralar ama kalbini bildiğine..
@Caki3535 nasil yani? :)
Valla açık konuşucam şimdiki nesil ne istediğini bilmiyor.. hep benim hep benim istediğim olucak diyor. e sen öyle olursan Allah ta kalbine göre vermemesi normal değilmi? Bunun adı yetinmezsizlik bence.
@Caki3535 ne yapmamizi önerirsiniz? Hayat yaşıyoruz illaki herkes bencildir. Bencil olmadigini iddia eden bile bencildir.
Alakası yok yanlış yoldasın. bu gözle duruma bakarsan gözünden yaş eksik olmaz. sadece senin için değil bu lafım senin gibi düşünen herkes için.(siz hem cam kenari hemde ferdi tayfur istiyorsunuz bu işler öyle olmuyor malesef)
@Caki3535 peki öneriniz nedir?
Ben aşk doktoru değilim. ama 37 yaşındayìm (yaşimda fazla degil ama yasadigim çok şey var bu hayatta) sana tavsiyem. sevdiğin ve inandığın insanı kirma üzme. eğer üzersen en sonunda sende üzülüceksin.
@Caki3535 anlayamadım ben kimi üzmüşüm?
Kardeşim sana sırlari veriyoruz, bunlari yapma diyoruz. senin önünde güzel gunler var kulaĝina küpe olsun diye konusuyorum
@Caki3535 abi ilişki meraklısı biri degilim ama sırf "sevdiğin ve inandığın insanı kirma üzme." dediginiz için bu konuda konuşacağım. Ben soruyu mesleki olarak görüp cevap vermiştim.
Erkeklerden pek yüzüm gülmedi benim. Evet çok iyi insanlara denk gelmişimdir sanaldan fakat sanal alemden birisi ile tanişmaya ve ilerlemeye hiç ılımlı değilim. Sosyal hayattan tanidiklarim da zaten yaklaşmıyor. Yaklaşan ise alternatifi çok demek ki, mücadele etmiyor. Özetle, erkeklerden bıktım. Karşımdakini üzmememi söylüyorsunuz ama hep ben üzüldüm. Her seferinde "doğru adamı buldum" sevinci ile gözyaşı döküp 2 gün sonra hayal kirikligi yaşamaktan bıktım. :)
Haklısın kardeşim sizin neslin boku çıkmış. ben ne desem boşş.. bu duruma çok üzülüyorum.
@Caki3535 ben üzülmüyorum aslında ama üzüldüğüm nokta, sanaldan tanışmaya doğru sürüklenmeye başladım her geçen yıl. Bu durum beni rahatsız ediyor.
Mutlulugu ilişkilerde/karşi cinste görmüyorum. Size de nacizane tavsiyem budur. 🌸 iyi geceler
Ya sanaladan, da tanışılır. ama. adim adim yavaş yavaş iyice taniyarak. emin olduğun zaman konuşur görürşürsün. ama baktin hareketleri normal değil sallarsin gider. yani bence bu konuda yanlışsın. çünkü disarida bulduğun insandada ayni şeyi aricaksin. güvenilirlik güvenilirlik güvenilirlik. iyi geceler diliyorum bende kardeşim Allah, a emanet ol..
Turkiyede yasiyon ne bekliyon
siz gencleri bu duruma sokanlar UTANSIN
Az söyledin biraz daha bastìr...
Ablam iki küçük çocuğuyla KPSS’ye çalışıp kazandı, abim büyük borçlar içinde çalışıp kazandı sen ben gibi tembellerde anca hükümete sallarız😂
hadi lan ordan 90 üstü alıp atanamayan binlerce insan var
@Doğa_Kutsaldır hemşire
hemsire zaten atama sorunu olmayan 3 -5 bölümden birsi o sayılmaz
Hayat sıkıcı ondandır.
bende 90 yaşında hissediyorum yapacak bişey yok
Spor yap. Kendini geliştir. Dil öğren
Oyunun kuralı bu sevsekte umrunuzda olmuyor
Hayat standartlarından dolayı olabilir.
Çikolata ye düzelirsin
Lan hiçbirimiz yaşamıyoz ki mk heves bırakmadılar
Aaa bende öyle hissediyorum valla kfkfkfk
Sosyal hayatın yok gunlerin hel sıkıcı geçtiği için
Bende öyle kendimi yaşlı amcalar gibi hissediyorum
Ende 90 yaşında dede gibiyim
Hayat yıpratıyor bazen
Türkiye şartları <3
Enerji verecek bir amaç edin geçer.
Ben 26 yaşındayım daha mezun olamadım
Hepimizde var için rahat olsun
aynı bende öyle hissediyorum
Rutine bağlanan şeyler. gelecek kaygısı vs vs.
Azim çalışmak inşallah kazanırsın
Burası Türkiye çokta şaşırmamak lazım :(
İnan yalnız değilsin.
Yaşın genç bence
bende 24 ölmüş gibi hissediyorum
neden
Sna bir sır vereyim mı
İncinmişsin, kasma kendini rahat yaşamaya çalış.
Türkiye’de yaşaman olabilir
Nasip kapaliligi olabilir bende öyle hissediyorum
Onu siz öyle düşüyorsunuz ve hiçbir şey yapmıyorsunuz.. düzgün insanlarį bulamiyorsunuz. nerde it uğursuz var onlari bulursunuz..
@Caki3535 Hiç birşey yapmiyorsunuz derken neyi kastettiniz anlamadim
pardon bir arkadaşım var farkli bir. konuda görüş paylaşmıştı. ona yorum yapiyordum nasil olduysa size yapmisim. kusuruma bakmayin. ozur dilerim. yanlislikla oldu.
Hayat enerjin bitmiş
Tek evde misin disari cikmiyor musun
yanlızlıktandır
Yalnızlık olabilir
Ben 28 im
Ah ah ben de öyleyim ne tadım kaldı ne tuzum..
Bende aynıyim
Ya samimi söylüyorum vazgeç knk
Neden
Sanane yaa sen mi sordun soruyu olum
bide erkek olacak başıma
Kız mısın erkek misin belli değil ne diyim