Yeni mezunum kpssye evde çalışıyorum hayattan bıkmışım erkekler sadece eve atmaya çalışıyor duygusal birşey yok heryer torpille alıyor bıkmışım teyze gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmaddiyatçı bakış açısı, hayat pahalılığı, gelecek kaygısı, güvenini yitirmek falan hepsi bir arada olan şeyler.. ben ünideyken arkadaslara diyordum iş hayatını bilmiyorsunuz bir vasfınız yok okul bitince bunalıma gireceksiniz falan şimdi kendinizi geliştirin 2-3 dil öğrenin değişik uzmanlıklarda staj yapın vs.. ee noldu okul bitti ve hepsi kafayı yemeye basladılar beni arayıp hatırlatıyorlardı :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşlı teyzeler gibi olduğunu düşünmemek icin ya aşk lazım ya kadın genç olduğunu hissetmen lazım. Bu da senin bileceğin şey.
İkinci konu ise kpss hazırlık, o senin en güzel sabır gerektiren amacın uğraşın. O nedenle biraz daha sabredeceksin.
Ne demişler bir sene inek gibi çalış, ömür boyu rahata er00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
95Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol bebeğim
Sakin ol bir
Hayranim bu ergen kafaların tükenmiş hallerine
Daha 22 sin
Ne gördün
Ne yasadin da cuvallamis teyzeler gibisin.
Ben 26 yaşında kazanmistim memurluğu..
11 yaşında da evden ayrildim
Hep yatili okudum
Yalnizliktan kimsesizlikten caresizlikten başka bir hayat da bilmiyorum..
Çalışıp didinerek bir yerlere gelmeye götünüzz yok...
Yok torpil yok bilmem ne diye zirildayip duruyorsunuz..
Siktigiminn hayati sadece size zor tabi...
Hepimiz gül bahçesinde yaşıyoruz zaten...
Kaldiracaksin götünnü
Çalışacaksin sinavina...
Öyle şikayet sicmakla bir yere varamazsin...60 Yorumla
+1 yılUla benim etrafım da o kadar çok adam gibi adam varki nasıl bulamıyorsunuz şaşırıyorum
Adam gibi adamlar her önüne gelen kıza yazmıyor
Birazda siz sıvayın kollarınızı siz bulun
Hayatında sadece kpss den ibaret sınavdan ibaret olmasın farklı alanlarda kendini geliştir yoksa böyle dibe batarsın dövüş sanatları öğren çeşitli klüplere git (teşhir klubu iş hayatı için iyidir)
Dağcılık resim... kitap oku kendini farklı alanlarda geliştirirsen tek yönlü değil çok yönlü olursan hayat sana yetmeyecek 10 hayatın olsada 10da yetmeyecek20 Yorumla
+1 yılÖncelikle erkekler kavramını aklından çıkar hayat onlardan ibaret değil elbet doğru insan karşına çıkacaktır senin ruhum daralmış kendini sev kendine saygı duy hayattan zevk al ve derslerinide bu kadar takma biraz kendine vakit ayır daha sonra sorumluluklarını düşünürsün
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılBen de kendimi yaşlı dedeler gibi hissediyorum. Bizi bu hale getirenler insanlığından utansın. Çünkü bu ülkenin yönetimi, eğitim sistemi, sağlık sistemi hiç iyi değil işsizlik ülkede çok fazla ülkede yaşam pahalı ondan dolayı biz hayattan bıktık ve ondan dolayı da kendimizi yaşlılar gibi hissediyoruz
20 Yorumla
+1 yılSorun maddiyat ve maneviyatsızlıktan ötürü böyle. Süre gelen hayat şartları ve insanların kişiliksizliği duygularımızı sömürürken bir yandan maddi durumu düzeltip hayatta kalmaya çalışıyoruz , ne sevgi alıyoruz ne başka bir şey. Ee haliyle hem para hem maneviyat olmayında çifte kavrulmuş mutsuzluk tüm bedeni sarıyor 80 yaşında hissetmek çok normal...
20 Yorumla
+1 yılKendine bir amac bulmalisin mesela hobi edinmelisin ve ya bir proje kurmalisin sevdigin isi yapmak gibisinden tek cumle gelecek icin mucadele etmelisin anliyorum asosyal hayatin var benim gibi... ve herkes adina konusmak biraz kabalik olur cunku herkes ayni degil. Gonlun guzelse ila bir gun karsina cikar senin gibi guzel bir insan :) sadece pozitiv dusunmen yeterli bukadar negativ dusunme hic bir zaman hayatin negativ gider sonra.. :)
10 Yorumla
+1 yılEvet o kadar haklısın ki... insanlar kalitesiz, memleketin vaziyeti ortada, işsizlik desen bir yandan... benim de kara talihim de böyle bir zamanda mezun olmak oldu. Umudunu kesme ama yine. Bir şekilde ekmeğini eline alıcaksın eninde sonunda.
"O iyi insanlar o güzel atlara binip gittiler"
Mi hiç bilmiyorum. Yine de vardır hala kalbi kararmamış birileri. Umarım tez vakitte ekmeğini eline alırsın. Tanrım her şeyi gönlüne göre versin...10 Yorumla
+1 yılKardesim her dedigine katiliyorum erkekler eve atmaya calsiiyor sozune iki defa fazla katiliyorum sakın hicbirine guvenme sevdigine bu dusunce ile yaklasip hevesi gecince baska kiza giden ya da her sevgili oldugu kiz ile bunu yapmak isteyen kisaca her cicekten bal almak isteyenler asla guvenilcek insan degil
10 YorumlaOlabilir ben 17 yaşımdan beri öyleyim..
Genellikle kötü çocukluk geçirenler, çoçukluk travması olanlar, ebeveynleri tarafından fazla baskıya maruz kalanlar kendilerini erken yaşlanmış hissederler. Böyle insanlar geleceğe değil, hep geçmişe odaklanırlar, yaşadıkları olumsuzlukları düşünerek kendilerini suçluyorlar. Bu problem kendi başına bir depresyon belirtisi de olabilir. Mutlaka bir psikoloji uzmanına baş vurmanı öneririm..10 YorumlaKaliteli erkeklerde var eminim hayatında öylelerine de denk geleceksin, kalitesiz olduğunu anladığın an karşındakinden kurtul insanlar değişmez. Daha çok gençsin, önünde uzun bir ömür var merak etme. Herkesin bir kısmeti vardır iş olarak da eş olarak da, en kısa zamanda bulursun ikisini de umarım.
10 YorumlaBeynen yorulmussun bellıkı bıraz temız hava ve yuruyus yap vakıt buldukca. Ayrıca bu durumda sadece sen degılsın. Emın ol 20 lı yaşlardakı kızların coğu ruhen teyze modunda cevremden ve kuzenlerımden bılyorum nefes almaktan bıle yoruluyorlar sonrada bıze amca dayı muabbetı yapıyorlar bana göre genclerdekı bu dusuk mod ve ruh halının sebebı kendılerıne zaman ayırmamaları hobılerının olmayışı butun gun parklarda cafelerde ömrü gecen genclıgın durumu cıdden içler acısı bence
40 Yorumla
+1 yılAynı bende kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum sebebi de gayet açık bu ülkede gençlere hayal kurmak için bile fırsat verilmiyor insanın umudu hayali yoksa o insan ölümü bekler sessizce bizdeki de öyle hayal yok umut yok yaşlanmış gibi ölümü bekliyoruz sizde de aynı şekilde sanırım
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşte türkiyede doğmasaydık
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman bırak kpss yi. bazen tutunmak bırakmaktan daha çok acıtır. Gir özelden bi yere çalış sosyalleş hayatını yaşa. moruk yılların için genç yıllarını harcamak mantıksız.40 yaşında garanti paran olsa ne olur her yerin dağılmış çökmüşken. her şey. aşk. sevgi arakadaşlık hepsi gençken güzel ve anlamlı. moruk yılların için genç yaşında niye Eve kapanasın? Okumuşun okulunu işte kendine bakım yap. görünüş olarak kendini en iyi haline sok. çalış para kazanmaya kafayı yor ve hayatını yaşa.
10 Yorumla
+1 yılBen de Türkiye'de kendimi bir Papua Yeni Gineli gibi hissediyorum. O kadar saçma, o kadar anlamsız. Kaderimiz buymuş, değiştirebiliyorsak değiştirmeye çalışacağız artık. Çok da umursamamak lazım yoksa iyice kafayı yeriz.
20 Yorumla
+1 yılBendede aynı durum var 25 yasindaym kpss var önümde hala her yer torpille giremiyorsun özel sektör zaten hepsinden beter. Tek fark evliyim başka bişey yok aynı hisler duygular
22 Yorumla
Soran+1 yılEn azından evlisin ben evlenemiyorum.
- +1 yıl
Ne evlilik ammaaa sorma boktan bir nikah o kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayim diycem ama daha kötü durumdayim çünkü benim yaşım 27 . Özelde çalıştım ama simdi çıktım işten. Sadece kpss hazirlaniyorum. Hayatimda kimse de yok. Geçmişte ciddi iliskim de oldu, dedigin gibi yatmak icin takilanlar da oldu. Çok şükür onlardan kurtuldum. Öyle olacagina kimse olmasin dedim. Simdi yalnizim. Kamuya atansam sonra dusunucem sevgili olaylarini.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. *Şimdi şu var yeni nesil gençlik tek gecelik ilişkilerden yana evlilikten ziyade
*Depresyondasın bir de karaktersiz insanlar yaşama sevincini kırmış olay bu30 YorumlaBende öyleydim. Özellikle üni zamanında 21-24 yaş aralığında yaşadığımı dahi unutmuştum. İlk 2 sene iş hayatıda aynıydı. İyice salmıştım. Şimdi toparladım, aktivite bul kendine. Kendine katkısının olduğunu ve bırakmayacağın aktiviteler
00 YorumlaKısa süreli bir bunalımla yazmışsın. Sana ne anlatsak boş gelipte burada yediğin haltlar yüzünden benim gibi Yare hasret çekenleri üzmeye hakkın yok. İnsan olana yakışmaz. Umarım değerini biline kavuşursun bacım biz mutlu olamadık bari siz. Olun
00 Yorumla
+1 yılO kadar haklisin ki
şu an bende seninle aynı duyguları yaşıyorum. Çözüm için kendini dinle yalnız kal anla birşeyler o istersen ağla gül içinden geleni. Günlerce yat sonra düşün neler yaptın neler yapabilirsin. Güçlü bir insan olduğunu anla. Bunu yapabilirsin, yapabiliriz aynı daha önce de yaptım ve kendime geldim şimdi gene aynı durumdayım ama toparlayabilirim.10 Yorumla
+1 yıl+1 yksye hazırlanıyorum ama işsizlkten çalışasım gelmiyor. kendifini geliştirsen ne fayda onlar anca diyanete para yatırıyorlar. tek yol yurt dışına çıkmak ama ben ülkemde kalmak istiyorum
10 YorumlaKpss calisma bosuna zaten iktidar partisi her kosulda kendi adamlarini sokuyor kamuya kpss formaliteden yapiliyor bu sinav genclere çin iskencesi olsun diye konulmuş bi sinav bence...
10 Yorumla
+1 yılHer yerin torpille aldığını nereden çıkardınız. Mutlaka torpilsiz alan yerler de vardır. Benim de torpilim yok ama mutlaka benim de girebileceğim yerler vardır koca ülkede.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvde olanı eve atmak da neblim hadi burjel Arap dubai filan olsa çöl safarisi kişisel jeti olsa
Belki gidersin bir tarafında donu yok havaları var ancak00 Yorumla
+1 yılBende oyleyim. Ve gittikçe kendime ve insanlara olan güvenim bitiyor.
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılhttps://youtu.be/oXu64gN7yOI
Sen acikmissin.🤣11 YorumlaHic uzulme kardesim, hersey gelip gecidir. umutsuzluk ve kafayi takma, hayattan istediklerini alamama gibi problemler boyle seyler hissetirir insana.
10 YorumlaBizim ülke gençliğinin makus talihi bu. Gençlik ve ömür boşa gidiyor.
20 Yorumla
+1 yılBende dede gibi hissediyorum kizlar sadece serserileri seviyor bize gelince deger vermek sevmek falan yok
00 Yorumla18 yaşımdayım ben de hergün öyle bir bııkınım ki bir taraftan aile sınav gelecek kaygısı oysaki diğer ülkelerdeki gençler böyle mi
00 YorumlaYeni mezuniyetin ve KPSS stresi olabilir. Sen hemen yatağa atmak isteyen erkekleri boşver istemiyorsan.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türk gencini düşürdükleri durumun özeti bu.
Yakın zamanda bu konuyla ilgili bir kaç şey izledim ülkemizde genel psikolojik bir sorun haline gelmiş.00 YorumlaRuhen bir çöküntü yaşıyorsun. Evden biraz çıkıp sosyalleşmeye çalışın. Sürekli ev insanı depresyona sokuyor.
00 YorumlaTamamen yaşadığın döneme has bir bakış açısı ve psikoloji yarın şartlar değişir bu hissettiklerini unutursun bile
00 Yorumla
+1 yılBen de aynıyım sadece hazırlık okuduğum için seneye mezun olucam maalesef ama en zor donemlerdesin zamanla atlatacak is bulacaksin korkma
00 Yorumla
+1 yılal benden de o kadar. üniversite bitince hayat durdu sanki
10 YorumlaSenden kaynaklanan birsey degil. Hayatin zorluklari iste
10 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle bende 1 yıl öncesine kadar kendimi ihtiyar gibi hissediyordum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtrafta doğru düzgün insan kalmadı böyle hissetmen gayet normal. Bir de korona yüzünden de olabilir. Ama geçer inşallah. Kafa dağıtacak bir şeylerle uğraş, müzik dinle, film izle vs gibi.
10 Yorumla
+1 yılDepresyonda olabilirsin bi uzmanla görüşmeni tavsiye ederim. Keyifli günler.
10 Yorumla
+1 yılsende bir sorun yok dünyanın düzeni bozukmuş bu saatten sonrada daha düzelmez
10 Yorumla
+1 yılTükenmişlik sendromu artık ülkemiz de her şey normal. Belli başlı bir geçmişten gelen durumun yoksa kendi hayatını yaşaman için maddi özgürlüğü elde etmek artık fazlasıyla zorlaşıyor malesef
00 Yorumla
+1 yılİnşallah KPSS yi kazanıp bir yerlere girersin o zaman insanda yaşam enerjisi oluyor. Yapacağın tek şey fazla evde durma çık dolaş. Evde oturmak bunalıma sokar.
10 Yorumla
+1 yılSen bir de 26 ya gel gör. 30 a yaklasmanin sikikligi üstüne bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılilk teyze olduğumda 16 yaşındaydım , şimdi tecrübeli bir teyzeyim yaşı 35 geçti.
ruhum hep 1600 YorumlaKPSS'den atanirsan sayet hayatin degisecektir kokten. Endise etme.
00 YorumlaAynısı hiçbir şey için hevesim kalmadı bir mucize falan lazım artık sadece
00 Yorumla
+1 yılyorgun olabilirsin bel kide yanlızlıktanda oluşabilir kuzum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık, işsizlik, doğru düzgün sevecek birinin olmaması en büyük etken
00 Yorumla
+1 yılBende 24 yasindayim kendimi olmusu. Gibi hissediyorum
Ama seni merak ettim acikcasi00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın. Ama düzeni değiştirmek ne yazık ki çok zor.
00 YorumlaSebebi hayatın zorluğu stresi seni etkiliyor yoruyor güçlü olmaya çalış hayata teslim olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkecek gençlerin modu bu. Bu hale getirenler utansın. Ama utanmıyorlar.
Psikolojini sağlam tutmak biraz da kendi elinde ve sağlıklı kalmak için elinden ne geliyorsa yap derim.00 YorumlaSebeplerini detayda sıralamışsın. Bahsettiğin olumsuzluklar seni bu hisse itiyor.
00 Yorumla
+1 yılValla bu aralar öpyle herkes bı bıkmışlık içinde anlamını bizde bilmiyoruz
00 YorumlaTükenmişlik sendromu. Sıradanlaşmış hayat tarzı. Heyecensızlık.
00 YorumlaBu aralar herkeste olan bir durum , hepsi geçecek rahat ol
00 Yorumla
+1 yılErkekler zaten onu düşünür sadece😁 kendine farklı ilgi alanları bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılYaşadığımız monoton hayatan kaynaklanıyor şu aralar hepimiz öyleyiz sıkma canını :)
00 YorumlaBilmem... Ben de kendimi 24 hissediyorum. Ne ola ki
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 22 yaşındayım kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum, sebebi ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım