Bazen içimden ölmek geliyor. Kendimi kötü hissediyorum. Saçlarımda beyazlar gördüm hemde 7-8 tane. Saçlarım dökülüyor. Yorgun ve bitkinim. Hiç sevgilim olmadı. Kendimi bildim bileli hastanede kaldım üniversite okumadım. Hazırlanmak istiyorum ama yaşıtlarım iş hayatına atıldı bazıları evlenmiş bile. Ben unutuldum gibi. Oturduğum sıralarda geçtiğim yerlerde artık başkaları var. Zaman geçiyor ve ben yerimde sayıyorum.😢
22 yaşındayım kendimi yaşlı gibi hissediyorum. Normal mi?
normal, ben de yeni 23 e gerdim 50 gibi hissediyorum çok yaşlı geliyor gözüme. zaten küçükken de 30 yaşa yaşlı derdim , ilerledikçe de yaşlı hissediyorum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
24 yasindayim yeni üniversiteye basladim. Herkesin hayat sartlari ve yolu farklı. Ki bir cok insana bakiyorum hayati kariyeri ve yaşı düzenli giden tık tık ilerleyen kimse yok emin ol. Okumus ise girmis ama ya işini ya meslegini sevmiyor biraz calisiyor baska mesleğe geçiyor aradan yillar geciyor yeniden üni okuyor vb. Yani hayatta her sey tam olmasi gereken zamanda olmuyor genelde. Kendini kiyaslama ve bundan sonra ne yapabilirim diye dusun
Tatlım, öncelikle geçmiş olsun. Her üniversite okuyan da Türkiye gibi bir ülkede kendi işini yapamıyor ki. Onlardan biri olarak yazıyorum bunu. Çoğu atanamıyor. Ya özelde sürünüyor ya da yine de özelde sürünerek başka bir iş yapıyor veya benim gibi iş de bulamıyor.30 yaşıma geldim ama ben de hâlâ bekârım ve okumuş işsizim. Bu ülkede okumak da insanı sadece okumuş işsiz ve okumuş borçlu yapıyor. Başka bir işe pek yaramıyor.
O yüzden sıkma canını. Yaşın da daha genç buradaki yaşın doğruysa ve sosyal medyaya pek inanma. Onların çoğu şovdan ibaret. Kimse tartışırken fotoğraf atmaz. Oradan şov olduğunu anla.
Hayat devam ediyor. Bildiğim kadarıyla düz memurlukta yaş sınırı var. Öyle duydum. Araştırmak lazım ama her memuriyette yaş sınırı yok ama okumanın yaşı yoktur.
Tıpkı beni anlatmışsın ama benim yaşım 28 bende senin gibi çok üzüldüm. Hep hastaydım. Senin gibi düşünüyorum. Yaşıtlarım hepsi evlendi ben ise ne üni. Nede evlilik😔
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
vay 7-8 tane beyaz. Saçı bembeyaz olanlar ne yapsın onlara bi akıl ver.