Arkadaşlar Gencecik Kardeşimi Toprağa Verdim? Sizce Bu Acı Geçer Mi? Ve Neden Bu Kadar Gençler Canına Kıymaya Başladı? Neden?

Arkadaşlar 15 Şubat günü, 17 yaşındaki kızkardeşim polis babamın silahıyla canına kıydı. O sırada babam, annem, bende evdeydik. Allah böyle birşeyi düşmanımın başına bile vermesin.. O silahın patlama sesi yok mu? Biz neye uğradığımızı bilemedik. Kardeşim kendini banyoya kilitlemiş orada malesef bunu yapmış. Anında vakit geçmeden eve Ambulans ve polis ekipleri geldi. Sağlık görevlileri kardeşime uzun süre hem evde hemde ambulansta müdahale ettiler. Ambulans gidince en azından bir umut ya kardeşim yaşıyor sanmıştım içime birazda olsa su serpilmişti ama malesef hastanede kaybettik. Çok çok büyük bir acı arkadaşlar ya. Yani 2. ayın içindeyiz yokluğu öyle belli oluyor ki.. anlatamam. Neden? Böyle birşeyi yaptı Niye? Bize bu acıyı yaşattı. Biz bir anlam veremedik. Fen lisesinde okuyordu, üniversiteye hazırlanıyordu oldukça da başarılıydı. Aile gözetiminde bir gençti benim kardeşim bizim bildiğimiz bir sıkıntısı yoktu ki olsa benim kardeşim bizden en azından benden saklamazdı. Arkadaşlar hiç çaresi yok artık farkındayım ama bu acı geçer mi? Canım öyle çok yanıyor ki kabullenemiyorum kardeşimin ölümünü.
Arkadaşlar Gencecik Kardeşimi Toprağa Verdim? Sizce Bu Acı Geçer Mi? Ve Neden Bu Kadar Gençler Canına Kıymaya Başladı? Neden?