Bosanma surecinde 2 cocuguyla eve geri donen ablama karsi merhametli olamıyorum?

öncelikle detayları okumadan lütfen vicdansız, kötü kalpli gibi şeyler söylemeyin. ablam 1 yıl önce boşanma sürecine girdi ve mesleği, ekonomik özgürlüğü olmadığı için babamın evine geri döndü 2 çocuğuyla, bu süreçte maddi manevi hep onun yanındaydım. ama onun arkamdan konuştuğu şeyleri duydum, ona ve çocuklarına odamı verdim, ben baska yerde yatili calistigim için. çocukların okuluna yakın diye başka bir eve geçtik, evi, sigortalı olduğum için benim tutmam istendi ve ben tuttum ve arkamdan "bu ev bizim için tutulduysa x bu odada kalamaz" demiş? :D benim odamda benim evimde beni istemiyor? :D daha başka bir sürü sey, ona iş buldum ise soktum, ama o tam bir nankör. annelerimiz bir değil, annem, ablam 5 yaşındayken babamla evlenmiş ve ona annelik yapmış, ne yaparsa yapsın her hatasında babamın karşısına dikildi annem ablam için, annem için de arkasından bana üvey annelik yaptı demiş. en son o kadar çok birbirimize girdik ve kavga ettik ki 3 ay kadar konuşmadık evden kovma derecesine geldim, babam bizim yüzümüzden kalp krizi geçirdiği için, mecburen onunla barışmak zorunda kaldım sırf o üzülmesin diye, ama maalesef yapmacık davranamıyorum ve gayet soğuk ve mesafeliyim. içimdeki kin bitmiyor, evde kendini fazlalık gibi hissetsin diye elimden geleni yapıyorum ve gram üzülmüyorum. şu an sırf babam için ve 2 yeğenim için susuyorum ama onunla aynı evde yaşamak istemiyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim

Bosanma surecinde 2 cocuguyla eve geri donen ablama karsi merhametli olamıyorum?