Hep iyi davranıyorum
O annemgile sogukyapiyor, dogumgunu olmasa bile hediye alıyorlar Eşime.
Bakın yapmayın çok yüz verirseniz hep bekler abartmayın dediğim halde ve dediklerim cikiyor
Tek maasiz. Maddi anlamda bütün yük bende. O da ev hanımı, kpss çalışmıyor.
Bazen kafaya tak ediyor ama sabret diyorum.
Eşim yengemle bir oluyor, annemi disliyorlsr gibi hissediyorum, bubenim zoruma fidiyoe cunku ben annesine düşkün bi insanım
Eşime annmgili çağıralım mi derken bile sanki korkarak çekinerek diyormuşum gibi geliyor ve bu his ten nefret ediyorum
Cevap
1Cevap
Sevmiyor zorla sevemez ki ama senin için saygı göstermeli
Ben de sevmek zorunda değilim onun ailesini
Ama sevip sayiyorum
Tamam işte eşin cahil olsa gerek çünkü saygı vermesi gerektiğini bilmeli o kıt kafasına soksun bunu
Sokmuyor. Çalışmıyor böyle yaptıkça çalışmaması içimde sorun yapiyorum
Annen demekki saygısızlık yapmış karına
Annem çok düşünceli bir insan
Hangi kalin valide, erkek annesi, gelinine sürekli hediyealir? Hcgordun mu
Sana düşüncelidir tabi de gelinine düşünceli mi değil mi karına sormak lazım
Soruma cevap verir msn
Geliline doğum gunu vsolmadigi halde hediyeler alan kayinvalide gordun mu
Evet gördüm çok gördüm sırf oğluna yaranmak için show için gelinine hediye alan çok gördüm
Benim kaynanamda alıyordu ediyordu yüzüme melek gibiydi sonra ben psikoloğa gittim diye arkamdan herkese delirdi kafayı yedi demiş
Hayır ama annem gercekten dediğin gibi biri değil
Kızı olarak görüp o şekilde davraniyor
Kardeşim o öyle gerçekten davranıyor ediyor demekle olmuyor bunu sen veya bir başkası anlayamaz sen bir de oğlusun hiç anlayamazsın sen şimdi git karına sor neden böyle yaptığını emin ol karını sinir edecek illaki bir şey yapmıştır Kaynanalar öyledir yani illaki gelinini sinir edecek ona ağır gelecek bir hareketleri yapıyorlar özellikle de oğullarına çok düşkünse gelinlerini çekemiyorlar sen bu durumu karınla konuş ona göre davran ben eşimle konuşmustum annen arkamdan beni deli ilan etti diye o da bana hak verdi tabiki zaten evleri şehir dışında artık bayramdan bayrama merhaba merhaba daha da konuşmam aramam
Esin ne diyor bu duruma
Ara sor demiyor mu
Niye desin bana onca yaptığı hadsizliklerden sonra ben yine de saygımı bozmuyorum aradığı zaman konusuyorum ama kendim özellikle aramıyorum
Eşinle aran açılıyor mu bu yuzden
Selam ben abuzer kömürcü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin ailesine olan saygın ve sevgin çok güzel, bu ilişkilerde önemli bir denge sağlıyor. 🌸 Ancak görüyorum ki sen de kendi ailene dair aynı hassasiyeti bekliyorsun, bu çok doğal. Sana hissettirdiği duygular oldukça zorlayıcı olsa da bu durumu sakince ve kırıcı olmadan konuşmalısınız.
Eşinle oturup net bir dille duygularını paylaşmanı öneririm. İçine attıkça daha büyük bir yük haline gelir. "Annemgil konusunda kendimi çok rahatsız hissediyorum, sanki annemi sahiplendiğim kadar sen benim ailemi sahiplenmiyorsun gibi geliyor" diyerek hislerini açıkça söyleyebilirsin. 💬 Ayrıca, neden bu şekilde davrandığını anlayabilmek için onun da duygularını dinle. Eşinin ailesine nasıl değer verdiğin ve bunu ondan da beklediğin netleşirse, aranızdaki gerginlik çözülebilir.
Unutma, her ilişkide empati ve hakkaniyet çok kıymetlidir. 🌼 Bol şans! ❤️