Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. Herkes bir şeyler yazmış doğrudur yok efendim değildir. Önce bir mantıklı düşün , eşini biz tanımıyoruz sen tanıyorsun. Kadının biri eşine sırnaşmış , eşin yüz vermeyince , sana öyle bir mesaj atmış olabilir diyeceğim ama bunlardan önce Kadın kim? Senin numaranı nereden bulmuş? Sen kadını tanıyor musun? Seni engellediyse ergen şakası olabilir ki muhtemelen öyledir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bisey söylemek istiyorum kocana vahiy mi indi kadın seni rahatsız edecek diye nerden biliyor da bir anda ona senin hamile olduğunu söyledi? Bak ablacım emin olmadan kocana inanma diyemem tabiki ama sonsuz da güvenme, inanmak istediğin için sineye çekme hiç birşeyi. Sonunda acı çeken sen olursun. Yarası olan gocunur misali neden kocan paniklesin eğer alakası yoksa. Sana oturur insan gibi açıklardı dimi eli ayağına dolaşmazdı. Bence kocanı da araştır bak defalarca aldatılmış biri olarak söylüyorum bunu sana. Hiç bir kadın durup dururken böyle bişey söylemez. Belki kocam o kadına derin bi iz bıraktı belki onunla da birlikte oldu senle sevgiliyken ona umut verdi ayrılacam senle evlenecem diye sonra kadından ayrıldı o da intikam almaya çalışıyor belki? İçini karartmak içine vesvese sokmak için söylemiyorum bunları bak çevremde milyon tane olay gördüm böyle. Ama sen sakin ol kocana çaktırmadan o kadınla ilişkisi varmıydı senle evlendikten sonra onu öğren. Bak benim bi arkadaşım evliydi eski sevgilisi de evlenmişti hem de o arkadaşımın çevresinden bi kızla. Daha sonra o iki eski sevgili yani arkadaşım ve o çocuk evlendikleri halde yeniden birlikte oldular ve cinsel duygusal her türlü ilişki yaşadılar. Gözlerimle şahit oldum. Kızın kocası da sanıyor ki benim karım çocuğunu ve kocasını çok seviyor. Aynı zamanda arkadaşımın eski sevgilisi de evli çocuklu ve onun karısı da diyor ki benim kocam çocuğumuzu ve beni çok seviyor. İki eski sevgili başkalarıyla evlenip eşlerini aldatıyor yani. Böyle şeyler çok yaşanıyor artık lanet olsun bu devire bu zamana. Keşke eski zamanda yaşasaydım fakirlik yokluk görseydim de iki evli insanın birbirini aldattığına şahit olmasaydım. Çok acıyor içim.
13 Yorumla
Soran+1 yılcok kötüymüş okurken üzüldüm.. ne oldu peki ayrıldı mi onlar neden yapar insan bunu esine anlam veremiyorum evlenme o zaman ya
Cevap sahibi+1 yılHayır ayrılmadılar çünkü sadece eski sevgilisinin karısı öğrendi ve kız çok sevdiği için affetmek zorunda kaldı
Cevap sahibi+1 yılKızın kocası şüpheleniyormuş bi ara ama bişey çıkaramamış ortaya
Sosyal medya kesinlikle sakıncalı.
Eşinle bu durumu konuşmadan bence bir karara varma.
Konuşursam ayıkır diye düşünüyorsun büyük ihtimalle, aldatıyorsa tabii ki. Bunu ben de düşündüm ama gizliden gizliye onu sürekli kontrol etmek de seni paranoyaklaştırır. Otur konuş, varsa öyle bir şey ve dile getirirse gerisi senin bileceğin iş.00 Yorumla
+1 yılBunu ben de yaptım. 1.5 yıllık sevgilimin evli olduğunu öğrenmiştim ve eşine yazmıştım. Ama yazıp engellemedim fotoğrafları, konuşmaları, çiçek notlarının hepsini göndermiştim. Eşinle oturup konuş. Sizi kıskanan birileri de yapmış olabilir.
012 Yorumla- +1 yıl
Karısı naptıııı
- +1 yıl
Aldattığını tahmin ediyordum ama elimde kanıt yok boşanamıyorum dedi. Ben de tüm kanıtları gönderdim.
- +1 yıl
Bosadımı peki sen atınca
- +1 yıl
Boşanma davası açmıştı ama eski sevgilim sorun çıkardı boşanmadı diye biliyorum. Ama ilgilenmiyorum. Kendi pisliğinde boğulsun adi herif.
Soran+1 yıl1.5 yilda evli oldugundan hic şüphe duymuş muydun? ayrıca esine yazarken hic korkmadın mi adamın sana bir sey yapmasından? Esiyle nasil temasa gectin ne söyledin tam olarak
- +1 yıl
Eskiden evli olduğunu söylemişti boşandım demişti eşinin ismini biliyordum zaten. Bazen şüpheleniyordum ama beni paranoyak olmakla suçluyordu. Her gün bendeydi gece 2-3 gibi eve dönüyordu bazen bende kalıyordu. Ama haftanın 7 günü de görüşüyorduk her akşam beraberdik. Telefonunun şifresini biliyordum. Hani şüpheleneceğim bir şey olmuyordu pek. Ama korkmadım yazarken. Evli olan o. Yalan söyleyen ikimizi de aldatan o. Bu yüzden korkmadım. Instagram hesabından ulaştım dedigim gibi ismini biliyordum zaten sevgilimin soyadını ekleyip arayınca çıktı hesabı. Eşine güvenmemesi gerektiğini benimle 1.5 yıldır ilişkisi olduğunu söyledim evli olduğunu bilmiyordum dedim ve özürümü diledim. O da bana "Sen neden özür diliyorsun. Sen olmasan baska kizla aldatacaktı. Bu senin suçun değil" dedi. Hem kendi adıma üzüldüm kahroldum. Hem eşi adına..
Soran+1 yılcinsel birliktelik yasamış miydin
- +1 yıl
Tehdit eder diye diyorsan onun kaybedecek daha fazla şeyi var.
Soran+1 yılyok evli biri neden başkasıyla 1.5 sene iliski yasar onu anlamaya calistim
- +1 yıl
Ben öğrenmesem daha devam ederdi zaten. Ona kalsa aşık olmuş bana. Eşini sevmiyormuş vs vs.
Soran+1 yılyazik.. yazıklar olsun öyle adamlara
- +1 yıl
Maalesef öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. İftira atan çok insan var. Kontrol et emin ol öyle ne yapacaksanız yapın
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar bir erkeğe kancayı taktı mı birakmıyo arkadaş sanki bulunmaz hint kuması:dd beraberken degerini bilmezler ayrılınca iftira atarlar, arkasından konuşurlar. Her şey bir yana hamile birine tekme atma düşüncesi nedir? Eger doğru söylüyorsan böyle kadınların sacından tutup altına alacaksın yer misin yemez misin diye biraz hırpalayacaksın. Bir erkek için bu kadar gözünüz dönmesin ya bu nedir? Her şey zamanında güzel o an hoş davranacaksın kaybedince çirkeflik yaparak kazanamazsın. Gerci cibilliyetsiz insanlar da var. Kendisini aldatan insana geri dönüyor. Ne demişler her kuş kendi türüyle uçar.
21 Yorumla
Soran+1 yılben de con saskinim.. Kadinin Kadina uyguladigi siddet iste bu olsa gerek
Eşin seni aldatıyor bence yoksa kadın senin hamile olduğunu nereden bilsin, ayrıca eşinin tavırlarından zaten anlamışsın ve eşin hala kıvırıyor, tamam kadınında seni tehdit etmesi de doğru değil polise git ne olur ne olmaz, zaten aklı başında bir kadın olsa arayıp sana bunları söylemezdi her ne kadar eşinle birşeyler yaşamış olsa bile susardı, ancak söylerken de kıskanarak söylemiş zaten tehdit etmiş, ve sen hamile olunca belki eşin ayrıldı bununla kadında hazmedemedi büyük ihtimal öyle olmuştur, çünkü eşin şu an şüpheli davranıyor yeni bitirmiş gibi ve kadın kıskançlıktan kuduruyor gibi, yerinde olsam hiç umursamaz evliliğine devam ederdim, ancak tehditlerine boş geçmemek gerek, dikkatli olun tek çıkmayın bir yere kadın normal değil gibi geldi bana.
20 YorumlaBizim okulda da var bundan, hem de müdür yardımcısı kadın! Üstelik ilahiyatçı, babası da imam, duyun da inanmayın! O da eskiden biriyle görüşmüş, olmamış ayrılmışlar, adam evlendi ama bu acınası varlık sosyal medyadan sürekli buna yönelik yazılar yazıp duruyor, valla en aşağılık lafları hak eden bir kız! 31 yaşında olan bir kız neden kendini bu iğrenç duruma sokar aklım almıyor! Ergen değilsin sonuçta! Bazı zayıf iradeliler taktı mı takıyor malesef, sosyal statüsüne vs bakmadan üstelik! Allah akıl versin diyecem de akıl çoktan uçmuş gitmiş!!!
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim maalesef var öyle insanlar iste
+1 yılEğer bu mesajı 1 nisanda aldıysan bir şaka olabilir 😃 değilse peşine düşerdim! numarayı tespit etme imkanın var mı acaba? Nerde kayıtlı kime ait?
Bunu bi araştırırdım ilk öncelikle baktın gerçekten bayan ismi ve eşinin olduğu semtte kayıtlı, ona göre konuşurdum
ya da başka bir numaradan o numarayı arardım karşı taraf kim diye öğrenmek için
Bu kaygını aslında kolayca giderebilirsin
sadece üstüne gitmen gerekir!
Eğer kadın çıkarsa kiminle görüşüyorum dersin satılık arsa ilanı icin aramıştım yanlış oldu falan dersin ama belki adını söyler denemekte fayda var 👍🏼10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde kocamla ilişkim var de sasirsin kalsın. Yahu kanıt olmadan inanmak olmaz suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur
36 Yorumla
Soran+1 yılbu güzelmiş :D
- +1 yıl
Biliyoruz bu işi sen ne sandın 😂
Soran+1 yılyine de huzursuz oldum ben
- +1 yıl
Güncelleme de gördüm kocan nereden tanıyormuşta hamile olduğunu söylemiş
Soran+1 yıltelefonda söyledim dedi kadına benim yanımda da bir sürü küfür etti benim esimi nasil rahatsız edersin diye ama kadin ruh hastası sanırım rahatsız etmeye devam etti
- +1 yıl
Hmm adli vaka olarak geçmiş zaten şu an belli olur eniştenin forvet olup olmadığı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gün seni aldatan, yarın başkasına aldanır.
Yalanla yıkanan yüz, ihanetle kurulanır.
Sıkma canını herşeyi gören ve bilen bir varlık var. Şüpheyle bir şey yapılmaz ama kimseye de sonsuz güvenme. 😉👋12 Yorumla
Soran+1 yılcok güzel konustun sağol
Cevap sahibi+1 yılEyvallah.
Sabah faklı numaradan mesaj atan kadındamı sendin neden farklı numaralardan mesaj atıp duruyorsun tamam anladık kocamla ilişkin var onunla konuşacam bubkonuyu bu kaçıncı kadın bukadar kadınla ilişkisi olan biriyle evliliği yürütemem zatrn hanginiz alırsanız onın olsun artık de sonra o kadınla kocan düşünsün
11 Yorumla
+1 yılKocana sorarsan reddeder bir gözlemle bakalım bisiler sezecek misin? Eğer kocan aldatsa neden kadın kendi basini yakmak istesin ki? Biraz sakinleş otur güzelce düşün taşın öyle karar ver her söylenene inanma ama her şeye de kulak arkası atma.. eğer eşinle mutluysan ve eşin yapmazsa inanma. Sonuçta eşini tanımıyoruz ne kadar sana yardımcı olabiliriz ki
10 Yorumla
+1 yılSeni rahatsız edip eşinle aranızdaki bağı bozmak
İlgilenme
Senin eşine odaklan verdigin ilgiye devam yani
Elinde kanıtın yok. Bişey dme
Delil toplasan ancak eşine bunu sorabilirsin
Yokan yere eşine soğuk yapma
Karşı tarafın amacı bu seni kötü duruma düşürmek tuzak.00 Yorumla
+1 yılHer şakanın altında bir gerçek yatar mantığı yürütmek lazım. Bi insan durduk yere kendi kendine neden böyle bir şey yapsın..
Engel atması gıcıklık gibi bişey olmuş fakat her insanda olmamış şeyi olmuş gibi acıklamaya çalışmak böyle bir cesaret olamaz demekki bir yaşantıları vardır.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. belki aslı astarı yoktur ama sen olabilitesini düşün ve aklını kullan..
aldatıyorsa bi açık verir mutlaka..
timsah gibi sin, dikizle ve ensele :))
gidip sen beni aldatıyor musun diye sorup uyandırma adamı.
aldatsa bile aldatıyorum demez kimse inkar eder.
aldatma durumu varsa açıklarını kapatır, temkinli davranır sende uyumaya devam edersin..00 Yorumla
+1 yılO numarayı başka bir telefonlatdan ara ve neden böyle bir şey söylefiğini sor. Her duyduğuna inanma. Eğer o vatandaş seninle iletişime geçmekten kaçarsa.
Savcılığa dilekçe ver ve bu kişinin bulunmasinı talep et. Kısa süre içerisinde kimlik bilgilerine ulaşabilirsin. O zaman işler ciddiye binince "seve seve" san neden böyle bir mesaj gönderdiğinin gerekçelerini sunacaktır. Kalbin ferah olsun. Hiç telaşa luzüm yok.00 YorumlaBi kadın Benim annemi arayıp 😀kocanı ver sevgilisiyim dedi annemde benim kocayı alınca biz napcaz 3 kumayız 2 erkek oğlu var dedi banada zengin koca bul ozaman dedi bizde onla dalga geçtik kadın telefonu kapadı tleefonda arayıp dalga geöiyolar bilgin olsun
211 Yorumla
Soran+1 yılannen süpermis :D
Soran+1 yılnasil kurtuldun peki
Soran+1 yılesim bana bununla sevgiliyken de beni sürekli taciz ve kontrol ediyordu aralıklarla hep yazıyordu kurtuldum sandim simdi yine bana sardı dedi
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin adam gibi adam olaydı eski sevgilisine yüz vermeyip bu hale gelmezdi şimdide durmuş mesajlarla şikayet etmeyemi çalışıyor o kadın peşini bırakmaz yuvanızı bozar demedi demeyin kocanı hala seviyor demekki
15 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum
- +1 yıl
@İlayydaax12 teşekkür ederim katılımınıza
- +1 yıl
@ilayydaax12 hanım doğru değilmi ama yalanmı
- +1 yıl
Ne kadar tutuklasalar bile serbest kalır yuvanızı yıkar eşin suçlu başka kimse değil zamanında bir bk yemiş başınıza bela şimdi çocuğunuza zarar vermezde yinede dikkatli olun derim kocanı dövdürtür
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten mi yazdı telefondan mesaj mi attı nasıl ulaştı sana bu önemli eğer sadece internette seni üzmek isteyen birisidir kesinlikle aklın bulansin üzül dert et istiyordur ama ne olursa olsun eşin gelince bu olayı söylemelisin
00 Yorumla
+1 yılKimsenin ilişkinizi bozmasına müsaade etme:) ama bunu kocana anlatmalısin. Biri böyle yazdı falan yinede yokla. ama fazla üstüne gitme kapat konuyu. Kıskanıp uyduranlar çok oluyor takma sen
10 Yorumla
+1 yılGüncellemeyi okudum da inşaAllah eşin seni ayakta uyutmuyordur
40 Yorumla
+1 yılKızım acilen titre ve kendine gel öncelikle bunu eşinle detaylı bir şekilde konuş gerekirse açığını ara hamilesin sen olur mu öyle iş Allah korusun evini felan biliyordur delidir bişey yapar sana bebeğine direk eşinle konuş yoksa konuşmazsan bu şüphe seni yer bitirir
00 Yorumla
+1 yılRuh sağlığı yerinde değilse sana sözlü, argolu sataşır, cesaret alırsa daha ileriye gidebilir. Fakat seni engellediğine göre klavye delikanlısı bir yaratık.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. İnanma aynı yalana ben de inandım şikayet dilekçesi bile yalan çıktı rastgele bir çıktı ile beni kandırmış uyanık ol ve iyi gözlemle her şeyi eşine yansıtma sus ve takipte kal
00 Yorumla
+1 yılHemen inanma böyle şeylerle alttan alttan bir araştır. Belki iftira vardır ama durduk yere birinin böyle yapması için akli dengesi yerinde olmaması lazım
00 YorumlaBu işin doğrusunu ancak eşinden öğrenebilirsin. Mesajı göster kendisine. Bak bakalım ne tepki verecek. Hâl ve hareketlerinden yalan söyleyip söylemediğini az çok anlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılIftira atan kafa bulan ara bozmak isteyen insanlar heryerde senin yerinde olsam eşin gelse bile söylemem ve araştırmaya geçerim eger oyle birsey varsa o sekilde öğrenebilirsin çünki eşine söylesen bile inkar edecek
10 Yorumla
+1 yılİftiradır. İnanma. Askerlerin bu sıra işi başından aşkın. Aldatmaya vakti olmaz. Ya seni karıştırdı, ya da sana gıcık olan biri böyle bir şey yaptı. Savcılığa vermeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılAteş olmayan yerden duman çıkmaz bence iyice eşele kıskançlık da olabilir gerçekte. Eşine aniden söyle mimiklerinden anlarsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun güncellemeyi okudum umarım cezasını alır.
Kesinlikle eşinle konuşmalısın ama asker yani nerde kadın görecek bide eve gelmiyor mu anlamadım geldiğinde sor
10 Yorumla
+1 yılTakma kafana hicbir erkek kolay kolay yuvasini yikmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi gercekten
- +1 yıl
Gercekten oyle cok buyuk olaylar olur detay yorumdan veremem arada cocuk olur belki cocuk icin ayrilmaz aldatir cinsel yonden hic tatmin edememe veya kadin hastaliklari gibi
Direk yargılama tabi salmada gözün üstünde olsun stres yapma stres yaparsan hicbsy farkedemez boş yere bebeğin de strese maruz kalır sakinliğini koru
00 Yorumla
+1 yılmanyak kadın ya, biber gazıyla dolaş. göz korkutuyor aklınca. yapacal olan karşına çıkardo çoktan. eşinden kanıt iste ona güvenmiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir ruh hastası eski sevgili de bende var. Kız o kadar çabaladı ki bizi ayırmak için. Tehditler bilmem neler. En sonunda başardı tabi şimdi otursun kına yaksın
011 Yorumla
Soran+1 yılya ne kadar kötü insanlar var degil mi
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bu kadarını da yapmaz bir insan dedirtiyor. Evlenecektik her şey planlanmıştı ama onun yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Olayı ailelere kadar sıçrattı. Umarım yaşattığını yaşar başka diyecek bir şeyim yok böylelerine
Soran+1 yılsiz neden buna müsade ettiniz peki onu hic kale almayabilirdiniz ne oldu ki
Cevap sahibi+1 yılYa bu olay ilk olduğunda kız ilk bizi görüp de sevgilime ulaşıp ya o kızdan ayrılacaksın ya da neler yapabileceğimi tahmin edemezsin dediği gün de ayrılmadık ki. Ne yapabiliriz dedik oturduk günlerce belki haftalarca düşündük. Kız o gün önce bir de sevgilimin babasını aramış oğluna sahip çık gibisinden. Cesarete bak
Cevap sahibi+1 yılBiz yine görüştük konuştuk bizi hadi buluşunca görür anlarım da konuştuğumuzu nerden biliyordu onu düşünmekten deliricem ya. Sevgilim çok uğraştı gerçekten çok çabaladı ama olmadı işte
Soran+1 yıliyide hepsi boş laf yani dinlemeseydiniz
Cevap sahibi+1 yılKızla ilk ilişkileri beraber olduğu için bunu kullanıyor. Elimde fotograf var şöyle yaparım böyle yaparım bilmem ne. Sevgilimin annesinin de rahatsızlığı var. Bir şeye üzüldüğü kafasına taktığı zaman gerçekten çok fenalaşıyor. Annesine çok düşkün. Ki bu konuda her erkek ailesi gibi erkektir yapar diyen ailelerden değiller. Kızın ailesi nasıl bilmiyorum ama olay zorla evliliğe kadar bile gidebilirdi.
Cevap sahibi+1 yılDava açalım dedim o isler o kadar kolay değil o rahat durmaz. Hadi ci*sel istismar diyip beni şikayet ettiğini düşün sence tehdit mi o mu daha çok ceza aldırır düşün dedi. Belkilerle ilerleyemem benim sağlam adımlar atmam lazım dedi
Cevap sahibi+1 yılNe yaparsak yapalım olmadı işte. En sonunda benim hatam yüzünden sen acı çekiyorsun dedi. Olayların bizzat içinde olmadığın sana basit gelebilir ama öyle değil dedi. Böyle konuşarak sürekli aklına o gelecek sürekli sorgulayacaksin uzeceksin kendini ben biliyorum dedi. O kadar güzel güzel konuştu ki en son telefonda konuşurken. O kadar güzel şeyler söyledi ki. Sesi titreye titreye seni çok seviyorum ve asla unutmayacağım dedi. Söz veriyorum halledersem gelicem dedi gitti
Soran+1 yılne kadar oldu siz ayrılalı? O ruh hastası noldu acaba
Cevap sahibi+1 yıl1 ay oldu daha yeni yani 🙃 bilmiyorum ne oldu ama Allah'ın dan bulur inşallah
Kocana birşey belli etmeden sakince bi müddet hal ve davranışlarını gözlemle size davranış şeklinden mutlaka bi şekilde belli eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArdına düşeceksin araştıracaksın. Önce eşine sormak aptallık olur kusura bakma ama itiraf edecek hali yok, eğer böyle bir şey varsa. Kendin bir şey bulamazsan söliceksin konuşma mesaj kayıtlarını çıkartıcaksınız falan filan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemelerinden anladığım ortada şüphelenmen gereken ciddi bir durum var
+1 yılevet kiskaniliyorsun milletin isi gucu yok evlileri kiskanip boyle mesajlar atiyor. Ates olmayan yerden duman cikmaz.
00 YorumlaEşin gelsin eşinle konuş en sağlıklısı bu olur tepkisinden söyleyenin doğru mu yalan mı söylediği anlaşılır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRapor falan cakarlar serbest bırakırlar en ufak adalet kaldıysa ülke de zaten yapmazlar böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım size onu diyen yalan söylüyordur. Ben de bu devirde boynuzlanma korkusuyla evlenmiyorum zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılesimin beni aldattigini düşünemiyorum saf veya aptal biri de degilim anlarım aslında hic öyle bir his yok icimde
Cevap sahibi+1 yılAllah aile saadetinizi daim; eşinizi de size her dem sadık kılsın.
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılDava aç, ak g*t kara g*t çıkar meydana. Kendisi de yaptığı da yanına kar kalmasın
10 Yorumla Asker bu ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama yinede sen bilirsin :)
10 Yorumla
+1 yılO ne saçma iş aramadın mı kadını veya mesaja dönmedin mi
10 Yorumla
+1 yılBurda yazan kizlarin hepsi metres olma meraklisi bence
Aldatiliyorsun kadin dogru soyluyor..
Bence bu suphe hayat boyu seni rahatsiz edecek
Sevgilisi olmasaydi sana yazmazdi bence00 Yorumlakafaya takmayın rahat olun. hiçbir şey yapamaz. böyle ruh hastaları var.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. Bu kadar alçalabilen kadına
Ne denir ki
Gururlu ol insan ol, de geç
Muhatap olma.00 YorumlaAteş olmayan yerden duman çıkmaz bacım. Doğru olma ihtimali çok yuksek
02 Yorumla- +1 yıl
Yok be
Çok arada kaldım, tek diyebileceğim kimseye güvenme, ne o kadına ne de kocana
01 YorumlaEmin olmadan birşey yapman doğru olmazdı en iyisini yapmışsınız
00 Yorumla
+1 yılElinde delil var mı ispatı belki kıskandığı için. Aramızı bozmak istiyodur
00 YorumlaSikayet ettiysen korkma ya bisi yapamaz anca kudurur catlar sjsjd
07 Yorumla- +1 yıl
Hahahah ne komik kudurur aynen sonra agzina sicar kimseyi kudurtmamak lazim canım
- +1 yıl
@ilayydaax12 niye agzina siiccakmis ne yapabilir en fazla snsjs
- +1 yıl
B*k bise yapamaz kadın o duruma geldiyse adamin suçu yapmistir biseler, kötü şeyler olur bence düşünemiyorum olay büyümeden adam kadinla konusmali.
- +1 yıl
@ilayydaax12 kizim ne konuscak adam o kadinla esine her seyi anlatmis zaten
- +1 yıl
Anladim abi
- +1 yıl
@ilayydaax12 sjsjs yasina bakmamistim
+1 yılEvliliginizi bozmak için Bir tuzak eşine söyleme davranışlarını seyret.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAtmış ortaya bir yem. Yersen artık. Böyle bir şey olduğu halde kocandan şüphelenmediysen bu senin sorunun.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılBelkide eşinizin eski sevgililerinden biridir, terk edilmeden dolayı
00 Yorumla bence sadece illa güveneceksen eşine güven yabancı bir kadına değil, kimin ne niyeti var belli olmaz
00 YorumlaBelli olmaz. Esine soylemeden bi gözetle bakalım once.
00 YorumlaKanıt yoksa inanma zaten kocan belli eder öyle birşey olsa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılİspatsız söylenen herşey inanılmamak için bir sebeb
00 Yorumla Muhtemelen yalandır ve hatta kadın bile olmayabilir. Eşine bunu göster.
00 YorumlaSen sor tepkisine ve verdiği cvpları iyi izle mutlaka anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep kadinlara derler dikkat et diye, simdi de erkeklere diyelim dikkat edin hayatiniza alacaginiz kadinin iyi biri olmasina...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsine inan fakat kadının dediklerini unutma. Yani ben erkeklere pek güvenmiyorum.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKafamdaki senaryo söyle:
Esinle birlikte olduktan sonra esin sızdı kadın senin numarayı telefondan aldı. Belki de uzun süredir ayrılacağız diye kandırıyor kadını. Kadin sana öyle ulaştı. Yoksa kadını sende tanıyor musun numaran onda nvarmiydi?
Cevap sahibi+1 yılLaaaannnnnn en çok hamilelikte aldatıyor bu p. st lar eşlerini. Yemin ederim çok sinirlendim şu an i salla öyle birsey yoktur. Varsa söyle gelip senin yerine ben adam tutup dövdürttecem onu.
Soran+1 yılbirbirimizi seviyoruz neden aldatsın ki yani bilmiyorum aklim cok karisik hic aldatilmis gibi hissetmedim
Cevap sahibi+1 yılInşallah öyledir. Ama seni tanımadığım için rahatça söyleyebiliyorum genelde öyle birsey var kadınlar hamileyken. Aldatiliyor. Ve en kolay aldatanlar da zaten evde sorunları olmayan erkekler oluyor çünkü şüphe yok rahatlar. Ve hamileyken istediği kadar ilişkiye girmiyor olabilirsin bu senin bileceğin birsey onun normalde arkanda durması gerekir sonuçta bebek var. Ama. Erkekler kendini üstün gördüklerinde istediğimi yaparım diye düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılAmacım sizi ayırmak değil ama saf a biz seviyoruz diyip kanma lütfen.
+1 yılNe sor ne inanma...önce arasdir kanıt ara bulursan cvp elinde, bulamasan arasdirmaya devam.. O mesajin nedeni bulmadan rahat edemesin.. eşine belli etme, aldatsa aldattım mi diyecek sanki.. türk erkeğinden bahsediyoruz burda
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat