''Kocanla ilişkim var'' diyen kadına inanmalı mıyım?

bir kadin bana böyle bir mesaj atmış dagildim kendime gelemiyorum günlerdir.. esim asker 2 gün sonra gelecek henüz ona söylemedim.. kim bu nerden cikti esimin kışlada oldugunu biliyorum ama bu mesaj beni cok huzursuz etti.. esimle cok iyi anlastigimiz icin birisi bizi mi kıskanıyor acaba? Yoksa aldatılıyor muyum? Kadin bunu yazdıktan sonra beni engellemiş
Güncellemeler
+1 yıl
esimin eski sevgilisiymiş.. esimi uzun süredir rahatsız ve tehdit ediyormuş.. zamanında esimle birlikte olduğu ve ayriligi hazmedemedigi icin bizi huzursuz etmeyi hedefliyor.. yazdigi tehdit mesajlarını esimle birlikte şikayet ettik
Güncellemeler
+1 yıl
ben hamileyim.. kadin ne hikmetse hamile oldugumu da biliyor.. o karnındakini tekmeleyecem diye tehdit ettigi icin polise gittik.. esime hamileliğimi nerden biliyor diye sordum ben söyledim seni üzmesin diye dedi.. aklim cok karisik esime inanmak istiyorum ama onun panik oldugunu falan görünce şüphelenmedim degil.. kadin ruh hastası beni tehdit ediyor sürekli polis onu çoktan tutuklamış bakalım insallah serbest kalmaz bebeğim icin de endişeleniyorum..
''Kocanla ilişkim var'' diyen kadına inanmalı mıyım?