ülke mala bağladı dünya mala bağladı adamın çocuğu köpekler tarafından parçalanarak ölüyor canım müftü cenaze namazı öncesi hayvan hakları vaazi veriyor
Ay o haberi de görmüştüm sinir krizi geçirilecek durum insan hayatı bu kadar mı değersiz oldu üzülüyorum.
suç işleyip karakola oynayarak giden insanların bulunduğu ilkede adelet aranamaz çok şükğr bu sistemin hizmetkarı olmmışım
Artık insanın köpekten değersiz olduğu bir ülke olduk. Belediye değil çocuğa geçmiş olsun dilemeyi neredeyse köpeğe plaket takacak gibi tweet atmış.
allah sonumuzu hayr etsin
Umutsuzum ama umarım
Cevap
2Cevap
aşırı saçmalamışlar dalga geçer gibi olmuş. hayvanseverlik popülizmi kendilerini komik duruma düşürmüş
O çocuğun ailesi olsam çıldırırdım herhalde.
Çocuğa bakacak olan krum başka sokak hayvanına bakacak olan kurum başka. Ailesi nerdenmiş o küçücük çocuğun?
Saldırgan köpeklere bir şey yapmıyorlar niyeyse bizim mahelledede önüne gelen evinin önüne bir tanede değil iki üç tane köpek bağlıyor. Belediye neyi yapıyor ki ayrıca?
Sen o köpeği sokağa sal hiçbir suçu üstlenme bir de çocuğun yandaşı olma o köpek sizi ısırsaydı etmediğiniz kalmazdı ama o çocuğun canı yok zaten (!)
Maalesef çocuk hayatı değersizleşti ülkemizde. Hem de çok değersizleşti.
Madem mağdur ettiler bari telafisini etmeye çalışsalar...
Aynen telafi bari etseler.
Sokak hayvanları toplanmalı acilen ben yolda gördüğüm her hayvana tekme atıyorum hiç umrumda olmaz mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?