Oğlumun yavruyken alip büyüttüğü köpeği vardı 2 aylıkken falan almıştı 3 yaşına geldi köpek 3 yıldır bakıyordu. Küçük şehirde yaşıyoruz burada rahat bakıyordu ama siteye taşıncaz orada o. kopege bakamazdik bende eşimle oglumdan gizli dün köpeği barınağa verdik ve oglum dün gece öğrendi daha bizle konuşmuyor ağlıyor 19 yaşında hala ağlıyor bende üzüldüm ama yapacak birşeyimiz yoktu büyük köpek site hayatında bakilmazdi ne yapcsz böyle olay yaşayan var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hata etmişsiniz. barınak yerine güvendiğiniz birine de emanet edebilirdiniz. arada ziyaret ederdi
Görürse daha çok ağlar diye düşündük
bence hala geç değil. bahçeli evi olan biri yok mu
Yok daha alamyiz alırsak oğlan daha vermez onu zaten öyle tanıdıkta yok
...
Babam benimde 2 köpeğimi verdi taşınmak için 4 yıl geçti aradan hala özlüyorum bide ben daha az süre baktım sizin oğlan ömrüncr daha unutmaz onu site sevdaniza skoyaim
En güzelini yaptınız merak etmeyin oda sizi anlicKtir o ayrılık acısı unutulur siz kötü bişe yapmadınız
Teşekkürler cevap için oğluma çok üzüldüm normalde her sabah dışarı çıkan çocuk dışarı daha çıkmıyor
Bende pitbul besliyodum apt şikayet etti :( sinirden arkadaşa verdim ama endiselenicek bişe yok.. rahat olun olgun biri sizi anlar
Çok kötü ya ama yapacak bir şey yoktu
Zaten uzulucekti yani yapmasaydin kompile sıkıntıya girersiniz
Bilmem oğlum yemek yemiyor odasının kapısı dün akşamdan beri kitli ses seda yok hiç vuruyom. acmiyor sesde çıkmıyor neden acaba yalnız mı biraksam
Köpeği gitti diye üzülüyor t et ordan konusalim ya
Tm
İlk mesajı sen yaz ben yazamiyom 3 rozet istiyoo
Aynısını bende diyor 3 olması lazım Xp bende yazamıyorum 3xp. olayim. yazcam
Benim diyer hesabım kapandı erkekler hep kıskanıp şikayet emisler 6 x yapmıştım ne güzel 10 kisilede konusuyodum erkeklerde neden çekememezlik var ya
Neyse sorun değil burdan yaz yazmak istediklerini
Çocuğunu barınağa götürme daha kötü olur evin tek çocuğu olmalı bukadar ustine dustugunuze gore
Aynen tek çocuğumuz 16 yaşında almıştı o köpeği o yavru 3 yıl baktı burasi çok rahat bakıyordu sitede bakamaz o köpeği bizde verdik ama. hala daha ses yok çocuktan
Rahat olun hepimiz öyle seyler yaşadık.. sizi anliyordur ama köpeği alıştı diye onun yoklugunu cekiyoo bişe yapmayin kendini toparlar yavaş yavaş üstüne giderseniz daha kötü olursunuz aranız * zaman herşeyin ilacı
Teşekkürler inş 19 yaşında dedim kedi Alalim kuş alalım istedigini alalım hatta babası araba alıyım dedi kabul etmedi
Bak gör senle ilerde bunlara güleriz :) arabaya bilemi yok dedi ya
He yok dedi ama alcaz ona araba bu durumdan sonra çıkarsa dedim. ben öyle yapalım kendimizi affedirelim
Siz affettirecek bişe yapmadınızki siz doğru olanı yaptınız :) sizin arabanız var mı
Var benim yok zaten şoförlügumde yok eşimin var arabası oğlanada alalım. diyor düşkünüz ona çünkü 1 evladımızi kaybettik biz bunda önce.1 oğlum daha vardı 2 yaşında kaybettik onu oyuzden bu oğlumu üzmemeye çalışıyoruz ilk defa bu kadar çok uzunce soru sordum bende üzüldüm baya
Durumunuz iyi ozaman
Evet iyi durumumuz
Sen neden arasurmeyi orenmedin çok basit 4-5 günlük is
Kocam vermedi kadınlarin araba sürmesine karşı biraz
Bence bayanlar daha dikatli kuralci
Aynen ama benimki anlamaz kendi. Arabasi çok pahalıymış diye vermiyor diyorum al bitane araba onda öğret öğretmiyor
Zaten ogretecegi yer arazi bişe olmazki
Yok iç mekaniğine zarar verrmisim çok pahalıymış parçaları Porschenin jeep tarzı arabalar varya ondan bende pek bilmiyorum anlamam
Yok bise olmaz aslında neden bole diyoki ben komşu kadına öğrettim asla böyle bişe aklıma gelmedi
Bilmem o kadın şoföre karşı zaten bu yaştan sonra ne yapcam 42 yaşına geldim olsa ne olur
Ama sana neden yalan söylediki kimse sormeyi anne karnında orenmediki
Yalan değil o kadınların araba kullanmasını istemiyyor ben gidiyim 20. bin TL yi çöpe atıyım kızmaz ama 20. bin TL ye ehliyet alsam kıyameti koparır
öyle ayrımcı olması kötü neden seninde canın var
Evet ama öyle o biraz şey ya eşitlik değilde eski kafalı gibi ama seviyor beni sadece mesala ne giydigime dahi karışır
42 yaş yaşlılık degilki en güzel yastasiniz hiç konuşmadinizmi neden karsiyoo kiyafetlerine
Öyle o ezelden beri hep öyleydi çok kıskanç ve ayrıca teşekkür ederim:)
Ya nasıl giyimin varki karisiyoo
Normal giyiniyorum ama eğer şort crop. tayt falan giyersem kizar
Ya sende fazla yüz vermişsin bence yani insan bunalir böyle biseden
Yok ya kıskanıyor hoşuma gider zaten öyle sert biri evlendiğinden beri bende zaten çok açık şeyler giymem
Telegramin var mı malikalg57 bur yorum çok oldu hesabım tekrar kapanmasini istemiyorum
Diyer hesabımdan ekledim istek geldimi
Hesap acık değil ki nasıl ekliyon
Ben yanlış birikimi ekledim sen beni eklemedinmi
Melisam olan hesap senin degilmi
Abla kalbin mi yok ya insan evladını üzer mi böyle
Siteye taşınıyoruz köpek Sibirya kurduydu sanırım öyle diyordu oğlan o sitede bakilmazdi açık alana alismisti
Bahçede biryer yapıp besleyebilirdiniz
ağlar tabi canı ciğerini vermişsin
Alışmıştır ya neden verdiniz
ergenliği atlatamamış sanırım
Bastan almayacaktiniz
Çocuğa söyleseydiniz ya
Vermezdi o söylesek
Vicdansuz sabuhaaaa
Çocuk haklı
Yani seviyor demekki
Yazık yaaa